Morgonord

Jag drömde massor av drömmar inatt. Jag minns dem inte, minns bara känslan av rädsla, spänning, lättnad. Jag har ont i magen och har ingen aptit, men jag vet att jag måste få i mig något annat än te.

Jag saknar min Erik.

Hoppas alla får en bra dag! Kram.

I'm happy happy happy:)

Människor gör mig glada!

Imorgon blir det en ganska dryg dag, då jag är ledig, men ingen annan är det. Ska antagligen färga håret, åka till pappa en sväng, och typ spela Sims3. När Erik slutar ska jag leka med honom på stan en stund och köpa påskpresent till Alex. Och kanske godis till Erik, han kan lika gärna vara med eftersom då vet jag att han får godis som han gillar. Fast jag vet inte. Hmhm.
   Har iallafall haft en ganska bra dag. Inte så mycket seriöst arbete under dagen, fått bra respons på utvecklingssamtalet och efter skolan gick jag en sväng på stan med Alex och Lusse innan jag och Lusse åkte hem till henne. På vägen köpte vi pizza och sen åt vi pizza och såg på film. Heh. Men man får svulla sig ibland faktiskt.

Jag har bestämt mig för att försöka hålla hårt på min ekonomi ett tag framöver, så jag har råd att köpa en korsett till sommaren (som inte gräver allt för stort hål i min ekonomi alltså). Eller, jag är fett sugen på att köpa en till våren, men jag vet inte. Jag vet ungefär vad jag vill ha. Måste investera i tunna strumpbyxor och söta sockar som jag kan ha i mina klackisar. Läder plus bara hälar ger skavsår. När det är sommar så blir det rätt varmt också och nakenfot i lädersko är ingen höjdare. Ååh, va jag längtar till snön förvinner! Vill ha sommarskor. Och slippa tjocksockar i chuckarna. Och få lov att ha Maddsons jättefina rosa skor. Och ha mina lila jackor. Och solglasögon. Och ingen mössa eller vantar. Och tunna strumpbyxor (fryser som en... ja, en mycket frusen Hannah om beenen nu, och fast det är runt noll grader så har jag minst dubbla tights).
   Nu har jag brutit tillräckligt med grammatikregler för dagen. Att börja meningar med "och" är en stor dödssynd.
   Puss och godnatt!

:D

Det känns alltid lika värdelöst när man lyckas sitta på skolan en halvtimma innan man börjar, och man inte har någon att prata med. Eller har något skoljobb att göra. Eller något annat
   Psykologi första timmen. Vi ska se klart bröllopsfotografen, men jag planerar att somna på den lektionen. Sen är det idrott, men där tänker jag inte vara med för det orkar inte. Ifall vi får göra vad vi vill så lär jag ju hamna med ett badminstonracket i handen. Eller så sitter jag på sidan av och kollar på de andra. Hoho, jag känner mig fett aktiv idag. Inte. Jag vill skylla på dålig sömn och visserligen somnade jag inte förrän elvasnåret, men det är ändå åtta timmars sömn. Blääh.

Jag borde skriva en novell till novelltävlingen. En riktigt bra en, så jag vinner. Hehe. Åtminstonde skriva en, känns ganska värdelöst att inte skicka in någon alls faktiskt. Men jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om. Har tre hyfsade inledningar med olika handlingar och ett jättebra avslut - som inte hör ihop med de andra. Vet inte vad jag ska gå på för linje dock. Temat är iallafall "Murar - abstrakta och konkreta".

Ska gå till skåpet nu och hämta sakerna. Sen får jag väl sitta ute och typ... eh, göra ingenting utanför salen. Fast nu kom Alex så ny blev jag glad!

Synd om mig, oh yeah

Me eating naturgodis (dock bara kanelmandel och torkad banan med yogurt) och dricker äppelte och funderar på att se The Box eller Inglorious Bastards. Fast det är inge kul att se film själv och ingen är hemma och villig att se med mig...

Ireland is an island

Detta har inte varit en bra dag. Detta har varit en smärtsam dag. Erik är till stor hjälp och är allmänt bäst bara genom att finnas. Jag är mycket kär och jag är så underbart glad att han är kär i mig med. Min fina Erik.
   Tänkte tipsa om lite musik, liksom bara för att. Man blir glad av den.




The Pogues - streams of wiskey


Flogging Molly - Drunken lullabies


Dropkick Murphys - States of Massachusetts


Kjolsorg

Åh, ja visst. Den underbara kjolen på tradera... En liten smurf gav sig fan på att buda över mig. Så jag ledsnade och när det var två minuter kvar budade jag tvåhundra och direkt var den andra tjejen där. Då sket jag i det, jag tar inte strider bara för att. Mer än tvåhundra ville jag inte lägga på den.
   Men det är några månader kvar, så jag hinner nog hitta andra kläder.

Hejsvejs så länge!

What says the chinees cat?

Juho fyllde arton igår, det vet jag inte om jag skrivit. I vilket fall så åkte jag och Erik dit och åt enchiladas med kyckling vilket var awesome och spelade TP tills vi fick sällskap av Dag och sedan Ria och Sania. Kvällen spenderades åt filmsnuttar och knepiga youtube-klipp med mera. Awesome kväll.
   Seg morgon.

Nu är jag iallafall hemma och äter någon färdigsoppa med bailika och tomat. Ganska inte-god. Väldigt lite soppa. Jag hånar de som tycker att en kopp på två deciliter räknas som en stor kopp. Det är typ vanlig liten koppstorlek. När det börjar krypa mot halvliterstrecket så kan man kanske påstå att det är en stor kopp. Fnys.

Over and out.


(MAO!)

Big bouncing inflatable green ball


Mer I-landsproblem (gud vad det är synd om mig)

Pizza och äppelpaj i magen, jag är nöjd.
   Jag har budat på en underbar kjol som jag vill ha på pappas och Maddes bröllopp i sommar, jag hoppas jag får den och att jag kan ha den! Pappa och Madde betalar den åt mig och så ska jag se om jag hittar fina sommarskor, helst på rea, för då får de köpa dem åt mig med. En korsett vill jag ha, men då får jag köpa den själv antar jag, eftersom de är ganska dyra och deras ekonomi faktiskt ska gå åt brölloppet, inte ungarnas kläder, haha.

Jag är tjockt med uttråkad, orkar inte städa rummet, Jess vägrar spela GH med mig, Sims är tråkigt, jag har ingen bra bok, orkar inte rota fram målardukar, etc etc. Det är fruktansvärt synd om mig.

Ikväll blir det Juho, det lilla finnbarnet blir arton år! Grattis på honom.



Såg just att någon budat över mig, ska vänta tills det är typ en kvart kvar och se hur mycket den är uppe i då. Och om det är humant lägger jag ett sista bud och vinner, moahaha. Förhoppningsvis då alltså.
Är den inte fin?

Oooh, I-landsproblem!

Min pojkvän är super. För han kommer hit. Liksom, bara för att. Jag funderar på om jag ids duscha (är superäcklig), men jag orkar inte. Dock vill jag ändå göra det eftersom jag ska till sjukhuset (no questions!) tidigt imorgon och inte orkar duscha innan, hehe.

Jag slänger mig snabbt i duschen ändå.

Ha en trevligt kväll!

Tröttsippa, tröttsippa, vifta på sin svans

Idag har jag varit seriöst supermegatrött. Jag är grymt glad att tjejkvällen hos Lusse ställdes in, och att jag inte bestämt något med någon annan. Helt ärligt alltså. Jag har varit på väg att somna hela dagen - en gång ståendes - och efter sista lektionen slog det över och jag blev äckelflum. Vilket visserligen alltid är lika awesome för stunden, men som bara tömmer energin ännu fortare.
   Jag vet inte om jag borde sova ett tag, eller om det är dumt och att jag istället ska lägga mig tidigare. Det lutar faktiskt åt ett par timmars sömn. Måste bara äta upp min avokado först...

Godmorning sunshine!

Vaknade cirka en miljon gånger under natten, klarvaken och med hopp om att klockan skulle vara halv sju så jag kunde kliva upp. Det var hon aldrig. Däremot så var hon ett, två, tre, fyra och fem. Sen vaknade och var astrött när klockan ringde.
   Idag på retoriken ska jag prata i mick. Jag hoppas det går bra. Sen ska vi ha glosförhör på ord jag inte kan, eller känner igen men på sättet som vi förhör kommer jag inte komma på dem. Utom möjligtvis bonfire (ett ord som jag förövrigt gillar väldigt mycket).

Nu ska jag på toa och sen bär det av till skolan!

Ha en bra dag!

Wohoo

Jag känner mig lite nere. Försöker pigga upp mig med diverse saker - Niklas lyckas ganska bra, jag har just fått se introt till "Timon och Pumba" på tyska och spanska. Gillar inte att ha sådana låtar på hjärnan så jag har inte sett på fler språk, men det är ganska underhållande.



Här är lite filmer som brukar få mig på bra humör!






Våffeldag

Mamma sjunger sånger om hunden. Det är underhållande. Jag lagar våfflor, eftersom det trots allt är våffeldagen idag. Är dock mer sugen på att äta mig mätt på rågkusar med ost, våfflor känns för söta. Fast jag kanske inte ska säga så mycket, jag äter lakritsgrodor... Hehe.
   Min dag känns fett ovärd. Visserligen hann jag börja på en uppsats på engelskan, men sen var det filmer för hela slanten. Al Gores "En obekväm sanning" såg alla Vibacke-barn tillsammans. På psykologin får vi se "Bröllopsfotografen", den är faktiskt bra! Har velat se den ett tag. Fast allt blir så pinsamt och jag avskyr att se pinsamheter.

Nu ska jag ta ut sista våfflan och äta, hejhej!

~

Jag dricker roiboos med rabarber- och gräddsmak.

Det är gott.

Buggeliblogg

Vi älskar att vara sjuka. Vi älskar att vara sjuka dagen innan man ska göra något läskigt och bara måst-måste krama ihjäl sin pojkvän innan. Vi älskar att vara sjuka dagen innan man ska göra något läskigt och måst-måste krama ihjäl sin pojkvän innan men inte vill smitta ner honom med sjuka.
   Usch.
   And noes, fråga inte vad jag ska göra för läskigt för de jag vill berätta för vet och alla andra ska bara låta bli att fundera.

Jag är extremt sugen på kall, ogrillad grillkorv. Just nu alltså. Ifall det blir lite varmare framåt dagen ska jag och Dexter sätta oss på altanen och jag ska måla påskägg. Och glittra ner dem. Jag ska rota på mitt rum efter små utsmyckningssaker att limma på och försöka bestämma mig hur Eriks ägg ska bli funtat. Alex vet jag. Måste hitta någon jag kan köpa hennes innehåll med. När jag är frisk då. Möjligtvis på fredag.
   På fredag ska jag till Lusse för tjejkväll och nostalgi med trevliga flickor och på Lördag blir det födelsedagsfest hos Juho som fyller arton.
   Det värsta (mwihi, bästa) när folk fyller arton är att man verkligen vill ge dem något och man vill lägga pengar och extra mycket eftertanke på presenten. Nu fyller Juho år, sen Lusse, sen Nemo. Iallafall av de som jag dör om jag inte får fira typ.

Nu ska jag se om jag får i mig lite te, kräktes upp hela min smoothie, eftersom jag trodde att jag mådde illa för att jag var hungrig så drack jag upp hela i ett nafs (spydde upp allt jag hade i magen igårkväll så jag har vart väldigt tom inatt), men tji fick jag, tydligen.

Avstånds-hugs!


Rubrik - uttalas som kuben.

Stannade hemma idag eftersom jag inte mådde så bra. Dock kom jag ut till Birsta med Alex, vilket var awesome. Vi lekte onyttiga och drack cola och åt wienerbröd och såndär pistachhästsko.
   Har köpt påskägg och färger på Panduro, så någon dag ska jag sätta mig och måla ägg åt Alex oxh Erik. Dessutom vet jag vad jag ska fylla deras ägg med. Hihi. Jag hoppas de blir glada, men det lär de.

På bilden gjorde vi lermasker och jag fann tilvägagångssättet förvirrande då jag alltid fått lära mig att det aldrig får komma luftbubblor i leran, men på det här viset lär det ju bli massor med luft i. Poff säger det i ugnen då när allt exploderar.

Men geografirapport var det ja.
   Godnatt, typ.

Sanningen för stunden

Jag är mongolid, CP, downs och parkinsson i själen. Helt jävla störd, sjuk, fel.

Vilket suger ganska hårt.

Om man har sex med alla kvinnor i världen så kan man kalla sig en riktig karl.

Jag är duktig. Jag har bakat tekakor. Jag funderar på varför det heter tekakor, eftersom det är ett bröd. Som man oftast äter till frukost och inte till eftermiddagsteet om man säger så. Det heter ju knappast tea cookies på engelska. Eller tea cakes. Höhö. Som suger cake. Undrar om det heter så?

Fett ovärd dag idag för övrigt, men den orkar jag inte redovisa.

I vilket fall så är Erik bäst och jag är kär.

Imorgon ska jag på Birsta med Alexfru. Det äger lite sådär smått. Sen ska vi börja med keramik på bilden, vilket är awesome.

Hoho, det var allt för idag.

Så blev vi seriösa igen.

Jag hittade en blogg med namnet "timeisrunningout". Det gjorde mig ledsen. Det gör mig alltid ledsen att läsa sådana fraser eller stöta på människor med självmordstankar eller människor som är döende, oavsett ålder.
   Jag vet inte varför sånt gör mig ledsen. Kanske för att jag är rädd för att dö, kanske för att jag själv har velat döda mig så många gånger. Kanske bara för att jag vill hinna med saker och blir så fruktansvärt ledsen när någon säger att de hade velat göra ditten och datten innan då och då men... Oavsett om det är en fråga de inte hann svara på under ett prov eller om det är en döende nittioåring som inte hann åka till Paris under sitt liv.
   Det ger mig panikänslor och gör mig handlingsförlamad. Jag blir rädd att jag inte ska hinna.
   Men hinna vad? Leva?

Jag är en sådan människa som inte kan ta för mig. Inte kan fatta egna beslut och som aldrig kommer till skott. Det passar mig ganska bra. Det finns inga krav och jag kan göra spontana saker när andan faller på, det är när jag måste planera allt låser sig för mig.

Förut hade jag som livsmål att hinna besöka England innan jag dog. I somras åkte jag och pappa till London. Det var underbart. Mitt nya livsmål är att ha drivit ett café. Nästa sommar har jag tagit studenten och startat upp min dröm i vitt och udda stolar, med mamma som stöd. Bokföring lär jag mig under en kurs i skolan. Hur man bakar kan jag. Jag älskar att jobba med människor och ibland kan jag till och med vara trevlig. Det skulle även vara en utmärkt träning på min sociala fobi. Dessutom skulle hela projektet kring att starta och driva ett företag, ett café, vara en utmärkt chans för att visa att jag är fan en tuff jävel.
   Men. Det målet kommer vara uppfyllt nästa sommar. Jag hoppas jag får ett lika trevligt mål efter det som jag haft de två senaste. För jag bestämmer inte vilka mål jag vill ha i livet. Det är något som dyker upp och tillslut blir en besatthet. Antagligen kommer hunddrömmarna tränga sig på. Jag tycker igentligen inte om hundar, men det är som mor min säger, jag mår bra av att arbeta med djur och hundar är tillräckligt lättlärda för att jag ska arbeta med mitt tålamod utan att testa det. Dock får jag inte jobba med Jessies hund och jag har verkligen inte råd eller tid att köpa en nu.

Dock vill jag inflika att timeisrunningout är en underhållande blogg och inte en som i sig gör mig ledsen.

Bra helg, indeed

Urmysig dag igår!
   Middag på Biteline med Ria, Alex, Juho (inte UMR:are, men trevligt sällskap), Jackie, Sania, Lusse, Josse och Linn. Supergod mat (jag behövde inte betala för min pizza, när jag nästan hade ätit upp hittade jag plast mellan två skinkbitar och när valet ligger på gratis mat eller en till pizza och man är alldeles mätt så väljer man ju att bara betala för läsken) och massor av skratt. Vi hade bord från fyra och när klockan närmade sig sju gick vi till Pipeline. Bra musik och ännu mer trevligt sällskap. Dock sov jag bort en massa tid, blev akut supertrött. Så redan vid tio gick jag och Erik hem till honom och sov till halv ett idag.

Jag är en trött människa.

Idag ska jag bara slappa, köpa frukt och göra fruktsallad och gotta mig hela kvällen. Det är jag värd.

Blåbärsris blåbärsris vifta på din svans

Jag har bakat en jättemumsig sockerkaka, det har inte du!
   Har även suttit ute och läst i det underbara vädret - hos pappa var det sjutton grader i solen - lekt med hundar och satt ihop Sebbes present. Jag och Lusse har köpt ett armband åt honom, jag hoppas han gillar det.

Nu är det ungefär en halvtimme tills jag ska gå till bussen, vilket är lite drygt. Nåja, det väger upp med sällskapet jag får sen.


En härlig och mycket gammal bild på Jenn och mig och våra hästar Mona (Poccahontas) och Kassie. Gud så små vi var! Det var aslänge sedan jag växte ur Kassie, och Jenn har inte kunnat rida Mona på flera år, haha.


"Oh, tea me up baby. I love a good cup of char"

Det här och det här är hysteriskt kul.

Jag är mosig i hjärnan och äcklig och allmän seg av att ha suttit vid datorn i princip hela dagen. Avbrott för mat och bok och toalett och allmänna sådana saker.
   Inatt drömde jag detaljrikt och väldigt starka bilder både i syn, smak och lukt. Ska inte ta upp den här, den var värre än mina annars inte speciellt rumsrena drömmar.

Imorgon ska jag övertala pappa om att jag är jättesuperfrisk och städa rummet i bevisning. Jag är så tuff och jag bara vet att ni längtade efter just den informationen.


(Väldigt gammal) bild på mig och Alex. Inget ovanligt alltså.

Godnatt.

Avokadoavokadoavokadoavokadoavokadoavokadommmmm...

En annan sak som är asjobbig när man är kräksjuk är när man blir överdrivet suget på något och så finns det inte hemma och ingen vill köpa och det man är sugen på vet man att man alltid kan få ner och oftast få behålla. Som sparris och avokado och sötpotatismos. Speciellt avokado, känner verkligen känslan av att bita och tugga på en bit avokado... Gah!
   Kan skryta med att jag har tre mackor med ost i magen och bara spytt två gånger idag (den andra gången strax efter förra blogginlägget, epic fail). Förutom att jag är sjukt trött mår jag relativt bra och i princip inget illamående. Höhö, men en jävla vilja och en massa kognition kan man komma ganska långt. Typ. Liksom, jag dör om inte jag får leka på stan imorgon, har sett fram emot mötet+middagen superlänge och Pipeline och Erik vill man ju liksom alltid träffa exakt hela tiden (mmm, kär kär kär, jag kommer aldrig sluta tjata om det). Och mer kompisar. Det här året har varit grymt socialt för min del. Det bästa är att jag faktiskt längtar mig ut till folk och händelser.

Hungrig är jag också nu, bara för att Maddson kom ner och frågade om jag ville ha mat och om jag ville ha middag och ifall hon skulle laga något litet lätt och så vidare. Me wants dinner. Me is starving.

Är förresten en kreativ upplysningsökande människa och vet nu att "färg" på engelska kan stavas både "color" (am.) och "colour"  (eng.). Nu kan ingen klaga på att jag stavar fel (att amerikanska ord dyker upp i texter som innehåller mestadels engelska ord låtsas vi inte om. Förresten förstör skolan ungdomar och lär dem att blanda engelska och amerikanska ord hej vilt. Snyft, jag som vill lära mig engelska endast (ganska kört, jag är för lat för att lära mig uttal och nya ord och stavningar)).
   Dessutom har jag fått stava om nästan alla ord i den här texten, det är någon seriöst fel på min stavning idag.

Friday, I'm in love

Det är grymt illa när man är kräksjuk och svinhungrig. Speciellt när man bara vill kasta sig över allt vad mat heter men inte vågar äta ett russin i rädsla för att kräkas. Dock har jag inte kräkts mer sen i morse, även fast jag åt lunch på rostat bröd med ost (kanske ska låta bli att skriva att jag inte vågade röra mig på en halvtimme efteråt för det kändes som att jag skulle spy upp magsäcken).
   Förr hade jag inga problem med att spy. Mådde jag illa ville jag ha ut det, det kändes alltid bättre då. Tre års intensivt umgänge med Alex har fått mig att utveckla en spärr och jag har svårt för att spy och tycker det är extremt obehagligt. Eftersom jag vet att Alex inte vill träffa mig om jag gör det, även fast det kanske beror på rädsla/ångest/magkatarr/matförgiftning/annat som absolut inte på något sätt smittar.
   Jag vet inte ens om det är bra eller dåligt.

Bra iallafall att jag inte kräktes upp lunchen, nu ska jag sluta skriva om mitt maginnehåll och istället ta tempen (fryser som en liten gris) och önska för allt vad tygen håller att jag ska bli superfrisk ikväll.

En rubrik på ett blogginlägg är lika viktigt som osten på mackan

Jag älskar inte att vara sjuk. Igår när jag kom hem från Erik, tröttare än en bäver med insomnia, mådde jag illa, så jag gissade på hunger och tryckte i mig två mackor och sen sov jag som en klubbad säl. När jag vaknade, som vanligt flera gånger mellan fyra och sex mådde jag mer illa, så när klockan ringde vinglade jag upp ur sängen och åt frukost. Sen kräktes jag. Så nu vill inte pappa ta i mig. Jag hoppas hoppas hoppas att det har gått över till i kväll, att det inte alls är magsjukan som har smittat mig (yey, alla är magsjuka just nu). För imorgon är det UMR-möte, middag med trevliga människor, antagligen på Biteline och sedan Amnestygala på Pipeline. Och sova hos Erik. Vilket alltså är lika med att om jag är sjuk imorgon så typ hoppar jag ut genom ett fönster.

Dessutom vet jag att ni älskar mina jämförelser.

What's up? Hands up!

Igår fick jag supermumsig pepparkakskola och extremsöta örängen i form av cup cakes av Ria eftersom jag fyllde år i lördags. Hon är supersöt och snäll.
   Fick även umgås med min söta pojkvän och en massa trevligt folk på Pipeline.

That's it.

Idag har jag haft halvklasseminarium och pratat om koreakriget. Det gick inge bra, glömde allt jag ville säga och kom på det efter att jag var klar. Illa illa, fick säkert bara G på det nu, snyft.
   Alex och jag väntar på Juho, för vi är solidariska och ska äta lunch med honom men han är inte klar förrän om tjugo minuter och jag svälter ihjäl. Det är lång skoldag, tre lektioner efter lunch, vilket kommer leda till att jag svälter ihjäl totalt. Vilket inte är bra, för jag ska vara med Erik efter skolan.

Och om jag ska vara med Erik vill jag ju inte vara död.


Fiskdag (panerad fisk, sushi, fisksoppa)

Mwihi, jag fick åka buss som gick direkt efter buss i morse. Skulle ha hunnit i tid till skolan om det inte vore för att rödljuset vid hedbergska betedde sig knepigt och från att jag tog tid stod vi där i sju minuter. Då hade vi stått still en bra stund.
   Mjaja, det var en hyfsad skoldag. Eftermiddagen blev inte lika bra även fast det blev bra senare men jag känner mig inte bra. Inte alls. Är ledsen och nedstämd och vill mest bara sova. Nej, jag vill ligga i sängen brevid Erik och halvsova.

Imorgon känns inte frestande.

Morgonklag

Men förutom att jag sov oroligt och vaknade fullkomligt outvilad så visade det sig när jag klev upp att pappa redan åkt, så jag får inte ta tjugo i-bussen från Birsta utan måste vänta och ta 77:an kvart i och då måste jag vänta typ tio-femtion minuter på att tvåan ska komma, vilket leder till att jag kommer att komma aldeles för mycket precis i tid. Så vida jag inte kommer sent vill säga. Vilket jag antagligen kommer att göra, iallafall om den är någon sen så jag inte hinner med fyran från Navet. Jag fattar inte hur Juho orkar. Jag får stresshets av att vara så här försenad.
   Dessutom har vi tentamen på idrotten, så man måste liksom vara med. Vilket suger.

Har iallafall inget språk i eftermiddag, så det blir stan med Alex och Erik, världens bästa och underbaraste människor.

Mellan Argentina och Sverige så klart

Imorgon har jag ingen ryska. Däremot har jag bild och så har Alex teater, vilket ger ett unikt tillfälle att äta sushi. visserligen slös på pengar, när jag kan åka hem till mamma och äta, men det är så gott och så får jag vara med Alex. Dock blir vår lilla tjejträff störd av Erik, men det kan vara så ibland. Vi träffas inte idag (jag iddes inte stanna i stan och han är för lat för att åka hit) och jag saknar honom. Som alltid. Ibland är det jobbigt att vara kär.
   Ska skriva geografi. Eller, jag har gjort, men sen råkade jag spela Sims och nu är jag rastlös och vill gå ut, men jag vill vara ute länge och vi ska äta om en timme så då blir det stressigt att ta en långpromenad och jag känner inte det här området tillräckligt bra för att hitta en halvtimmespromenad. Som inte går fram och tillbaka på samma väg alltså. Hm. Ska gå en kortis med hundarna. Innan jag skriver klart geon.
   Ikväll blir det mer att se fram emot med psykologin och samhällskunskapen. Jag har verkligen ingen skollust just nu. Våren är så härligt äckligt jobbig och deppig och tung. I trean blir det lite bättre, då har jag valt bort individuella under hösten, eftersom jag läser en specialkurs nu (hoho, man känner sig så utvald på projekt&företagande, vi är bara fyra stycken plus läraren). Nice nice.

Hm, ska ut med doggsen nu innan det är för sent.

Life sucks, then you die

Korea suger. Iallafall kriget mellan Nord- och Sydkorea.
   Killen som satt brevid mig i datasalen (han gick nyss) pratade för sig själv och var irriterande, men ganska underhållande.
   Jag somnade vid tre-halv fyra i natt och är således ganska väldigt trött - är väldigt glad att jag hade sovmorgon.
   Det funkar inte att spara individuella val för mig, vilket suger stenhårt. Jag vet heller inte vad jag vill välja riktigt.

Mitt liv suger stenhårt just nu och Erik är dum och alla är dumma och jag suger. Hej, här är vi positiva.

Usch.


Livet är bra härligt (stört)

Klockan är halvt tre, det är måndag och jag och Alex snackar sex på MSN.

8.

"Allt som står på Internet är sant" /Erik


Erik är bäst.

Bordet står där borta

Jag borde jag borde jag borde. Jag borde plugga samhällskunskap och geografi och naturkunskap. Jag borde skaffa sommarjobb. Jag borde ägna mer tid åt skolan överhuvudtaget. Men det är så tråkigt och segt och jobbigt och jag orkar inte.

I sommar kanske jag och Eva åker till Skåne. Bara för att vi kan. Dessutom ska jag på Gatufesten och se Kent. Bara för att jag vill.

Jag ska sälja min stationära dator till pappa. Kanske ska till Jossan i veckan, för att lämna ägarbeviset till Tindra och få pengar. Jag är duktig på att spara. Ska hjälpa till med huset när snön smält bort - det ska byggas och målas och rivas och jag ska ha pengar. För vet ni vad? Jag vill inte jobba med saker jag inte vill ha att göra med. Det är skittråkigt, och bara för att alla andra vill ha pengar och söker jobb och skaffar kontakter och övervinner rädslor och skriver CV:n så innebär inte det att jag borde göra det. För jag är ett eget jäkla kreatur.
   Mm, det kommer sluta med sista-minuten-ansäkningar till diverse sommarjobb, men jag är på lite smått dåligt humör just precis nu.
   Imorgon är det skola vilket suger stenhårt. Jag vill träffa Erik. Jag vill ha kramar. Jag borde sova, men jag är för stressig i kroppen.

Jag mår illa.

Yesterday

Jag hade en jättetrevlig kväll igår! Tack till Alex, Erik, Juho, Sebbe, Eva, Mathias, Josse, André, Joche, Johan och Lusse. Jag fick jättefina presenter - ett underbart halsband av Erik, chokladkola, choklad, mascara, supermysiga tjocksockar, mer choklad, ett jättesuperfint skrivblock, en tekanna i form av en elefant, en tekopp och Kents skiva "Röd". Jag älskade varrenda present!
   Vi såg på en jättekonstig film, spelade kasta gris, drack te och åt en jättegod cheescake som jag kan tacka Alex och Juho för, åt smörgåstårta, lekte mörkerkurragömma (okej, jag vägrade vara med, hehe) och bara hade skitkul. Och åt upp allt godiset Sebbe hade gjort. Det var asgott!

Fick en massa trevligt sovsällskap - en Erik. Vi låg vakna till typ fem och diskuterade Afrika, Shamanstammar och överbefolkning. Eh. På natten drömde jag att Erik var en cowboy och vi hade sex. Typ. Jag drömmer asofta att han är olika saker och så har vi sex. Ofta inspiredat från drömmar och böcker jag sett eller läst. Mina favoriter har varit Hattmakaren och en vampyr. Mwihe. Hehehe.

Ska installera Sims på min underbara blåa, blanka dator nu, cheers!

Hej hopp, jag har en maska på mina nya strumpbyxor

Mwihi. Jag är ett bortskämt barn som nu äger två datorer. Jag är glad. Min nya dator är blå och blank och Dennis (ADHD-kusinen) döpte snabt om den till "lappen" (han sa först lapptoppen, men det vart för jobbigt).
   Dessutom har jag fått pengar, hörlurar (whihi, de är vinröda och fina), stålpennor och tusch/bläck, wtt superfint armband, ett halsband som farmor gjort och som matchade örängena jag fick av henne för ett par år sedan, en bakform i silikon med utstansade bitar, en spegel, muffinsformar och ett presentkort på H&M. Väntar med spänning på vad jag får av mina vänner, haha. Det är igentligen det enda bra med att fylla år - att få presenter. Jag vet, det låter supermatrialistiskt, men jag har haft fetångest för mina födelsedagar så långt jag kan minnas. Not good.

Nu ska jag hjälpa pappa med smörgåstårtor. Kram!

Wiho, me beeing eighteen :3

Hej, jag har nästan ingen röst idag. Vi älskar att vara förkylda.
   Nu på morgonen har jag fått ett halsband med ett "H" på, svart mössa med tofs, lila vantar och svarta spetsvantar som får mig att tänka på Josse. Mycket glad.Nu har jag ingenting att göra så jag ska bädda sängen och spela Sims3 tills gästerna kommer. Och snöra på mig korsetten.

Pussehej!

Cirklar kan bara gå runt.

Nu är jag arton. Ville mest bara meddela det. Efter att jag har somnat och vaknat får jag te och presenter. Det är kul och bra. Senare får jag mer te och presenter för då kommer släkten och äter upp min kyklingpaj och på kvällen klockan sen firar jag med kompisarna. Det ser jag väl fram emot tror jag. Är inte alls på humör för att umgås. Om det inte vore för att jag saknade Erik så mycket hela tiden skulle jag låsa in mig på kattvinden och ruttna bort. Typ. Nej, men iallfall bli väldigt inaktiv. Ser fram emot morgondagen, inte. Har småångest (går det att sätta två vokaler brevid varandra dåsär?), men det har jag alltid när jag fyller år, försöker mest förtränga det. Har haft två väldigt nedstämda/deppiga/ruttna dagar. Hm, okej, inte igår morse för då vaknade jag med Erik, men efter att han hade åkt slog deppigheten till. Dessutom mår jag jätteilla hela nätterna och halva dagarna och åter igen är jag på väg in i en mycket sömnlös period. Sömtabletter och musik och te och böcker. Två tummar upp. På måndag börjar skolan och jag borde ha pluggat en massa men jag har inte velat och jag kommer ha ångest på söndag för att det snart blir skola.

Jag får försöka muntra upp mig i tanken på körsbörssockor och påfågelkorsett. Det går dåligt, men det är något iallafall. Kommer träffa Alex och Erik imorgon med och det längtar jag till som alltid för de är bäst och jag är överdrivet beroende av dem. Dumma dumma osjälvständiga Hannah. Dumma duma osjälvständiga Hannah som får ångest i folkmassor och som får ångest av att träffa många människor imorgon, även fast det är människor jag tycker om. Jag går inte ihop men jag orkar inte längre bry mig. Jag är jag och jag får leva med det. Jag mår oftast bra iallafall vilket är grymt possitivt. Tror inte heller att det här våren kommer bli speciellt jobbig.

Förresten måste jag få skriva att mamma tycker jag borde ha hund. Dexter lyder mig oftast bätre än han lyder mamma, vilket är ironiskt då jag är den människa, förutom Jen, i familjen som han tycker minst om. Dock kräver jag respekt och diciplin. Men jag får inte träna lydnad på Dex. Mamma kanske ska köpa en hund och då får jag leka med den. Jag mår bra att träna hundar. Ironiskt det med eftersom jag är en människa med mycket litet tålamod och som igentligen inte gilar hundar speciellt mycket. Förutom då att jag är hundrädd. Hon (mamma alltså) stöttar även mina planer på ett café. Hon tycker jag ska starta ett när jag gårr ut gymmnasiet och plugga deltid på sidan om. Jag gilar den idén. Den muntrar upp. Fler saker som faktiskt muntrar upp är tanken på vår. Igår smälte snön bort från vägen utanför mami. Tufft. Sen första snön har inte asfalten synts. Slavskottning hela vintern, men vem bryr sig om en gata där ingen bor? (Jag är en sjukt sarkastisk människa.)

Fett inlägg, japp. Jag mår bra av att skriva av mig. Du behöver inte läsa, det här är för mitt eget välbefinnande. Nu ska jag antingen krypa ihop i sängen och låtsas att jag sover eller spela Sims3 tror att jag är dimmig i synen. Det lutar åt Sims - jag är inte berädd att tänka än.

Godnatt.

"Livet tickar och de går, ta vara på det, det är det enda liv du får"

Här sitter jag igen. Och har deppat ihop mig. Av diverse olika anledningar, men jag skyller på att det är vår. Typ. Jag blir alltid deppig på våren (och så låtsas vi inte alls om att det inte är vår förrän om en månad ungefär).

Har iallafall äckligt lena ben och relativt snyggt hår så jag får vara nöjd ändå.


         
Nu struntar vi i de töntiga bilderna, att luggen ser fet ut och att man inte alls ser att det är orange och lila och rosa och grönt. Jag är ganska okej med håret så jag skiter i om ingen annan är det och ja, jag är på dåligt humör.
    
Så de söta bilderna på Jess söta hund i en söt liten rosett.


Für Alex

BTW - Jag saknar Alex. Helt otroligt massa mycket. Uhu, jag är inte van att vara borta från henne så länge, om man bortser från sommrarna då vi är bortresta lite här och där. Snyft. Jag har faktiskt inte träffat henne sen i... Fredags. Det är en vecka minus en dag. Men jag kommer inte få träffa henne förrän på lördag heller! Tyck synd om oss. Vi är som ett gammalt gift par (men hoppsan, vilka gifte sig för tre år sedan, va va va?).
   Ett gammalt gift par som har lite sådär vänsterprassel på sidan av... Hehe.


Inte helt okej. Jag älskar dig syster<3

Aw, nu ropade mamma till mig att locka på Dexan, haha. Vad söt han är! Någon, misstänker Jess, har knutit ett rött band runt halsen på honom. Han ser ut som en liten leksak. Ska fixa bilder som jag kan ladda upp ikväll så får ni se lillvovven.

Så drar vi linjer genom all tid och vi märker att de kröks

Idag har jag mycket att göra. Som alltid när jag har mycket att göra så gör jag absolut ingenting. Till exempel så ska jag leta reda på recept på pajer, städa rummet och baka kolakakor och kalla-det-vad-du-villbollar. Samt färga håret. Jag vet att jag blir klar på ett par timmar om jag sätter igång, men jag orkar inte och det är tråkigt. Mycket roligare att sitta och smsa/lyssna på musik/blogga/leka med Melwert/vifta på tårna.


Jag illusterar hur mycket jag har att göra genom de här bilderna.


Du är så åh, född kub

Självklart orkade jag inte hålla mig till orange mer än, vad blir det, tre dagar eller så. Nu är luggen lila, rosa och grön. Resten av håret är fortfarande apelsin. Blev dock inte så lyckat, så jag ska färga igen imorgon.
   Jag har hamnat i en färg- och fruktperiod. Jag vill klä mig i starka färger och omge mig med starka färger och så vill jag äta frukter, speciellt apelsin. Hoppas jag kan få mamma att köpa hem lite olika frukter så jag kan göra fruktsallad snart. Vilket är sjukt underskattar och grymt enkelt. Päron, äpplen, apelsiner, vindruvor, kiwi och kanske melon. Ingen banan, det både smakar äckligt (min åsikt) och ser äckligt ut i salladen (allmänt faktum). Och så glass till... Mm...

Har förresten ätit av min knepiga chokladcheeskake. Den blev ganska god. För icke-söt för mig del, men de vuxna uppskattade den enormt.
   Dessutom har jag lyckats köpa presenter till Sebbe och Juho som fyller år snart. Vad det är tänker jag inte skriva ut här, men vi är mycket nöjda (jag och Lusse orkade inte hitta på något eget så vi köpte ihop oss på pojkarna).

Ikväll ska ägnas åt Erik. Ska snart gå ut och möta honom vid bussen, Dex behöver komma ut lite så då kan jag lika gärna gå med honom en liten kortis.

Hejsvejs!

Godmorgon, godmiddag, godkväll

Imorse vaknade jag som vanligt äcklig tidigt, men på något magiskt sätt lyckades jag somna om och vaknade igen vid elva då jag bestämde mig för att kliva upp. Har ägnat morgonen åt att baka någon skum chokladcheescake, ska bli spännande att se vad som blir av den. Ifall den blir så god som jag tror att den blir ska jag lägga ut receptet här - funderar på att starta en ny kategori, med lite bakgrejer och så. Hur låter det?

Ska klä på mig nu och sen ska jag hem till pappa för att städa och träffa Lusse.


Har jag förresten sagt att jag färgat håret orange?


Sockerkaka sockerkaka hela dagen lång

Mhm, för övrigt så har jag haft en jäkligt mysig helg. Japp, jag räknar idag som helg, det är ju ändå lov, haha. Fredag till lördag fick jag sovsällskap av Erik och från Lördag till Söndag vart det dito av Eva. I Söndags sov jag hos Lusse, samt hade UMR-möte med henne, Josse, Ria och Jackie igår. Efter det åkte jag hem för en snabbdusch innan jag åkte till Erik där jag sov tills idag och idag blev det Spa Maskrosen på Södra med mami och Jess.
   Jag är relativt trött, ja? Dock orkar inte läga mig, haha. Är illamående, vet ej varför, var ganska jobbigt inatt, men med världens bästa pojkvän går det att sova även om man helst bara vill kräkas. Usch, usch usch.

Imorgon ska jag baka kolakakor, städa rummen hos både mamma och pappa och sedan ska jag ta en tur på Birsta med Lusse för att kolla födelsedagspresenter åt Juho och Sebbe.

Såg förresten Alice i Underladet (Burton) i fredags! Helt underbar, jag blev kär hundra gånger om. Böckerna älskar jag (jupp jupp, Alice i Underlandet och Alice i Spegellandet - inte många som vet, men jag gör och jag är tusen gånger kär i dem). Dock så är jag inte så förtjust i Disney-versionen - tecknade alltså, Burtons är ju också en Disney - och spelfilmen tycker jag inte alls om.
   Önskar mig Alice in Wonderland och Thru the looking-glass i... födelsedagspresent och o-födelsedagspresent/inte-födelsedagspresent (det är samma sak, men plötsligt blev jag osäker på om det ska vara o- eller inte-). Måste hitta min kära bok. Bortpackad i en låda, snyft.


Aja, nu ska jag sova. Godnatt!

Middag på donken

Jess: Hm, men finns det ingen lekhörna någonstans? Det borde ju finnas någonstans att leka!
Mamma: Gå in på toa och lek med dig själv.


Woopido

Ursäkta för dålig uppdatering, hehe. Eller nej, inte ursäkta. Det känns bara lite knepigt när man har en massa nya läsare (OMG, jag trodde bara mina vänner brydde sig om den här bloggen) och så skiter man i dem! Har haft en bra helg, kanske kanske skriver något i veckan. Får se. Har ju lov nu.
Cheers!

Min korsett är btw underbar

Är hemma hos mamma och har just fikat semla. I år har det blivit grymt mycket semlor, jag brukar äta en om året... Men idag slutade jag grymt tidigt och eftersom mamma var ensam hemma så tänkte jag överraska hene med att åka hem till henne innan jag åker till pappa. Fast det blev snarare hon som överraskade mig, när jag kom hem hade hon gjort iordning semlor. Söt hon är.

På skolan blev jag och Alex utskällda av vår engesk-/svensk-/retoiklärare för att vi inte hade tränat på vår englskaredovnisning. Eller, Mary som vi jobbade med, var självklart strålande, men jag och Alex läste innantill, vilket Evy inte uppskattade. Hon blev sur över att vi inte hade övat, för vi är så duktiga annars, haha. Nåja, det var ju igentligen mest positivt att hon skällde så "öppenspråkigt" - det visar att hon mest blev besviken över att vi var så sämst när vi annars är värsta duktiga.
   Och japp, jag måste skryta om det här.

Annars hade jag krimprov idag, vilket gick relativt bra. Hoppas på ett VG, men jag vet aldrig vart jag hamnar. Tror inte det blir MVG, men verkligen inte IG.

Ikväll blir det middag med Erik och senare bio med en massa underbart folk! Hoppas alla får en supertrevlig fredag. Kram!


Skolskriv

Sitter på skolan och ska välja en väpnad konflikt att skriva om. Orkar inte vara så aktiv, hm...

Igår fick jag min älskling. Ja, korsetten alltså. Den är superfin, otroligt mycket finare i verkligheten än på bilden. Hoho, me is happy.
   Ännu mer happy är jag inför det faktum att jag ska se Alice i Underlandet i morgon - ska hämta ut biljetter idag. Ska även träffa Erik idag och så mår jag inte speciellt illa.

Nu ska jag plugga vidare, pusshej!

Förvirrad mamma - som vanligt alltså

Telefonen ringer. Det är mamma. Funderar snabbt på vad hon vill, hon ringde ju för bara en halvtimme sedan.
Jag: Hallå?
Mamma: *Skitglad* Hej Hannah! Nej, just det, det var inte dig jag skulle ringa!

Detta fält måste fyllas i

Har skrivit klart kapitlet om Stress och psykosomatiska reaktioner! Jippie! Dock är det handskrivet... Vilket innebär att jag måste skriva över på datorn imorgon på skolan så jag kan skicka in det. Och det andra kapitlet är hos mamma på datorn där. Så har jag ett kapitel kvar. Gud vet när jag ska skriva det, måste bli klar med eneglskan ikväll samt helst retoriken + plugga kriminologi. Om jag ändå kunde lära mig att planera så skulle jag inte sitta med all jävla skit sista veckan och bli sjuk. Psykosomatiskt sjuk, japp japp.

Lyssnar på underbara Kent, mår inte så jätteilla, ska hämta biljetterna till underbara Alice i Underlandet imorgon och så är jag kär till på köpet. Hur härligt är inte det, va?

Kan förresten meddela att nu när jag måste plugga och inte har tid med annat så har min mycket mycket sällsynta städlusta kommit tillbaka. Igår städade jag skrivbordet (har inte gjorts sen jag flyttade hit. I sommras alltså) och ett av fönstrena. Dammtorkade och hela fucking skiten! Jag är impad av mig själv.
   Ska ta itu med garderoben och sängbordet (som är så överfullt att jag inte ens får plats med ett vattenglas längre och saker ständigt trillar ner). Kanske även städar under sängbordet.
   Men det är ganska awesome, då slipper jag städa på lovet, behöver bara dammsuga på lördag innan folk kommer. Skittufft, tre tummar upp.

Och så kanske det var det här med pluggandet ja...

Krya på mig

Hm, en lektion idag. Projekt och företagande. Trevlig, mycket trevlig men sen åkte jag hem eftersom jag hade (och har) så jävla ont i magen och mår illa. Superäckelilla. Är vansinnigt hungrig men vill verkligen inte äta. Uuh, dumma dumma.
   Imorgon ska jag gå hela dagen, iallafall försöka, vill gå på bilden och på fredag ska jag absolut gå i skolan, dels för att jag har Kriminologiprov med framförallt för att jag ska på "Alice i Underlandet"! Vet inte riktigt vilka jag ska gå med, men Alex, Hanna, Juho, Sonny, Erik (tror jag, hoppas jag, annars är han värdsdum och jag biter honom) och kanske Maria, Sebbe och Jessica H. Japp, Jessica ska med. Ska bli intressant! Måste boka biljetter också...

Nu ska jag gnälla lite åt pappa och lösa korsord. Kram.

Min snuskiga familj:)

Madde: "Men det var dreggel liksom i mungipan på're som var intorkat - det var alldeles torrt och vitt och fnasigt och äckligt"
Pappa: "...Det var inte dreggel. Men jag var ganska lycklig"

Och ja, han menade sperma.

Min pojkvän är så underbart konstig<3



Så här söta kommentarer får jag av Erik. Hur gulliga är era pojkvänner?


Taveltips

Ont i magen, snyft. Får skylla mig själv, oboy och macka med massor av ost är inte bra. Heh.
   Hittade en lustig sida med en intressant konstnär, vid namn Zigge Holmgren. Jag gillade idén väldigt mycket och skulle inte ha något emot mitt fingeravtryck i svart mot vitt. Tråkigt, men jag gillar zebrakänslan. De enda tavlorna jag gillade hittas under "candy art". De "gamla" tavlorna tyckte jag såg otroligt misslyckade ut nästan allihopa. Några med rock-kändisar vart ganska lyckade (den på Björk var jättefin) men de andra... nja.


Klicka här för att komma till konstnärens hemsida


Giddy yap

Jag börjar smått känna mig som en människa nu! Är superhungrig som vanligt, men det finns inte mycket hemma som frestar... förutom toastade hamburgerbröd med ost och skinka, men njaaae, min mage tål inte sånt idag. Lunchen fick bli kokt korv med bröd, inte världens bästa och över två timmar sedan jag åt. Alltså, jag är nästan rädd för mig själv, jag äter grymt mycket (för att vara jag, igentligen är det något mindre än normalportioner för tjejer i tonåren).
   Har just klivit upp ur badet... Andra gången på två dagar, inte alls bra, men ibland får man skämma bort sig. Visserilgen skämmer jag bort mig själv lite väl mycket, men man lever bara en gång. Supermysigt var det iallafall, och jag hann läsa och reflektera lite över stress och psykotomatiska reaktioner. Känns ganska aktuellt och jag ska snart börja skriva ett PM om det.

Ska hitta något att äta och sedan blir det plugg plugg plugg. Skönt att det snart är lov...

Hur har er dag varit hittils? Hur kommer den se ut ikväll? Hoppas på att den blir bättre än min, haha.

Återigen är Hannah materiell:)

Som mina vänner vet så är jag helsåld på Pop Art, speciellt Andy Warhol, men även Roy Lichtenstein tillhör favoriterna. Och som de flesta vet så älskar jag Converse.
   Nu har jag kärat ner mig i chuckar med motiv i Lichtensteinstuk. Me very want, synd att märket har blivit så äckligt dyrt (hur kan tygskor kosta över 700?). Nåja, får jag tillräckligt med pengar när jag fyller år kanske kankse jag utökar min garderob med dessa underbara skor.


Vill ha!

  
   
Ser ni vad som är Warhol och vad som är Lichtenstein?


Tjena snygging!

Igår somnade jag vid tio. Det är tidigt. Men så var jag äckligt trött också, var med Erik hela eftermiddagen/kvällen och höll på att somna typ nästan hela tiden.
   Blir hemma från skolan idag med. Inte för pluggandets skull och inte för att jag har totalt värdelösa lektioner idag, utan för att jag har äckligt ont i magen och mår illa. Misstänker starkt stress. Usch. Fast plugga borde jag göra ändå. Efter att jag druckit upp mitt te (jag vet att jag inte borde dricka te om det är magkatarr, vilket det nog är). Det är så synd om mig. Host.

Ska krypa ner i sängen och fortsätta med min bok (Simon & Sophie) nu, pusshej.

"Jackie could not decide if she was a boy or if he was a girl"

Okej, mina stora pluggplan sprack lite. Har te på dragning, har nytt tvätat och smort ett par kängor och geggat i blondering i håret. Känns som jag kommer bleka sönder det igen, men det är smällar man får ta. Hm, jag fick just en dejá vù-känsla: jag skrev "smällar man får ta" i inlägget under va?
   Är iallafall halvklar med två PM och slösurfar i en fullständigt planlös jakt efter ett tal att analysera. Jag orkar inte vara allt för sökande.

Jag har upptäckt en sak: När jag är uttråkad bloggar jag. Haha, jag som förut var emot bloggar som inte sa något. Men det rensar skallen lite.

Och! Idag är det trtton dagar till min födelsedag. Eller, blir det så? Tolv kanske man ska säga. Ääh, jag vet inte hur man räknar. Gief ledtrådar till presenter? (Försöka kan man alltid.)

Ska lämna datorn åt sitt öde, återuppta "Bombdiplomati" och hämta mitt te som jag misstänker är grymt kallt nu.



Och just det!
Februari på min bdb ser ut som tetrisfigurer.
Hoho.


wooooooooom

Sitter hemma hos mamma och försöker ladda ner Open Office till datorn. Plågsamt att vara uppe tidigt, men det är smällar man få ta. Ska snart koka te och jag har faktiskt börjat fundera på hur jag ska lägga upp arbetet kring psykologin. Tummen upp för Hannah!

Jag hoppas alla får en jättetrevlig dag trots att de flesta har skola nu. Iallafall vi i Norrland, alla i Sverige har ju inte sportlov samtidigt.
   Kram kram!


Godnatt sa katten och viftade på svansen

Kan inte sova. Usch och fy och skam. Ska upp redan vid åtta imorgon för att åka till mamma. Bestämde mig för att faktiskt verkligen lägga manken till och börja i tid med pluggandet, jag vill få något ut av att jag missar friluftsdagen och dess pulkaåkning.
   Att göra imorgon: Skriva ett, och åtminstonde börja på ett andra PM i psykologi samt svara på åtminstonde hälften av geografifrågorna. Plus analysera ett tal till retoriken. Suck. Man har vad man ger sig, och eftersom jag inte alls hade någon pluggfeeling förra veckan och dum som jag är skjutit på alla arbeten så har jag lite att göra, så att säga.
   Hrm. Synden straffar sig själv.

Dessutom är jag hungrig.

Förhoppningsvis blir jag klar till lunch imorgon - inget jag igentligen tror på, men jag ska verkligen försöka, jag har från ungefär halvt tio på mig. Önska mig lycka till, hehe.

Hoppas folk somnar bättre än vad jag gör, nu ska jag iallafall försöka sova igen. Godnatt!

RSS 2.0