2010

Gott nytt år and all that jazz. Hoppas alla får en strålande afton!Årsresumé

Januari

Februari

Mars

April

Maj

Juni

Juli

Augusti

September

Oktober

November

December


Tack... tror jag?

Jag: Ser du att jag har fixat håret?
Mamma: Mm...
Jag: Du har inte kommenterat det!
Mamma: Tycker du ska ha mörkt hår.
Jag: Mm, men jag vill bli blond nu
Mamma: Du ser korkad ut när du är blond


Nybakade pepparkakor och pojkvänssaknad

Inlägget i natt skrevs av min fina, underbara pojkvän som jag älskar oändligt upphöjt i oändligt mycket.

När jag kom till köskolan i morse och klev ur bilen möttes jag av körskoleläsaren som precis kom då han också och han sa "vad heter du?" och "de från vägverket ringde. Uppkörningen för två personer är inställd och jag är ganska säker på att du är en av dem". And yes. Någon där uppe som var sjuk. Så de bidde inget. Fick köra en massa med söta Ann istället, en gratis lektion på typ åttio minuter. Inte illa pinkat!

Får köra upp på onsdag istället. Och hoppas på det bästa.

I övrigt har jag slingat håret lite till, nu är det ljusare. Imorgon ska jag slinga i massvis med små slingor också, om jag får tid. Slingar lite varje dag tills blonderingen är slut, då ser jag bättre hur jag vill göra än om man gör allt direkt. Typ.

Det är inte hannah som skriver, det är någon helt (h)anna(h)n

Vad är intelligens? Förmågan att ta in kunskap säger vissa. Förmågan att dra nytta av det man lärt sig säger andra. Förmågan att bajsa ut ord i rätt följd säger någon tredje. Därför ska jag nu bajsa ut ord och hoppas på att de kommer i rätt följd.

Vet ni? Det finns inga saker som en apa inte skulle kunna göra om han fick oändlig tid på sig. Är apan intelligent? Nope, han råkade bara få rätt förutsättningar för att klara sina uppgifter (oändlig tid). Apan skulle förmodligen prisas högt av allmänheten för sin förmåga att lösa problem, trots att han troligtvis skulle ta mycket lång tid på sig att till exempel skriva en uppföljare till din favoritbok eller räkna ut kvadratroten ur 3. De som gav honom uppgiften skulle sedan länge slutat bry sig (och troligtvis vara döda) Inte för att just det han gör är mer värt än vad andra gör, men fenomenet i sig att han lever oändligt länge skulle innebära att han klarade precis allt. För det finns inget han inte skulle ha tid att lära sig göra. Eller lyckas med av en slump.

Skulle det lika gärna kunna vara en myra? Ja, återigen under rätt förutsättningar, oändlig tid eller vad det nu råkar vara. Åtminstone rent teoretiskt. I en oändlig tidsrymd skulle allt ske, inklusive myrans egen död. Men den skulle också ha utfört sin uppgift. Klarat av den. Varit duktig. Eller? Förlåt allt svammel, det här är bara meningslöst babbel. Typ. Den som skriver det här är liksom bara en apa.

Men. Om vi nu rent hypotetiskt utgår från att en söt liten flicka som faktiskt har varit duktig och pluggat teori och övningskört mycket, samt en inte fullt så söt liten pojke som inte pluggat teori alls och inte övningskört på över två månader skulle försöka ta körkort imorgon, dvs. förutsättningen medger inte oändlig tid, och båda besitter de kunskaper de hade när hypotesen antogs, så skulle flickan lyckas men inte pojken, på grund av förstnämndas duktighet och sistnämndas oduktighet. Detta förutsatt att pojken inte råkar förstöra för flickan, till exempel genom att ringa och prata i telefon med henne och hålla henne vaken alldeles för sent på natten.
Hoppas flickan får sova fint så det går bra med uppkörningen imorgon. Går det inte bra kan skrivande apan hoppas hon inte blir alltför ledsen på pojken. Pojken vill väldigt gärna åka bil med flickan när körkortet är fixat.Ursäkta allt dravel
/Ordbajsaren, en apa med skrivmaskin och för mycket tid


Chokladkalendermygga

Slingade håret förut idag, det syns inte mycket. Imorgon blir det fler och längre tid, hoppas på resultat. Vill dock inte ha orange (orangea?) eller gula slingor, men ljusare rött vore trevligt.

Har kört med pappa, en sista gång innan imorgon. Det gick inte jättebra. Är trött eftersom jag blev upptvingad "tidigt" idag, hungrig och lite ledsen på pojkvännen som vägrar förstå att jag vill ha lite extra stöd av honom och i princip ignorerar mig hela dagen (förstår inte vad som är så jävla kul med att åka i en bil).

Godnatt.


Natalie Dee saves my day.


Vintertips och jag har uppkörning imorgon

And uh jusste. I julklapp av älsk fick jag en PostSecretbok (där han också klistrat in bilder på oss) och i efterjulklappp fick jag filmen "I'm a cyborg but thats's ok". Någon som sett den? Nehej.
   Kan tala om aatt "I'm a cyborg..." är asbra, lätt en av mina favoritfilmer. Gullig koreansk historia, lite psychon och lite kärlek och lite jättemycket udda humor.


Ibland är det sjukt tråkigt att blogga.

Idag klev jag upp nio för att skjutsa Simon till Södra, Erik hem, Per till jobbet och mamma till polisen. Imorgon har jag uppkörning.

Vill spela Sims men lyckas inte hitta skivan. Fattar verkligen inte vart den tagit vägen, det här är så sjukt skumt!

I ren tjurighet har jag målat naglarna vita och ätit Pez.


Utkast: Dec. 25, 2010

Igår var det jul och idag är det jul och idag har jag varit hos farmor och ätit typ universums godaste rostbiff. Om nom.

Ikväll kommer Erik och då ska vi öppna julklappar och ha julklappssex och jag undrar hur konsum har öppet idag för jag skulle vilja ha godis.

  


Min syster dekorerade pepparkakshjulet. Det har blivit lite fuktigt så det går inte att rotera helt fritt längre. Men det är sjukt snyggt. Hon är grym.


God Jul

God Jul alla! Hoppas er dag inte varit lika stressig som min. Eller ja, den började hos pappa med frukost och julklappar. Sen var det bara att hoppa in i duschen för att åka till mamma på lunch och mer julklappar. Efter Kalle Anka gick vi till mormor och åt middag och fick mer julklappar. Där var också en massa kusiner, både stora och små..
   Kuser, både stora och små. Och mostrar i alla storlekar. Hysteriska småkusiner som bara ville ha mer och mer och mer och en hysterisk moster som kräver att all fokus ska vara på henne och så på toppen en full styvmorfar som blir lite väl närgången mot alla kvinnor utom småbarnen och mormor.

Det blir alltid så. Julen är för mig inget mys, det är en massa krav. Jag hatar det.

Nu längar jag efter Erik som fan, vill bara krypa ner i sängen med honom och inte kliva upp förän imorgon förmiddag. Tyvär kan man inte få allt man önskar sig. Fick ju fina julklappar i alla fall.

Dan före dan och hela baletten

Idag har jag hunnit med att städa rummet och lägga in en matta, bädda rent och myst med Erik. Erik-delen var helt klart bäst. Vi mest bara gjorde ingenting utom när vi såg på film.
   Efter att han åkt hem klädde jag och Jessica granen och nu sitter jag i soffan uppe och jular. Pappa och Madde fixar julmat och pappas alternativa jullista spelas på hög volym.

Min kropp har gett mig en underbar julklapp - torrexem på armarna. Och ett skumt lila märke på armen.

Ska fika något nu och sedan gå och lägga mig - sov så dåligt i natt och imorgon vill man ju vara pigg!


Vår roliga julgran. Som nu är klädd och med utan handdukar överallt.


Godnatt alla, nu går jag och min mensvärk och lägger oss

Jag är en hund.
Jag är en hund med mustasch.
Jag är en hund med mustasch som har lekt i snön.

Frågor på det?


Hej. Det är jag som är Hannah.

Nu är alla julklappar klara! Äntligen. Bara två dagar innan jul sådär. Är i alla fall inte som Jenn och Jess, de ska ge sig ut imorgon för att göra klart. Hm.

Är fett förkyld vilket suger. Trött som en liten trött också. Bajs.


Att gardera sig, att inte bränna broar

Idag har jag absolut inte fått någonting alls gjort. Lite sugigt, men ändå skönt. Har bara chillat och tyckt synd om mig själv.

Ikväll kommer älskling hit och sover, which is awesome. Dock ska jag tvinga upp honom relativt tidigt imorgon, för han ska nämligen med och julhandla innan vi träffar några kompisar på chokladhuset på dagen för mysigt julfika.


Lite julmusik för att komma i stämning:


THE TOOOOOOWN!!!!!!!!!1111one

Filmen vi såg i fredags var "The Town". Sjukt bra! Liksom, jag brukar inte gilla actionfilmer, men den här var grym. Inte för mycket action och med ett jättefint slut. Hela filmen var jättefin. Verkligen. Dock hade (har) vi sjukt kul åt namnet. Liksom. The Town. Vad då fantasilöst?
   Supertack till Joche som bjöd mig, Erik och Ria! Man har snälla vänner, indeed.


THE TOWN

Men bra. Intelligent.
   Vet ni? När man just håller på att vara nästn-frisk från feber så ska man inte

  • Gå ner till stan för bio, gå omkring på stan och sedan gå hem
  • Gå ut på en aningen längre hundpromenad, vänta ute, gå med hund, gå till bussen
  • Gå till bussen, gå hem från bussen, gå med hunden
  • Sova i ett kallt rum


Jag vet inte hur det är med er, men jag skulle nog vilja skylla på moderaterna.


Shea lip butter

Men hej hörni. Visst är det väl härligt med lite storm sådär? Lite snö och lite blåst. Lite Hannah-vägrar-gå-utanför-dörren-väder.

Vovven sover under mitt täcke (tror det beror på att jag klagade så mycket på honom i förrgår för att han aldrig vill vara med mig) och jag har inte ätit frukost. Febern har gått ner, men jag är trött och yr, vilket kanske kan förklaras med mardrömmar hela natten lång. Vet faktiskt inte vad det är med mig, jag brukar kunna drömma något lite halvobehagligt någon enstaka gång ibland, men den här veckan har varit mardröm efter mardröm med obehagsdrömmar som pausmusik. Antar att det är stressen.
   I vilket fall - jag har inte ätit frukost och hundis måste - tyvärr - ut på promenad.

Kräm

Fett cool family yeah

Ja just det ja. Jag har världens grymmaste pappa. Och syster. Fast mest pappa, Jess var dock assistent och det var absolut inte illa pinkat!Årets pepparkakshus. Fast så mycket hus är det ju inte. Ja, den går att snurra och ja, korgarna är ledade. Självklart är huset byggt endast och enbart av pepparkaka och smält socker. Eller okej, korgarna är ledade med sugrör och i hjulet sitter kuggjul från en skateboard, men i övrigt - inget lim, inget fusk.


Sedan blev allting svart

Ni minns att jag skrivit om utställningen vi på bilden hade förra veckan? Ett litet skumt projekt tillsammans med dans och drama. I vilket fall, har äntligen fått tummen ur och lagt in bilder på min, Marias och Josefines stad. Vi är mäkta stolta!
De små bilderna går givetvis att förstora. På första syns Josse som fixar det sista med staden. På andra bilden är bakgrundsiluetten, för att man ska fatta att det är en stor stad och på tredje bilden har vi hela stan tillsammans med Rias ben. På fjärde bilden syns Ria och Josse som fotar staden. Så busigt.
Sedan var det alltså en tjej som stod på en vitklädd stege och "svävade" över alltihop.


Varför ta livet så seriöst?

Sov hos Erik inatt och eftersom jag skulle till tandläkaren kvart över tio, det vill säga nästan två timmar efter han egentligen börjar så "försov" han sig.

Tandis gick rätt fort och nu är jag hemma. Inga lektioner idag, eller egentligen enegelska, men den orkar jag inte gå på, så nu väntar jag mest på att Erik ska komma hit.

Soft dag.


Körskola köskola vifta på sin svans

JAG KLARADE TEORIN! Åh, jag är så glad! Var så himla nervös, mådde sriöst illa när jag tryckte på "avsluta provet". Men jag klarade det!

Trettionde december är det uppkörning. Skulle egentligen ha på torsdag, men jag är inte redo alls. Så well, nu håller jag tummarna stenhårt för Alex och Lusse som har uppkörninge idag!

Ett litet tips mellan körkortsteorin och mental träning

Evelyn Evelyn.

Date up

Jag är supertrött och på dåligt humör. Till frukost, som intogs klockan åtta, åt jag en halv smårgås. Till lunch (vid tolv) serverades risgrynsgröt, så jag åt två mackor och fyra stora pepparkakor. Runt lite innan ett köpte jag en baguett med sallad och gurka, så där slank det in lite vett.

Nu under värdlens tråkigaste filosofilektion (som alltid) har jag fått sätta tänderna i en underbar clementin också.

Efter skolan blir det till att gå till körskolan och plugga teori, har ju det juvliga (ljuvliga?) teoriprovet imorgon. Hoppas jag klarar det. Hoppas hoppas hoppas. Jag måste klara det!
När jag kommer hem blir det skolplugg och bakning. Hade ju så trevligt glömt bort att vi har marknad imorgon (guldtrofén) och jag har lovat att baka. Blir ett gäng peppisar och kanske någon muffin - med Alex supergoda biscottis blir det nog rätt bra i slutändan.

Åh, bajs. Jag är så trött.

Tja. Godnatt!

Ok. Såhär vare. Körlektion, hunger, pappahämtning, övningskörning, blodsockerfall, skaka, dricka pepsi och sluta skaka, äta mat, komma hem, slumra, smsa, somna, väckas, smsa, somna, vakna av hundgnäll, sitta vid datorn. Men hey, ska inte klaga.

Skum grej på Mentala träningen idag. En tjej kommer fram och bara hey, han som var här och masserade tycker du är snygg, lägg till som vän på facebook typ. Smickrande for sure, men skumt. Misstänksam som jag är (och med Alex som misstänksamhetsvapendragare) får jag för mig att skumma saker är i görningen. Nåja, jag lär inte göra något besök på fb innan jul om jag känner mig rätt.
   Stackars killa förresten. Behöva tävla med världens bästa. Inte för att någon tävling någonsin blir, för någon. Erik och jag för alltid och så är det ju bara.

Jag bloggar inte om någons toalettbesök

Bara så att alla vet så har jag världens mysigaste pojkvän. Snällaste också. Skämmer bort mig med skråvmål på Big Boy (ok, han drack upp colan för mig, men annars så).

Puss hej leverpastej


Skalbaggsleverans

Jag är obehagligt yr. Vet inte vad det är. Skulle plugga teori idag men kände att jag inte har någon koncentration. Illa. Nu har jag suttit vid datorn en kvart, men kan inte fortsätta - det bara snurrar i huvudet. Får hoppas att det är trötthet bara, ska ta mig en power-nap och hoppas på det bästa innan jag sätter igång med plugg.

Bara så där superdupertrist

Det hatade filosofiprovet är gjort och jag tror det kan ha gått vägen. Hoppas i alla fall! Fick träffa finaste en stund efter skolan, vi gick till Chokladhuset och drack varm choklad innan jag åkte hem för äckelmiddag (pulverpotatismos) och bilkörning. Well, köret gick bra.

I morgon ska jag till polisen på morgonen. Studiebesök alltså. Ska bli sköj! Om jag kommer i tid/hittar. Haha, har varit inne hos polisen två gången men fattar typ ingenting ändå. Lär ju bara finnas en ingång så jag hoppas på det bästa.

Leveransrapport

Vaknade lite efter sju i morse. Inte okej åt något håll. Mer inte okej av att Jen började spela fjortistechnopop på extremt hög volym omkring tio i åtta. Har man sovit typ fyra timmar dålig sömn och haren vagel i ögat är det okej att döda för en sådan sak.

Faktiskt.

Jordgubbsyogurt och Radiohead räddar dock dagen rätt hyfsat. Får se vart den slutar. Jag kom liksom just på att jag har datorn och Nk-boken på Åkersvik och jag ska vara på Naturum nu på morgonen. Fan.

Guns

Först gör du mig ledsen. Sen gör du mig mer ledsen. Förut idag var jag himla glad tack vare dig. Sen gick det över.

Problem

Nu känns det så där skitjobbigt. Måste på toa, men jag kan ju inte lämna datorn här och det känns drygt att stänga av den/slå igen den och fiffla med att få igång internet igen (det brukar bråka asmycket av någon uppfuckad anledning). Bläh. Jobbigt också om någon snor min plats, då har jag ju ingenstans att sitta. Juh. Bajs.

Nu kom Robin. Han får vara datorvakt åt mig. Yey.

Om tjugofyra dagar är det jul.

Samtidigt som det känns himla ovärt att sitta på skolan klockan åtta när man börjar vid halv tio så är det på ett sätt mysigt. Trevligt att titta på skolan när den vaknar. Städerskorna som fifflar med stolar och bord, lärare som kommer stressandes i ytterkläder och godmorgonar allt och alla, eleverna med morgontrötta miner som sprider ut sig vid borden. Idag är det lite spänannde också, niorna kommer på besök så en massa lärare pysslar runt med allt möjligt.
Dricker vaniljte och tittar på två lärare som försöker sätta upp en projektor och en sorts skärm av kartong framför ett fönster.

I dag firar jag och Erik elva månader. Fint. Inte så mycket firande direkt, han sov hos mig och vi öppnade chokladkalender. I kväll efter bilden åker jag till honom. Bara att veta att vi har varit tillsammans i elva månader värmer. I hela kroppen.


RSS 2.0