iPad revolution

Känner mig skittuff, sitter just nu vid en iPad. Pappa har lånat en från jobbet. Är typ skum att skriva på, men det där väl en vanesak kan jag tro. Jag kan inte säga att jag riktigt förstår hysterin med dessa små leksaker, men det är klart att det finns en del trevliga fördelar med den gentemot en mindre laptop till exempel. För det första är den liten och lätt, så där vinner den pluspoäng. För det andra har den ett relativt stort tangentbord, i jämförelse med en liten dator. Det är enkelt att komma åt "genvägar" (apparna). Men det är ett jobbigt liten tangentbord. Just nu skriver jag med tre fingrar (ett på ena handen, två på andra) och man kan inte släppa tangentbordet med blicken så mycket sonma jag hade velat. dessutom är den himla dyr och knepig. Men fräckt är det. Det må jag erkänna. Men guuud vad jobbigt det är att behöva gå in på andra texredigeraren för att kunna skriva! Inga styckeindelningar blir det! Och sjukt jävla jobbigt att ändra om man skriver fel, alltså gå tillbaka och bara radera den där bokstaven i mitten av ett ord. Eller ändra ett ord. Nästan omöjligt att komma åt utan att klicka fel. Well. Mac-gudarna får klara sig utan min själ ett tag till.

Men så då?

På bilden:
Josse: Men om du gör armen så så ser det mer ut som han står så istället för så.
Ria: Ja, men nu ser det ut som han står så...

Ja, vad säger man? Kroppsspråk mina kära vänner.

Rumpa:D:D

Googlar recept på glutenfria muffins/kladdkakor/övriga trevliga bakverk, samt vegandito. På måndag är första cafékvällen och till det ska det bakas lite.

Har ni tips på något så säg gärna till! Oavsett ingredienser alltså. (Helst ganska så inte invecklade, måste baka till Jessicas födelsedag imorgon också.)

Rubriks kub

Hellu evrybody.

Idag börjar jag klockan tre. Känns ju fett värt. Inte. Aja.

Bild idag, ser jag fram emot. Känns himla tomt när jag inte har någon. Efteråt ska jag till pappa. Sedan Gizmo flyttade hit har det inte blivit så många dagar hos pappsen.
   Dagen till ära har jag målat om naglarna (röda med silvriga hjärtan, jag kind of gillade det tror jag) och fixat håret. Händer väl inte allt för ofta.



NCIS

Buhu. Jag är tretusen kronor fattigare. Hundens kastrering, tandstensskrapning, besiktning och ögoninflammationsmedicin är betald.
   Har satt som maxgräns på bal- och studentkläder tretusen. Det innebär att jag kommer ha tvåtusen kronor att leka studentfirare och kanske arbetslös med.

Hittade en superfin tröja idag. Superhimla fin. Eller, tuff. Vill ha. Hittade även en sjukt cool skinnjacka för en sådär halv tusing.

Man får inte allt man vill alltid. Men för guds skull - vad fanken ska jag ha på studenten?

När man äntligen kan se

Åh, herre Gud. Tack gode Gud för Kent.

Haha.

Men. Jo.

hour glass man (from 30" to 18")

Bara för att jag har så himla fina naglar och matchar dem så himla fint med tröjan och bara för att Gizmo inte gillar struten och Dexter älskar sol.




Lillstussen gråter lite nu eftersom han inte får vara ute någon längre promenad, men jag har kunnat ha struten av sedan jag kom hem från apoteket utan att han har brytt sig om såret. Han har visserligen bitit lite i plåstret som sitter på benet efter nedsövningen, men annars funkar allt finfint. Dock var han sjukt stressad när jag kom hem, men det förstår jag, sitta i buren med jättestrut kan inte vara så roligt...

Truthund

Skrutten är hemma nu och har en gigantisk tratt på huvudet. Vetrinären sa att han var så vig och hade så lång nos, så om han fick en i "rätt" storlek skulle det inte vara några problem i världen för honom att slicka på såret. Lillstackarn ylade och grät så det hördes över hela vetrinärmottagningen när jag kom och hämtade honom och gråtit har han gjort ända sen dess.

Ska åka till mamma och hämta receptet så jag kan hämta ut smärtstillande åt honom, ska försöka fundera ut ett smidigt sätt att stoppa honom i buren först... tratten är ju så himla stor!

Dagen då Gizmo förlorade sin manlighet

Var och lämnade av skrutten hos vetrinären för en timme sedan. Stackaren ska få kulorna bortklippta. Otroligt brutalt, efter fem år som man. Hehe.
   Tandstensskrapning, kloklippning och vetrinärbesiktning blir det också. Ovanpå det har han fått ögoninflammation. Lilltussen min.


Gizmoskrutt igår - nybadad och fin


15.


0

Jag är himla sugen på att måla insidan av min dörr i någon trevlig färg. Fast jag vet inte. Vitt passar himla fint faktiskt. Och jag har ju min Bob Hund-affisch där, och bilden på pappa. Så jag får se. Blir inte av förrän det blir varmare heller, så jag kan ha mitt lilla fönster öppet.

Glad söndag på er alla, nu ska jag äta middag nummer två!

Mycket tråkig rubrik

Trevlig kväll igår. Var ut och åt på Tandoori med Alex, Eva och Hanna. Visst, jag hade egentligen inte råd, men ibland måste man få unna sig saker med fina tjejer, bara för att. Galet god mat, som vanligt, Tandoori är snuskigt gott faktiskt. Sedan öl på Daltons för att värma sig innan Hanna var tvungen att åka då övriga kvinns åkte hem till mig och såg "The babes of St. Trinians" (sjukt bra).

Planer för idag: inga. Eller jo, vara med Erik, men han verkar inte så haj just nu. Well, ska spela lite Sims nu. Pusshej!


Mycket bra låt. Enligt mig i alla fall.
Länk till musikvideon.


nytt inlägg

Hej. Det här är Candy Darling. Visst är hon vacker? Gör mig en tjänst - googla på henne.




Varför hör man så himla sällan om transvestiter som är kvinnor som blir män? Varför är det nästan bara tvärt om? Så himla märkligt.

Undrar om han känner alla barnen...

Spännande.

*smäller i en dörr*

Jag är på dåligt humör och nu ska jag sova. Godnatt.

morning after

Alltså, det är massor med skumma engelska saker som kommenterar random gamla inlägg. WTF I say.

Vi har religion nu och jag och Juho har just varit och spanat in bdsmshop. Mycket... Intressant. Ja. Passar bra ihop med det faktum med att jag läser på om frälsningsarmen. Hehe.

Jag.

Jag vet inte vart Gizmo är men Dexter ligger under mitt täcke och sover. Gizmo är lite sne på mig för att jag höll honom vaken halva natten, som straff tyckte han att det var dags för mig att kliva upp så fort han kom hem efter morgonpromenaden med mamma.

Jag tyckte inte att det var dags att stiga upp, jag gillar att sova mer än fem timmar per natt. Speciellt när man har noll energi kvar.

Jag spydde galla över toaletten igår. Det låter som jag var led på toan, men bokstavligt alltså. Fast i och inte över. Det är himla viktiga grejer.

Jag har börjat alla stycken med "jag". Ibland gör man sånt, omedvetet. Delar in allt i amerikanska rapportstycken och låtsas som det regnar, samtidigt som man upprepar sig själv på ett poetiskt/irriterande vis.

Jag ska visa två bilder för er. Två bilder på mitt falska leende. Två bilder där mina tänder syns och där ingen tanställning syns (på första syns dock lite av tråden som går över framtänderna, det är en lösgom förstår ni och den ska jag ha dygnet runt i ett år. Igår på UMR-mötet hade jag haft den en timme, så jag sluddrade rätt friskt mellan varven).



Jag gillar att jag ändå på något sätt ser fräch ut fastän jag inte har mer i magen än lite vatten och ännu mindre te. Jag ogillar att jag till och från får värsta magupproret. Det är inte angenämt, men vad ska man göra?


Sen har jag bara den här lektionen också just nu så nja, jag kunde nog åkt hem istället

Jag tog ut tandställningen i morse. Det är inte det jag ska skriva om. Det jag ska skriva om är hur sjukt jävla ovärd min skola är ibland. Som typ nu.
Jag åkte till skolan. Hela klassen är här. Vi ska ha svenska. Läraren som alltid är i tid är inte här. Alla sitter kvar. Ingen lärare dyker upp. Läraren har inte sagt något om hurvida hon ska vara borta eller inte. I alla fall inte vad någon i klassen kan komma ihåg.

Vår lektion började tio över. Klockan är nu fem över halv. Matsalen öppnar om tio minuter. Enkel matematik.

Du var min mor när vi levde tidigare

Jag har ont i huvudet. Det är varmt ute. Boken är himla fin. Balbiljetterna är köpta, sa jag det? Vet inte vad jag ska ha för kläder. Vet inte vad jag ska ha för kläder på sdudenten. Vet ingenting.

Min Erik kommer hit snart.


Säg hej då tandställningen. Hejdå!


Här borde det stå något vettigt, typ något som talar om vad ni kan förvänta er av inlägget

Jag har sådan o-lust till saker och ting. Verkligen.
   Borde läsa klart "Eddies oäkting", borde skriva klart naturkunskapshäftet. Borde sova. Men nej, för jobbigt. Det är inte lätt när man är jag ibland. Suck.


Från den här trevliga bloggen (klicka bilden för att komma till inlägget). Sammanfattar världsläget rätt bra just nu. Sammanfattar min o-ork just nu. Betar av humorbloggar i stället för att plugga eller spela sims. Yeye.


cow+award=coward

Folk... läser min blogg. Heliga bajs.

För att roa er ska ni få lite bilder från PostSecret (det är ju ändå söndag). Ha kul, själv ska jag gå och duscha.








Lakritschokladkola

En av få saker med söndagar är att PostSecret uppdateras.

Eller. Det är nog det enda bra med söndagar.

(Generellt alltså. Annars har jag haft en bra söndag. Vaknade hos Ria efter en inte så lång natts sömn, åt frukost och åkte hem till pappa med älsk. Fish and chips till lunch och nu är jag hos mamma och myser med Dexter och Gizmo.)

Lite lördagsmelankolisk

Jag vaknade upp brevid världens mysigaste pojke. Duschade och blev sedan upplockad av pappa och Jessica. Åkte till burrito.nu och åt. Badade i två timmar. Löste lite korsord och läste i en bok.

Ligger på sängen och är kall om händerna. Ska till Ria ikväll.



Helt omotiverad bild. Som det ibland blir.


Jag tänker: det finns nog inget rätt eller fel eller så, men det vore trevligt om du såg det som jag gör, det kanske du gör, det vet jag inte, du säger inget

Jag tänker fortfarande. Jag tänker: jag önskar du också kunde se det så här. Jag öskar du tog chanserna med mig. Jag tänker: jag kanske är dum och jag kanske är udda och det kanske du som har mest rätt ändå.

Jag tänker: jag älskar dig.

Ja.

...i mitt tänkande så tänker jag att mitt bodybutter luktar himla gott och att imorgon ska jag nog vara med fina människor, om jag orkar förståss, jag har slarvat med järntabletterna och så är det det där med månen så jag är ju så himla trött hela tiden. Om det inte blir så att jag spenderar kvällen med alla dessa fina människor, eller om jag kommer hem hyfsat tidigt, så kommer jag nog att ligga ett par timmar i badet och njuta med någon av bomberna jag fick av kära Alex.

Vi får se. Jag ska i alla fall snart krypa till kojs och läsa lite i boken jag tänker ha som läsebok i svenskan. Ingen speciell, jag tycker att nobellpristagarna är så himla... jag vet inte. De tillför inte så mycket som de tror att de gör. Tror jag. Hittils har inte en enda bokbaksida fångat mig, och jag vägrar läsa en bok jag inte har intresse av bara för att jag "måste". Dostojevski läste vi "Brott och straff" tidigare i år, så det känns medium och King läser jag alltid på engelskan.
Hittade en bok i mammas bokhylla som verkar smågullig sådär ändå. "Eddies oäkting" av William Kowalski. Aldrig hört talas om, så det ska bli spännande.

Nu - mot duschen

Så här tänker jag: snart tar vi studenten och efter studenten vankas antagligen sommarjobb. Om inte sommarjobb så annat jobb, "vanligt" jobb, eller sommarkurser på universitet och högskolor.
När det blir så så kan man inte bara hoppa över dagar. Man kan inte "glömma" ställa väckarklockan eller sjukanmäla sig för att man var ute för sent kvällen innan. Det fungerar inte så.

Visst. Det är ju himla dumt att slarva bort sista terminen av gymnasiet. Men faktum kvarstår att man inte missar allt i världen för att man stannar i sängen en dag. Faktiskt. Och jag kanske är dum och så, men jag tar nog chansen medan jag kan.

En ensam idivid som saknar allting utom tid (men tiden räcker ändå inte till)

Till helgen ska det bli värsta superfullmånen. Trots att månen är en vanlig halva i vanlig storlek nu så märker jag att jag är påverkad av den. Det blir jag himla lätt. Under fullmånetider sover jag dåligt, drömmer konstig och blir lättirriterad.
   Jag undrar varför det är så.

Funderar vidare på att starta en modeblogg. För skojs skull liksom. Skulle dock vilja ha en kamera då, för jag tänker mig en blogg där jag inte bara visar vad jag har på mig och vad mina fina människor i min närhet har på mig - Alex och Ria exempelvis klär sig alltid otroligt fint och inspirerande.

Nu ska jag äta frukost.

Ursäkta alla bilder på min hund men min hund är så himla söt så man nästan dör lite ibland

Gick till skolan i morse, fick reda på att jag inte hade någon lektion och att min närvaro på skolan var värdelös fram till 12.20. Janne och Erik räddade mig (min prins gick från västermalm för att äta lunch med mig) som tur var.
   På företagsekonomin fick jag reda på att jag fått VG på provet, hade dessutom fullt pott på frågorna rörande kapitel tre och fyra (dock bara helt rätt på två frågor, på kapitel fem, hm...) så jag är himla nöjd.

Väl hemma somnade jag som en klubbad säl, hade helt och fullständigt glömt att det var tisdag och att jag skulle till västermalm till fyra. Det sög ju rätt hårt. Fast jag fick sova.

Och apropå sova - jag har fått en hund som är himla lustig på det där med att sova:






Detta är några av de mysställningar han intog igår förmiddag. Himla söt är han.


Saker jag fick när jag fyllde nitton år

  • Post Secret - Confessions on life, death and God (Frank Warren) av Erik
  • Badbomber av Alex
  • Schampoo av Juho (Alex som valde dock)
  • Töjspiral (asfin) och canvastavla av Ria och Nemo
  • Flickan som älskade Tom Gordon (Stephen King) av Janne
  • En klubba samt halva Gizmo betlad av mamma (plus mobilen)
  • Femhundra spänn samt något jag inte fått än av pappa och Madde
  • Sexhunda spänn och ett armband av farmor
  • Sängkläder av mormor
  • Tvåhunda spänn av faster och hennes dotter
  • Duschtvål, bodybutter och sådana skumma handskar av kusinerna
  • Örhängen av Jen
  • Superfint halsband med timglas (3,5 sek) av Simon och Jess


Riktigt lyckade presenter om jag får säga det själv! Jag är himla glad i alla fall.


UFO-sockerkaka. Som var skitgod (klart, jag som gjort den). Hos Erik i lördags där vi firade min nittonårsdag


Saknat mig?

Hej igen!
   Long time, no see.

Tappade bloggghumöret lite helt sådär, och då jag inte har avsevärt med folk som läser min blogg så tyckte jag inte att det kändes värt att säga till. Liksom, alla (vad jag vet) som läser den här pratar jag ju med i verkliga livet också.

I vilket fall, jag hittade den här lilla videon och kände att jag bara måste slänga upp den i ett blogginlägg!


Och just det, jag fyllde år igår. Fick massa fina saker, berättar mer senare för nu ska jag äta frukost och komma på hur sjukt dålig idé det var att slå på datorn (har lektion om en kvart och jag är inte på skolan).


RSS 2.0