Retarded policeman

Hej där! Long time no see. Jag fick en ny mobil igår. Helkär. Kombinerad julklapp och födelsedagspresent.
   Telefonen är röd och av märket Spny Ericsson. Utan touch screen. Funkar som en mobil ska funka. Så underbar. Vill studsa varje gång jag ser den.


Kan ju nu verka som att jag är skittuff och matchar naglar och kläder med telefonen, men jag måste säga att det är väldigt omedvetet. Faktum är att jag har rosa hörlurar, så där rök er uppfattning om mig som stilmedveten.


Putteupdate

Första advent. Vakna med bästa Erik, tillbringa hela glögg- och pepparkaksdoftande dagen med honom. I sängen och i en soffa.

Imorgon är det skola igen. Inte yey. Well, allt ska göras och det är bara att bita ihop.



Men guuuu va göllit

Glöm inte att tacka alliansen. Gör det här.

Nu ska jag kubba till bussen.

There's a ghost in me who wants to say I'm sorry doesn't mean I'm sorry

Jag har ingen aning om varför jag sitter vid datorn. Jag borde duscha och äta. Och åka till skolan. Eller, skolan ska jag till, bilden. Och efter bilden ska jag till bilden. Ehe. Skolbild -> kulturskolbild. Mums.

Voff voff

Hej hopp gummisnopp!
Hektiska tider vi lever i, indeed. igår hade jag bild fyra och en halv timme, byggde små hustak. Typ, en industri och en skola och en kontorsbyggnad. På fredag ska jag till bilden igen, ska spana på drama och dans och fixa och trixa med rekvisita.
Gick och la mig direkt efter jag kom hem igår och är trött som en drogad emu idag. Vilket suger, eftersom jag har filosofiprov efter lunch och fortfarande inte riktigt fattar var vara-i-sig och vara-för-sig är.

Ikväll lär det inte bli någon dator eftersom jag ska vara med Erik och sedan hem och plugga. Alternativt rita ett par radioapparater. Hm.

Två länkar och en bild

Atombombsglitter

UMR Sundsvall


Erik, jag och en liten båt. Nej, jag tvärsaknar inte alls sommaren.


Javabarn

Hej.

Jag sitter på skolan. Jag ska vara på alla lektioner den här veckan och vara allmänt superduktig, för jag måste. vilket suger.

Den här lektionen har jag inte gjort någonting som har med ämnet att göra. Fan.

Den här tillägnar jag Erik och Alex


God jul

I julklapp önskar jag mig

  • En "post secret"bok (http://postsecret.com)
  • Smink från Ninja Minerals, gärna "Beat me up scotty", "Kapten Morgan" och "White wich" (http://ninjaminerals.webs.com)
  • Zebrarandiga och leoparfläckiga strumpbyxor
  • Tjocksockar
  • Extremhårfärger, gärna Violet, Dark Tulip och Alpine Green från Direktions (finns bland annat på Odiumclothing)
  • Ögonskuggspensel
  • Dessa underbara nyckelpigshörlurar


Liksom, så ni vet.


boop-o-matic

Som vanligt har helgen spenderats med mig boende hos Erik. Det har blivit en massa sova, äta och sitta vid datorn, samt åkt madrass och blivit härligt snöblöt.

Har städat på rummet och har en massa kvar, men just nu har jag paus, eftersom jag mår asilla. Vet inte varför, började må tokilla inatt och det vill bara inte ge sig! Usch.


En bror! Tre poäng!


Jag och Erik har spelat Pettson och Findus och mucklornas värld. Vi spelade sänka bulle. Erik upptäckte att man kunde göra spännande mönster. Hm...


rör ej mitt rör

Medan Erik är och... nej, just ja, jag fick ju inte blogga om att han bajsar. Eh. Under tiden Erik är och typ pudrar näsan så tjuvkollar jag på hans bilder. Den här tycker jag om.


Erik says: tard xD

Erik tycker inte att jag ska blogga om när han bajsar, så jag ska låta bli.

Den här gången.

(A)

Min pojkvän sitter på toa. Han bajsar.


Jag tror han tycker jag är rätt tard när jag gör så här.

Doodle noodle

Måste bara säga att jag har värdlens bästa pojkvän. Han sov hos mig inatt, trots att jag var tvungen att kliva upp innan sex eftersom jag hade halkbana idag. Helt fantastisk! (Erik alltså.)

Halkis gick bra. Dock var det is även på de ställen som inte ska vara isiga, så man kunde inte köra fort alls.
   Det var ganska intressant att köra då min bil hade sommardäck, som även hade dåligt med luft i sig. Behöver jag säga att jag gled typ tio meter längre än alla andra vid varje panikbromsning?

Ska plugga teori nu, ost!

Kill me kill me kill me

Hade körlektion idag. Det gick bra, körde på motorvägen och det gick bra trots att det var frostigt på vägen och snordimmigt mot Birsta.
   Sitter hemma och lyssnar på Ebba nu, men borde äta lunch. Liksom, bestämmer jag mig för att gå till skolan så börjar jag tre, men jag tror inte jag kommer bestämma mig för det, ty min pojke slutar tre och jag har bara den enda lektionen idag.

Men men. Luch var det ja. Synd bara att det inte finns så himla mycket att välja på till mat. Omelett eller nudlar? Tål att tänkas på.

P.S Ni glömmer väl inte min lilla utmaning?

Kiss me kiss me kiss me


Don't say it will be all right


Så här såg det ut när bror min kom hem på besök

Så här såg det ut fyra dagar senare


Det mest ironiska är väl ändå att på den fyra dagar innan all denna snö anordnades snowboardtävlingar i busbacken med konstgjord snö och fyra dagar efter att tävlingarna kom det hur mycket snö som helst över bara en natt.
   Jag har ont i magen och kan fortfarande inte sova.

Imorgon

De där små ögonblicken.

Det är vitt ute. Mycket i skolan och jag kan inte sova. Jag saknar men vet inte vad.

Hej hej på dig min vän

Idag var jag inte på skolan. Erik kändes viktigare så vi åt våfflor. Sen hade jag körlektion och det gick hyfsat, stan vid femtiden är inte att leka med och jag är för försiktig ena stunden och för oförsiktig andra.

Imorgon har jag körlektion till tio i tolv och sen har jag engelska klockan tre. Känns ju värt. Inte. Ska dock på Harry Potter-premiären, så det gör inte så himla mycket. Ser fram emot! Inte blir det sämre av att världens bästa bjuder på middag innan filmen heller.

ja.

Jag har ont i magen. Fast jag har startat ett nytt projekt. Typ. Här kan ni kolla på det om ni vill.

Light blue

Snart kommer älsk hit. Ser fram emot. As usual. Ser dock inte lika mycket fram emot att ha med mig Izac ut, han får snöklumpar överallt i hela pälsen. Blöh. Skaffar jag hund ska den definitivt vara korthårig!

Jag önskar mig en kamera i julklapp och Eriks ledtråd till min julklapp är "cool men tarded, inte svensk och något jag önskat mig". Kan för mitt liv inte komma på något som infaller under kategorin "cool men tarded"! Hm...


Som en blixt!

Hej. Vi har bild. Jag har inte gjort någonting för
a, jag vet inte vad jag ska göra och läraren är försvunnen
b, jag har fetaste mensvärken och vill bara hem (måste vänta på Olle så jag kan säga att jag måste gå, bajs)

Vi pratar om och förolämpar varandras rumpor. Trevligt.

Mm, för armenien och arnesson är precis samma sak. Not.




Men OJ vad sköj

Hej hej! I morse skulle jag vara duktig och gå på engelskan. Och så försov jag mig. Men men, ingen fara på taket, hann med den braiga halv tio-bussen så jag skulle komma i tid till Mänskliga Rättigheter. In my ass. Ser tvåan glida mot Birstatunneln, inser till vår lycka (nej, jag blev inte akut personlighetsklyvd, hittade en Alex på bussen) att båda bussarna kommer att komma samtidigt så vi skulle komma i superbra tid till skolan. In our asses. Busshelvetet pker iväg. Kvar står ett gäng snopna resenärer och får vänta på kvart i-bussen som kom tio i.
No danger on the roof där heller ändå, kom bara tio minuter sent.

Nu sitter jag och googlar Armenien. Tråkigt. Gnällspikar. Inkräktade på Alex område och försökte starta krig. Hon ville inte. Trök.

Radiovågor

Buhu, jag saknar min pojke. Det är synd om mig. Liksom. Har inte träffat honom på ett dygn. Dah.
   Fast jag tycker att det är mycket på riktigt. Det är lite illa.

Körde bilibil idag och det gick bra. Sedan åkte jag och Jen och köpte thaimat. Det var intressant.

Sen bjur jag på en gamgammal bild på mig och Alex. Från tvåtusensju tror jag. Spännande.


Femton procent protein

Yey, jag är i skolan. Och går igenom proteiner och mineraler och annat inte så roligt. Jag kompenserar genom att googla dolksvansar. Sjuk coola djur det där. Oj oj oj.

Saker som är bra och saker som är mer bra och saker som faktiskt inte är så bra

Ah yes, bild idag, som vanligt. Börja skissa och bygga skulpturer. Jag och Josefin ska bygga en stad, men inte vilken stad som helst utan överdelen på en storstad som även ska fungera som ett hinder för ett gäng dansare (eller var det dramaelever?) ska använda som hinder.
   För den som undrar så håller bild, drama och dans på med ett projekt som kommer att sluta i någon sorts utställning/show. I min grupp ska vi bygga rekvisita - av papper och pil- och bambuslanor. Jag och Josse fick i uppgift att bygga ett hinder, övriga ska bygga "något som svävar, där utomjordingarna ska hålla till" (ett UFO), "någonstans där flickan i nattskjortan ska gömma sig" (tror det blev ett huvud) samt bara lite allmänt gömma en pelare (bladrankor där). Allt i papper i färgerna vitt, svart och grått.

I övrigt på bilden så mobbade Moa mig för att jag och Erik höll såg ut att ha väldigt trevligt och mysigt på operan. Host.

Vad som inte är bra är min mensvärk. Har hållit på av och till en vecka snart och ikväll är den helt CP. Seriöst, det är sällan jag har så här ont. Har käkat ipren och ändå kan jag knappt sitta upprätt mellan varven. Nåja, jag spyr inte och det är ett plus.


Himla kär

Trots våra tio månader och tio dagar så blir jag ibland pirrig i magen när vi ska ses. Han slutar om en kvart och då kommer han hit.

Pirr pirr.

Jag har en kompis som gillar skinnet mest

Eftersom alla är superintresserade av att veta hur det gick för mig att köra i snö-snön så kan jag glatt meddela att det gick bra. Faktiskt. Bättre än förväntat.

Sitter och myser med varm choklad och ska spela Sims3 nu. Livet är nog lite bra.


Jag ser det snöar jag ser det snöar och det var inte jätteroligt

Jag är snusktrött och (jippie jippie) min feber har gått upp igen. Den ligger liksom och väger mellan att vara och att icke vara och det är skitirriterande. Orkar inte.
   Har körlektion om ett par timmar. Spännande. Det snöade oförskämt mycket inatt. Verkligen.

I övrigt fylldes sängen av den finaste man kan ha. Jag sover så gott när jag sover med honom. Jag har under de nätter jag nu inte sovit med honom inte sovit bra alls. Men i natt. Drömde något om te. Och sov som en gris.

Tjoflöjt

En sak som är söt och en sak som är sann.

Kikar upp över 30

Är trötter och feberig. Dock har febern börjat gå ner och det är ju tur. Har körlektion ikväll och är inte alls pepp. Men det ska nog gå bra. It have to, efter körningen ska Erik hit och sova. Och det är ju bäst.

Nej ni, nu ska jag fortsätta plugga teori. Pusshej!


Det kan vara så att din hund är bajsnödig.

Var just på mitt livs första opera. Spännande. Satt mest och frös under Eriks jacka, men bra var den i vilket fall (operan alltså (fast jackan är också bra, den är ju Eriks (varm är den också (jackan alltså)))).

Nu uppstod lite knux. Liksom. Jag vet att man kan ha en parantes inom en annan, men här sitter jag med fyra slutparaneser...? Hm.

(BTW, jag saknar Erik och vill jättemycket att han ska komma hit och hålla om mig, snälla snälla snälla)

Dununu dununu dununununu dununu

Hej! Igår var det kladdkakans dag. Fick jag veta.




Habegär

Jag känner att jag vill ha den här tröjan i julklapp. Skulle blir väldigt glad om jag fick den här tröjan. Släpps 23 November på H&M. 399. Ge mig? Tack.


Loco-motiv

Hittade en helt underbar konstblogg. Här. Har insett att jag har slutat bli avis på folks blyertsteckningar. Visst, heltsjukt hur folk kan rita (som hon här), men jag har insett att jag verkligen inte har tålamodet att sätta mig och teckna saker. Det spritter överallt och jag vill inte göra klart. Inte är jag så duktig heller, men det är ju en träningssak.
   Men den här tjejens målningar. Wow. Blir sjukt inspirerad. Fundilerar på om jag ska införskaffa porslinsfärg i fler färger är svart och guld. Samt mer porslin så klart. Har fastnat för porslin tror jag visst. Åh, jag vill visa alla vilken fantastisk sak jag har gjort! Men det kan jag ju inte, det ska bli en julklapp. Ju.

I vilket fall så sov jag två-tre timmar i natt. Nu skriver jag labbrapport och har ont i halsen. Gay.

Pojkvänsabstinens

Ligger och kollar på jättejättegamla bilder och hittade en massa på katterna. Vissa bilder får ju en att smälta! Som de här på sötaste Tindra och Leo som ligger och kramas.



04.51

Alla som inte kan sova räcker upp en hand.

Jag tappade bort min pensel.


We are happy as the day is long


Tipsar återigen om Post Secret
(kom ihåg att alla bilder ersätts med nya varje söndag)


15.

Det är ingen konst att vara modig

om man inte är rädd


[Tove Jansson]

 


Flygplanscertifikat

Jag har målat naglarna. Det var sjukt länge sedan. Nu är de ljusblå med lite glitter i.

Idag vaknade jag hos världens bästa, efter bara tolv timmars sömn. Jag känner att jag vill sova mer. I morgon är det skola igen och jag vill inte ta ansvar. Dock får jag träffa Erik i morgon. Och gå på opera.
   Har pysslat med något som jag tror kommer bli en julklapp. Till vem vet jag inte. Erik. Eller Ria kanske. Tror inte så många skulle uppskatta det här. Förutom Evis.

Ska till mormor och morfar på middag nu.

Allt som står på internet är sant

Erik är tuffast i världen!

Allt som står på internet är sant

Jag älskar Erik♥

Det regnar inte ute


Karlssons universalklister

Idag ska jag på riskettan. Tre timmar av sånt man redan fattar. Ser inte fram emot; har feber, ont i magen och är trött eftersom jag nästan inte sov någonting inatt.

Jag orkar inte.

Vi kan klara det här

Jag säger Ensamheten gör mig ledsen
Du säger Jag vill inte att du är ledsen
Jag säger Varför är du inte här då

Vad vore jag utan dina andetag?


The blind, the insane

Kan ingen komma hit och krama mig? Är så himla trött.
   Lekte på Birsta med Alex idag. Drack chai latte och köpte porslinsfärg. Såg Mumin. Pratade och var.

Men nu är jag trött. Supermegaövertrött. Och liksom svag. Jag önskar någon ville komma hit.


Ninjavagga

Jag är himla trött. Vet inte vart tröttheten kommer ifrån, men trött är jag. Funderar på om jag håller på att få feber och det skulle ju suga.
   Imorgon ska jag på riskettan och det ser jag inte fram emot för det ska tydligen vara supertråkigt.

Annars så saknar jag Erik, men det är väl inte allt för konstigt eller ovanligt.

Bajsblogg

Min pojkvän är och skiter och jag har för tillfället internet, så därför slänger jag upp ett blogginlägg som bevisar att jag lever. Lite också för att jag vet att Erik tycker att jag ibland är lite väl ärlig med vad han gör.

Nu kom pojken tillbaks, så pusshej!

RSS 2.0