Oh, dear

Har just sett "Till vildingarnas land". Jag behöver den filmen. Supermycket. Liksom. Underbar, åh.

Saker är inte så bra just nu. Men det har varit sämre, det blir bättre. And all that stuff. Bara att bita ihop. På lördag blire date, och saker att se fram emot behövs alltid. Speciellt om saken är middag och bio med älsk. Hela han är att se fram emot för visso. (Idag bjöd han på fika på Skonerten, är han inte det bästa man kan ha?) (OBS inte för att han bjöd på saft och bullar utan för att han är den han är, men fint är det med fika och det är gulligt and all that stuff.)

Imorgon ska jag utforska Birsta City med bästa Alexandra. Panduro blir det, myes. Jag är före Ikea (yes, de ska vara färdiga med julpyntningen sjunde oktober, läskigt) och har redan påbörjat julklappstänk. Kanske blir det nya underkläder (till mig själv alltså), vem vet?

Kom hit kom hit

SMS som får det att vibrera i hela kroppen. Åh.

BTW, Brody Dalle är snygg

Så. Plugga. Jag har filosfiprov på torsdag och imorgon hinner jag inte plugga. Sen kan det vara ganska bra att försöka fatta något av NkB:n också. Men blä, jag orkar inte! Nåja, en del i mentala träningen i morse var att jag skulle få motivation att plugga. Det tar liksom inte emot lika mycket som det brukar göra, så det funkade ju och det är väl bäst att köra i gång när jag nu ändå är på topp liksom.

Så. Beta av filosfin först, mkej?

Påsklilja, påsklilja, vifta på sin svans

Har svenska och läser dikter. "Påskliljorna" i orginal och med olika översättning. Skum sak.
På mentala träningen lyfte vi varandra med fingrarna och böjde armar. Typ. Mental träning liksom. Att man är stark. Äh, jag vet inte. Efter avslappningen är jag iallafall pigg och energisk. Bättre än den zombie jag var i morse.

I eftermiddag ska jag städa rum och plugga. Blir nice. Eller inte. Woop woop.

tröttigatt

Okej. NU ska jag blogga. Ok?

Helgen som har varit: Erik. Från torsdag till söndag och tillbaks igen. (Nej, okej, man kan ju inte gå baklänges i tiden än.)
   Dagen idag: Skola (ovärd) och middag med farmor på Tandoori. Fett värt. Supermys. Och allt därtill.

Och så vidare. Jag orkar inte riktigt nu, så jag lär väl blogga igen imorgon. Woom.


Fast bilder på nya hårfärgen kan jag ju bjuda på iallfall.


Fina människor de dagar som inte är så fina

Igår funderade jag kring varför jag drömmer så mycket nu och varför jag plötsligt är så aggro. Sen kastade jag en blick ut genom fönstret och såg att månen var alldeles klotrund. Så var det med det.

I eftermiddag ska jag traska på stan med bästa Alex och sedan blir det pizzabakning med Erik.Demokratpirat

Senast avklarade:

Första bilden med blixt...


...och andra bilden utan


Tosselvagga

Jak er trött hest.
   Jefligt trött. Vill sova. Får inte sova, ska äta middag. Och sen får jag inte lägga mig före klockan nio. Säger mamma. Och så bor jag ju då hemma så det är väl bara att inordna sig efter henne. Blä.


Efter åtta på morgonen

Hemgång från skolan idag. För trött för att vara närvarande. Höll på att somna på genomgången och somnade på avslappningen. Nu pratar jag i telefon med Lusse och dricker varm oboy. Ska plugga lite naturkunskap och sedan försöka sova lite. Kan behövas.

We are yong and forever hungry

Sitter och väntar på att Erik ska komma förbi samt skriver på projektboken. Och lyssnar på musik. Och tittar på människor. Några människor pratar tyska, det hör jag i pauserna som uppstår mellan låtarna.
Den här veckan kan komma att bli jobbig. Men i slutändan blir det nog bra ska jag se.

 

En Erik och en Hannah. Jag vet en sak som jag ska ge Eriken i julklapp.

Vilka aktiviteter som utförs.

Projektarbetemöte. Det är bara jag och Alex som är här. Iljas försvann åt något håll, gud vet vart. Undrar om han själv ens vet. Hm...
Nåja, vi har börjat lite smått, Alex meljar just nu till olika radiostationer om tips till kontrakt. Jag låtsasrenskriver ett rullande schema för ordförande och sånt. Vettigt, not.

Valet då? SD är inne. Moderaterna vann. Inga kommentarer.

Jag är så kär.


Hon kan många ord för att vara... Nej just det.

Följer med spänning valvakan. Eller okej, inte så mycket spänning, det är skittråkigt, men jag ska följa skiten till slutet. Så det så!

Nej, nu ska jag äta After Eight. Kyss och kläm!

Te och kärlek.

Jag sjukanmäler mig gärna ett par veckor nu. Orkar ingenting. Men det finns ingen anledning, så det är bara att rycka upp sig och plugga på.
   Positiva saker är iallafall att det börjar gå till sig med körningen. Idag körde jag från pappa till mamma och lyckades bara med ett enda misstag (råkade gasa medan jag växlade) så det är ju ingenting. Jag börjar till och med få till det med att växla ner. Jag är mäkta nöjd. Hoppas mamma vågar ge sig ut på vägarna med mig (stor chans), för jag vill gå på så få körlektioner som möjligt.

Well, nu ska jag nörda Sims. Finns inget bättre på söndagar.


Natten till idag spenderades hos finaste Julia tillsammans med Erik. Under kvällen var även Lina och Kattis där. Trevligt värre. Vi såg Notting Hill. Den var mys, aldrig sett den förut.


Fin-Alex (till vänster) och fin-Julia (den andra) förra sommaren.


"Wasting money puts you in a real party mood"

Yes, Andy Warhol-utsällning avklarad! Underbart! Ok, det var inte stort, men åh så underbart att se hans orginal på så nära håll! Inte för att man kan veta exakt om det var orginal, det luriga med lilla Andy var ju att han gillade massproduktion. Men ni fattar.
   Nu är jag 17 vykort (som självklart ska upp på väggen, åtminstone några av dem) och två tavlor rikare (en från "Guns"-serien och "Cow". Nom nom.
Ursäkta reflektionerna, vill inte ta av plasten förrän jag har ramat in dem. Risken är på mitt rum annars väldigt stor att de går sönder. Heh.


13.


"In the future everybody will be world famous for fifteen minutes"

Godmorgon. Jag är sjuk idag.

Igår övningskörde jag. Det gick sådär. Det går framåt iallfall. Imorgon bitti blir det ut och köra igen och sedan bär det av till Ö-vik och Andy Warhol. Det ses fram emot!

Det var allt för stunden. Hej!


Hej och godnatt

Jag orkar inte med mig själv och jag är nog sjuk imorgon.

Lunchlunchlunchlunch

Ugh. Prov i svenska idag då. Upplysningstiden. Jag fattar inte så mycket tror jag. Hoppas det går vägen. Halv två börjar den lektionen och det är den enda jag för dagen kommer att närvara på. Inte för att vi har så många andra lektioner; med de för dagen inteställda naturkunskapen och mentala träningen så finns bara svenska och filosofi kvar.

Ikväll blir det övningskörning med pappa. Äntligen.

Komplementfärger

Den har dagen har varit extemt bra och extremt dålig. Ingenting däremellan.

(Bildgruppen är bra. Jag tycker om människorna där.)

Onsdag

Jag...

 • Vaknade kvart i åtta, typ. Jag börjar halv ett. Ovärt.
 • Har rakat mig. Ben, armhålor, you name it. Inte hänt sedan förra helgen och jag hatar att ha håriga armhålor. If you wont to know.
 • Läser "Hundraåringen som klev ut genom ett fönster och försvann". Sköjjig. Men än har de utlovade skrattsalvorna uteblivit. Nåja, halva boken är kvar.
 • Skrev just upp börja- och sluta skolantider på en knallrosa post-itlapp. Oh.

Mål för dagen (eller bara sådant jag måste göra):

 • Snöra åt min korsett till det innersta. Det ska gå! Bara 22" ju.
 • Köpa en kalender. Måstemåstemåste!
 • Bankbesök. Myche pengar står på spel.
 • Äta middag med Erik. (Komma på någonstans att äta.)
 • Skriva provgodkända anteckningar om upplysningstiden. Och, förhoppningsvis vara så pass skillad att jag faktiskt gör den där filosofiuppgiften... Vore enkelt om jag inte hade halft bilden som en blaffa mitt över hela kvällen. Hm.

Nu ska jag äta frukost nummer två. Toast. Nomses. Sminka mig ska jag också göra, det var länge sedan. Undrar om jag fick med mig vit ögonskugga? Måste undersökas.


Irmahund

Visst ja. Jag "lovade" att blogga om att Jen var kissnödig (vid tillfälle "är"). Så var det gjort *bortklappar händerna på ett väldigt avgörande sätt*

Här är Irma, Sophies (Maddes kompis) sockersöta vovve. Ursäkta de superkassa (och gula!) bilderna, webcam you know.


Så var det skolarbete som skulle göras också. Sen. Senare. I badet. Ja.

När jag gör potatis- och palsternackspuré så gör jag det med råge. Det vill säga, pappa gör redningen, jag slår på vatten. rotsakerna överkokas när jag läser tidning, jag mosar allt och går lös med elvisp. Vi gillar't.

Det är myshundar hos oss. Maddes göllekompis är här och en av hennes hundar är så söt så man smälter.

Jo. Allt känns lite bättre nu. Lite lite lite. Så länge det går uppåt är det bra. Fina människor finns det, och fula. De fina gör allt fint.

Imorgon är en ny dag. Nya möjligheter och nya misslyckanden. Jag föreslår en dag i tekoppens välsignelse, men vi får se. Kanske är en duktig flicka också.

Min blogg är ful. Jag är ganska fin ibland. Vi fyller bloggen med bilder och lyssnar på regnmusik.
OBS det är en teknikstudentmössa på första bilden. Pappas faktiskt. Som jag är helt kär i. Varför får inte samhällslinjer så fina mössor?


i praktiken

Varm choklad och grädde hjälper inte alls. Man är ledsen ändå.

Lite halvt sådär fel.

Det är dumt att hoppas. Onödigt. Skapar bara jobbigheter, det man hoppas på inträffar aldrig.

Ändå hoppas jag. Ständigt. Jag vill sluta, men hur gör man det? "Hoppet är det sista som lämnar människan". Säger man. Jag vill säga att man inte ska hoppas alls. För det mesta. Som nu. Hoppas på att han vill, att han säger, att han gör. Men, jag har hintat och nu utgår jag bara från att nej, men ändå hoppas jag. Fastän det gör ont och fastän jag vet att det är att hoppas på något omöjligt.

Jag har ont i magen.

P.S Rösta Demokratisk

Jag är en cool människa som har tillbringat kvällen hos min häftiga pojkvän. Yeah.


Check this out!

Onödig info once again.

Jag har inte tvättat håret sedan i tisdags. I det ser jag inget fel. Men. I onsdags sprayade jag det tokfullt i hårspray och that's it. Jag har duschat och blött håret och när blött hår med hårspray i torkat blir det ganska intressant. Känns som fakehår och hårtopparna är ihoptussade och stenhårda.

Kan bli tid att tvätta det snart.

Länkat.

I vilket fall så uppmanar jag (som ofta) till att gå in på den här bloggen. Det är åtta dagar kvar till valet! Rösta demokratiskt, mina vänner!

Fortfarande har jag nervositetsont och är lite ledsen i kroppen. Jag förstår inte varför, dagen har varit jättebra och efter en aktiv och trevlig dag på stan så har jag övningskört med mamma. Något är fel.

Ifall ni vill veta.

Jag fick plötsligt nervös-ont i magen. Undrar varför.

Godnatt och sov sött

Nu funkar alla bokstäver och tecken som de ska igen. Skumt.
   Nåväl. Detta är humor (spana in "kanske gillar du detta" också).

Jag måst-måste köpa en kalender, för jag håller på att gå under. Och så röstade jag idag. På riktigt. Jag är vuxen nu (nästan).


Ja. Eller kanske nej.

Alex diggade mitt inlägg till henne. Eller så låtsades hon göra det, jag vet inte riktigt för hon läste det när jag satt bredvid.

Det gick nog rätt hyfsat för mig att köra, jag vet inte riktigt, har iallafall en plan nu. Så får jag tvinga pappa att köra en massa med mig, mamma är en lögn att köra med, hon skriker "sakta ner!" om jag kör fortare än 20 km/h. På Gärdet. Ni fattar.

Kvällen har spenderats med Erik.
   Jag har gjort två modiga saker idag. Växt som människa som man kallar det. Det känns. Att jag vågar göra saker alltså. Som att gå till Västermalm och sitta där och vänta helt ensam. Saker som har kunnat vara helt om;jliga.

Och nu gjorde jag n[got s[ tre bokst'ver som 'r r'tt viktiga f;r svenska spr[ket f;rsvann och ersattes med tecken. Jag tror ni ser vilka bokst'ver jag menar. Hm, knepigt.

Für Alex

När Alex spanar in min blogg nästa gång så kommer hon bli överraskad, för då kommer här finnas ett meddelande till henne:

Hej Alex, det här är skrivet bara till dig!

Eh. Men jusste ja.

Hoho, har haft bild och sådär och det var skojigt. Kul att komma tillbaks. Har en lärare jag hade för några år sedan och en lärare som är helt ny. Gruppen är jättestor, men alla verkar trevliga.
   Första lektionen gick åt prat, plommon och teckna detaljer med tush. Alltså, se detaljer på vängåvan/torget, skissa den och sedan bygga på teckningen med det som fanns runt omkring, typ.
   Jag, Ria och Linus upptäckte att om man lade våra bilder på ett sätt så blev det ett nästan komplett tak - var ett torn i mitten som saknades bara. Rätt tufft.

Nu ska jag sova. Imorgon ska jag köra på körskola för första gången och jag är äckelnervös. Uh.

We're all just playing aroundKol och vattenblandad akryl
Jag brukar inte gilla kol, men det passade.

Nu vill jag ha en ram och sedan är jag nöjd.


Värt att släpa runt på datorn idag, nej.

Idag har vi haft skolfoto. Då vart jag såhär fin:


Vit skjorta, svart slips, svart kjol, svarta strumpbyxor, svart smink, rosa hår.
Very flashy.
När jag klev på bussen kommenterade busschauffören mitt hår. Minns inte vad hon sa. Typ att det var flashigt eller något. Flashy har jag på hjärnan, ja.På skolan har varit två debatter: en seriös med tuffa politiker. Rätt kul. Så en mindre seriös på engelskan. Jag skulle debattera "Money; women sport; pro". Gick ju sådär. Men kul var det.
   Om mindre än en timme ska jag vandra mot staden för att ha terminens första bildlektion (på kulturskolan alltå). Hoppas vi slutar tidigt, för jag är så trött så trött och vill bara sova.


Glöm allt. Ibland faller man bara helt utan kontroll.

Tills vidare tycker jag att ni kan lyssna på det här. Det är min bli-på-bra-humör-låt. Det hjälper ibland.
   Texten är underbar.


Yohanna Troell - Thank you for nothing


Seriöst.

Sluta hyckla.

Då säger vi så.

Aldrig hoppas. Okej?


Min dag har börjat dåligt och fortsatt dålig. Får se hur den slutar

Jag har en av världens tråkigaste lärare. I filosofi. För guds skull, jag trodde filosofi skulle bli mitt typ favoritämne. Gosh. Dåligare lärare förstör mer än man kan tro.

Jag vill:
 • Ha mer te
 • Läsa bok (läser en asbra bok nu, "Mannen från S:t Petersburg")
 • Kramas
 • Äta lite lite choklad
 • Kramas

Inte allt för höga krav tycker jag. Borde gå att uppfylla. Eller, nej, just ja. Jag sitter ju på lektion.

Skuula. Bajs.

Jag och Alex delar på Alex sura äpple, samt tittar på bildspel om atomen. Inte så kul. Men har man NkB så har man.

Vårt schema är framflyttat 40 minuter. Vi slutar nu tio över fyra och inte halv fyra. Det suger stnhårt och gör mig på skitdåligt humör. Bajs.
Men men. Bara att bita i det sura äpplet (haha).

Lekaaaaah

Jag vet inte om det beror på att jag är hystersikt trött men inte kan sova eller om det är för att det faktskt är superkul, men jag anser i vilket fall att alla med ett par minuter över kan gå hit och leka lite. Hihihihihihihihihhihihiii...


Ska vi tävla om vem som har den smutsigaste världen?

Just nu (eller just de närmsta ungefär två timmarna) har jag känt mig prinsessig. Önskar jag hade en prinsesskrona för då skulle jag ha på mig den.
   Har inte gjort någonting av det jag skulle göra idag. Det vill säga noppa och färga ögonbryn, gegga i silvershampoo i hårsvallet samt städa rummet.

Sånt är livet. Prinsessig och fin med fluffiga grå ögonbryn i ett överstökigt rum. Ska rota fram bandspelaren så det blir lite mjosik inatt, för nu ska jag sova.

Nightsh!

Fluffiga monster efterlyses

Jag är på dåligt humör, har mensvärk och känner mig övergiven (men säg någn gång jag inte gör det). Allt är bajs. Ge mig godis?

Finmusik

Velvet Underground - I'll Be Your Mirror


Tuffing oh yes

Jag är en cooling. Ligger i badet och ser på "Clockwork Orange".

Skål!

Bortglömd sitter du i hörnet

En natt hos bästa Erik, en skoldag där inte mycket gjorts, en pengapåslösad chokladkaka och dito blonderingspulver ligger i min väska och människor har mötts.
Ikväll ska jag försöka friska till mig. Blev tokförkyld i söndags helt random sådär och jag som bara brukar få lätta förkylningar har bara blivit värre. Imorgon blir det full fart hela dagen vilket kommer avslutas med utomhusumgänge i höstkylan. Så, jo. Bad, film, Sims och te i mängder. Förhoppningsvis blir det bättre då.

Snorkramar!

Bra skit.

Woom, enlish there is. Oh yes.
Engelska är svårt tycker jag. vi har samtal med läraren. Det är läskigt. Under tiden vi väntar ska vi gå in på nå engelska sidor. Jag prövade en, men kom inte in så jag tror att jag har stavat fel. Ganska säker på det.

Tokförkyld är jag. Bajs. Men bättre blir det av att jag har Eriks mysiga tröja på mig och en Alex brevid mig. Nice.

Under min säng

Det där med etik är dumt. Bläh. Jag sov som en gris inatt, ifall något är intresserad och citronyoghurt är skitgott. Nom nom.

Jag har en känsla av att det här kommer bli en dryg dag.


Uppdatering från en riktigt tuff människa.

Nu har vi idrott. Fritt val, men alla spalr spökboll. Alla utom jag, Alex och Mathias, för vi har inga kläder. Eller, jag är superförkyld så jag känner inte riktigt för att vara med.
   Vi är supercoola som har datorer och internetuppkopling i gympasalen, för då kan man sitta och nörda när man inte är med på idrotten. Som vi.

Eh.


Det var något viktigt jag skulle skriva, men som vanligt har jag glömt det.

Bläh. Tvingar i mig fil och flingor fast jag inte är hungrig. Åt en toast för en timme sedan, men jag vet att om jag inte äter kommer jag dö innan dagen är slut. Slutar liksom kvart över tre.

Åtta månader idag. Känns inte som så länge.


Trött och fett förkyld.

RSS 2.0