wawawoom

Blev helt plötsligt himla sugen på att städa rummet. Bädda rent i  sängen, ställa i ordning på sminkbordet/sängbordet, rensa ännu mer i mina hyllor, måla ett bord på väggen, få lite yta på golvet.
Men jag tror inte jag orkar. Får se. Ska joxa i silverschampoo i håret i alla fall. Och sminka mig lite, bara för skojs skull.

Den här veckan ska jag vara ledig. Redan är halva uppbokad. Imorgon är det prisutdelning för novellpristävlingen där jag kom tvåa i år igen, och sedan på eftermiddagen/kvällen ska jag träffa kompisar och grilla. På tisdag är det lärarlunch på Brandstationen och på onsdag ska vi träffa klassen igen för att repa dansen en sista gång innan Guldtrofén på studentdagen. Men sen. Sen är jag ledig. Och ensam hemma. Människor får nog gärna komma på en filmkväll någon dag tror jag. Om jag orkar.





Mitt hår, framifrån och bakifrån, samt efter jag släppt ut det och morgonen efter. Yeah.
Nu får det räcka med egobilder från min sida, ska nog ta tag i det där med städningen ändå.

biljett till studentbalen

Igår var vi på bal på slottet och dansade hela natten lång. Jag dansade med prinsen och klockan tolv tappade jag en glassko och sprang hem. Eller hur det nu var.

Kanske lite närmre sanningen med att jag var på bal, som var himla obalig (helt obalig musik, uppträdanden mm). Himla trevligt hade jag ändå.

Kvällens värsta kunde ha varit när bandet som spelade skulle köra lite mer hårdrock och satte igång att spela "sommartider", men det var nog när en mycket berusad ung herre fick för sig att berätta sin livshistoria, ändrade sig, började på en rolig historia, tappade bort poängen, satte igång att skrika "knulla alla brudar" - och sen gick upp igen för att hålla ett till tal.


 


En Hannnah i hela sin baliga outfit och en Gizmo i bakgrunden

Erik och jag. Jag ser ut att beundra Erik himla mycket, men det är ju inte så konstigt när man har en sådan snygging till pojkvän.


Alex, Mary, Erik, jag. Mitt hår höll sig hela kvällen.

growing up is hard the hardest thing

Idag har jag shhoppat loss. Skor och solglasögon och en BH (fast den fick jag av mamma, tack igen). Skorna och glajjerna var typ coolast i världen.


Världens snyggaste skor i hela världen!!! Rent spontant känner jag att jag vill ha på mig dem för alltid, men jag är lite varm om fötterna plus att jag ska ha dem på balen och studenten innan jag börjar bo i dem. Sjukt snygga. Nästan värda åttahundra spänn (hade ett presentkort på 150, det vägde över det faktum att det är läderimitation).


Skitfräcka knallrosa solglasögon. Jag och Jess köpte tre för två och delar på priset (och glasögonen). Gick förra sommaren och tvekade på sådana här och gröna och köpte inga av dem. Har sånna här fast i guld.


De andra två paren ser ut så här i modellen. Detta är ett par jag snodde av Simon typ förra sommaren. De vi köpte var typ svarta med blommor på och svarta med vit text på. Sjukt coolt.


Oh yeah yeah yeah!

Mösspåtagning, check! Alla mina fingrar känns jättekorta för jag har tagit av mina lösnaglar. Ska köpa nya imorgon. Och BH. Nice. Om jag råka glida in på Birsta City lär jag bli åtta hundra kronor fattigare på ett par skor också.

Anyway. Mösspåtagning. Trevligt, hängde med trevligt folk hela tiden. Var lite som jag förväntat mig, onyktra människor i var och varenda vrå, och jag skiter i att man bara är salongsberusad, det är sjukt osmakligt att vara det över huvud taget klockan tre på en onsdag. (Nu menar jag inte att sådana människor är mindre värda eller så, jag menar, jag har kompisar som var onyktra i varierande grad väldigt tidigt idag, och jag tycker fortfarande lika mycket om dem.)

Åkte hem vid fem (tror jag), hade vart på stan från två typ, så det fick räcka. Inte så mycket party för min del, kvällen spenderades i sängen där vi (jag och Erik alltså, jag är inte schizo och det var inga fler/andra än mig och Erik) bland annat kollade på NCIS och Big Bang Theory. Trevligt.


Todays outfit: vita strumpbyxor med svarta hjärtan, svart tyllkjol, svartvitrandig skjorta, svart slips, svart kavaj (i nästan rätt storlek, yay me) och den obligatoriska hatten/mössan/kepsen, vad det nu heter.



Över och ut

champangeglas i hårdplast, olika färger, 10 för 100 kronor

 

 

 

Vi skulle ju bleka min utväxt igår också, men vi råkade stanna för länge på birsta, jag hittade världens finaste skor men de kostar åtta hundra och är inte värt det fast de är så fina så man dör inombords när man ser dem.
Jag vet fortfarande inte vad jag ska ha för skor på balen, den är på lördag och idag är det onsdag och jag vet inte vad jag ska ha för trumpbyxor heller, svarta kanske fast klänningen är svart och jag måste bleka utväxten imorgon.

Ska äta upp det som finns i kylen nu, biff och ris tror jag det finns och i eftermiddag är det mösspåtagning. Jag ska ha lockigt hår och är jätteförkyld, shamanen trodde det var bihåleinflammation.

Vi ses.

 


i will be popular (hahahhahha NOT!)

Nu har vi varit på kalas hos Eva. Hon sa tårtkalas och serverade fyra tårtor. Det var bra. De var goda. De var ganska fina tills jag och Alex obducerade bärtårtorna på hallon och björnbär och samtliga tårtor på marsansås.
Där emellan lekte vi lekar (dumt nog, när vi körde chip sprang Joche på min tumme så nu är den obrukbar) och pratade hinkvis.

Eva fick en bild av oss två i ståltrådskronor, mig mustachprydd och henne med plutig pussmun. Och glitter. Himla fint.

Nu ska jag sova för jag är skittrött. Gonatt.

you say you wanna a revolution

I lördags besökte jag och Erik Ria som lockade med seriekväll där This Is England och Twin Peaks utlovades. Så vart dock inte fallet. Det slutade med att vi, plus Eva, Åsa, Robin, Juice, Linn och Dag satt ute på Rias veranda till tolv någon gång innan vi gick in och spelade Alfapet. Därefter blev det sängen för mig och Erik.
Himla fin kväll måste jag säga. Och morgon efter, icke att förglömma.

När jag ändå är här kan jag ju länka till våra rivaler i Nötknäckaren. Eller några. Himla svårt att hitta alla videos, av någon anledning går det till exempel inte att hitta min klass om man söker på "SPJ08not11" som ju filmen heter. Himla märkligt.

Nåja. Här kommer SpE08D, SpID08B, SpSK08, SpIN08A och SpIN08b. Happy looking (och jo, dessa är mer värda att se än vår... Nästan alla är himla mycket bättre).

Resultat

Nä, jag orkar inte. Ni får se videon vi gjorde istället. Höhö.




knak

Vi har nötknäckaren på skolan. Det går ganska bra, vi har kommit på vad vi ska göra... Skriver mer om detta imorgon eller på onsdag, eller när jag hinner/orkar blogga. I alla fall inte idag, vi har presentation av arbetet imorgon. Kan säga att årets uppgift har att göra med att Jonny Senap har tagit över Sundsvall och vi har ingen yttrandefrihet  alls. Dessutom övervakas vi ständigt.



'cus i'm luke skywalker

Jag vill förresten uppdatera min studentönskelista med filmerna Juno och Donny Darko. Ja, och boken Frankenstein av Mary Shelley.


it's a long time when you really think about it

Hej. Ville mest bara tipsa om jessica harrison och säga att jag sitter hon min pojkvän som hämtar cola (observera att han inte bajsar). Nog om det.

Hoppas alla har haft/har/kommer få en fin fredag och tar vara på de sista tjugosex minuterna av dagen.

gurk-gurk

Idag bestämde jag mig för att goggla på gurka. Jag hittade gurka.se. Därifrån har jag fått veta att det finns 40 ord i SAOL som innehar bokstaven "q". Så. Nu ska jag bara lägga alla på minnet så är jag fit for fight att spela Alfapet! (Som om jag inte vore det innan liksom.) Dock finns inte min quagga med. Stort snyft.

à la grecque
à quatre mains+
becquerel
bouquet
boutique
boutiquekollektion
chapeau-claque
jacquardmaskin
jacquardmönster
jacquardvävstol
q
qatarier
qatarisk
qatariska
qigong
q-märka
q-märkning
q-tecken
quantum satis
queer
queerteori
quenell
quiche
quilta
quiltfoder
quiltning
quisling
quislingregering
quorn
roquefort
roquefortost
squaredance
squaredans
squash
squashbana
squashhall
squashspelare
squaw
tequila
toque

one day is really long time when you think about it

Hej. Vi har religion.





Student och sånt

Hej Mamma!
Du brukar prata med Per och mormor och så där lite oftare än mig, så förhoppningsvis är du lite bättre än jag på att komma ihåg att framföra detta. Jag vill inte - jag upprepar, inte - ha några smycken på min student. Använder det så sällan. Får bara sånt jag typ inte använder. Däremot vill jag ha böcker. (Förutom att jag skulle digga att äga en kamera och inte skulle tacka nej till ett fickur, men fickur är jag rätt säker på att jag kommer få av Erik (Erik, om inte jag får ett fickur av dig i studentpresent blir jag hemskt besviken)).

Jag vill ha;

  • Alice's Adventures in Wonderland och Through the Looking-Glass av Lewis Caroll, gärna med illustrationer av John Tenniel.
  • Where the wild things are av Dave Eggers
  • Seriealbumet Zelda av Lina Neidestam

Samt böckerna ur Vampyrkrönikan, engelska eller svenska är vilket som, alla skrivna av Anne Rice
  • En Vampyrs bekännelse (Interview with the Vampire)
  • Nattens förste (The Vampire Lestat)
  • De Fördömdas Drottning (The Queen of the Damned)
  • De Dödligas Försförare (The Tale of the Body Thief)
  • Djävulens Frestelser (Memnoch the Devil)
  • The Vampire Armand
  • Merrick
  • Blood and Gold
  • Blackwood Farm
  • Blood Canticle

en stad utan potatismos

Sebbe: Du har så fluffigt hår. Vad är the special occation?
Jag: Inget speciellt
Sebbe: Du vill bara vara cool?
Jag: Jo
Sebbe: Du har lyckats


Du visade mig någonting som jag inte trodde fanns

Hej. Jag har sjuhelvetes mensvärk som gör mig på väldigt dåligt humör. Jag ska försöka städa rummet, men det är inte kul när man mest vill ligga och göra ingenting på golvet med en värmekudde på magen. Bläh.

Tips på glad, poppigt musik någon? Typ som Bob Hund, Broder Daniel och Jakob Hellman. Tack på förhand.

voff

Raubtier - Dobermann


då är vi iallafall sociala

I've got stomach ache.

Hej. Idag känner jag mig poppig


Broder Daniel - Lovesick

so small but yet to big for your world, to big to fit in to your mall

Men's jag ändå håller på.


Den här bilden skapades med ett annat syfte, men den fungerar ganska bra nu också. Som för att understryka - man kan vara smal, snygg och ung även om man låter bli kroppshåret.


Nu tycker jag att jag har sagt mitt. Ska sova nu, jag tenderar att bli ganska tjatig... Ska bara... Här har Lady Dahmer skrivit ett par tips om hur man kan gå till väga när man låter lurvet växa.

Godnatt!

Det där med hår och kvinnor och sånt där

Idag duschade jag.
   No shit, tänker du nu, gör inte du det typ fem-sju dagar i veckan och jo, det gör jag ju, lite varierande sådär beroende på vad dagen erbjuder/har ebjudit.
   Men. Idag rakade jag mig under armarna.
   No shit, tänker du nu, gör inte det typ så fort den där äckliga stubben börjar dyka fram, du är väl för fan tjej och du är väl ändå inte lesbisk eller turk eller nåt? Och nja, det gjorde jag väl förut. Men så blev jag lat för några veckor sedan och tänke att vad fan, jag kan ju ändå inte stå och försvara feministerna som står där och är sådär härligt orakade och bära deras ideral utan att åtminstone ha prövat att känna hur det känns att vara sådär härligt manligt naturligt orakad. Och sådär.
   Och jävlar vad bra det känts! Liksom, jag är ju snygg även med hår under armarna! Fast, lite jobbigt har det varit också. Jag har undvikit att ta av mig jackan/koftan om jag haft linne eller dylikt på mig. Skämts.

Så idag då. När jag duschade. Av gammal vana tog jag rakhyveln och började skala mig. Inte för än ena armhålan var "ren och fin" så insåg jag vad jag gjorde.

Nu sitter jag här och känner mig obekväm. Jag vet att jag nu är av samhället accepterad, naturlig, snygg och fräsh. Men jag känner mig inte så. Jag känner mig naken. Konstig. Tänker att nu blir det ju jättekonstigt, om Erik är alldeles luden överallt och så är jag inte det. Det är väl ändå ganska fel, är det inte?



Lady Dahmer  sjukt inspirerande kvinna, som visar att det visst kan vara snyggt att vara hårig, och titta, här fanns det ju till och med ett inlägg som lite handlar om just armhålor



Jag har länge (alltid?) tyckt att det är äckligt med kroppsbehåring. Lurv ska sitta på huvudet, i form av hårhår, ögonbryn och - fransar. Kroppshår är snusk, både på killar och tjejer.
   Tyckte jag. Och blev tillsammans med världens finaste. Och Erik är minsann hårig både här och där! Känns fan som en katt på benen (okej, kanske lätt överdrift). Och inte tycker jag att han borde raka sig någonstans (skägg undantaget, fast där håller han nog med mig).  Han är ju fin som han är.
   Så varför inte jag?

Eftersom jag är en väldigt feg människa kommer jag nog gå efter trenden till studenten är över och sen får vi väl se. Om inte annat får jag väl börja om i höst, när det inte är läge med linnen längre.

Benen då undrar du kanske. Men, ser du, det är en annan historia! Visst, benhåren är långa och mörka och sådär, men det vet ni väl att hår bleks om det får vara ute och sola sig. Och har man en sån hårig karl som jag har så spelar det väl ingen större roll hur jag ser ut, jag kommer nog alltid ligga i lä mot honom.

 

 


(Y)

Idag målade jag ena sidan av garaget och jag och Jessica var ute i nästan två timmar med hundarna. Vi tog en promenad och utforskade stigarna på Norra Berget.

Pappa har inte hört av sig så jag vet inte om jag ska till honom ikväll eller inte, men jag vet att jag har ont i halsen och det suger.


(Y)

Förresten. Tack Jesusbloggen för att du kommenterade min blogg! Nu har jag något nytt sköj att döda tid med. Och du med (för du känner att du bara måste läsa. Lovar).

hyuhgyugftr

Återkommer när jag har lite ork, okej.


RSS 2.0