uhu

Hittade en sjukt bra hemsida. Jag menar, sjukt bra! Kolla själv. Här. Lätt värt.

(Nej, det är inget snusk, inga döda människor, ingen zombieporr, blanda inte ihop mig med Janne, mig går det ju faktiskt att lita på, det vet ni ju.)

Men alltså. Skitbra.

Öronvax öronvax vifta på sin svans


Jag:
Vart är det Vero bor?
Jessica: Bosvedjan
Jag: Jaha, jag trodde det var typ vid Moa
Mamma: Ungdomshem?

Din nuvarande medlemsnivå är bajs.

MENÅH! Orkar inte blogga, så jäkla tråkigt.

Är dunderförkyld - blev det på bara någon timme igår, ni vet, ont i halsen, snorig, febrig, hela köret. Bajs. Till råga på det kände min farmor inte igen mig idag, jag hade fått tråkigt hår. Dessutom har jag tydligen gått upp i vikt, jag är ju så mycket rundare i ansiktet. Finkänslighet är visst inte hennes starka sida. Hopppas att det är förkylningens fel.

Spelar sims, har gjort det nästan hela dagen och har planer på att fortsätta med det tills jag åker till pappa.

Pusshej.

DET BÄSTA

Ja, men hör ni. Igår var jag på en inte så awesome strand (stenar och ingen sand) med tillhörande awesome vatten (FATTA HUR DJUPT DET VAR OCH FATTA ATT DET VAR TYP HELT GENOMSKINLIGT (och overkligt blått på samma gång) MED FUCKING KLIPPOR OCH GROTTOR (och koraller och fiskar och krabbor) TYP ÖVERALLT), skitbäst att simma i. Om jag får säga det själv.

Har betat av lite presenter också. Bäst. Ska dra ut på byn med Sickan Kanon och Elvis senare.

Bäst.

i look around and there you go

Semestern fortsätter. Idag har det blåst lite hela dagen, inte mycket, men tillräckligt för att det ska ha varit behagligt ute. Har legat på stranden mest hela förmiddagen, annars vandrat på "stan" och suttit på rummet och slöat. Nu i kväll satt hela familjen ute på hotellverandan och spelade kort och drack suspekta drinkar (okej, min var i alla fall suspekt, men så gick på namnet också, svårt att motstå en drink som heter "Zombie" (och tyvärr,den hade inte många likheter med den somnbiedrink som dyker upp när man googlar)). Var hur som helst hemskt trevligt.

Imorgon ska vi ge oss ut på någon form av kryssning. Ska bli spännande.

Nu ska jag stänga av datorn, för batteriet håller på att ta slut och halva laddsladden ligger på Simons rum. Dessutom är jag hemskt trött.

Kram på er alla!

html

Sleeping, like a boss. I tre hårda timmar.

Hej semester.

robot unicorn attack

Yo, bitches!
Ligger på skabbhotellrummet (kackerlackor och sådär) och tar igen mig efter en halv dags solande och badande. Behagligt  ute, blåser supermassor. Och det är stora vågor. Hehe.

Har ätit en pirog till lunch, vilket var för... tjugo minuter sedan? Gissa vem som är hungrig... Ska spana på lite bloggar och sedan sova en sväng. Sicken jäkla partymänniska jag är.

Feldt's fis

Yo folks. Imorgon drar jag till Grekland. Målet med resan: mobba alla greker för att de är så jävla sämst på att hålla kolla på sin ekonomi (liksom, FEA? Dah?).
decadent

Hej mina vännner. Det regnar hemskt mycket ute. Jag har en stor hatt och en lång prickig kjol, alldeles dagsfärska.

Imorgon är det start på sista veckan jobb. På tisdag ska jag umgås med Alex efteer jobbet, och på onsdag blir det förhoppningsvis mångmänniskoträff (beror väl lite på när och hur och sådär, jag jobbar ju till sent).
   På torsdag bär det av till Kreta. Har köpt böcker till det - Kafta på stranden (Haruku Murakami), Kattöga (Margaret Atwood) och Stalins Kossor (Sofi Oksanen).

Nu ska jag duscha och läsa bok och sova. Vi får se om jag uppdaterar något mer innan jag åker.

Ha det!YEAH YEAH YEAH

PLUS ATT ALEX FYLLER ÅR IDAG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111111111one

GRATTIS SOM FAN♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


Party med gänget, the crew och övriga två

Hej Bloggen!

Idag vaknade jag av att Louise kom in på mitt rum och undrade om jag skulle kliva upp. Så jag gjorde det. Och gick ner och gick till Konsum med henne. Det regnade. Vi köpte mjölk. Sen gick vi hem och åt hamburgare med Erik, Tobias och Jonatan.

Igår var vi ute och svirade. Det var himla trevligt. Fast vi missade bussen när vi skulle från mig till stan. Det sög lite. Det regnade.

Nu ska jag och Erik göra te. Det regnar ute.

Hejdå!


Jag och Erik ute vid Eriks sommarstuga. Fast, det är inte Eriks utan hans föräldrars. På bilden löser jag korsord och Erik har plockat fram sin inre pirat.


What a pain, I have to stay inside and work all day

Min mamma fyller år idag. Jag käkar godis och dricker cherry coke och försöker få mig att förstå att det är onsdag imorgon och inte torsdag. Kanske ska vara med Maria, kanske med någon annan, kanske äta på Sushi Bar med Erik. På fredag jobbar jag fast jag inte behöver och på kvällen är det party all night long (eller, nja, troligare altanhäng).
   Gosh. Att det ska vara så svårt att hitta Naked på intranätet förresten. Borde våldta någons Spotify och se om de går att hitta där, en sådan skatt bör inte gömmas för folket.
   Och apropå ingenting så funderar jag på att raka skalpen, fast det blir nog efter Kretavistelsen i så fall, vill inte bränna hjässan. Eller tidigare, får se.
   Man vet som aldrig riktigt vad som händer där ute i universum, värsta mysteriet.

Ska sluta svamla och lämna den här bloggen att självdö ett par dagar till nu.

Pusshej.


What ever happens tomorrow, I will proudly wear this hat, yeah yeah


RSS 2.0