Han hade inget ess i rockärmen, men väl en liten ninjamästare

16.07 Okej, jag klär väl på mig då...

Rasputina - Rats


Rasputina - Momma was an opium smoker


Rasputina - If your kisses can't hold the man you love


Ω

15.08 Jag kanske ska klä på mig snart


Mr. Smart Guy

Har pluggat teori. Det går sådär, men det går framåt. För att det ska gå lite bättre har jag mina plugglasögon på mig.


Jess tycker jag ser ut som Harry Potter. Jag är böjd att hålla med.


Mitternacht


Vi fyller tomheten med sprit och varm choklad

Min hals gör ont och det ligger saknad i magen. Jag vill promenera med någon imorgon, ut ut i gråvädret, med höstkläder på kroppen och någon att hålla i handen. Eventuellt små hundar i ett koppel också.
   Jag hoppas jag får som jag vill.


En Hannah för kanske två år sedan.


pratar fortfarande med Lusse, den gullungen:D

Jag vill ha en vinterjacka. Jag behöver en vinterjacka. Väldigt mycket. Den här skulle inte vara helt fel. Faktiskt.

Min hals gör ont och jag är rädd att den ska svullna igen. Bajs.


Bild från sommaren - utanför flygplatsen, mot Gotland!


Stjärnor på benen

Ont i magen - check.

Fast jag pratar med Lusse på msn, så det är ju bra. Hon är i USA. Det är väldigt långt borta.

Bajskorvsbajs

Bildlektion igen. Som vanligt efter 45 minuter har vi bar nästan kommit igång. Bajsigt värre.

Idag ska vi göra bollar i PS3

Fredag osv

Vi har Mänskliga rättigheter. Robin och läraren diskuterar. Som vanligt.

Jag orkar inte lyssna.

Halloween and all that shit

Pysslar mig inför skolan. Tuperar hår, hackar sönder strumpbyxor. Jag ska vara trasdocka idag, det är jag bra på. Dock har Madde packat undan mina dockskor i en låda i stora förrådet som är supermörkt och för att kunna tända lampan måste man gå genom hela rummet. Så nej tack, jag klarar mig med andra skor idag.

Drömde skumt inatt. Funderar att skriva en novell om det. Hmhm.


Pepparkaka pepparkaka vifta på sin svans

Filmen idag var helt fantastiskt underbar och jag grinade på slutet och Björk spelade så sött och hon har ju så fin röst och filmen var så bra men lite seg ibland men så fin. Snyft.

Jag är trött och imorgon ska jag vara docka. Tjoflöjt!

No shit?

Vi går igenom fetter. Min lärare berättar om animaliska fetter och skriver talg på tavlan.

Malin: Åh, talg! Är inte det typ... fett?

NkB

Naturkunskap now, then filosofi i en kvart. Vilket är nice. Vilket inte är nice är att jag inte riktigt orkar se på bio. Som sagt så är det antagligen en film jag kommer bli arg på.

Imorgon ska jag gå på första engelskalektionen på flera veckor, inget att se fram emot eftersom jag inte riktigt är i fas med mitt arbete. Blev inte så himla mycket gjort igår.

Men nu kom lärare. Kyss och kläm!

Nice bajs yao

Bild idag. Åh, jag är så glad att jag gick! Vi träffade dansarna och dramaeleverna från kulturskolan samt en annan bildgrupp. Vi ska starta ett projekt efter lovet som ska vara klart innan jul och handla om drömmar! Typ f-linjen (min bildgrupp) ska göra stora pappersskulpturer och sedan får vi se. Kommer blir himla spännande och kul hade vi idag också!

Imorgon ska vi se "dancing in the dark" eller något i den stilen. Jag ser inte fram emot. Filmen verkar inte så bra, i alla fall inte som Erik berättade den; det kommer vara en film som jag blir arg av och sådana tycker jag inte om.
   Ser däremot fram till att antagligen träffa Moa. Som för övrigt följde med mig och Josse till Pipeline en snabbis efter bilden. Det var trevligt att träffa Sania och Jonas, för dem har jag inte sett på evigheter. Nice indeed.

Zoom zoom

Av någon anledning som jag själv inte kommit på än så har jag suttit en halvtimme och klickat runt på hästbloggar. Självklart började jag toksakna min lilla bäbis Kassie. Buhu.
Tur för mig som sitter vid skoldatorn finns bilder på alla hästar som står uppstallade på Svarta Hingsten/SLRF på deras hemsida. Mwihi.

Nu ska jag dricka varm Oboy och återgå till att undersöka vilka lagar man bör ta hänsyn till om man driver en radio. Ciao!Hembys Kassandra, min sockerponny. (Jag vet, blir en asful, konstig, vit kant på två sidor av bilden, men jag orkar inte fixa det nu. Lev med det!)


Desmonds Melwin, Kassies fina föl som nu är betydligt mörkare, spräckligare och framför allt större än här. Han är liksom tre år nu och på bilden till höger var han bara någon vecka.

Att sätta mål och sedan nå dem

Snabbnudel, snabbnudel, vifta på sin svans... Jepp, snabbnudelsluch. Det var länge sedan. Hej lilla snabbnudel! Vad du smakar fakebiff idag!
Idag har jag en så att säga "ledig dag". Väldigt ledig. Så ledig att jag inte ens iddes sjukanmäla mig. Men i vilket fall - jag ska plugga engelska idag. Måste gör't. Fast det är bajstråkigt.

Har två timmar cirkus på mig innan jag struttar ner till stan och möter upp Erik. Det blir nog bra.

Burning ring of fire

Till och från är kvällar så bra. Som ikväll. Så himla bra. Kväll med Erik, förstås. Inte lika bra att komma hem och komma på att man inte har lakan i sängen och vara för trött för annat än just att dricka sitt te och inte så mycket mer. Jag vet knappt ens varför jag sitter vid datorn, men det gör jag ju. Kolla bussar till imorgon, har ju körlektion. Orkar inte. Är så himla frusen hela tiden.
   Om det inte vore för att jag har så himla dålig självdiciplin så skulle jag skolka imorgon och plugga engelska. Men jag vet inte.

Jag vet inte alls så speciellt mycket just nu. Annat än att jag vill ha en grå fluffkatt och höstlov.

Godnatt.


Prov

Jag har prov nu. På datorn. Frågorna är svåra och kräver stora svar så det finns inte mycket tid till slösurf eller fusk. Vilket är bra. Det här skriver jag bara för att jag kan. Så busigt!

En bild av William Turner som är med i mitt prov. För man ska ha en romantinsk bild där. Så himla gulligt, tihi!

Liten svart kalender

Det har varit en slapp men tuff dag, som började med naturkunskap där vi bland annat skulle lukta på smörsyra. Inte mums.
   Efter skolan köpte jag present till Jen, och så blev det lite oväntat en fika på Barista med Mary.

Kvällen har spenderats med bästa Erik, vilket är ett utmärkt slut på dagar. Han är liksom utmärkt på alla sätt och vis som går. Min fina pojke.

Just för tillfället bråkar jag med min mobil som inte vill ha musik i sig. Det går inte så bra. Men jag hittade fina bilder på mobilen som jag halvt om halvt glömt bort. Bjuder på en fin en som jag inte lagt upp här.Min blekfot som tvingades ner i sneakers halva sommmaren då jag jobbade, samt mammas pepparkaksfot som åkte med henne till Grekland och fick gå i sandaler.


Min vägg börjar bli fin.

Efter att så gott som bott hos Erik sedan i torsdags blev hans pappa ändå lite förvånad när jag åkte hem ikväll.

Nu är jag trött men ändå pigg. Har allvarliga funderingar på att skolka på onsdag, men det motsätter sig min "duktiga flicka i tre veckor"-image. Som om jag inte redan har krachat den liksom. Får fundera vidare. Nästa vecka är det lov.


Shhh

I morse klev jag upp klockan sju. Inte för att jag är störd utan för att jag sov hos Erik som skriver högskoleprovet idag.
   Idag har jag en dålig mage eftersom jag tryckte i mig en halv låda vindruvor eller med igår.

Så försöker vi lära oss Gimp och så lyssnar vi på Rasputina idag.


Bajspuss

Men bajs, jag fattar verkligen ingenting. Jag+PS=inte sant. Seriöst, det gåååår inte! Imorgon ska jag sitta och leka md Gimp hela dagen, ska tydligen vara ungefär samma. Borde lära mig litelitelite. Så hela projektet inte kapsejsar helt och hållet.

Bajshej, nu går jag snart hem (eller åker buss, men aja).

Aggro

Sitter vid en Macdator och tycker att den är superläskig. För det är de. Supermegaläskiga. Min bildlärare försvann åt nåot håll, ingen aning om vart och jag vet inte vad jag ska göra. Leka med PS. Koda. Har ingen erfarenhet av något. Speciellt inte Photoshop. Brrr.

Höger sida av min nedre tandrad gör CP-ont för jag har vart hos tandläkaren. Bajs, hejdå.

14.

En vän är en person som kommer när andra försvinner.
Walter Winchell

Siouxie and the Banshees är fortfarande så bra så man ryser.

Sov hos älsk inatt. Det var inte planerat, bara hände. Det faktum att jag inte hade kläder annat än trosor (vilket jag alltid har i väskan tillsammans med tandborsten, för oväntade händelser) samt min huvudvärk som kom från gud vet vart och har ställt till ett helvete för mig fick mig att samvetslöst skolka idag.
   Har tandläkartid halv tolv och sedan bild halv ett. Det orkas med.

Sitter halvnaken i sängen och läser "Brott och straff" som har blivit spännande igen (lagom i slutet av tredje delen).

Ikväll spelar KalleNinja, men jag ska inte gå. Ska hem till Erik för myskväll och tidig sänggång eftersom han ska göra högskoleprovet imorgon.


Fick en fulsöt sjal av Eriks mamma igår. Hon köpte en men fick två av misstag. Sånt är livet.


Musik non stop

Ska analysera en text med Kent. Ta ut vad som är realistiskt och vad som är romanitiskt. Det går skitdåligt.

Man kan äta bajs, men det är nog inte så gott

Har idag syndat och köpt fyra par strumpbyxor. Svart med röda hjärtan, vita med svarta hjärtan, svarta med vitsa stjärnor samt cerisa nätstrumpbyxor. Mwiihi! Hem kom även en svartvitrandig skjorta.
   För att kompensera för inköpen har jag städat på rummet. Fair, I'd say.

Vi hade tårttävling på skolan idag. Vår tårta var ett rosa band med texten "SPJ08 * Alla gillar bröst!" och så hade vi två afficher: en med uppmaningen att smsa till canserfonden och bidra med 50 kronor och en med texten "Alla gillar bröst" samt en uppmaning att komma och äta vår tårta. Vi fick poängavdrag för att den var sexistisk.
   Ursäkta, men alla gillar bröst. Mer eller mindre. Alla kan drabbas av bröstcanser, även män. Blir så arg!

Well, färgade håret gjorde jag i måndags också.

             


Älskling,

varför är allt så himla svårt?

Du ser ut som en förolämpning!

Robin upptäckte att jag hade korsett idag (ett måste för att kunna knäppa min kavaj)
Rob: Vad fan? Fusk! Fusk fusk fusk!
Mary: Vad?
Rob: Hon har fotoshopat sig IRL!

Sen fick jag höra av dem båda att jag såg ut som en flygvärdinna men att jag passade i att ha "lite för kort" kjol. Man bah jaha?

Jamila Perera

FN-rollspelet har dragit igång. Idag blev det mingel och lobbing. Indinen har nu ett samarbete med Kina och Saudarbien. Japan och Ryssland som vi törstar efter vill inte vara med såvida inte Saudiarabien försvinner. Surt som fanken.
   Lite kul är det att vara diplomatklädd och nia alla. Hade idag hudfärgade strumpor för första gången i modern tid (vet inte om jag någonsin hade det som barn). Imorgon slår jag på stort i vit skjorta, slips och högklackat. Samt (såklart) röd prick i pannan - är man indier så är man.God morning und så vidare

Sitter på skolan och har supertråkigt. Börjar tio i elva.
Sov hos Erik i natt och han började tjugo i tio. Men det är värt det, helt klart. Liksom, Erik mot tråkig väntetid på skolan.

Ska läsa igenom lite Indien-arbete och hoppas att inte datorn hinner dö - glömde såklart laddaren hemma. Bajs.

Click on the pick and tell me - vilken BH är du?

Exhibitionist javisst!

Exhibitionist javisst!

 

Vilken BH-typ är du?


För övrigt är den roligaste formen av Alfapet den där man får använda ord och förkortningar som klitoris, MILF, FU, yen, och oidioustad (oidous kan ni läsa om här och stad är stad och det är helt enkelt en stad där alla har oidiouskomplex och ja, det är helt påhittat och sammansatt). Faktiskt.

Låt oss leva innan vi dör

Igår kom det hit fyra fina flickor och en fin pojke och myste med mig. Jessica, Emelie, Lusse och M...? (Lusse, HJÄLP, det var ditt påhäng!) samt Erik. Trevligt enligt mitt tycke, vi såg tre bra filmer och åt en massa godis och chips. Och pratade. Och lekte med allas kameror. Nicenice.

Ikväll drar jag till stan, ty jag och Ria ska upptäcka världen. Alla som vill får vara med. Och hitta någonstans att hänga och träffa människor. Med mera. 

Apornas planet

Jag äter gott godis och äckligt godis. Pappa kom ner med en skål och jag har ont i huvudet så då vill jag äta upp allt. Eller något i den stilen. Allt ska bort i vilket fall.

Körlektionen gick bra. Det är kallt ute. Imorgon blir kul.Bild från postsecret


Höstblogg

Det är otroligt höstigt väder. Så höstigt väder att när det blåser vindbyar så blåser det så hårt att grus blåser upp. Det gör snoront.

I övrigt så har jag hittat busskorten: de hade hakat upp sig typ i ryggen i fodret på min kavaj. Nåja, segerdans och "den här dagen kommer gå asbra"-känslor. Dock har jag tid på körskolan sen, får se hur det går. Antagligen ganska bra, tror jag.

Mindre bussig historia

Ok, såhär vare:

I morse hade jag en helt annan väska en den jag brukar ha, så naturligvis packade jag om. Det viktigaste låg på golvet i två högar: det som skulle ner i väskan och det som skulle läggas i fickan. Mina busskort (skolbusskortet + privata så jag skulle kunna ta mig till och från bilden) hamnade så klart i fickan. Tror jag dubbelkollade innan jag gick. Låste - nyckeln i fickan som jag hade busskorten i. Händerna i fickorna. Traskade till bussen och när bussen kom kände jag efter busskorten. Men. De var inte där. Och inte i väskan.
   Bästa Alex bjöd på resa till staden och Helex där vi skulle träna. Gick till stan efteråt och åkte på Erik busskort till honom. Gick till stan, åkte med pappa hem. Övertygad om att busskorten låg kvar på golvet där de var innan jag (trodde att jag) stoppade dem i fickan.

Nu är jag hemma. Busskorten ligger inte på golvet, inte i väskan, inte bland skorna uppe, inte på skrivbordet, inte i sängen, inte på toa, inte i köket. Så vitt jag kunde se i ficklampsljuset ligger de inte heller på trappen, under trappen, i rabatten, på gräsmattan (avgränsat område där jag gått) eller efter vägen.

Så SKITKUL. Nu kommer jag inte till skolan. Och liksom visst. Jag klarar att betala femtio spänn för ett nytt skolbusskort. Men. Mitt privata var liksom nyladdat, jag hade hudrasexti spänn där.

Behöver jag nämna att mitt smink är totalt utgrinat och att rummet ser ut som ett slagfält?

(tacktacktack)


Tu es una hermosa mariposa


Men på MITT rum är det bra!

Pappa står i hallen och skrapar tapet, jag sitter på rummet med musik på. Mina datorhögtalare är inte världens bästa, men basen är det. Och nu har jag på nästan minsta basen som går.

Pappa: Vad är det vi lyssnar på?
Jag: Skid Row! ...tror jag? Kan det inte vara...! *klick klick* L.A. Guns!
Pappa: Det var då en faslig blandning du... Förut lyssnade vi på lite såndär Pink floyd-inspirerad musik!
Jag: Mmm...
Pappa: Var det Pink Floyd rent av?
Jag: Ah, fast jag ledsnade. Har lyssnat på det hela dagen.
Pappa: Aha. Inte jag, byt tillbaks! Jag hör bara dunk dunk dunk!

När vi ändå är inne på målade saker menar jag

Visst ja! Igår, eller om det var i söndags blev jag klar med den här godbiten också:Abruten tandborste, ritat tandborsthuvud på kartong, akrylblod. Moahahah!
(Ursäkta bajsljuset och bajskvalitén, har inget annat att tillgå än webbkameran.)

Egentligen är bakgrundsfärgen mer åt det här hållet, fast ändå något mörkare; här är den alldeles nymålad.


Våga vara egen!

Mhm, idag har jag inte fått så mycket gjort som jag velat. Det mest vettiga tror jag faktiskt har varit att jag blev klar med en tavla. Eller ja, en tavelram.


Utan ram (får mest vara med för att datorn speglas i glaset på andra bilden), dock ser hästarna blå ut och inte gröna som de är.


Med ram. Silver och gröna zebraränder. Kantutsidan är grön, insidan silver.


Swedish Elk Brew

Idag har jag varit superöverduktig. Jag gick på en lektion! Jaha, tänker ni då, duktigt värre. Men! Jag hade bara en lektion idag, mental träning. Halv nio till halv tio. Så jo, jag var asduktig.
   Har lovat mig själv att inte vara frånvarande från en enda lektion till och med höstlovet (utom när jag ska till tandläkaren nästa vecka och så måste jag gå tidigare på torsdag då min körlektion börjar samtidigt som lektionen slutar).

I vilket fall. På lektionen idag lyssnade vi på musik där en "avslappningsverion" av "I wish you were here" spelades. Så nu får ni så lov att lyssna på den med mig. Fast ja, med Pink Floyd då.Jag är kär, kär, kär!

Bara så alla vet: Jag har den bästa pojkvännen i hela världen!

kattstad

Varför ens försöka när allt jag gör ändå blir fel?

Hur kan vi sova när våra sängar brinner?

Myshelg i mängder. I fredags sov jag hos älskerik och i går hamnade jag hos Juho för suhiätning! Tolv söta människor var vi som mumsade suhi och filmer och youtube och varandra. Wonderful. Mina sex timmars dålig sömn var belägen i en mycket smal soffa brevid bästa. Att jag ramlade ur soffan lite grand och drömde om ugglor och järnvägar vägs liksom upp av Erik.

Dagens planer: Städa rummer och plugga naturkunskap.

Nu: Mot affären för mjölkshopping.

Trevlig söndag alla!

!

Erik är bäst och supernoms. Och allt som står på internet är sant. Ju.

India *lite cool musik sådär*

Tjabba! Det är jag som är Chamdrika Patel, i alla fall när jag rollspelar som FN-politiker. Peace out!

Saker man kommer fram till när med är med kufar i stil med Sebbe och Johan:

Man har inte haft sex om man inte röker efteråt (rent tekniskt är jag alltså oknullad fortfarande).

Eghee?

Vi har filosifi och jag fattar inte riktigt någonting. Som vanligt. Gör reklam för USF (underground som fan) istället. Inte för att så mycket har hänt annat än att vi har en liten hemsida, men men. Här är den!Synd bara för Robin att heremliner vinner med hästlängder över honom.


Trudilutt, jag har ett hjärta mellan skulderbladen

Bildi-bildi-biiild! *klappar händerna*
   Åh, man blir så glad, så glad av att bara gå upp för trapporna i Bildens Hus, glad när man knappar in koden och öppnar dörren omringad av alla färger och former, gladglad när man träffar människorna, får börja skapa! Det här är sista året, det gör mig så ledsen. Nästan så det är värt att börja om ettan igen bara för att få gå tre år till. Buhu.

Well, inte hänga läpp. Dricka juligt, kryddigt te och lyssna på mysig musik istället! Och läsa "Brott och straff"...


Kablä

Sånt man gör när man är lite paintig av sig:


Ta-daa! En Hannah och en Maria!Förebilderna:


Hannah och Alex - Sebbe och Ria


Godmorgon!

Onsdagar är bra, för då börjar vi kvart i ett och så har jag bild på kvällen.
   Onsdagar är mindra bra för då har vi idrott (som visserligen är okej just nu) och engelska c som visst har råkat bli mitt undvikningsämne.

Godmorgon på er med, nu ska jag dricka upp min smoothie och försöka utröna varför det känns som tio ninjor har attackerat min mage med kaststjärnor.

Min mage gör lots of ont.

Och jag är trött men kan inte sova. Får trösta mig med att jag sov som en prinsessa när Erik var här. Klen tröst. Blä. Dubbeltrippelblä. Allt är supermegaöverblä. Utom möjligtvis sushikvällen på lördag. Den är awesome. Eller kanske. Lär bli i ialla fall. Eh.Liten ny bild! Silverblå bakgrund, gröna pepparkakshästar och en röd dito och texten "våga vara egen!" skriven på små fastkletade papperslappar. Ska göra en matchande ram till också, men det får vänta tills jag kommer till pappa igen.


Look what I found!

A, for me, new web site. Check it out!

(P.S Jag vill ha en PostSecretbok i julklapp)


Middagslöst

Igår var det kanelbullens dag! Bakade och åt jag kanelbullar. Ju.
   Idag var någon sorts invigning av vår skola. Man fick tacos och juce och cider, fast cidern tog slut när vi åt så då fick man saft om man ville men det ville inte vi. Innan vi åt gick vi tipspromenad och vann ingenting, men hittade vägskyltar som vi inte kunde stjäla för de var för stora. Sen var jag med Erik och åt bullar.Så här fin är Erik när han gör bullsmet.


BH:n uppfanns! Eller?

Vi pratar om 1800-talet.
Mary: Alfred Nobel dog! Och Abraham Lincoln. Hahahhaha, han föddes och han dog!
Trött tjej?

En miljard drömmar vill jag inte drömma för det är skitjobbigt

Idag är det kanelbullens dag! Det firar vi med att sova (att jag ens sitter vid datorn är ett mirakel, men man måste ju sjukanmäla sig) och hoppas på att magondan går över (helt sjukt, jag har lyckats dra på mig tre olika magondor därav jag har lokaliserat den ena till ägglossning/mensvärk (wtf, ska inte ha något av dem) och den andra till (kanske) magkatarr. Det här suger).

Medan jag ändå håller på att blogga så kan jag ju skriva att jag fått pepparkaksformar av mamma som skulle slängas, och idéer till nya tavlor poppar upp som svampar i huvudet på mig! Me is happy!

Tio tusen röda rosor vill jag skänka dig

Igår vart det date med världens finaste! Middag på Canton (världens skummaste personal, gillar't inte), besök hos hans mormor (ok, inte så dateigt, men det var typ jättelång tid mellan middag och bio) och så (som skrivet) bio ("I rymden finns inga känslor" och jag vill ha den filmen).
   Samt snurrpromenad hem till honom. Underbar kväll indeed.

Jag har sockerbegär men orkar inte baka något. Det suger. Ids inte gå till konsum och köpa godis heller, för det är en dålig vana. Blä.

Saker som blir fel fast ibland blir det rätt nästan

Okej.

Det finns ett test där man ska tänka på en värdefull grej och sedan svara på frågor och så ska "känslobarometern" gissa vad man tänker på. Jag tänkte på Alex och här är svaret:

Då det var fel (väldigt väldigt fel) så ville känslobarometern att det skulle vara en vithaj, en gladiator, en snöman, en golem, en knekt, en ninja och nu har den givit upp. Intressant!

(Ok, jag gjorde om det: först gissade den på en kanin och sedan blev det en tjej  och sedan pojkvän för att slutligen bli flickvän. Får väl ge mig då.)

Blä.

Men näe!

Antingen blir det jättemycket eller inget alls, nästan

Imorgon ska jag färga hår. Dock kan folk ta det lungt - det är ögonbrynen som ska få sig en skönhetsbehandling. Vill ha dem mörka och så måste jag ninja lös på dem med pincett. Eller måste och måste, men jag vill!

Och fråga inte varför det här skulle vara någon som helst relevant information - jag gissar att det bevisar min rastlöshet i hår av alla de slag. Om inte jag har möjlighet att färga (eller tja, jag råkade ju köpa färg idag, men det var... en vecka sedan(?) jag färgade håret senast...) eller lust att klippa håret så måste jag hitta på andra sätt att förändra mitt utseende.

Gosh. Enerverande. Pigg har jag blivit också, efter sömn och en halv låda vindruvor.

Händelser som ingen annan än jag glädjs åt samt böcker

Jag har fått upp hyllor ovanför mitt skrivbord. Så skönt. Ovanför skrivborde sitter de, fast jag egentligen ville ha dem mitt på väggen, men då jag fortfarande har garderoben inneboende och böcker över hela golvet så fick pappa så lov att sätta upp dem där de fick plats.
   Så. Nu har jag två hyllor med böcker. En människa som inte läser skulle nog påstå att jag har mycket böcker, men det anser inte jag. Bara dessa hyllor, därpå inte ens ytan av en hylla är täckt, en flyttkartong (åh, det är ju för sorgligt att böckerna aldrig får komma fram i det här hushållet) och så hyllorna hos mamma.
   Nästan inga böcker alls alltså. Lånar ju så mycket från bibblan och andra människor. Liksom.Well, you know me - en bild blir det allt! (Som är sne. Men att ens ta bilden var en bedrift då jag gjorde det med datorns inbyggda webcam och datorn sitter fast med fyra sladdar i väggen/skrivbordet.)


orange

Vi fick sluta en timme tidigare från bilden idag, något som jag tackade och bockade för eftersom det gav mer tid att leka runt på Birsta med Alex. Besökte Paduro för lite fint, samt upptäckte rea på H&M. Så nu är jag ett litet gäng underkläder och hårfärg rikare. Awesome.

Kvällens planer: mysa, pyssla med Eriks ena julklapp och spela Sims.

USA, USA, landet som... eh.

Skola skola skola. Mänskliga rättigheter/EG-rätt. Förbereda inför ett FN-rollspel som ska gå av stapeln om ett par veckor. Representera ett land. Kommer bli kul tror jag. Hoppas jag.

Det är sjukt tråkigt väder ute. Blä. Efter lunchen blir det bild och det ser jag fram emot för det är kul. När skolan slutat blir det umgänge med Alex. Nicenes.Bilden är orelaterad. Men fin. Från Island, det är Eldfell man ser, från då den fick utbrott och nu för något år sedan. Vet inte vart jag hittat bilden, den kommer från ett arbete på geografin.

RSS 2.0