Damn right


A girl you should date

"Why be frightened of everything that you are not? Girls who read understand that people, like characters, develop. Except in the Twilight series."

Läs här. Jag kände igen mig så himla mycket. För det är ju sant.


En inte helt omotiverad bild. Hittad här någonstans.


n some more music

Mitsumune - Rever's Edge


pirate king


The Pillows - Little Buster
the Pillows - Last Dinosaur


what are you thinking


Med tanke på gårdagens inlägg liksom. (Titta på/läs Fairy Tail, och ni förstår precis hur kul bilden är, hehe)

Idag har jag förresten roat mig med att försöka göra dreads på Jessica. Trots hjälp från Vero tog det oss omkring fyra-fem timmar att dreada halva håret. Kan ha berott på att vi fånade oss med spel, bloggar, film och hundlek under tiden, men... Vi ska avsluta håret imorgon. Blir spännande.
   Imorgon fyller Per år också, så vi firade honom idag. Med världens godaste tårtor. Ni kanske får se bilder på hur goda de var när jag hittat mobilsladden. Vill hitta den, behöver ny musik på mobilen, buhu.

23.

People say, ‘I’m going to sleep now,’ as if it were nothing. But it’s really a bizarre activity. ‘For the next several hours, while the sun is gone, I’m going to become unconscious, temporarily losing command over everything I know and understand. When the sun returns, I will resume my life.’
– George Carlin      

you know you have good friends, when they break into your house just to welcome you

Hej alla barn!

Ska vi hitta temat för dessa låtar?


The Police - Every Step You Take


The Beatles - Run For Your Life


Asta Kask - Psykopaten

det stod grey riding hood men jag läste gay riding hood man ser det man vill se

Jepp jepp. Återigen slår Hanna Fridén huvudet på spiken. Här skriver hon om mäns mansideal och kvinnors kvinnoideal. Läs vetja.

flyttstädning


yeah. have a ninja day!

Jessica har stickat mig en haldsuk. Chokrosa och blå, som godis ungefär. Så, nu ska jag lära mig att sticka igen och sticka en halsduk åt henne. Fast hennes blir grå, grön och lila, inte lika fräckt.Firar med att leka ninja och uttrycka min ninjakärlek.

porrige

Klockan är över två och jag sitter fortfarande i sovkläder. Men det är lugnt, det är andra dagen på det nya året. Snozade en timme och sedan har jag bara myst med Gizmo och läst manga hela dagen. Men det är lugnt det med, ska klä mig tjusigt sen och gå och köpa godis.

Måste köpa mig en kalender också tror jag visst bestämt. Min gamla tog ju liksom slut i lördags natt och jag har redan tre möten inplanderade och sådär. Kan vara värt att skriva upp, så jag kommer ihåg det.

Nåja.

Allt sådant löser sig. Nu ska jag läsa lite till och sen se klart på Death Note och sen duscha. Känns bra att jag har planer idag.
Bara för sakens skull - en bild som inte har någonting med någonting att göra. Den är bara så random. Gillar't.


2012

Ja, men så har det varit jul och nyår och sådär. Har inte orkat blogga, för det har känts tråkigt.

Igår var det middag och en miljard människor hos mamma, och för ovanlighetens skull var det kul att umgås med ungdomarna/barnen. Kändes nästan synd att åka därifrån, men så blev det. Massa party, men idag mår jag som jag förtjänar. Klev upp typ tre i eftermiddags.

Kanske uppdaterar om min jul någondag. Eller kanske inte. Kanske lägger ner bloggen helt till och med. Det vet man aldrig. Det enda jag vet är att vi ska äta pizza till middag och att jag är sjukt sugen på majskolvar.

RSS 2.0