Returvecka

En helg spenderad i Eriks stuga, och nu är vi hemma hos honom. Han är nere i köket och jag som inte sett en dator på en vecka leker runt på facebook och bloggar.
   Imorgon är det tillbaks till verkligheten med jobb hela dagen lång och sedan en vecka där jag ska försöka pressa in Alex och Ria och Erik och mammas födelsedag och städa huset, vid sidan om jobbet. Blir ju sista hela veckan jag jobbar, yeah.
Bild från förra sommaren. Bara för att jag kan.


prowl the dark knights rogues gallery

Okej. Most random thing ever. Alla kategorier.
   Eftersom både Sims3skivan och den skiva jag lånat av Alex (Sims 3 Jorden runt eller vad den heter, ni vet, första expansionen) har varit helt och totalt spårlöst försvunna har jag försökt installera Sims2, vilket inte gått då skivan är trasig så en fil inte kunnat installerats. I vilket fall. Skulle ta ut skivan nu eftersom vi ska till Eriks stuga imorgon och jag vill ha med datorn så vi kan se på film. Och. Vad tror ni händer?
   Öpnnar CD-luckan. Så långt allt fint. Ser skivan. Ser... Att det glider ut en till skiva. Och en till.

Seriöst. Tre skivor glider ut ur datorn.

Hur oväntat?
De här bilderna har ingenting med texten att göra annat än att det är väldigt random. Och då finns det ju åtminstone en gemensam nämnare, även om den är lite klen. Det gör mig hur som helst fullkomligt legal att låta dem förknippas med inlägget. Capish?


7393032991440

Söndag, oh härliga söndag. Eller hur det nu var. Det är varmt i alla fall, något ska man vara glad för, men jag är trött så in i helvete!
   Har dock en miljard flaskor läsk och väntar på en film som Erik... hrm, köper, så helt fel är väl dagen ändå inte.

Må kraften vara med dig.

för hon är ju fortfarande ganska överviktig

Sitter och tittar på Alex som fixar håret och väntar på Eva (som vi skulle träffa tolv för vi skulle träffas då, men sen var hon i Gnarp så hon skulle komma till tre men nu ska hon komma till sex i stället, bra där). Ska googla recept på avocadosoppa. Spännande.Yo mannen.


Krokodil krokodil krokodil?

Hejhej! Här sitter jag och blonderar håret! Erik sitter nere och tittar på Simpsons den tråkskrutten (eller är det jag som är tråk som sitter uppe vid datorn? Tål att tänkas på).
   Imorgon hoppas jag på otroligt fint väder, för Louise har lurat mig att åka och bada med henne. Får se vad som blir av den saken, jag är typ världens frusnaste och en ganska mäktig badkruka också. Men det vankas jordgubbar, och så åker hon ju ändå till Turkiet på lördag.

På lördag förresten, då ska jag och Alex och Eva ha lite tjejtrevligheter i form av middag. Ria skulle också vart med men hon vann hipp som happ två biljetter till Hultsfred igår så hon är antagligen där nu.

Själv kom jag förresten in på Risk- och krishanteringsprogrammet på Mittuniversitetet, vilken jag ska tacka nej till och istället tacka ja till en trettiopoängskurs på halvtid och distans i Kreativt skrivande, barn och ungdom. Kollat igenom kurslitteraturen och ungdomsböckerna ser helt okej ut, utom Ett Öga Rött för den verkar suga så jävla CP-hårt och jag hade ju lovat mig att aldrig öppna den jävla arselboken (börjar man läsa en bok måste man läsa hela). Men men. Aldrig för sent att ändra sig verkar det som.

Nu verkar Erik vara uppe och röra sig, så detta var allt för den här gången.

Vandra i frid!the best a man can get

Sitter på Eriks varma rum och läser Hanna Fridéns blogg. Tänker på det där med att raka benen.

Fast nu kom Erik hem med havegryn så nu ska vi baka blåbärspaj.

Visst har blivit dålig på det här med att blogga?

fake killer whale eller lord byron

Jag vill ha en tesalong i en blåval.

we both have to win or else i losei'm sorry that i made you cry
i had no intention to
there's nothing i can say to my excuse
RSS 2.0