Matriell lycka.

Javisst ja.
   Har jag berättat att jag köpt jättesupersnygga skor?

                 

Jag bara längtar till våren/sommaren, så jag kan använda dem.

Och ja, choklad är gott

Mhm, jag har haft en bra dag, yez.
   Birsta med Nemo vilket var trevligt. Köpte trosor och ramar och har ikväll ramat in foton och spikat upp på väggen samt komat i badet. Samt varit superklantig och klumpig (som vanligt). Jag klev upp ur badet och skulle gå upp för trappen och på något sätt så flyttade trappstegen på sig så jag ramlade rakt ner i den. Och hällde te över hela huvudet. Kändes fett värt att tvätta håret igen.
   Godnatt, nu ska jag snart krypa till sängs.


Väggen just nu. Ska så småningom fyllt hela från golv till tak.

  

Dtaljer, detaljer...


Osammanhängande men innehållsfyllt så klaga inte.

Sitter hemma hos Eva och väntar på att hon ska skotta färdigt. Det har snöat som satan inatt! Dock är det bara strax under noll grader, hade hoppats på kallare väder så skulle jag stanna hemma från friluftsdagen. Man kan inte få allt i värdlen.
   När Nemisen skottat klart ska vi dra hem till mig och sedan till Birsta där jag ska in på IKEA och köpa ramar. Hämtade ju ut bilder förrgår, så jag vill rama in dem och hänga upp dem på väggen!

Humdidum. Jusstja, mötet igår lyckades hålla sig inom gränsen för två timmar. Vi var superduktiga. Och kom fram till bra beslut, samt bokade in två nya mötestider. Dessutom åt vi en supergod sockerkaka som jag bakat (skryt där, jag vet) och sugarsnaps. Hoho, gissa vad det är?

Urk, internet här suger stenhårt. Jag sakande Erik inatt för Evas rum var - är - iskallt och Eva är knyckig och jobbig att sova med.
   Nu ska jag sminka mig, dampa på internet och sedan hoppas vi på att Evis-pevis är klar snart.

Hejsvejs!

OopOop

Att vakna med Erik är awesome. Att äta frukost med Erik är awesome. Att gå till bussen med Erik är awesome. Att inte åka buss med Erik är inte awesome. Nåja, supermysig kväll och natt iallafall.
   Har hunnit med mycket idag jag. Blekt håret (blev knepigt), bakat sockerkaka (nåja, den står i ugnen nu) och strukit gardiner. Städat rummet som jag borde gjort har jag inte "hunnit". Fast det kan jag göra imorgon.

Om en kvart ungefär kommer tjejerna från UMR och sen ska jag sova hos Nemo-älsk.

Ganska väldigt bra helg med andra ord!


Fredag, trallala

Honung på lingongrova och oboy. Supernice.
   Imorse ägde min frukost, inte bara innehållsmässigt, utan även i sällskapsväg. Amerikanska pannkakor med blåbär samt kärlekste. Avnjöts med Alex. Jupp, jag hade lång sovmorgon, började efter lunch. Inte speciellt ansträngnde lktioner heller, redovisning i kriminologin som gick bra faktiskt och sen spelade vi någon töntigt spel spel om producenter och konsumenter på naturkunskapen. Ooh, jättesvårt. Inte.

Efter skolan hämtade jag ut några foton, köpte byxor (!) och blonderingsmedel. Tänkte först bleka i väntan på Erik, men jag orkar inte, för omständigt att byta om. Fixar nog håret på söndag istället, hehe. Och så hoppas vi på det bästa, dvs att håret inte blir smörfärgat.

Nu ska jag leta reda på min mobil som jag på något vänster slarvade bort när jag kom hem. Hmm...
   Hoppas alla får en supertrevlig fredag! Det tror jag att jag kommer ha.

Hopphej!

Duktig Hannah

Idag har jag pluggat psykologi även om det inte har gått så bra.
  Jag har bakat en sockerkaka med äpplen och kanel (det blir sjukt saftigt med rivna äpplen i) och jag har städat hela köket superfint.

Så har jag vart på bilden och målat klart min tuchbild. Fick bli färger i bakgrunden, då jag inte orkade tänka ut en vettig miljö att placera tjejen i.
   Och det blev en hel halvtimme till att leka med kreativiteten! Blev ett gäng "freakiemals", korsningar mellan olika djur. Hehe.

                  
Klicka på bilderna för att göra dem större, det är lite smått värt det.


 
Detaljer av djurmålningen. Dessa sötnosar är helt klart mina favoriter!
Måste bli genmanipulerare när jag blir stor... Haha, tänk er små får med örnhuvuden som skuttar fram på två ben och viftar med stjärtfjädrarna! Eller krabbor med kaninöron och stora tänder...


Nej, jag har faktiskt inget vettigt för mig och därför bloggar jag istället.

Försöker skriva ett PM om kognitivt tänkande, det går sådär. Tycker det är jättesvårt att skriva reflektioner av texter, få in egna tankar och så vidare. Men det måste göras! Sen har jag bara två kapitel kvar att skriva... Ska satsa på att göra ett i helgen och ett nästa vecka så är jag en riktigt duktig flicka.
   VNV nation är bra pluggsällskap, liksom äppel- och kanelmuffins.

Längtar till ikväll, längtar till bilden. Haha, vi har sämst vikarie, saknar verkligen Gunilla, men jag vill träffa Ria och Josse och måla klart min bild...
Inte världens bästa, hon är sne i ansiktet, men jag är väldigt nöjd, speciellt som jag har tecknat med flytande tuch (som för övrigt är suoerkul att måla med, men det är svårt då det är så väldigt, väldigt svart). Haha, man får faktiskt småskryta om sina skapelser ibland.

Åsså en Stenmarck.

P.S. Jag har helt underbara vänner som nästan alltid finns där och ställer upp för en, och jag har en fantastisk fru, fantastisk pojkvän och en jättegullig mamma. Samt en hund som kan vara helcharmig han med. Det enda jag saknar är en katt (åh, dumma Simon som är allergisk, annars skulle jag haft kvar min Tindra) och te. Te ska jag koka nu. D.S.


Drömmar i massor

Om man ändå kunde leva på drömmar... Åh, jag skulle driva ett bedårande litet eftermiddags-/kvällscafé. Jag vet presis hur det skulle se ut. Kan tänka mig att rucka på drömmarna och placera mitt underbara café inne i stan, men det finns för många caféer där, jag skulle inte överleva konkuransen och skulle inte ha råd med hyran. Suck.
   Jag skulle även alltid ha inspiration och materiel till att kunna skapa små tavlor och andra konstverk som jag skulle kunna sälja för humana priser och som alla ville äga och så skulle jag bli sådär småkänd. Inte stor, det orkar jag inte, men ändå så pass känd att folk skulle kunna möjligtvis känna igen mina skapelser.

När vi ändå drömmer skulle jag vilja kunna få lite pengar för mina dikter och noveller och möjligtvis böcker. Inte överdrivet mycket där heller, men ändå. Jag vill inte ha överdrivet mycket pengar, även om det vore underbart att aldrig behöva bekymra sig om ekonomin, men jag är rädd att för mycket pengar gör människor osnälla och egoistiska och det vill jag inte vara mer än jag är.

Nåja, att tjäna tillräckligt med pengar för att alltid ha bara lite mer än att man precis klarar sig med hyran för en tvåa, ett par katter, mat och kanske ibland nya kläder vore... Mer än underbart. Liksom, just nu är det allt jag önskar mig. Ska kanske ta kontakt med ett förlag angående dikter, men jag vet inte, det har jag ju sagt i två år och det verkar aldrig bli något av det. Måste hitta en skrivare som går att koppla ihop med min dator först.

By the way, jag är hemma idag, för det tycker jag att jag förtjänar och dagen ska ägnas åt Psykologi B och Sims3. Ikväll är det bild och det ser jag fram emot, då ska jag teckna klart min bild på Emmy.
   Hejsvejs!

Gnyl

Jag är sämst och har stressont i magen och sitter och grinar och lyssnar på superglad musik och pratar om roliga saker med trevliga männisor och jag är allmänt sämst och jag tänker inte gå i skolan imorgon och jag lovade att det här inte skulle hända i år.

Köttbulle, köttbulle, vifta på sin svans..(8)

Mina tänder gör sjukt ont. Det är synd om mig. Jättejättesupersynd. Host. Nåja, ibland får man tycka synd om sig själv.

Ville mest bara dela med mig av en lustig bild jag hittade på SSS (ja, den är supergammal, men jag har alltid lika kul åt den).


Okej, jag fattar om folk inte tycker det är kul, men jag dör smått varenda gång jag ser den.

Vardagsdepp

Skitdag, jäkla skitdag. Vaknade och jag vet inte. Gick hem efter lunch, insåg att jag inte skulle orka gå sista lektionerna eftersom jag inte har gjort uppgifter som skulle vara klara idag och jag är på depphumör och allt är fel, så nej, jag orkade inte med skolan.
   Ska spal sims och ignorera att jag har massor med skolarbete att göra. Ikväll kanske det blir Pipeline, beror på hur humöret är då för om jag fortfarande är såhär nere så orkar jag inte vara social.

Dock så tycker jag ni kolla kolla här. Tuffa saker med hög vill-hafaktor. Speciellt vapenkudden och bombklockan.

P.S. Erik är awesome

Awesome, oh jess. Måndag kväll+natt=Nemo. Hade superkul och sov som en liten gris under natten. Vaknade... inte utvilad. Gick till tandläkaren (det är kallt som satan), gick till HB, gick till Sporthallen, gick till Å-vik, gick till bussen (låter inte farligt, men det är långt) gick från bussen till Nolia-mässan och nu snackar vi alltså avstånd. Som under sommarhalvårets soliga dagar inte är avstånd att tala om alls, men annars - rena döden. Iallafall och speciellt nu.
   Nåja, Lusse-sällskap efter den dumma ovärda skoldagen (okej, mässan var helt ok, men seriöst, jag kunde ha skippat hela dagen och varit hemma och pluggat/sovit istället) och sedan Erik-sällskap hela kvällen.

I måndags köpte jag underbara vårskor, jag orkar inte gå i skolan imorgon men måste och nu ska jag sova för jag är superdupertrött.
   Godnatt.


Lyssna... bara lyssna


Kvällkväll (det funkar ju med mornmorn!)

Superhelg. Kan inte säga annat. Filmkväll hos Erik som skrivet och det var mys, med Nemo, Hanna och Sonny.
   Sen var jag med Erik hela dagen idag och nu är jag hemma och är supertrött.

Det var det, cheers!


P.S. Check this out

Hej hopp i lingonskogen

Jag står upp vid datorn. Armbågarna i höjd med axlarna. Vet ni hur jobbigt det är?
   Orkar inte koppla ur datorn ur stereon, det är för jobbigt, och någon annan dator än pappas har jag ej att tillgå. Nåja, det funkar det här med.

Det är soligt ute, jag lyssnar på Joy Division, ikväll ska jag till Erik, jag sov gott inatt, Simon är inte hemma... Det är upplagt för en bra dag helt enkelt.

Kram!


Det är inte så mycket hur man har det...

Min kväll har vart allmänt sug. Eller iallafal början av den. Bråk med Jess och allmänna vredes-och gråtutbrott. Ibland känner jag mig som en femåring. Nåja, glad musik och chokladpudding råder bot på det mesta.
   Och just nu är lillasyster och storasyster skittuffa och kollar på bra film, höhö. Beppe är humlepeddo. Han tafsar humlan på baken. Dunderklumpen är lite pervo han med. Liksom "dig vill jag ha!". Aha, vi måste fostra barnen i tid.


Igelkottar gör en alltid glad!


Life sucks

Värd morgon, ovärd eftermiddag.
   Just nu skiter jag i vilket efter som alla skiter i mig.

Hejdå.

Ät för miljön

Det är inne att vara miljömedveten och det finns idag fler onyggheter och färdigrätter än förr.
   Varför inte kombinera nyttigt med miljösmart?

 • Ät viltkött. Förutom att man med säkerhet kan säga att ett djur i naturen har levt ett bra liv så är det bra för miljön i det att en älg eller ett rådjur inte har fötts upp med vitamintillskott och foder som odlats fram med traktorer och miljögifter
 • Ät fisk! Men var smart. Ät inte fisk från Östersjön mer än en gång i veckan, då den innehåller höga mängder kvicksilver och miljögifter. Kontrollera på vilket sätt inmporterad fisk fraktats hit
 • Odla egna grönsaker. Var försiktig med besprutningsmedel och konstgödsel. Bättre upp - skippa det helt. Kaninlortar duger som vilket gödsel som helst och det är bättre att planterar växter som lockar till sig skadedjursbekämpande insekter än att spruta på okända medel
 • Ät efter säsong. På hösten slaktas mängder med nöt. På sommaren är svenska jordgubbar godast
 • Ät vegetariskt en gång i veckan. Helst ska du byta ut var fjärde måltid mot något vegetariskt, helst innehållande baljväxter, men är du inget större fan av "kaninmat" klarar du dig bra på att äta bönor en gång i veckan
 • Undvik färdigrätter med ingredienser du inte vet vad det är. Kan du inte uttala det ska du inte äta det. Knepiga ord är varken bra för dig eller för miljön


Lite tips, inte mycket. Men väl värt att anamma.


Sweet nothingNote to self: Ta tag i rygg-/mageträningen, before you'r gettin' problems


7.

"Big pig. Massive oink. Little curly tail."

Nej. Det betyder ingeting. Det är ingenting. Ingenting alls, till skillnad från mina andra citat. Men det är underhållande och det kan vara nog så viktigt.

Kommer från sleep talking man. Han är idolvarning.


Imorgon är jag ensam, men börjar iallafall efter lunch

Ledig dag. Pojkvän. Middag med mamma. Tush och kramar och musikprat på bilden. Proggkväll och en och en halv liter te.
   Min dag har varit lyckad.

Har din?


Dagstrul

Ska snart ner på stan och leka med mamma. Hon ska prova jeans och jag ska vara sällskap och säga "snygga byxor" eller "hm... du får ju fina ben, men ditt arse ser förjävligt ut i de där". Man ska vara ärlig.
   Pinade mig iväg till skolan idag, ingen ork, satte mig och väntade på att lektionen skulle börja... och fick meddelandet att den var inställd. Tjolahoppsan. Ingen samhälle, ingen engelska, ingen psykologi. Geografi vid två. Den lektionen omvandlades till hemarbete och dagen kändes fett ovärd. Nåja, det fanns svinaktigt god potatis på lunchen iallafall.

Ikväll är det bild, jag ska äta ute med mamma, jag får träffa min pojke och dagen känns plötsligt meningsfull.

Pusshej<3

I'm alive

Jag är aggressiv mot individuella val. Usch.

Igår var Lusse-dag. Vi eldade pop corn och tittade på Grease. Och åt chokladhjärtan och pratade om bröllopp. Jag saknade Erik. Fy. Men jag fick vara med honom idag. Det var supernice. Men så har hela dagen varit bra. Hihi, jag fick veta en sak i morse som gjorde mig glad. HINT HINT KÄLLARE. Inblandade vet, andra ska inte vara nyfikna. Moahaa.

Imorgon är det långt hål på lunchen. Undras vad jag hittar på då. Inte på humör för rinktigt någonting, men plugg eller en sväng på stan lär det bli. Antagligen det andra.

Godnatt.


Hemma i min säng i ett hus ligger någon som är jag tror jag

Har inte fått nästan något arbete gjort och dessutom har jag huvudvärk av för mycket dator. Det är synd om mig.
   Inatt drömde en skitknepig dröm:

Ingen ville längre föda barn, eftersom det var bättre på alla sätt och vis att adoptera. Detta gjorde att det rådde barnbrist och jorden höll på att undebefolkas. Räddningen låg i vissa utvalda personer som man ansåg att om de fick barn så skulle alla andra inse att det var okej att föda sina egna ungar. Jag var en av de utvalda.
   Dock fanns där ett problem: Jag var steril.

Superdröm. Jätteknepig. Det knepigaste är att den kändes så otroligt verklig! Speciellt som jag kunde se allas ansikten... och som jag ville ha min Alice!
   Jag skyller drömmen på att låg låg och tänkte på vad superbra det vore om man slapp bli gravid. Dock kom Alice och spökade och skällde på mig för att hon aldrig skulle bli född om jag började mixtra med min kropp. Suck suck, life's hard.

Iallafall: Jag ska nu släppa ifrån mig datorn och börja på min bok som jag vill läsa och hoppas på att huvudvärken släpper.
   Cheers


6.


Birthday-list 8D

Min artonårsdag närmar sig med stormsteg. Uff. Jag vill inte fylla arton, det är jobbigt, arton innebär ansvar och bete sig vuxet. Kräks. Vuxna människor sjunger inte fåniga sånger bara för att. Vuxna människor sitter inte på golv/mark. Vuxna människor kan inte krypa ihop och säga "det är lungt, jag är fortfarande barn".
   Jag ska fan aldrig blir mogen, moahaha.
   Whatever, här kommer en liten önskelista från min sida. Det fetmarkerade är det högre vill-ha-faktor på.

 • hörlurar, mina har börjat strejka
 • svarta, längre linnen
 • knästrumpor
 • örhängen, småpluppar bara, i silver/titan
 • strumpbyxor i lustiga färger och mönster
 • armband - ringar, pärlor, kedjor, plast, plåt, whatever
 • ritblock
 • lösnaglar (shame on me! Men mina naglar går bara av)
 • enkla ringar, helst i matrial som inte blir röda eller färgar fingrarna grönblå
 • svarta tushpennor
 • "träpennor" i olika färger
 • svart tunn kofta
 • teservis och tekoppar och te, hehe
 • nagellacker i lustiga färger
 • vattenfast mascara
 • choklad
 • pärlor och pärlplattor

Och se det som riktlinjer, inte måsten. Det finns alltid utrymme för fantasi!

Remeber:
ge mig födelsedagspresent och jag ger dig födelsedagsoresent!


I've got my head into a toaster, oh yes ~

I've got my head into a toaster
   Jag måste definitivt skriva en låt som ska heta så.

Två lektioners skoldag, as usual på måndagar. Ska snart ta itu med pluggandet, har naturkunskap och retorik som jag vill beta av, även kanske psykologi, men den tror jag att jag börjar med imorgon när vi ändå har psykologi på morgonen liksom.
   Fått ett lustigt brev från SIFO. En undersökning. Som vanligt när jag får brev blir jag jätteglad och skuttar och måste skryta om att jag fått brev. Även när det bara är typ bankbrev och sånt. Ska snart kolla igenom frågorna, ifall de känns okej ska jag fylla i dem och ifall det känns okej ska jag skicka in det. Älskar att kryssa i frågor, men tycker inte om när folk snokar i mitt liv.

Som kanske inte alla vet ska pappa och Madde ju gifta sig i sommar. Femte Juni för att vara exakt. Jag och Jenn är på dem om ett tema - dels för att vi, iallafall jag, vill vara med och planera brölloppet, men också för att man måste ha passande klänningar. Iallfall jag, Jenn och Jess. Hehe. Madde föreslog att ha något i färgerna rött, svart och vitt, men var lite tveksam eftersom det inte är direkta brölloppsfärger, och vad kan man ha för tema på det? Pappa och jag tände till direkt och typ bara "SKA!!" i munnen på varandra. Ganska underhållande och ja, jag vet att ni bara måste ha del av den informationen. Men seriöst, tänk vad läckert med shackrutor och röda detaljer... Mhm!

                              


Kollar lite smått runt på klänningar och skor som jag vill ha... Pappa och Madde har lovat att köpa kläder till oss kids. Iallafall bidra med pengar, jag, Jenn och Simon kan bli lite dyra i smaken ibland, hehe.

Fika-time och plugg, cheers!

Alla Hjärtans Dag

Morrnmorrn!
   Glad alla hjärtans dag på er alla! Jag önskar er en supertrevlig dag med pojk-/flickvänen/katten/kompisar/er själva/hur ni nu vill fira, om ni firar.
   Själv ska jag vara med Erik och äta suhi. Nom Nom.

Nu blir det städning av rummet och frukost.

Pusshej!

Första listiga inlägget

Ny kategori! Bara för att listor är trevliga. Hit kommer massor av listor, både vettiga och fullkomligt ovettiga. Tipsa om listor, det är alltid trevligt!
   Vi värmer upp mjukt med 100 frågor bara för att jag inte kan sova.

100 frågor!
1.Vad är klockan: 23.53

2.Vilket namn stå det på ditt födelsebevis: Hanna. Utan h.
3. Smeknamn: Inget speciellt. Trasprinsessan, Boxen och Syster är väl vad jag kan komma på.
4. Vad heter dina föräldrar: Jonas och Catarina

5. Antal ljus på din senaste tårta: Nada.
6.Husdjur: Systrarnas hundar.
7.Hårfärg: Rosa för tillfället
8.Favoritfärg: Vet ej, gillar de flesta färger
9.Piercing: Fyra och ett halvt hål i öronen
10.Tatuering(ar): Nada
11.Födelseort: Gustav Adolf (jupp)
12.Bostadsort: Haga/Gånviken
13.Nuvarande bostad: Två villor
14. Har du varit kär: Japp!
15. Har du varit i några andra värlsdelar: Nope
16. Har du varit med om en bilkrasch: Eer... Ja, fast vår bil var inte inräknad
17. 2 eller 4 dörrar (på bilen): Fyra?
18. Kaffe eller glass: Glass, såklart. Men jävla knpigt antingen eller
19. Snuttefilt eller kramdjur: Kramdjur
20. Salladsdressing: Balsamvinäger
21. Färg på strumporna: Just nu eller i allmänhet? Just nu är jag nakenfot
22. Lyckotal: 3 kanske
23. Favoritfilm: Vet inte. "Natural born killer" ligger högt bland de nominerade, liksaså "V for Vendetta"
24. Favoritcitat ur en film: Eer, vet ej
25. Bästa semestern: Helgen i London med pappa, lätt
26. Favoritmat: Vet inte. Beror på vad jag är sugen på
27. Bästa veckodagen: Hm.. Lärdag kanske. Fredag. Äh, alla dagar som varit bra är favoritdagar oavsett dag
28. Senaste låt du har lyssnat på: "Varför" med Asta Kask
29. Tandkräm: Vet inte
30. Favorit TV-program: Eer... Vet inte.
31. Favoritrestaurang: Sushibar, hehe. Nej, jag vet faktiskt inte. Beror ju på mathumör liksom
32.Favoritblommor: Vet faktiskt inte.
33. Tycker inte om: Falskhet, osanning, oärlighet och avsaknad av tillit
34. Sport att titta på: Favoritsport? Den sport jag hatar mest? Härligt med oklara frågor.
35. Snabbmatrestaurang: Säga en random då eller?
36. Senaste sjukhusvistelse: Någon gång i November-December, BUP
37. Favoritdricka: Cola, hallonsoda... jag vet faktiskt inte. Beror på humör.
38. Vilken färg på väggarna i ditt sovrum: Vita och röda.
39. Hur många gånger kuggade du på körkortet: Har knappt börjat övningsköra
40. Var är du om 10 år: Snart 28 år. Hehe.
41. Vem fick du senast e-mail från: Odiumclothing.net, en orderbekräftelse
42. Är du dömd för något brott: Jupp, mord.
43. Om du fick ett enda kreditkort, vilken affär skulle du välja: Jag vet inte
44. Vad gör du när du är uttråkad: Läser, bloggar, läser bloggar, leker på internet
45. Fras/ord du använder (för) ofta: Jag vte inte. Någon som har något ni vet att jag säger en massa?
46. Vän som bor längst ifrån dig: Måns, han bor på Gotland.
47. Vad retar du dig på: Dumma människor, kragar som korvat sig
48. Det bästa du vet: Mycket. Umgås med vännerna tror jag får kalla sig etta.
49. Läggdags: Eer... Veckodagarna runt elva-tolv.
50. Vem tror du kommer att svara snabbast på det här: Vet ej
51. Vem/vilka tror du kommer låta bli att svara: Vet ej
52. Vad är klockan:00.13
53. Favorit beatle: Ehe? Vet inte.
54. Favoritlek: Vet ej. De flesta lekar som går att leka på sommaren med vännerna är bra lekar
55. Favoritfilmmusik: Vet faktiskt inte. Den mesta musiken i de flrsta av Tim Burtons filmer äger, annars är musiken i "Tjenare kUngen" superäg. Likaså musiken till "Natural born killer".
56. Skostorlek: 39/40.
57. Syskon: Biologiska: En lillayster, en lillebror. Obiologiska: Två jämngamla systrar
58. Favoritpålägg: Smör och Ost. Ost och marmelad. Honung.
59. Om du skulle skänka bort S: Eeeeer?
60. Vilket är det vackraste ordet/orden du vet: Oooh, jag vet inte, jag vet inte.
61. Bästa bok du läst: Jag vet verkligen inte! Vilket av dina barn älskar du mest? Vem är bäst, mamma eller pappa?
62. Är du internetberoende: Njah... Eller, jag vet inte. Kanske lite. Njä.
63. Favoritdjur: Katt tror jag
64. Gillar du snö: Jo... Men jag gillar inte att det måste vara vinter
65. Favoritglaglass: Vet inte
66. När köpte du något åt dig själv sist: Subwaymacka i tisdags
67. Är du långsint:
68. Favoritgrupp/artist: Vet ej
69. Vilken är din bästa egenskap: Jag är rätt duktig på att lyssna på folk, det brukar uppskattas
70. Vilket är ditt nästa mål i ditt liv: Få mins G i alla ämnen
71. Skulle du döda en kattunge om du fick 20.000 kr: Nej. Nej, nej, nej.
72. Vad gör du: Skriver här, gäspar och lyssnar på musik
73. Mest intressanta stad du varit i: Hm. Vet inte. Barcelona är grymt knepigt.
74. Vilket djur skulle du identifiera dig med: Katt. Raskatt. Kellykatt.
75. Vad fascinerar dig hos andra människor: Självsäkerhet. Att människor vet vilka de är, vad de vill och hur de ska föra sig.
76. Senaste pojkvännen/flickvännen: Har min Erik nu.
77. Favoritgodis: Heh. Choklad funkar alltid! Annars är den mesta lakritsen samt bassets wienergummin alltid uppskattat
78. Spelar du nåt instrument: Höhö, neeeeej
79. Vilken/vilka sporter gillar du mest: Det mesta som går under kategorin "hästsport".
80. Vilken person i hela världen skulle du helst vilja träffa: Men jadu... Jag vet inte. Hitler. Stalin. Nej, jag vet inte.
81. Vilken film såg du på bio senast: Sherlock Holmes
82. Senaste köpa skiva: Aldrig köpt en skiva i hela mitt liv, hoho.
83: Roligaste konserten: Vet inte
84. Bästa känslan: Känslan av att vara nykär 
85. Samlar du på något: Inte just nu. Har dock samlat på tärningar, sköldpaddor (inte levande), med mera
86. Isåfall vad: -
87. Är du feminist: Självklart. Är inte alla feminister? Klart man vill ha jämstäldhet, dock är inte feminist något jag kallar mig
88. Om du var ett instrument, vad skulle du vara då: Såg.
89. Favoritskiva: Vet inte
90. Bästa kompis: Alex
91. Hur tror du att folk som ser dig på stan uppfattar dig: Blandade fördommar
92. Vad stör du dig mest på i detta ögonblick: Att jag har ont i nacken, inte kan sova, inte har Erik här
93. Favoritlåt: Vet inte
95. Har du en mobiltelefon: Mhm, tre faktiskt. Alla har fel på olika saker. Just nu använder jag två av dem-
96. Vem är du kär i just nu: ERIK!
97. Vad är det vackraste som finns: Kärlek. Ärlighet. Fullkomlig tillit.
98. Om du fick en resa helt gratis, vart skulle du åka då: Storbritannien... Eller Tyskland eller Ryssland. Notera att jag inte vill specifiera mig till någon speciell stad.
99. Är du homo- eller bisexuell: Heterosexuell tills något annat är bevisat
100. Vad är klockan nu när du är klar: 00.30


Godkväll

Jag önskar mig även svarta tushpennor, "träpennor" i olika färger, ritblock, pärlplattor och pärlor.


Resumé av veckan+helgen som var


                        
UMR-möte på Sushibar    "Frihet är att tänka självständigt"

                                    
  Mary hittade en peruk på NK:n      Min Alla ♥ Dagspresent från Alex

               
Jag före och efter Rias fest. Skitsnygg i glasögon! Hm... Notera tofsen i håret.


En månad till min födelsedag!

Nehepp, blev inget städa idag. Kommer inte göra det heller antar jag. Eller så gör jag det efter middagen... Får se. Just nu sitter jag och kollar på saker jag vill ha i födelsedagspresent. Ehe... Av pappa och Madde önskar jag mig en dator och inget mer, för jag vill verkligen ha en! Av mamma önskar jag mig hörlurar plus lite smått och gott i form av mössa och vantar. Funderar på att önska mig en underbustkorsett av farmor.

Så önskar jag mig halsband med hjärthänge. Har två, men det känns så fel, allt är mycket bättre om det är tre. Har insett att jag har svårt för att använda mina andra halsband och jag käner mig extremt naken om jag inte har något av mina två på mig.
Ska önska mig denna från min tant farmor.


                                 
Urgulliga halsband. De två första är från Guldfynd och det tredje är ett Pilgrim.
Har ett hjärthalsband som jag fått av Emelie och som hon personligen hade valt ut, vilket är extremt stort då hon avskyr smycken. Jag har burit det nästan oavbrutet (slarvar på sommaren då jag blir knepigt blekfläckig på halsen annars, haha) sedan jag fick det för fyra år sedan.
   Det andra halsbandet, ett blått glashjärta, kommer från Eva och som jag fick av henne första födelsedagen vi firade ihop.

Så tja, jag önskar mig ett tredje halsband. Från vem som helst som käner att han/hon betytt/betyder något speciellt för mig. Främst från Alex och Erik, men igentligen från vem som helst.

I övrigt idag har jag bakat kolakakor och hastbullar (de sistnämnda ska bli semlor imorgon, så mycket godare än med vetebullsdeg). Vi ska småfira fetsöndag (hoho, nu var jag allt fyndig!) eftersom jag, Simon och Jess är hos pappa och Elvira hos sin mamma nästa vecka.

Piip

Mmmmmmmmmm, suuuuperhärlig morgon. Att vakna brevid Erik äger.
   Superbäst hos Ria igår! Hade jättekul och det var bäst att se vad alla var utklädda till. Maffia-snubbe, mördare, tjej (Juho ofc), polsk lastbilschaffis, fransk bög... Haha, vill så ha bilderna!
   Själv var jag finanshaj. Ekonomlugg, stora glasögon, skjorta, slips och kavaj med hajfena på. Hoho.

Idag blir det slappdag. Ska ta en långdusch, städa rummet relativt ordentligt och kanske gå på promenad med hunden (det senare får vi se hur det blir med), kanske baka något. Har vart på bakhumör ganska länge med inte haft tid eller ork att göra något.


            
Alla hjärtans dag-       Marias present       Jag är ekonomisk
present från Alex     (en kånken-rygga)                              


Hoppas alla får en superhärlig dag!
   Pusshej


Gnek

På retoriken spelade vi teater i aulan. Det var askul! Vi fick ett väldigt ovettigt manus och skull övertyga med kropp och tonfall och sånt. Vi var tvugna att prata ashögt, eftersom vi var uppdelad i halvklass och den halvan som inte spelade fick sitta längst bak i aulan. Hoho.
Ett stycke ur manuset:

"Påse?
Det finns i kassan!
Kassan?
Det blir därborta! DÄRBORTA!
kassan kassan kassan kassan

RASSEL
KASSAN
RASSEL
KASSAN
KÖ RASSEL KASSAN KÖ RASSEL KASSAN RASSEL KASSAN RASSEL

Påse. Tian.KÖ KNACK KNACK KNACK KNACK KNACK RASSEL
EPA
TEMPO
DOMUS
EPA
TEMPO
DOMUS
SNABB-
Tian. Jag är kissnödig. Måste ha mjölk den kan jag köpa hemma"

Alex spelade Svea, en dam som ska på affären och köpa mjölk. Vi andra var... Stress, specialerbjudanden och så vidare. Det kursvia i texten ovan var sånt som Alex sa, det andra sa vi andra, en och en eller i kör. Alex stod mitt på scenen ensam och stilla och vi andra gick runt henne.
   Det var riktigt kul, som sagt. Fast väldigt, väldigt skumt.

Hade engelskaprov också, som sagt, och det gick väl sådär... Sen efter lunch hade vi bara kriminologi och genomgång eftersom Naturkuskapsläraren var borta. Riktigt härligt.

Ikväll blir det Ria ria ra och maskerad.

Tjoho!


Nyckelpigsnyckel

Skoldagen mest bara gick ganska fort och var ganska okej. När dagens lektioner var slut gled jag in på Hedbergskas bibliotek för att se på när Alex läste en bit av sin novell och titta på Sebbe och Christoffer spela banjo respektiver gitarr, eftersom det var något event för att göra reklam för novelltävlingen eller något. Jag vet inte riktigt, men det fanns cider och godis så jag var nöjd. Iallafall tillräckligt nöjd för att stå ut tills jag fick träffa min man. Supersupersuperheltbäst! Gosch, jag har saknar honom. Hmpf, faktiskt inte fått träffa honom sen i söndags, vilket är en hel evighet sedan.
   Vi "firade" med att åka hem till mig, mysa, äta middag redan vid fem (!) och sedan ligga i sängen till typ kvart över åtta. Bäst.

Imorgon har jag engelskaprov, grammatik. Önska mig lycka till, jag och grammatik är inte alltid bästisar. Eller, typ... Om jag nyligen läst, eller läser, en bok på engelska skriver jag uppsatser med utmärkt grammatik. Har jag bara sysslat med engelska på skolan en längre period så suger min grammatik stenhårt. Så ungefär vart annat prov går toppen, resten botten. På ett bra tag har jag varit för snurrig för att ens orka läsa saker på svenska, typ. Ehee...
   Men som sagt, önska mig lycka till. Det behöver jag.
   Efter skolan måste jag också hem och göra en hajfena. Har, vilket är ganska försåerligt, inte gjort någon idag. Vart för upptagen med min pojke. Sen är det maskerad hos Ria, tjoho!

Nu ska jag hoppa in i duschen lite snabbt, skriva upp tre halvdana inledningar och avslut till retoriken och sedan sova, för jag håller på att somna som jag sitter nu.

Godnatt!


P.S. Min korsett är skickad<3

Spara & publicera

Tyllkjolar är sjukt jobbiga. Iallafall om man inte har varken laptop eller ordentligt skrivbord utan sitter med mus och tangentbord i knät. Tyllen är för tyllig för musen... Morr.
   Har haft en jättemysig kväll med mysfolk och ett mysbra band som spelade på onsdagscafét. Dock saknade/saknar jag Erik... Imorgon får jag iallafall vara med honom. Om inget drastiskt händer. Uff, orkar inte skolan imorgon. Samhällskunskap, fast det kan faktiskt vara rätt okej, och sedan eneglska och geografi. Är mest bara glad att jag inte har någon psykologi, hehe. Det är fruktansvärt dryg att sluta tjugo över fyra. Imorgon slutar jag tre istället. Trallala. Då får jag kanske tid att plugga engelska innan jag träffar Erik. Beror på när han slutar.

Äh.
   Nu ska jag sova. Är hur trött som helst, jag och Lusse kom inte direkt i säng i tid igår... inatt. Eller, vi gick väl och lade oss vid halv tolv, men sen somnade vi vid ett någon gång.

Så, godnatt alla. Sov gott!


fyrverkeripjäs, teaterpjäs

Relativt nyss kommit hem från skolan. Sådär dag. Jättefint väder ute. Naturkunskapen var väl helt okej, men geografitimmen... Seriöst, jag trodde det hade gått minst en halvtimme, men när jag kollade på klockan hade det gått tio minuter. Jag fattar inte! Nog för att lektioner kan vara långdragna ibland, men det här var fan rekord. Det värsta är att vi liksom gjorde saker hela tiden och det var inte en massa tråk och sömningt prat! Fnys.

Borde börja med någon typ av middag eftersom jag vill hinna med en buss innan klockan sex. Orkar inte gå till Pipeline och jag är inte villig att betala för mer än en bussresa idag. Saknar pojken min, men han är sjuk sjuk sjuk. Dumma. Imorgon tänker jag iallafall hoppa bilden och vara med honom, om han nu är frisk då vill säga. Annars ska jag åka till pappa och vara överambisiös och fixa en hajfena, annars ska jag klippa ut en i kartong eller något. Till Rias maskerad alltså. Borde faktiskt åka till honom, för där har jag mina kavajer och slipsar... Äsch då.

Nu ska jag vara superduktig och plugga engelska. Uh. Och fixa retoriken, minns inte ifall vi skulle göra den här uppgiften till på fredag eller efter att vår lärare kommit tillbaks från vart hon nu skulle i två veckor.
   Tjoho.


Lunchskryt

Måste bara få skryta lite med att jag (och Louise också såklart) fick potatiskroketter och kyklingnuggets till lunch.

Sen kan jag tyvär inte skryta med att jag får träffa min pojkvän för han är fortfarande sjuk.

Mornmorn och dagens

Jag har träningsvärk i armar och lår. En produkt av idrotten igår. Usch, det är farligt att idrotta, man får bara ont i kroppen.
   Inatt var jag intressant att sova med. Så vitt jag vet sa jag ingenting, men som vanligt kurade jag ihop mitt täcke framför mig och försökte sno Lusses. Det gick inte allt för bra, vilket irriterade mig så jag vaknade till. Tydligen väckte jag henne också och... jo, jag morrade. Herregud, vad är det med mig?
   Men varm var hon att sova brevid, hoho.

Nu sitter jag i köket och betraktar en lunchlagande Lussetuss. Visst, klockan är bara tio, men hellre lunch nu än frukost, om vi ska ta bussen vid halv tolv till stan och skolan. Uuuh, skola. Två lektioner med Greta. Margareta. Och hennes sövande röst. Hon är asmysig och jättegullig och en otroligt bra lärare men om man inte orkar hänga med på genomgångar är hon fullkomligt dödlig. Hennes. Röst. Är. Så. Sövande. Sövande. Trött. Sova. Snark.

Nåja, ska inte klaga fullt så mycket, jag har ju som sagt ingen ryska. Efter skolan ska jag även hem och laga middag så jag kommer ner till Pipeline och vännerna och Erik. Om nu han är frisk. Får smsa och fråga.

Hallonsoda är by the way fullkomligt bäst.

Puss


P.S - har jag skrivit någonstans att den här godingen är beställd? Om inte så gör jag det nu. Väntar med spänning på att de ska skriva att de skickat den... Suck.

Papper 8D

Lusse: Varför har Juho en systemkamera?
Jag: *mumlar* ...papper. Papper, eeh, papper...
L: ...Va?
J: Papper!
L: Haha, va?! Det där fattar jag inte?!
J: Papper... *bryter ihop i tyst skratt* FOTA! Han gillar att fota!

Jo, seriöst, ibland kopplar inte min hjärna någonting.

Pakeeeeet

Sitter hemma hos Lusse i hennes säng. Hm, why? Jo, för att jag fick veta på ryskan att om jag gjorde klart den uppgiften vi fick så skulle jag få hål imorgon, vilket är awesome eftersom jag börjar kvart över tolv då, vilket också Lusse gör så nu sitter vi på hennes säng och funderar på hur vi ska slå in Rias present. Juppjupp, vi har köpt en present åt Ria. Med vi menar jag mig själv, Lusse, Alex, Erik, Juho, Sebbe och Nemo. Hoho. Presenten gick på 499 riksdaler. Vad har vi köpt åt Ria-ria-ra? Moahaha, med risk för att hon läser detta så kommer jag inte skriva ut det. Hon får det på fredag. Tralla la.
   Nu ska jag försöka vara en supermodig människa och våga ringa hem till henne för att säga åt hennes mamma att "mwihi, detta har vi köpt, hoppas inte ni har gjort det". Risken är liten. Att jag vågar alltså.

Nu ska jag slå in presenten, todilo!

Skola skola skola

RAWR! Om en kvart börjar min ryska. Inte att se fram emot. Dock ser efter skolan ganska ljus ut. Ska köpa present åt Ria med Lusse, Alex och Juho - eller, den sistnämnda är väl mest med som sällskap. Saknar Erik, men det lilla snormongot är förkylt och hemma och grå. Uh.
   Hade prov i psykologi B imorse. Det gick bra tror jag. Kunde det mesta. Och så gjorde jag faktiskt någonting på idrotten! Till exempel, jag var med och fick idottsläraren att inse vilken fantastisk idé det var att värma upp med lekar, som jag deltog i, och sedan lekte jag lite med maskiner och hantlar på gymmet. Skittufft. Jag kommer ha träningsvärk i mage och rygg imorgon. Hoho.

På fredag ska jag på maskerad hos Ria. Juho sms:ade 118~ och frågade vad jag skulle vara utklädd till. De föreslog spöke, mumie och - favoriten, både deras och min - finanshaj. Tror nästan jag ska vara det. Kavaj, portfölj med viktiga papper och hajfena. Ska vattenkamma mitt (visserligen otraditionella) hår och låna glasögon av Mary. Hehehee... Supertufft. Verkligen. På riktigt. Annars kan ju folk få komma med lite mer förslag, klicka på "Säg något snällt" här nere *pekar på komentarfältet* så kan ni kommentera. Superlätt.

Nu ska jag iväg och plåga mig igenom ryskan. Paka

Hopphejgodnatt

IIIIIIIIIIIIIIH *skriker pipigt och ganska lågt och viftar på öronen*
   Min mamma är så söt. Var nere i köket för en stund sen och var allmänt yr och trött så min mor sms:ade nyss "Godnatt. Är du trött eller låg? Älskar dig gumman... Kram"
   Mami är ombryende och gullig och jag älskar min mami, trots att hon är ett jävla toss ibland. Eller kanske just därför. Hoho. Nja, snarast föör att hon råkar vara min mamma. Men hon är gullig, inte sant?

NOT: Jag är jävligt trött. Kom nyss på mig med att mumla. Jag gör det ibland när jag är mycket trött. Ganska irriterande, för jag lyssnar aldrig på vad jag säger.


RRAAAAAAAAAWR säger jag!

Iiiiih, idag har jag haft prov på varenda lektion under dagen! Moahaha, nu fick jag det att låta mycket. Men. Jag har bara två lektioner på måndagar.
   Första provet, Straff- och processrätt/Kriminologi var lätt, om brottspåföljder och straff och sånt. Tror det var en fråga jag inte svarade på och två eller tre frågor jag var osäker på. Men det blir lätt ett VG, får jag inte det så blir jag mycket, mycket besviken på mig själv.
   Andra provet, Samhällskunskap, var... Uhu. Svårt. Jobbigt. Inte stort igentligen, men mycket skriva. Ont i huvudet, dålig lunch, ond lärare som skrattar ondskefullt när hon delar ut proven (japp, seriöst)... Det värsta var att jag kunde det mesta på ett ungefär, men det är så jäkla svårt att få ut allt i skrift och formulera sig så att det ser ut som att man vet vad det är man skriver. Tycker vi borde avskaffa staten och ha fullkomlig anarkism i alla länder. Då skulle jag slippa ha ont i magen över prov om andra länders stadskick.

Min lunch var väldigt intressant idag! Rivna morötter på macka, keso med majs och rödlök, sallad, gurka, parika, fetaost och oliver. Nom nom. Betydligt mycket bättre än pannkakan de andra åt. Uh, om det är något jag är emot gällandes skollunchen så är det pannkaka. Seriöst, jag äter till och med panerad fisk, men pannkaka... Det går inte! Speciellt inte om den är fyrkantig och dallrig. Mycket glad att det finns ordentligt med salladsutbud på Åkersvik.

Nu ska jag... jag vet inte. Plugga psykologi kanske. Har prov på det i morgon bitti. Eller så spelar Sims3, höhö. Måndagar är dryga, jag slutar ett, alla andra slutar åtminstonde tre. Jag har alltiså hur mycket möjlighet som helst att vara med folk och så är det ingen som kan vara med mig. Snyft.

Nä, nu ska jag sluta vara så emo och sluta blogga.
   Puss och bit, I'm a batibatibat.Förresten vet jag vad jag ska ge till Alex i Alla Hjärtans Dag-present, så om någon har lust att gå med mig och köpa det i veckan så är jag glader.


Lite bilder jag funderar på att hänga på min vägg


         


         


         


         


Tinderitinderituss<3


Mami tycker att jag ska prata med Jossan om att köpa Tindra, eftersom ingen av katterna någonsin varit utan varandra och antagligen inte skulle må bra om de särades på.
Känns tungt, men samtidigt vill jag att Tindra ska må så bra som möjligt och sätter självklart henne i första hand.
Plus att jag faktiskt får pengar, det är det enda positiva i det hela. Mamma tycker 1000, men jag vet inte, Sally var värd 5000. Visserligen är inte Tindra helt "ren" och kan inte tas ungar efter (både Kelly och Sally höll på att duka under sina graviditeter och Tindra är bra mycket mindre), men jag tycker att jag kan kräva 2000 iallafall. Låtsas att det är plåster på såren, vilket ingentging är i det här fallet.
Problem, problem och det känns hemsk att jag på allvar sitter och fösöker värdera min bäs i pengar.


Ja e en astronat!

Rawr! I'm a monster! Som sitter vid datorn och lyssnar på musik och läser bloggar istället för att plugga straff- och processrätt/kriminologi som jag har prov på imorogn. Hehehehe. Jag är verkligen ingen pluggmänniska. Jag är för bekväm av mig. Jag vet att jag skulle höja alla mina betyg med ett snäpp om jag bara ansträngde mig lite, men jag orkar inte. Slutade plugga i åttan och har inte orkat ta upp vanan att alltid göra mitt bästa.
   Helgen har varit awesome. I fredags var jag på brsta/stan med Alex, sen sov Nemo hos mig. Vi var busiga och sov på soffan i gillestugan, hoho. I lördags åkte jag och Nemosen till stan och drygade omkring tills vi hamnade på Chokladhuset där vi myste bort en timme och sen hyrde vi film och drygade vidare. När stan stängde vid fem hittade vi en Ria och gick till Suhibar för att ha middagsmöte med UMR. Jag, Josse, Ria och Jackie. Plus Lusse, Linn och Anna via telefon. Men vi var duktiga och höll oss till ett en-och-en-halv-timmesmöte där vi kom fram till saker, tjoho. Som bland annat att vi ska ha nästa möte i slutet av Februari hos mig, att vi kanske ska försöka fixa in oss på ett arangemang som Amnesty ska hålla samt att vi ska skicka två personer till kongressen i whateverköping. Ehu.
   I vilket fall - efter middagen hittade vi en Erik och en Mathias och åkte hem till mig och såg på film. Sen sov Erik och Eva hos mig och det var supermys. Jag syndade och köpte godis. Bad Hannah, shame on you. Fast ibland får man faktisk fuska och jag kan alltid se det som en belöning för att jag inte köpte byxorna på Gina... Hehe.

Nu ska jag ta mig i kragen och läsa igenom kapitel tre i LEX: Straff- och processrätt och vara en duktig flicka.

byeee

Spindelgris

Eva kommer och bor hos mig i helgen och jag är glad och imorgon kanske vi har film-/myskväll och hon kommer ikväll och jag har varit med systeryster hela dagen och en fredag med frugan och slampan är aldrig aldrig fel.

Vad jag ser och vad jag vet och vad jag känner


J a g   f a t t a r   i n g e n t i n g


Knarra med rösten och vifta på öronen

Jag borde så klä på mig färdigt. Sitter i leggings och snyggaste juridikprogramströjan och orkar inte göra mig klar. Mycket trevligare att diskuterar musik med Niklas. Om typ en timme ska jag gå till bussen och vara skitlat som tar 77:an ner till Birsta där jag ska träffa systeryster Alexandra för att hon ska köpa en jacka. Sen vet man aldrig vad framtiden bjuder på.
   Skulle vara trevligt om någon ville hitta på något ikväll, jag är absolut inte på hemma-humör.Ignorera det faktum att rosafärgerna i bakgrunden och på på bilden ser grisiga ut tillsammansBut now it's up and away, frukosttime!

<3Close my eyes
and hold so tightly
Scared of what the morning brings


I wanna f**k you like an animal (8)

Vissa dagar är man mer aktiv än andra.
   Idag har inte varit en sådan. Typ... Har legat i sängen precis hela dagen. Bokstavligt talat alltså. M0ed Erik så klart, det är långtråkigt att ligga själv. Dock har vistelsen med honom ledat till att jag har ett blåmärke på örat. Av alla ställen. Men han är bäst iallafall.

Pajen igår blev superlyckad och så färgade jag Alex hår.

Imorgon ska jag vara med frugan en sväng på dagen, vilket är awesome.

Dessutom har jag bakat helt underbara äpple- och kanelmuffins åt min syster. Jag är mycket lättmutad, men nu får jag ha datorn hela kvällen imorgon.

Morn morn

Vi halv sju somnade jag äntligen om. Efterlängtat. Väckarklockan var inte välkommen, känner mig som en zombie. Är en zombie. Trött och felandes i hjärnan, usch. Ser absolut inte fram emot ryskan. Inte emot skolan över huvud taget. Vill bara vara hemma och dra täcket över huvudet.
   Men jag ser fram emot efter skolan.

Igår fick jag förresten nya jeans. Ska köpa dem av Lusse, men den här månaden - åtminstonde början av det - ska jag hålla på pengarna och bara betala skulder. visserligen är jag skyldig Lusse 200kr, men det är en annan sak. Typ. Och köpa korsetten... Kanske. Jag vet inte. Men jag vill. Den är snygg. Värd priset.


Nu ska jag gå till bussen, baii!

Sovfel

Toppen.
   Verkligen supertoppen.

Jag vaknade halv sex, efter fem timmars sömn och kan inte somna om på något sätt. Jag är superjävla trött och har två timmar kvar tills jag behöver kliva upp. Rummet är jättevarmt, vilket är konstigt då jag vred ner elementet jättemycket igår, men det kan ha att göra med att det är kallt i vardagsrummet och att temperaturen sjunkit under natten. Jag är törstigt, men vill inte kliva upp för då kommer pappa blir sur/orolig för att jag är vaken och tro att jag varit vaken hela natten eller är på väg in en period då jag sover typ tre timmar per natt utpsritt på kvartar igen, men så är inte fallet. Det är ju bara för att det är varmt.
   Drömde något jättekonstigt inatt, men minns inte var det var annat än att Josse och André och Erik var med och att det hade med en massa mörklila färger att göra. Skitknepigt. Synd att jag inte minns.

Nu är jag kissnödig också. Hurra.

Ska försöka somna om, men det är mycket liten chans att det händer. vill verkligen göra det, att ligga vaken i två timmar utan att dricka eller gå på toa är inte så superkul.

Puss och godmorgon.


Prusilusk: Guldkrull

Skoldag, as usual. Promenad med Alex på idrotten, massa beröm på retoriken, fatta nada på ryskan. Gick till stan och träffade Emelie och hon Carro tror jag, och sen Alex och Lusse. Jag och de två sistnämnda gick till Hemköp där jag och Lusse införskaffade smörpopcorn och cola för vårt mys framför Bridget Jones i gillestugan. Super!

Imorgon blir det laga mat med Alex, Erik och Juho hos mamma. Värsta trippeldejten. Alltså, jag+Erik, Alex+Juho, mamma+Per. Mys, hehe. Sen blir det pipeline och sen sover Erik hos mig.
   Det är bäst.


Lusse gästbloggar!

Hmm, meningen var att jag skulle börja med att säga att Hannah och Erik sover utan lakan när de sover, i alla fall hos hennes pappa... De är liksom bara i fall att någon ville veta (A)

Hmm, hoho va roligt det här är! Gästbloggar, fy tusan va kul vi är! Hannah ska gästblogga på min blogg sen =) Så kika in de också =D

Vi har sett på Bridget Jones Diary idag och den hade Hannah aldrig sett!

Nu ska vi äta, kommer snart (19:08)

Haha, tillbaka, Hannah bet mig nyss i benet och maten var god!
Bussen gick precis, tjoho, jag måste ringa pappa nu och jag orkar inte!
Bättre tider är på väg =)

Lusse hälsar Puss Puss

Jordgubbsylt - jordgubbssylt. Vilket ska det vara?

Vaknade till med en vag minnesbild av att jag tappat mobilen i golvet.
   Minnesbild korrekt. Fumlar upp telefonen och upptäcker att batteriet är ur. Toppen, det innebär att mobilen tror att klockan än 00:00 första Januari 2000. Två tummar upp och jag börjar känna mig lite smått panikslagen tills jag inser att jag har Jessicas dator brevid sängen. På den finns rätt tid och datum.
   Nu ska jag somna om.

Godnatt

5.

Alla sätt är bra utom de tråkiga!
                             François-Marie Arouet

- Goddag, jag skulle vilja ha ett kärnvapen, tack!

Hahahahahahahaha

De pratar om kärnvapen på radion. De pratar om hur jävla bra det är att äga kärnvapen.
   Ingen vågar anfalla en.
   Man är tuff.
   Och man blir jävligt sexig med lite kärnvapen.


Skitbra!


Vardagslycka

Vid halv tre stegade jag, Jenn, Jess och Madde in på Alnös bageri och tog en innan-sprutan-fika. Vid lite över tre tröck en sadistisk tant in en jättestor spruta i armen på mig. Har inte vågat titta på sprutan förut, men nu när Jenn tog den så var jag tvungen att se hur den såg ut. Den var lång. Och den ska ju tryckas rätt in. Jenn trodde att nålen skulle gå rakt igenom armen på mig, haha.
   Sen köpte vi tandborstar.
   Jo, faktiskt. Vi gick in på Ica på Alnö och skulle köpa köttfärs. Och hittade tandborsthyllan. Jennifer och jag hittade superfina tandborstar. Men vi hittade bara tre som var super-duperfina, så vi övertalade Madde att svänga in på Ica Maxi så vi kunde få tandborstar. Efter att vi hade övertalat henne om det absolut viktiga i att ha superfina tandborstar med lustiga figuer på.
   Sagt och gjort - nu är jag ägare till en superfin tandborste som ser ut som en frack. Skittufft.
Dessutom köpte vi potatis så vi kan göra klyftpotatis till middag, samt vindruvor. Både röda och gröna vindruvor. Snacka om att jag kommer få ont i magen sen.

Nu är Simon och Linus uppe på taket och gör något, det låter som vi har elefanter ovanför huvudet. När farmor bodde här fick vi vara på taket hur mycket vi ville. Det utnyttjades flitigt av Simon på vintern då han släpar upp snowboarden och hoppar ner i snön. Själv hade jag det som solstol. Madde är däremot lite orolig, så nu råder takförbud - även för pappa. Han var lite tjurig åt det från början, men okej, Maddson har rätt, det är en mycket dålig idé att leka på taket.

Förresten så måste jag få tala om att jag tappade min mobil idag. Jo, det är sant. På parkeringen på Ica Maxi. Jag upptäckte det när vi var inne på Hööks (Jenn skulle byta ett träns, hon kom på att hästen hon ska ha det på passar bättre i brunt än i svart). Så vi fick lov att åka tillbaks till Ica och där låg den, brevid den bil som ställt sig på den parkeringsplats som vi stått på. Hel. Fungerande.
   Ibland har man tur som en tokig.

Monster under min säng!

Goooood morgon!
   Sovit gott? Det har jag. Vaknade vid tio, åt frukost och kröp ner i sängen igen. Ska snart ställa mig i duschen... eller lägga mig i badet, får se. Är seg i hela kroppen. Just nu är det grymt skönt att göra absolut ingenting, men jag kommer att bli extremt uttråkad om ett par timmar, det vet jag. Usch.
   Err, ska knata mig till köket och göra något att äta tror jag. Hoppas det finns rester sedan igår. Det bästa med söndagar är att jag för det mesta frå två middagar. Det äger. Och det bästa med tacomiddag är att det oftast blir rester kvar. Så tralla la, nu ska Hannah ha mat.

Imorgon efter skolan ska jag kanske vara med Lusse och på onsdag ska det bli middagslagning hos mamma innan onsdagscafét med Alex, Juho och Erik. Om inte Alex glömt bort det, men det borde hon inte eftersom det var hennes idé. Men hon är ju som hon är också, frugan min.Du är precis som jag vill ha dig
Du är bäst, jag vill ha kvar dig


100101-100201 och mer ska det bli hoppas jag för jag är så väldigt kär

 

En månad

 

och allt känns så fucking jävla underbart bäst med dig


RSS 2.0