P.S "Ängelns lek" är hur underbar som helst, läs inte baksidan för den ljuger

En sak som jag och alla bokslukare jag vet om har gemenesamt är att man har perioder av läsning och perioder då det inte går att läsa hur mycket man än vill. Himla jobbigt det där.
   Just nu vill jag nog mest begrava mig under en hög böcker och inte göra annat än att läsa, men jag har inget som riktigt lockar just nu. Jobbigt värre.

Tror dessutom att jag är sjuk. Orkar absolut ingenting och så känner jag mig febrig. Termometern säger dock att jag inte har någon feber, så jag får väl lita på den, bita ihop och plocka ur diskmaskinen åtminstone.

Hej mamma. Om du läser min blogg så är jag lite irriterad på dig faktiskt.

Ja, just det. Saker som faktiskt gör mig less på riktigt: förra året tjatade jag massor på att få måla staketet för att dryga ut kassan lite med, men fick hela tiden svaret att nej, det vill Per göra. I går eftermiddag började Jessica måla staketet. För betalt.

Ursäkta, men vem i familjen är det som var ute ett år innan? Vem i familjen är det som blir arbetslös om en månad?

Nej, just det. Glöm gärna bort mig. Det är hellugnt, lovar.

Not.

Nej tack.

Är inte "idéspruta" ett fult ord så säg?

Herregud. Det låter ju för fan som diarré. Jag vill helst inte bli kallad saker som får mig att tänka på rännskita.

i did it

Himla fin dag det här. Vaknade vid nio och läste någon timme innan jag gick ner och kokade te och bjöd älskling på frukost i sängen. Sedan låg vi i sängen till tolvtiden och löste korsord innan vi klev upp och duchade och åkte med alla hundar till honom för att hämta hans hund och gå ner till stan där det vankades picknick. Massor med folk kom, vilket var superkul! Var inte hemma hos Erik förän vid halv sex och så hade vi varit i hamnen från innan två.



Ameh. Se vad knäppt här har blivit! Hunn är ju alldeles blå. Å buskarna är lila. Helvrickat.


gazaah

The Adicts - Crazy


Påskkycckling påskkyckling vifta på sin svans

Hemkommen från stugan och från Erik och väntar på pizza. Påsken var himla trevlig. Huset var fullt, jag och Erik klämde ihop oss i en liten säng i samma rum som kusin Sara och hennes pojkvän samt Jess. Simon sov i sängen utanför och på nedervåningen slaggade mamma och Per samt moster och hennes man.
   Paty i två dagar och massor massor med god mat och stora brasor. Och hundar. Gizmo, Dexter Wilma. Och Hobbe, som tillhörde en av "gästerna" (kompisar till de som har stugor brevid oss fanns det gott om).

Ikväll ska jag baka lite, för imorogon blir det picknick. Måla naglarna gör jag också, men några bilder, det får ni inte!

Hoppas alla får en superfin påskafton:)

Hej! Detta är ett tidsinställt inlägg eftersom jag själv är i stugan. Just nu har jag antagligen ätit påskfrukot med ägg och te och väntar nog på påsklunch. Jag är antingen ute på promenad med Erik och hundarna eller löser korsord. Skulle jag tro.

Förhoppningsvis har jag fått påskägg.


Detta är vad min prins har fått av mig. Chokladpraliner och ett ägg fyllt med röda, svara och vita vinegum och geléhjärtan.


Pralinisar och så insidan av påskägget.


Att köpa rätt saker

Ja, just det. Fick mail från Odium i morse, de har redan skickat mina saker! Förhoppningsvis kan jag redan nästa vecka se fram emot att få grejerna. Oh, längtar!


What ya say? Inte världens baligaste, men ändå så fin. Tycker jag. Plus svarta strumpor. svarta skor, svart smink och ljuslila hår. Eller?


Religion, bild, Erik, vernissage, Erik, promenad, balklänning och hårfärg.

Har köpt en superfin balklänning och lite hårfärg. Vitt, ljuslila och ljusblått, varav jag hoppas att den sistnämnda passar till "diamanten" på studentmössan. Mamma kommer nog bli lite sne, men hellre blått än chockrosa, vilket jag sa att jag skulle ha på studenten. Hehe.
   Strumpor och lösögonfransar fick följa med i leveransen när jag ändå höll på. Jag hoppas verkligen de hinner komma... Jag menar, de bör väl ha allt utom klänningen i lager ändå? Och det är, så vida inte allt blir försenat, mellan två och fyra veckors leveranstid på sådant de inte har i inne... Uh, jag håller alla tummar jag har (två stycken för er som undrar) på att det hinner komma. Hoppas hoppas hoppas!



En fin Ria med två bilder. Ok, hon ser lite allmänt dryg och, well, drogpåverkad ut, men hon är fin ändå. Ju. Klicka
här för att komma till artikeln om hennes utställning.


En till liten bild. Det var alltså Rias versnissage jag besökte idag. Himla fint. Alla som brukar snoka runt Sundsvall kan ju kolla in utställningen tycker jag. Det är ju ändå gratis och sådär.

Båda bilderna är hänsynslöst snodda från ST. Hujeda mig.


6

Hej kära du. Läs det här.

Så trööööööööött hejdå

Lyssnar på ingressen till koranen. Låter skumt.

Igår var jag och Lusse till Birsta och jag köpte påskägg till Erik. Trevligt värre.

Sen blev klockan tio

Ingen ork idag. Allt suger, bläh. Ni får en bild på folk som knarkar istället.


 


Som sliter mig i stycken som sliter mig i stycken

Vi har köpt en ny diskmaskin, vilken var inpackad i bland annat en fyrkant i trä. Hittade en pallbit som saknade mittenplankorna och som är i samma storlek som diskmaskinsfyrkanten. Lycka. Innan veckan är slut ska ni få se en Gizmo som kan springa igenom dem på kommando. Vänta ni bara! (Nej, jag tror inte han kommer vara bäst på det, men tränar man lite om dagen så lär det väl fastna lite.)

När jag hittat färg och ork ska jag måla dem. Och bygga hinder.

Jag känner mig förresten fin idag. Mitt hår är nästan gankska ok, lite gult och lite rosa, men det ska fixas. Går det inte till sig med silvershampo så har jag pyttelite tid på mig ändå att hinna bleka håret innan balen.




Tummen upp för bra musik (just nu Brända Barn)

Pekar menande på mitt björnhårspänne. Skittufft

För att det inte ska bli overload i snygghet kommer en bild med mig utförandes en minddre snygg min samt en kofta som gör att jag ser fet ut på den här bilden


700 MB

Jag är lite blå och hängig mest hela tiden. Det är ganska jobbigt faktiskt.

Hade Alex på övernattning i fredags och då stannade vi uppe till tre för att vakna vid tio. Det togs igen i lördags, då jag somnade halv nio (yepp, halv nio. Fast jag skulle bara sova typ tjugo minuter. Erik ville dock av någon skum anledning inte väcka mig igen, men vid elva kanske vaknade jag, klädde av mig och somnade någon timme senare).

Nu ligger jag i sängen och är trött. Ska snart sova, Gizmo verkar lite led på att jag inte lagt ifrån mig datorn än.

Godnatt mina kära. Vi hörs.

förr i tiden





Abababababababab

Jag har blekt håret. Det är gult? Typ. Alex är rödhårig. Vi har ätit glass.

oh, children make a chain



Just nu

Humör: op9ur3cmlpö268 v
Vill ha: massa nya kläder, cool klädstil, kamera, erik
Saknad: Ärik?
Kläder: samma som förut fast rena trosor och ingen bähå
Lyssnar på: Thåström? Nä, nu bytte den. Katatonia.
Dricker: gissa. börjar på T och slutar på E



Asum.


Detta fält måste fyllas i

Så. Nationella i svenska B är avklarat. Hur gick det då? Ingen aning. Just nu sitter jag i solen och lyssnar på musik. Duger det med, tycker jag.

Aja.

Sitter på idrotten och är inte med. Upptäckte dock att datorn bara har typ en halvtimmes batteritid kvar och lektionen är liksom över en timme. Blöh. Liksom, roligt är det inte att titta på när klassen spelar volleyboll.

Aja. I kväll är det bild och då ska vi mest städa. Jag är hungrig. Ashungrig. Mår typ illa. Kommer bli asgnällig.

Jag gav lite kärlek till dig

På bussen förut såg jag en tjej som såg ut lite som Brad Pitt. Inte helt ok.

Den här veckan har gått fort. Typ. När jag satt på bussen slogs jag av att det redan är onsdag. Visst. Det är bara onsdag, men ändå. Tyckte det var söndag igår.

Apropå onsdag så kom jag på att jag inte är klar med religionsarbetet jag ska ha redovisning på idag. Fanken också. Eh.

WROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOM

Jag... har gått och lagt mig. Klockan är inte ens tio och jag har gjort kväll. Tufft. Fast jag insåg precis att jag glömt att packa om väskan. Bajs.

I vilket fall. Sista dagen för inlämning av novellen till SG:s novelltävling var igår. Fick mejl om att den kunde lämnas in fram till juryns möte, vilket är imorgon. Lycka. Mindre lycka att jag inte hade någon novell alls, så den skrev jag efter skolan. Gick ju rätt bra, även om jag inte är så nöjd. Hur det går får dock tiden utvisa.

För att detta inlägg inte ska ha känns helt förgäves att läsa så jag bjuder på en Wulffmorgenthalerstrip.



Dösnack

Pappa visar att de burit ut badkaret från badrummet uppe och vi pratar om något, jag minns inte vad.

Jag: Ja, just det! Alex sover här på fredag.
Pappa: Här?! *nickar in i badrummet*
Jag: Men nej, här, i huset! I min säng!
Pappa: Jaha. Ja, det kan hon väl. Vart ska du då?

Filmpresident, sex bokstäver

Hej.

Vår varmvattentank är 41 år gammal och rymmer 500 liter. Försök slå det med din moderna.

Det var inte jag skulle skriva. Det jag tänkte förmedla är att det har varit en sjukt slapp dag för mig idag. Inga lektioner, men Giz väckte mig vid åtta. Satt i pyjamas när diskmaskinslagargubben kom vid tolv och vid ettiden orkade jag duscha.
Sen kom Erik, då var jag glad. Vi gick på långpromenad i solen och hade det bra. Jag hoppas andra människors måndagar har varit trevliga också.

Det är ganska varmt ute och i helgen har jag inte lagt mig innan tre

Jag har anmält mig till lite kurser och program. Spännande och läskigt. Det blev inte som jag trodde att det skulle bli, socionom hamnade på fjärde plats. Innan där hoppas jag på risk- och krishantering, kriminologi och beteendevetenskap inriktning humanvetenskap, i fallande ordning.
   Utöver dessa program har jag sökt kreativt skrivande och kreativt skrivande barn och ungdom.

Vi får se vad som blir av detta.

Nu ska jag ut med hunden och kanske sy mig en väska. Vi hörs!


Sommardexter


jordnötsruta

Får veta att middagen är klar halv sex. Skyndar således till bussen och är hos Erik, ja, halv sex. Frågar klockan sex om det inte är mat kvar och får som svar att det tar "mellan tio och trettio minuter".

Fet värt. Not.

"Jaså? Kan man inte vara social med en dator?"

Alltså. Blogga suger. Så tråkigt. Uääh. Orkar inte.

Så ni vet.

Virrhjärna virrhjärna, vifta på sin svans...

Jag bakade en vegansockerkaka till caféet imorgon. Jag har visserligen vatten istället för havre- eller sojamjölk, men jag tänkte att med rivna äpplen, kanel och lite glasyr så borde det funka. Synd bara att jag glömde kanelen...

Woom:D

Sitter på köksön och väntar på att teet ska dra klart. Leker med ipaden under tiden. Haha, för att tycka illa om den tycker jag otroligt mycket om den. Den är fashinerande (nej? Ursäkta, men hur stavas det? Farsinerande?) men himla... Onödig. Kul leksak i alla fall.

Fisk

Idag är det första april. Jag hoppas ingen försöker lura mig, för jag är inte på humör. Ska snart till bussen, lyssnar på radio - i morgonpasset pratar de om metaskämt. Min söta lillasyster fyller år idag. Ja, både hon och Lusse faktiskt. Nä, nu ska jag på toa. Puss!

RSS 2.0