Puss och kram och Gott Nytt År :)

Bara för att jag inte har något att göra just för tillfället och bara för att det är superroligt att skriva när man har ny blogg så kommer här ett till inlägg (don't blame me).

Är det bara jag som absolut inte kan motstå frestelsen att kommentera God Jul/Grattis på födelsedagen/Glad Påsk/Gott Nytt År och så vidare på främmande människors bloggar? Inte för att jag vill få läsare att spana in mig, utan bara för att jag blir så barnsligt glad när främlingar önskar mig lycka att jag måste göra detsamma för dem.
   Idag har jag önskat Gott Nytt År till fyra personer. Jag ska önska till några mer.
   Har tänkt på det där med "Gott Nytt År": tänk om man har haft värsta perfekta året och så kommer någon och önskar ett gott NYTT jävla år? Fatta vad arg man lär bli. Dock tycker jag bara att det är trevligt, allting kan alltid bli bättre (och ja, jag är värsta pessimisten).
   Hoppas alla som firar nyår 31/12 får en bra kväll och ett bra år 2010.


Ge mig ett F
Ge mig ett R
Ge mig ett E
Ge mig ett D

Ge nu ordet till mig
Och lova att aldrig säga om det

Goooodmorgon

Från och med idag har jag börjat länka lite smått hit!

Jag är uppe jätttidigt idag! Eller okej, jag klev upp kvart i nio, man kan diskutera hur tidigt det faktiskt är, men för mig är det supertidigt med tanke på att det är lov och jag hade ställt väckarklockan på halv tio så jag ska hinna duscha, klä på mig, bädda ur sängen, leta fram pajform och plocka upp på rummet det jag hunnit stöka till sedan igår kväll. Sen kommer Alex mamma vid halv tolv-tolv någon gång och så ska jag och Ale träffa Juho på Ica Maxi för lite matshopping till ikväll. Så nervig inför kvällen, samtidigt som liksom... Jag vet inte, hej!
   Ska baka bröd (ska fuska och använda färdig sån "mjölblandning" till ciabata) och citronmarängpaj som jag hoppas ska bli lyckad... Tappat bort mitt superägiga recept så jag fick hitta ett nytt. Det måste bli lika bra som med "gamla" receptet! Fast jag är mest nervös för brödet...
   Och nu ska jag sluta tjata om mitt jäkla bröd!

Inatt drömde jag vad jag kan minnas två drömmar: I den ena var jag, Erik och Joche på ett tivoli och åkte karuseller. Sen upptäckte de andra två att jag hade mina dragkedjeörhängen på mig, så de började dra i dem, och då var det jätteläskigt, för jag började gå upp so på den där banverketreklamen, ni vet?! Det var superskumt.
   I den andra drömmen skulle jag och Alex åka till Skelefteå och hälsa på Mimmi, men vi råkade ta fel buss så vi hamnade i Ö-vik. Då skulle vi byta buss, men gick in en sväng på Odiumclothing (jag är mycket medveten om att de inte har någon markbutik) och shoppade loss. Sedan satte vi oss på bussen och då fick vi veta att man får bättre mörkerseende om man har på sig rena t-tröjor.
   Det var ganska knepigt.
   Hela natten har jag för övrigt vaknat till flera gånger och blivit döleds på att klockan har vart två, fem, sex och så vidare och inte en kliva-upp-vänlig tid.

Har ni sovit gott? Drömt något mystiskt? Pepp inför ikväll?

Nu ska jag skutta in i duschen, höres!


Fullkomligt onödigt :D

Det finns en skitsöt tröja på Gina Tricot som jag vill ha. En ljustrosa huvatröja (hoodie/luvjacka, ja, jag är typ den enda som säger huvatröja) med rosor på. Relativt billig och nu har jag ju julklappspengar också så jag skulle spana efter den på Birsta nästa gång jag åker dit. Var planen.
   Sen såg jag att en viss superbloggerska (när jag inte har något liv läser jag fjortisbloggar) köpt en.

Nu är jag inte speciellt sugen på den längre.Min enterknapp (supertack Sania som fick mig att komma på vad den heter, jag tror det är rätt) glappar supermycket. Det är den enda tangenten som gör det. Det suger. Som fan.
   Men med chokladdelfiner och kramar löser sig allt. Inte för att jag fått några kramar idag, utom av mamma och Jessie, men de duger bara nästan... Vissa människors kramar betyder lite mer och andra lite mindre. Vissa människors kramar betyder supermycket och just nu längtar jag supermycket efter två människors kramar.
   Apropå kramar så ska jag krama sönder alla imorgon hos Juho. Fast eftersom ingen läser den här bloggen än så är det ingen som kommer att veta om det. Moahahahahaha... Okej, ett ondskefullt skratt kanske inte är så passande med tanke på att alla kommer bli superpositivt småöveraskade eftersom alla älskar kramar och jag alltid kramar folk. Hm. Nej, jag är inte berädd att göra något åt det.
   Två av mina nyårsöften ska vara att umgås mer med folk och att kramas mer med folk. Så nu vet det, folk. Ett tredje ska vara att jag ska träffa Måns (hur kan man säga att man känt en människa i tre år om man inte träffat honom IRL liksom?). Jag har ett löfte till, men det kommer jag inte avslöja för folk. Och notera att de här tre löftena är ganska lätta att infira, så de räknas igentligen inte som löften tycker jag.

Nu har jag ledsnat på att blogga för ikväll, så nu ska jag spela Sims3.
   Puss och kram och nyp i stjärten!

Apropå ingenting luktar det pepparkaka på mitt rum

Var ju på bio igår, och mamma ville veta vilka jag var med.
   Alex, Niklas och Erik.
   Mamma vet inte vem Niklas är.

Mamma: Vem är Niklas då?
Jag: En kille...
M: Nähä, jag trodde det var en tjej.
J: Jag är ganska säker på att det är en kille.
M: Har du känt efter?

My mother is a bit special.
   Men nu vet hon iallafall vem det är.


Filmgris

Fast å andra sidan kan jag skapa en underblogg som får rymma lite mer seriösa saker, som till exepel politik och värsta seriösa filosofiska tankarna.
   Sounds good.

Idag (igår, insåg att klockan snart är ett!) såg jag på "Luftslottet som sprängdes" på bio. Den var jättebra (så klart) men boken är bättre (så klart) och boken och filmen skiljer sig något (så klart). Störde mig ofantligt mycket på att Lisbet har samma kläder på sig under hela rättegången, vilket varade i några dagar. Illa illa. Även om hon skulle vara värsta överdriven så är det lite väl illa att vara äcklig.
   Apropå bio så var jag pch såg Avatar för ett par dagar sen och den var underbart superbra! Lite förutsägbar, men underbart söt och mysig och jag är superkär i påhittade figurer och även om jag störde mig på att de har samma klädseder som människor så var avatarerna sjukt... bra, typ. Det märktes att de inspirerats av indianer, haha.

I Frankrike är det olagligt att döpa grisar till Napoleon. I en bok jag läst är det en kvinna som döper sin gris till Misery. Onödigt vetande äger. Speciellt när det handlar om grisar.

Hästvante

Snart ett nytt år.
   Inte vilket år som helst heller, utan 2010, året som kommer ta tid att vänja sig att skriva. Går så lätt att skriva 1998, 1987, 2006 och så vidare. 2010 är jättekrångligt att skriva.
   Nåja, trots att jag varit en trogen wordpressbloggare i två år skulle jag tro, så har jag bestämt mig för att byta blogg igen (detta är min fjärde tror jag: två på blogg.se, en på... någonting, en på wordpress.com). Detta på grund av fränmst två anledningar:
1. Det är ett nytt årtionde. Nya möjligheter, nytt allt.
2. Jag har just genomgått en så kallad "kris" som vi så fint fått lära oss att det heter på psykologin. Det känns då som att det är dags att göra något nytt.

Det finns faktiskt en tredje anledning också, och den är att jag kände att jag växlade mellan att vara för mycket mig själv och för lite mig själv hela tiden. Kunde inte heller skriva om vilket rolig människa jag är eftersom hela bloggen kändes mycket seriöst. Jag misstänker att det är på grund av de seriösa kategorierna: Politik, tankar, allmänt... Hujeda mig. Dock kommer de att finnas här också, iallafall politikkategorin. Jag är alldeles för arg för att inte ha med den, haha.


RSS 2.0