Har också fått en vägbeskrivning, så nu kan jag nog kanske hämta Erik trots allt ändå och allt lär kanske förhoppningsvis gå bra också. Kanske.

Hejhej! Nu är jag glad och nöjd och lugn igen! Jag har gått igenom alla anledningar till varför jag är irriterad samt hittat anledningar till varför jag inte kan vara irriterad på det. Skitbra!
   Sen tog jag en långdusch också. Hela tjugo minuter*.

*Detta låter skitsarkastiskt, men faktiskt, om jag ska dusha längre än en kvart (förutsatt att jag är ensam i duschen alltså, har man sälllskap kan man hitta på allt möjligt som snabbt förvandlar femminuterssnabbisen till en duschstund på en halvtimme) så måste jag ta till alla knep jag kan. Typ tvätta håret två gånger, raka mig i alla vinklar och vrår samt fundera på vad man skulle kunna göra om man hade sin pojkvän med sig i duschen.


Nöjd och nyduschad.


MORR! Passa er för hannamonstret

Jag är irriterad.

Erik verkar inte ta på allvar att jag inte hittar till sidsjön och har därför kul åt mig på min bekostnad. Tack hördu, jag ska börja driva med att... du... ehm... Fan.

Skitsamma.

För en stund sedan hörde jag att Jessica mumlade något utanför min dörr. Antog att hon sa något till mamma eftersom de två försökte baxa ner Simon säng till nedervåningen. Jessica mumlar något igen. Öppnar sedan dörren och mumlar något som låter som "hår". Jag kliver ur sängen och frågar vad det är. Mamma ryter "hjälp" skitförbannad och jag hjälper dem att hålla i sängen och säger att jag inte hörde vad Jessica sa. Nej, men det är så klart mitt fel tycker mamma. För att jag inte öppnade dörren.

Jävla bajskorv. Eftersom Erik inte fattar att det faktiskt inte är så jävla lätt att hitta till någonstan man senast var för typ två år sedan och innan det besökt max en gång per år så kan jag inte vara arg på honom. För han har minsan rätt att driva med allt jag inte kan. (Faktiskt. Jävla bajs till pojkvän jag har. Jag ger igen genom att driva med hans pappa bakom hans rygg, men det är inte så himla effektivt).
   Och eftersom jag ska låna bilen (nya) när jag hämtar Erik plus att jag fick en semla för en stund sedan så kan jag inte vara arg på mamma heller. Bajskorvkisskit.

Det suger rövhål när man inte kan vara arg.

Dessutom har jag PMS och ligger därför och grinar åt... ja, vad det nu är. Typ att Pjotr Andrejevitj hotade kasta ut Artiom i tunneln för att han (Artiom) inte sköt mot det okända (i boken jag just läser).

Ugh

Hej. I morse klev jag upp kvart över sju. Halv tio klampade jag in i hemmahuset och retade upp Dexter. Sedan dess har jag legat som en torkad komocka i sängen och nördad dator.

Nu ska jag göra vettiga saker. Typ bleka hår, duscha och läsa "Metro 2033". Kissar kanske jag också gör, vem vet?

Hypermani. Eller något annat i den stilen. Vi får se.

Min pojkvän är nere i köket och kokar te. Han är så söt. Bäst i hela universum faktiskt. Så bäst att jag offrar en lördagssovmorgon för att sova hos honom fastän han ska upp bajstidigt (halv åtta) för han ska ut med skolan och åka skidor. Jag är så sjukt snäll jag.
   Å andra sidan köper han Cola och chips åt mig, så det kanske jämnar ut sig...


Plingelingelingeling

Vi har företagsekonomi. Den slutar halv två och klockan två ska jag och Alex kila iväg och hämta studenthattarna. Spännande.

Jag är megatrött.



Så här road ser jag ut när jag har ekonomilektion.


Alex: "Skriv en önskelista. Nu!"

Så. Min önskelista!

Böcker
  • Baby Jane av Sofi Oksanen
  • To Mr Cheng av Eric Ericson
  • Alice adventures in wonderland/Through the looking-glass av Lewis Carrol

Inte böcker
  • Målardukar (uppspända på ramar)
  • Trevliga hårprodukter (mitt slitna hår är under blekning, så ja)
  • Extremfärger, typ Directions, Stargazer och Manic Panik. Välj färg själv!
  • Smink från Ninja Minerals. Färger:  Kapten Morgan, Gunmetal, Beat-me-up Scotty, men också andra fina färger, hitt på nåt
  • Badstuff. Badbomber, -skum, -kulor och annat skojigt.
  • Töjpryttlar. Jag vill töja mitt öra från 3mm till 6 mm

Kommer säker komma på mer saker, så keep lookin'!

Aliminium AB

Jaha ja. Här sitter jag på en bänk i skolkorridoren och har tråkigt. Om 23 minuter börjar engelskan.

Igår kväll vart det en datorfri afton. Först sällskapade jag med Erik och sedan sov jag. Efter att jag smsat lite med Ria och Alex förståss. Fast jag somnade under konversationen med Ria. Tur att jag ska luncha med henne, reda ut lite missförstånd och så liksom. (För tänk om hon är skitarg för att jag bara iggade henne!)

Tja. Det var väl det det. Hejs.

Bättre än blogga om bajs ja/nej




Eftersom jag faktiskt inte orkar blogga om något spännande alls så längger jag upp bilder på mig och min Erik och sen struntar jag fullständigt i vad ni tycker om saken.


griselkorv

Har varit hos tandläkaren, där det var värsta mingelfesten typ. Träffade ungefär hur många som helst som jag kände, plus att de hade ställt om i väntrummet och ställt dit en massa bord med saker, ordnat tipsslinga och så vidare. Rätt trevligt. Fick goodiebags (innehållandes en tandborste, en placker och en liten tandkrämstub) och sådär. Fick även veta att mina visdomständer kanske måste åtgärdas och en massa annat skojigt (har lite halvstörda tänder).

Ska plugga till religionsprovet jag har imorgon. Fast det är tråkigt, så jag orkar inte. Är asförkyld också, ska vara ute hela idrotten. Yey.



Helt omotiverad bild.

Saker som nog mest bara är roligt för mig själv faktiskt

Blev som inpirerad av den här tjejen att visa mitt rum. Lite av rummet hos pappa i alla fall. Bara för att det är så himla fint.





Planer och annat smått och gott

Jag har funderat en del på mitt födelsedagsfirande. Orkar inte ha något stort, orkar inte ha någon fest. Men kanske filmkväll? Teparty? Spelkväll? Kakparty?
   Just nu lutar det åt kakparty kombinerat med myskväll. Med kakparty menar jag så klart att jag flashar mina bakskills och skapar bakverk i mängder. Fick liksom inspritation när jag hittade det här.

Ladies and gentlemen, ni behöver dock inte stressa över att ha missat något - det är nästan en månad kvar tills jag fyller år.

Edit: recept på kakan finns här! Eller ja, en liknande i alla fall. Ska garanterat göra en variant på den här någon dag. Typ trettonde mars.

Och som ni alla vet så är min pojkvän fortfarande bäst i universum


Jag ♥ Google translate. Klicka på bilden för att ta reda på vartifrån det kommer.


postsecret.com



Naturkuskapnaturkunskap...

I bland känns det så himla svårt att skriva ett blogginlägg. Det liksom vill sig inte.
   I vilket fall så har jag haft en fin helg. Lite oväntat (eller kanske inte) bodde jag hos Erik från i fredags till idag.






Eftersom det snöade natten mot fredag så blev det till att skotta och eftersom att jag snodde Eriks mössa (supermysig) så blev det till att skotta i tomteluva.
Och eftersom Ria är en sådan sötis så blev det lite av en spelkväll hos henne i lördags (med bara en Ria, en Erik och en jag) och jag vann båda spelen! Fluxx (som ägde) och Min Bondgård. I vilket fall - jag vann båda gångerna! Kan leva på det flera veckor. Vinner liksom aldrig någonsin i något spel. Min Bondgård gissar jag på att jag van eftersom jag hade alla spelpläjser (fyra traktorer. Ria fick leva med ett torkat bär ochErik hade en tändticksask). Spela roll, jag vann.


La wööm

Det är snorkallt ute och jag täkte blogga för att ha något att göra medan Erik är ute på hemliga uppdrag. När han är tillbaks ska vi trotsa kylan och gå ut med Tubbsson.


Turbo.


Och våga inte säga emot annars gör jag kaos med dig

Min pojkvän är bäst i universum punkt.

brb

Nej, jag tycker inte att två timmar är långt tid att ligga i badet. Det är lagom. Faktiskt. Punkt. Vad än Alex och alla andra säger.

Har läst ut "Natural Born Killers" nu. Hela upploppet hade jag rysningar och när de möttes igen, efter ett år skilda från varandra grät jag nästan. Så himla fint beskrivet och med filmscenerna som spelades upp i bakhuvudet. Prrr. Nu känns det lite sådär ensamt som det kan göra efter att en riktigt bra bok har tagit slut.

Dessutom har vi ingen mjölk hemma. Det är en mycket irriterad och tesugen tjej som bloggar just nu. Hmpf.

I hold my breath

Är så sjukt sugen på att bleka håret... Men det får nog vänta tills imorgon. Måste vara i badrummet uppe, men jag är inte överförtjust i det så jag vet inte. Ska nog lägga mig i badet en stund och läsa min underbara Natural born killer. Älskade bok. Måste nog tvinga Erik se den med mig imorgon (filmen alltså. Och för er som inte hänger med i svängarna så är boken baserad på filmen och inte tvärt om som brukligt är).

Kanske ska plocka lite på rummet också förresten... Hm. Nu vart allting lite svårt sådär.

Fast nu ska jag nog läsa på om skelettet och lära mig skillnaden mellan glatt muskulatur och hjärtmuskulatur (det där tredje har jag glömt så jag tror jag lär mig lite om ryggmärgen istället)

Efter en dryg skoldag träffade jag Erik och gick en sväng på stan för att spana in Rolling Stones sammarbete med Dressman (inte jättespännande och kom igen, v-ringat? så fult!) samt kramas och sådär och så råkade jag köpa ett par trosor. Nu har jag absolut köpstopp fram till... hm, vad ska vi ta? Min födelsedag. Bra. Inte en pinal som inte är absolut livsnödvändigt får införskaffas. Punkt.



Jag och Izac. Fast mest Izac. Han ville inte sitta still så det blev inte så himla bra bilder. Men jag syns lite.


Kärlek är knark

Jag vet vad jag ska göra på bilden - en balerina i serieteckningsstil (tänk Roy Lichtenstein), superfeminin i former och färger (rosa), men med hår på ben och bröst och under armarna, samt att hon fiser (supermoget). Inte för att det blev så jättesupermycket gjort idag, men ändå.
   Vår lärare hämtade en dator där Spotify var installerat så vi började lite smått med "f-linjen greatest hits". Musik att lyssna på medan vi skapar. Härligt.


På idrotten gjorde vi upp en eld (i en gammal grill) och stekte pannkakor. Mys och trevligheter, indeed.


...sedan har de mage att klaga, dessa små miffomongon

Alltså, seriöst. Vad är det med att ha björnfittor, halsdukar och dunjackor i kombination med att ha tennisskor och oftast inga vantar? Jag menar, hallå! Varför vara varmt klädd på hela kroppen utom fötterna, den kroppsdel som ändå är själva grunden till att ?

Stördbarn.



Sjukt orelevant bild. Har himla kul åt att farbror Lenin Stalin (tänk inte "vad hette han nu igen Lenin nej det är den andra skriv inte Lenin nurå" för då skriver man Lenin) inte fått någon text.

Ett trött inlägg

Ännu en dag har passerat. Jag är trött.
   Har gått i skolan och varit trött. Trött tillsammans med trötta skolkamrater. I morse var alla sega, under sista lektionen var det lite kaos.

Efter skolan träffade jag en trött Erik som följde med hem till mig för att äta middag, men åkte tidigt. För att plugga. Jag borde också plugga. Engelska och företagsekonomi och naturkunskap. Men jag är trött.

Kroppen gör ont, ögonen sjunker ihop, hjärnan är bomull.

Godnatt alla.

baby, i've been waitin'

Jag hoppas alla har haft en fin dag! Min har varit underbar - så som den ofta är när jag tillbringar den med Erik.
   Visst, fick bara eftermiddagen och kvällen med honom, men ändå. Fika på Eclair och middag på Sushi Bar. Där emellan var vi hos älsk och myste i filten han fick av mig, samt drack te (smultron) och åt choklad (lakritstryffel) (vilka han fick av mig (han bjöd på fika och middag)).

En trevlig kväll med andra ord.


Min pojkvän gillar blått. Var inget svårt val vilken färg på filten jag skulle köpa. Dessutom är blåfärgen helt underbar! Filten är för övrigt övermys.


Underbar liten bakelse! Supermums. Och så te till det. Så klart. Och en massa pussar. Ännu mer klart.


Jag älskar dig miljoners miljarder

Detta inlägg är tidsinställt. Under tiden det dyker upp är jag förmodligen på Sushi Bar med min söta pojkvän och firar att vi är kära.
   Jag menar, visst. Alla hjärtans dag är typ överhajpat och blaha blaha, men också en utmärkt anledning att skämma bort sin älskade lite extra. Och jag är en sån där som tar alla tillfällen jag hittar.







Jag har letat varje dag, varje dag och natt

Har nu satt mig till rätta på biblioteket, min ständiga måndagstillflyktsort (fast nog brukar jag sitta här annars också). Min hörna är ledig, jackan har jag krängt av mig och naturkunskapsoken bara tigger om att jag ska öppna den för att plugga. Nog ska jag det, men inte nu. Först ska jag läsa lite bloggar...

Har köpt alla-hjärtans-dagpresenter till Erik. Slutsumman ligger på nätta 309 kr... Men det är det värt. Erik är värd allt. Och jag vet ju att han kommer uppskatta sakerna så himla mycket! Liksom, det är ju inte sakerna som är poängen, det är värdet i om han uppskattar det och det faktum att jag ger honom dem som är det viktiga. Sedan hur mycket eller lite saker kostar, det har inte med saken att göra.
Så är det alltid. Med allt. Det emotionella värdet före det materiella.


För att ni inte ska bli allt för avudsjuka på Erik som får ha hela mig idag så får ni en fin bild som jag har pimpat med lite stjärnor, för att ni ska förstå hur stor jag är. Typ viktigare än Kissie.

let's see if i can change your world while you look the other way

Snart börjar naturkunskapen och jag är trött. Efter naturen är det luch och sedan ska vi utföra lita goda gärningar i form av att dela ut godis och cape pops. Eller ja, Mathias är inte här och det var han som skulle fixa godiset, så vi gissar på att han glömt och dörför struntar i att komma idag. Jag förstår honom, fast det är irriterande.

I dag är det alla hjärtans dag. Gulligt. Ska vandra på stan och köpa present till Erik innan han slutar. Det är liksom trots allt tre timmar mellan att jag slutar och han slutar.

Pusshej

Party all night long

I fredags fyllde Ria år och det firades i lördags med buller och brak och fina människor i tidsenliga kläder. Här flockades bland andra pirater, raggare, militärer och hockeysuportrar, allt i en härlig blandning.






Grattis Maria 19 år<3




GRATTIS MARIA JU

Kommer hem, låser upp dörren, öppnar inte dörren. Varför? Jo, för att dörren har frusit fast. Får panik, försöker slita upp dörren, smsar Erik, smsar Alex, sliter lite till, ringer mamma. Som efter en stunds skrattande kommer på att husnyckeln även går till källardörren. Och genom den dörren har ingen gått på hela vintern. HA HA tänkte jag, men fick så lov att pulsa genom snöhelvetet för att ta mig in. Väl inne ninjade jag upp ytterdörren inifrån, vilket också det tog sin lilla tid.

Nu ska jag gå till bussen för att åka till stan igen, till underbara Erik och lite Ria-shopping.

Hur trött kan man vara en morgon?

Det känns som jag bara bloggar när jag har lektion nu för tiden. Kan bero på att jag alltid har dator på lektionerna, men är rätt upptagen efter skolan.
I vilket fall har jag engelska, vilket suger. Sitter och läser en tråkig novell och tycker att Alex och Juho ska komma hit.

Blä.

Godmorning sunshine!

Religionskunskap A. Sitter och läser underbara Boels blogg (BoelBitar för er som inte vet). Förutom att hon är typ en av de roligaste bloggar jag läst (ok, den roligaste) så svarar hon på kommentarer (blir barnsligt glad när jag får svar på kommentarer från mina kärleksbloggar) samt har fattar hur störigt det är när inte bilder ligger centrerade i inlägget (okej, MMSbilder kan man inte göra så mycket åt, men det kliar i kroppen på mig när bilderna ligger i vänsterkanten) och så vidare. Slutsats: Boel är typ min idol.

Ska försöka svara på lite frågor angående påsk/pesach/ramadan och inte dreggla över bloggar. Så sjukt tråkigt.

I kväll ska jag och Erik göra hamburgare. Friscobröd och bacon. Om nom nom.

Måla måla liten kaka



Jag kom just* hem från bilden. Detta är inte vad jag åstadkommit. Den här gjorde jag för ett tag sedan, men nu finns den på bild i min lilla blogg.


*Kom hem för snart en timme sedan, men det lät bra att skriva så här


Relatives

Har engelska. Min söta pojkvän sitter ute i korridoren och jag vill bara rymma till honom. Buhu, det är synd om mig. Hungrig som en varg är jag också och trött och törstig. Har asont i huvudet för det. Buhuhu.
Fast det känns som det kommer lösa sig med engelskan. vilket är bra. Så helt dåligt är ju inte saker och ting.

På idrotten gick vi med snöskor på selångerån. Det var läskigt, men kul! Sjukt svårt att ta sig upp och ner för kanten bara, plus att i mitten av ån var det massa vatten och slask, så snöskorna blev supertunga och spännena frös ihop. Spännande. Nästa vecka ska vi grilla och typ göra pannkakor. Ska ta med marshmallows (om jag kommer ihåg det...), för mysigheten och godigheten i att grilla marshmallows.

Pusshej!

Vettigt vetande 2.0

Vi har religionskunskap och jag har typ tappat rösten.

Ra-bam-bam-bam

Vi ni hur mys det är att spendera en hel kväll med sin älskade? Ja, om ni har någon så vet ni. Helt bara super. Ännu bättre blir det när ens älsk stannar över natten, för att vakna nära nära tätt intill är obeskrivligt underbart.
   När älsken sedan försvinner till skolan blir det så himla kallt.

Buhu.

Fast det är värt det. Det är alltid värt att kliva upp sju istället för halv nio för att sedan sitta och frysa tills det blir dags för en själv att dra sig mot skolan.




Försökfixade hår igår så jag vet hur jag ska göra på lördag... Erik ser trettiotal ut, bara sisådär tjugo år innan det årtal han ska vara, får göra luggen annorlunda, blev bara så leds. Själv prövade jag att sätta upp håret på spolar, luggen satte jag upp för att få ett hum om hur den ska vara - kommer förmodligen bli annorlunda i slutändan.


Företagsekonomi A

Vi har företagsekonomi och ska jobba med frågor. Synd bara att jag, Alex och Mary sitter med en bok. Jag ser inget utan skriver av Alex. Bra man lär sig...
Är sjukt törstig. Längtar efter vatten. Inte blir det bättre av att jag käkar sjuttioprocentig choklad. Ehu.

Nåja. Slutar tjugo i två, så jag står nog ut. Hoppas jag.

Vargen kommer vargen kommer

Jag är en trött. Mamma väckte mig halv åtta i morse för att jag inte skulle försova mig. Sedan ringde hon vid halv nio igen för hon hade kommit på att nya bilen skulle till verkstad och jag var tvungen att köra en bil så hon kunde ta sig hem igen.

Nu har vi haft svenska och gått igenom källkritik med söta biblotikarien Ida och ska snart äta lunch. Hoppas det blir god mat, för jag är vrålhungrig. Som en hungrig varg.

åsså vare redär me rubriker dåva

Idag har här slösats pengar! Oj oj oj. Första var jag på stan med Alex innan vi träffade Eva. På H&M han jag med att köpa en svart stickad tröja, en deo (asful flaska, asbillig, luktar inte så gott... men efter en dryg månad utan deo känns det ok ändå) och ett rött nagellack. På Åhléns inhandlades tygfärg, så nu ska jag äntligen färga min stackars underbara leopardfläckiga klänning (stor bläckfläck på kjolen = medium).
   Han bara gulla med Alex och Eva en stund innan jag träffade mamma och vi plus Jessåkte till Birsta. Där köpte jag en sak som Erik ska få i alla-hjärtans-dagpresent (känns dumt att ge dyrare grejer i inte-föredelsedagspresent, men nu när alla hjärrtans dag är på ingång så) samt fyra ramar.

Nu hoppas jag på att det snart är mat för jag är utsvulten.

Det där med att hoppas på saker och ting och ja det är en pik till dig

Jag har ont i magen, saknar Erik och är sjukt sugen på havregrynsgröt.
   Har försökt lära mig rita människor snett underifrån och underifrån, men det går verkligen inte bra. Kan bero på att jag inte kan teckna människor alls... Blä.


En dålig sak med en bra sak

Vid närmare eftertanke gillar jag inte måndagar heller. Alls.

Fast i eftermiddag blir det fika med Alex och Nemo, det ser jag fram emot en massa.

Alla svordomar jag kan komma på

MEN VAD ÄR DET MED FOLK SOM GILLAR SÖNDAGAR?!

Seriöst. Jag hatar söndagar. Bajsdagar. Finns inget att göra för alla är så trötta. Förresten kliver ingen upp innan lunch och då känns det fett ovärt att träffa tröttona typ tre timmar. Speciellt eftersom man själv är så trött och grinig. Man kan inte se fram emot kvällen eller dagen efter. Allt stänger typ astidigt (utom Birsta, men alla käcka tonåringar och trettiplusare och panchisar häckar över Birsta eftersom det inte finns något annat att göra och då vill inte jag vara där)

Det enda som finns att göra är att softa, typ se på film, bada... Ni fattar. Men det är så sjukt jävla omys efetrsom det är påtvingat.

BAJS! Seriöst, jag vill... Vet inte. Men jag vill inte ha söndag. Alternativt vill jag ha en söndag då jag ligger i älsks säng och dricker cola hela dagen. Varenda vecka.

För såhär kan jag inte ha det.

hata söndagar

Sitter och försöker hitta snygga femtiotalsfrisyrer för killar. Vet ni hur svårt det är? Svårt också att komma på hur jag ska se ut i håret som femtiotalsspätta. Tur att jag har en hel vecka på mig... På lördag ska jag och Erik vara femtiotal, och inte sådär söta rara utan mer... tänk Grease. Rock.

Ska packa klart och åka till mamma om någon timme. Tjosan.

correct

Måste få skryta lite nu när Erik är och gör... ja, jag vet inte. Han gick ner tror jag.

I alla fall. Gissa vad jag gjorde igår?! Jo! Jag körde bil alldeles själv!
  Först från stan till Haga med Jess i bilen för att hämta ut körkortet, sen helt jätteensam till Erik och mer Erik hem till pappa. Sedan körde jag till Maxi med Jess, Jen och Erik. Känner mig fett cool.

Nu kom Erik tillbaks förresten. Han gjort varm nyponsoppa med glass i, gullegubben min.

Den där typen av äventyr som är så vanliga

Hey förresten. Pappa ringde just och talade om att när han slutat ska vi in till stan och köra hem Maddes bil. Är lika med jag ska jag köra bil alldeles helt ensam.

Spännande.

Such a common bird

Ok. Har dushat, ätit frukost, plockat på rummet, spelat på sims (min kille som är bög och gift med en annan kille har nu barn med fem tjejer, varav två är kusiner till killen han är gift med och en är dotter till hans mammas kille, moahahah), dansat, satt upp håret och ätit en halv chokladbit (var kräm i och jag gillar inte kräm i min choklad).

I vilket fall. Så trodde jag min pojkvän ville vara med mig idag. Verkar inte bli så.

Nu ska jag fösöka hitta något som kanske kan duga som luch och sen måla naglarna (sjukt intressant).


Fredagsledig

Tio timmars mycket förvirrad sömn och jag är torr i lungorna och har ont i äggstockarna. Äter frukost och lyssnar på Lou Reed. Ska nog duscha långt och länge om en stund, eller lägga mig i badet. Fast badar jag har jag inget att läsa och att bada utan att läsa känns så himla tråkigt.

Vi får se vart det bär av, nu ska jag på toaletten förstår ni.

Ha en härligt fredag!

Skolwroom

Kom till skolan för ungefär en kvart sedan. Efter ett litet samtal med Jannice (åh, vad jag saknar henne) sprang jag på Sania och Jens som var... tja, vackra. Vackert målade. Hm. Jens skulle föreställa en björn och Sania var mest bara helt grå (hon skulle vara blomma men blev en sotare).

Och nu ser jag världens typ sötaste. En man som har två småknoddar med sig. Den ena är så yttepytteliten! Så sööööt! Tänk er värsta långa korridoren med lite gymnasielever och den där tummetotten till pytteknodd!



Yes, jag är kär i den här typen av bilder. Heh.

Oh, hello Mr Lizzard

Skola idag, as usual and then some bild. På bilden tränade vi mest på skisser, vilket jag tycker är druktansvärt tråkigt. Kroki fast utan naket. Jag ogillar att göra människor, speciellt när det kommer till just skisser. Vi gjorde dock en övning jag gillade och definitivt ska träna mer på - att bara fokusera på de mörka pertierna. Ena läraren satt modell och rummet var nedsläckt så när som på en lampa som lyste rakt på henne. Sedan ar det bara att tänka bort allt som inte var helsvart.
   Dessutom var Jackie och Linn och hälsade på på bilden samt att Jonas och Dag kom lite senare och var med på teckningsövningen. Lots of skoj.

Efter bilden fick jag köra pappas bil hem. Rätt kul, att han litar på mig men inte Jen när det kommer till den bilen. Liksom, förutom att det är en skruttig Toyota (jag är fiende med Toyotaväxlar) har den sämst fjädring (hela bilen gungar typ om man svänger) samt sämst däck.

Nu är det snart sovdags för mig, vill vara fitt och fräsh imorgon. Todilo!


"Om man bara låter bli saker så löser det sig på ett eller annat sätt"

Har just sett "I rymden finns inga känslor" och ätit Bitelinepizza. För att fira körkortet låter det, men det är nog mest för att varken pappa eller Madde orkar laga mat. Jag vet inte jag.

Idag "firar" jag och älsken ett år och en månad. Hela dagen har varit sjukt upp och ner och just nu suger precis allt i hela värden.
   Det löser sig väl. Det brukar ju nog det. Till slut. Kanske. Kan man önska.


We are showroom dummies

och jag målar in mig i ett hörn


Party

Klarade körkortet i morse! Party I say.

Sitter nu och svarar på frågor till företagsekonomin. Fattar inte så mycket, men med boken som stöd fungerar det. Dessutom ska vi ju få tårta i slutet av lektionen, så lite morot är ju det. Dessutom slutar vi tidigt idag, så tja, en slapp dag.
Svenska där jag mest lyssnade på redovisningar och nu företagsekonomi och sedan har vi ingen naturkunskap.

Anledningar till tårtan är att vi var värdklass när Henrik Belfrag (?) var och föreläste hos oss och några elever ur klassen presenterade och så. Trevligt.

Nu diskuteras gelatin. Grisfett, hurray. Tror jag ska fortsätta jobba nu, vi har prov snart.

Kräms!


RSS 2.0