Ser ut som en korsning mellan Gunnar och en uggla


Mmm, fast det känns väl lite onödigt att man måste skriva ut att han fick sex? Liksom, det har väl framgått ganska tydligt av våldtäkt och sexköp.
   Ett halvårs fängelse är väl i mitt tycke i minsta laget också.

Café Kärlek

Jag och min make åkte till Gotland. Vi bodde på en camping och vårt tält höll på att blåsa bort första natten. Med oss i. Sen gick vi runt i Visby och kände oss visa och åt mat. Och glass. Och bullar. Och drack te. Och skrev brev. Och satt på får. Och satt på bänkar. Och hade det allmänt gott, trots att Erik var sjuklig.

Enligt flygbiljetten var jag "Mrs Hanna", så ja. Alex är tydligen en bra vigselförättare.







1. Erik äter glass (panna cotta och papaya?)
2. Jag har ätit min glass (mandarin- och hallonsorbet)
3. Vi hittar ut ur visby och hittar vatten - tar kort på muren
4. Jag sitter på en bänk och tittar inte på vattnet
5. Mysigt och lummigt och murigt
6. En kyrka?
7. Mysig visbyisk gata
8. Erik sitter på ett typiskt gottlänskt får
9. BISKOPENS PRIVATA PARKERING FFS
10. Stor kyrka
11. Erik är cool i mina prickbrillor
12. Lite typisk Visby-mur sådär
13. Lite mer mur och ett torn och ett Erik-knä
14. Dricker te på kinarestaurant (som hette... Restaurant China)
15. Visby från hamnen
16. En massa vatten och en rätt så läcker himmel




Vårt tält. Här står det upp och det är mörkt ute. Gissa klockslag?


Traktorsnigel

Jag lägger över bilder från gamla datorn till den här. 8268 bilder. Det tar sin lilla tid!
   Har inte gjort ett endaste jota på mitt rum och i min väska ligger fortfarande lite saker som jag inte orkat packa upp sedan jag var i Eriks stuga. Har istället ägnat senaste timmen åt bilder, bloggar och... eh, mer bilder. Men. Snart. Ska jag orkar kliva upp, gå ner och leta reda på hammare och spik. Tror jag. Eller åtminstone äta en macka.

Varför är det så fint väder på de dagar man bara vill sitta inne och kura under en filt för? Strålande sol och varmt (fast jag tycker det är kallt, vad fan?) och jag vill inte under några som helst omständigheter sticka näsan utanför dörren. Usch.

Fortfarande, en natt senare. Aj.

Bakom bläcket är en giftig hemsida. Jag. Vill. Karva in bläck under huden. Nu tack. Ehu. Är fullkomligt säker på min kaninis, på insidan av vaden (jaaaaa, det är ett knepigt ställe att ha den på), men jag blir så sugen på mer mer mer. Illa. Mycket mycket illa. Bättre att inte göra något alls. Ehu.

I natt (i morse?) somnade jag typ fem. Dumt. Jag är trött som en tröttis och allmänt snurrig i hjärnan. Dubbeldumt. Speciellt om jag måste städa och packa. Vilket jag absolut inte orkar, för det är tråkigt. Jätte-super-tråkigt. Ska måla/fixa klart en tavla, om jag ids fokusera mig så mycket. Oh yes, jag tjatar mycket om mina tavlor nu.

Det får vara så.

När man fokuserar på fel saker i film och blir frustrerad.

Jag. Fick. Just. Ninja. Ont. I. Magen.
   Och för att ha något att göra så säger jag att det är ditt fel.

I vilket fall. Jag har just lekt på bion. The Cinema. Teatern med skådisar på duk. Vad du vill.
   Jag kom, jag såg, jag segrade. Kanske inte det sista då, men jag såg Inception och den filmen var helt fucking jävla awesome. Unspoiling spoiling: FUCK YOU JAG VILL VETA VAD SOM HÄNDE MED TJEJEN OCH KILLEN. Fnys.

Jag är sjukt ofokuserad. Ehu. Dessutom är det sjukt fint väder ute och jag vill sätta på en gata någonstans och har ingen att göra det med. Tyck synd om mig.

Bävermos (jag ogillar när man inser att inläggen man lade upp för åtta timmar sedan inte laddats upp på bloggen)

Jag har en vän. En vän med underbar röst, som skriver jättefin musik och äger på piaono. Min vän heter Sania och det här är hennes blogg och hennes myspace.


Det här är henns jättefina låt "Isabella" som jag smått knarkar just nu


P.S. Hon har dessutom grymt bra skosmak.

Sun-maid

Hujeda mig så hungrig jag är. Kissnödig med. Det kan man görra en ordvits av. Kissnördig. Hoho.

Campingplats på gotland är bokad, yip-yip. Undras hur det går med att gå mellan flyg och camping, eller om det går bussat. Nåja.

Idag är det tisdag om jag inte minns helt fel. Super. Det innebär att imorgon måste jag packa och det innebär att vi åker i övermorgon. Galant om jag får säga det själv.

No time får the blog nu! Här ska kissas och tvättas och ringas Erikar och om jag har tur får jag middag också!

Äter kladdkaka, låter bli att sova. Det är val vi gör, inte sant? Val som gör oss till individer. Håhå jaja, djupa tankar runt en kladdkaka.

Åh. Vissa vänner betyder lite mer än andra. Maria-ria-ra är en av dessa skatter. Den coolaste jag vet. Ja, Erik är ju också given som "coolast i univiersum", liksom Alex. Men Ria. Hoho<3



Klicka på bilderna, i den ordning de är utplacerade, läs, och njut av min underbara vän.

Detta får mig för övrigt att längta som sjutton till söndag, till då det blir picknick i Alex glans, till då jag får träffa en massa fina människor. Jag ska baka baka baka och så funderar jag på att inviga mina horskor. Kanske. De är ju höga. Liksom. Men. Fint folk. Fin Alex.

Åh.

Jag hoppas på brev imorgon.

Jag har målat en födelsedagstavla till mor min som fyller år på måndag. Är klar med [delete], en tavla på ett hav med en Delete-tangent på. Mors tavla går i rött och guld med en stor svart nyckel på.
   Imorgon ska jag peta klart en tavla med en hund på. Den är sugigt ful, men ändå charmig på något vis.

Tror jag har lyckats slarva bort min lilla minneskortsgrej, men om jag hittar den så ska jag självklart bjuda på lite bilder av de små undren. Jag är rätt nöjd med nyckeltavlan och av någon faktiskt märklig anledning väldigt tilfreds med havstavlan. Ska rota fram spikar och hänga upp dem på väggen imorgon.

Kram och godnatt alla, nu ska en orolig själ sova!

[shoot]

Tre underbara nätter med tillhörande dagar ute i Eriks stuga. Te, bad, blåst, filmer, mat, sex, hundpromenad, sömn, prat, drömmar. Kom hem idag. Till rinnande vatten, Konsum, tavlor, dator, musik.
   Imorgon kanske jag blir tre och ett halvt tusen kronor rikare. Bra. På torsdag åker vi till Gotland, jag och pojken. Då kan pengar vara bra att ha. Kanske köper... blondering? Färg? Imorgon. Har saftig utväxt och rödfärgen har blivit solblekt och urtvättad och jättekonstig.

Fick lite kläder av Jess idag, hon städade ur sin garderob. Även ett par skor, så gott som nya. Visserligen skatedojor, men gratis skor tackar man aldrig nej till, ändock man antagligen inte kommer att använda dem.

Nu. Ska jag begrava näsan i min trejde kopp te för kvällen. Planera upp målningar.

Midnattsdepp och russin

Imorgon ska rummet fetstädas på noll och ingen tid alls, tidigt på morgonen. Sedan ska jag åka till mamma för att bli kvitt lite av min abnorma kreativitetsdiaré samt packa upp och packa om väskor. Äta mat och bli upplockad av Erik med familj för att åka till hans stuga står också på schemat.

Jag behöver en vattenkokare på rummet.

Han hade aldrig varit så fri.

Det är så fint att vakna till vaniljyogurt, ananaste och Velvet Underground.


Genom papperstunna ljuskäglor ser jag skuggor som inte längre finns

Oj oj oj. Jag har så fina idéer för tavlor. Är verkligen inne i en skaparperiod just nu. Sörjer att jag inte har fler dukar (än de fem tomma jag har hos mamma). Oljefärger är underbara. Nycklar, tangenter och glasögon är underbara. Lim, ståltråd, nålar, sytråd och sträva penslar är underbara.
   Så fint.

Jag har blålackade tånaglar, matchande hårspänne och en blåblommig sjudeccilitersmugg med ananaste. Sömngrus i ögonen och sömngrus i hjärnan med bara oro i kroppen. Oro och saknad och lugn. Jag kan konsten att motsäga mig själv och mina känslor.

Idag fick jag en dammsugare av mamma. Samt festis och chokladruta. Den delade vi på. Det var gott. Solen var god. Erik var god.

Jag mår inte hundra. Men jag är så glad ändå. Det finns så mycket fint. Jag har så mycket fint runt mig. Jag kan till och med skapa fint - jag blir nästan helt nöjd med nästan allt jag får till med penslar och fantasi och jag vill ha det på min egen vägg. Sällsynt.

Förlåt oredan. Min hjärna är trött. I sängen ligger "Känn pulsen slå", "Natural Born Killers" (som bok, yes, jag är lite nördig), "White line fever" och "Dagen min dotter blev galen" och lockar på mig. Så spännande det ska bli
vilken jag kommer öppna först! Som en present åt mig själv. En present fylld med fina ord.
   Åh. Skriv mig brev! Jag behöver fina ord som bara är till mig. Jag samlar på dem. Ord som jag kan läsa tusen gånger tusen utan att det blir jobbigt. Det är ju så lätt att det blir så ibland.

Se mig, älska mig, ha mig som hatt

Sista jobbdagen idag.
   Väldigt bra dag.
   Både Elin (moster) och hennes ungar samt Erik kom och hälsade på. Bäst var såklart Erik. Men småkussarna var trevliga att träffa, de var lugna idag (åtminstonde två av dem har ADHD).
   Fick erbjudande om att jobba i helgen också, för att hjälpa de som ska ha nästa period till rätta, och det är förstås ett otroligt frestande erbjudande, men nej. Jag ska till Eriks stuga och vet inte hur länge jag blir borta. Vill faktiskt hellre dit än hänger på Norra.

Är sjukt trött. Har sovit jättedåligt de senaste nätterna, och nu har jag inte heller ätit mat sedan halv ett. För glass, choklad och toscakaka räknas inte som mat, väl? Så, jag försöker tvinga mig att hålla mig vaken. Det går... sådär.


Dance, dance, dance, dance, dance to the radio


Mot oändligheten och vidare

Te, Joy Division och After Eight.

Jag är så trött.


Aloe Vera

Igår adopterade jag och Felicia en kanin. Typ. Eller, han var alldeles ensam och strök omkring runt kaninburen på Norra, och tam är han som fasen, så vi byggde en liten bur åt honom i kaninburen och kallar honom Sigge. En trevlig skylt där vi efterlyser ägaren har vi också och så är han tidnigskändis. Men jag orkar inte leta reda på notisen nu (finns på ST), för jag ska göra middag och sticka till jobbet.

Ciao!

Come on, you'r really special

Jag är fett mycket fiende med vårt internet. Det segar sig och äcklar sig och hatar mig.
   Jag är ändå en duktig människa, jag har inte ens tänkt på att använda datorn sen i söndags! Hoho. Kan bero på att jag vart upptagen med jobb, pojkvän och kompisar, men men.

Hittills idag har jag hunnit med att säga hejdå till pojken som åkte till stugan (svikare där), duschat, läst tidning, solat och sytt ihop ett par byxor som var trasiga i baken. Och lyssnat på musik på mycket hög volym.
   Senare idag ska jag släpa med mig lillasyster ner på Birsta och köpa present till själasyster, såvida hon (Jess alltså) inte stannar på stranden hela dagen utan kommer hem i vettig tid. Under tiden ska jag vara med mig själv, leka med hundarna, läsa liggandes på gräsmattan, äta och dricka cola. Underbart. Faktiskt. Iblnad är det så skönt att vara för sig själv (ibland finns inget värre).

Solkramar!

Vinnaren tar allt och förlorar allt.

Ifall vi nu ska ha en tävling i stil med "mest misslyckade människan", "mest mongade icke-mongot", "most fail human ever" eller dylikt så föreslår jag att ni slutar leta. 2010 förstapristagare är funnen.
   Efter att ha suttit så fint och knåpat ihop ett brev vid mitt fina lilla stor skrivbord med bläck och stålpenna ska jag sträcka mig efter vad det nu var (ett skrivhäfte tror jag). Vilket jag inte borde ha gjort. För när jag gör det slår jag till en penna som slår till ett annat block som slår av locket på bläckburken. Locket har i sig en sån där lite gummitutagrej, så när den faller av slås hela burken med. Locket landar lite snitsigt på ett papper. Ingen skada skedd. Burken hoppar snyggt rakt mot mig, med öppningen öppåt. Jag stäcker reflexmässigt fram handen för att fånga den - och slår till burken så den snor sig och jag fångar den upp och ned. Allt bläck rinner ut över min klänning och golvet och det landar liksom på klänningen så när jag kastar mig upp för att rädda datorn så spyr klännigskjolen bläck över hela väggen bakom/under bordet. Kutar ut i badrummet med bläck i ett snyggt mönster över hela benen - och på så vis rinner bläck över hela golvet.
   Och det är klart. Det gick bort. Relativt lätt (efter först blivit grått och geggats ut över varrenda liten synlit kvadratmillimeter gick det att gå en andra runda med svabben och gnugga bort det).
   Men jag har bläck över hela kjolen på favoritklänningen (gode gud om du finns låt det gå bort i tvätten) och över halva hörnet på datorskärmen. Nu ser jag inte vad klockan är. Har även några fruktansvärt svarta knappar på höger sida av tangentbordet.
   Jag har bläck på armarna, men jag tror jag fått bort det mesta från benen.

Och.

Jag har blod i ansiktet. Över halva näsan. Jag har inte under hela kvällen börjat blöda och jag har inget sår i fejjan. Men det är hundra procent seriöst blod, för något annat finns inte i min ägo som ser ut så. Eller smakar så (jaaaaaaa, det är levrat och därmed är jag skitäcklig men jag var tvungen att dubbelextrekolla, faktiskt).

Hur fan?


Lite mindre än sju och en halv timme.

Jag åt lunch lite över tolv. Nu är klockan lite över halv åtta och middagen är inte klar än. Det bästa är ändå "Nej, middagen är snart klar, ät inget nu!" när man kommer hem.
   Ifall jag är okontaktbar imorgon så vet ni att det är för att jag är ihjälsvulten.

Jag är trött och sömnlös. Det sög ju. Rätt hårt. Men snart somnar vi ändå, bara för att vi måste. Hej hå!

Åh. Vilken underbar dag!
   Vakna bredvid världens underbaraste pojke, duscha (men världens underbaraste pojke), äta frukost och åka in till stan. Köpa.. öh, glass (jag är så retarded att jag glömmer namnet på en superpopulär och vanlig snurrad isglass med superlätt namn) eftersom all Piggelin på hemköp var slut. Det sista ska skrikas ut i hysteriskt tonfall. Polisen för att Eriken skulle hämta ID-kort, köpa vindruvor, åka hem och träffa Eva. Göra fruktsallad på vindruvor, sådan där frukter med gult fruktkött och rött skal (jag är sämst och glömmer konstant vad de heter). hallon och jordgubbar. Träffa Alex och Juho och picknicka i trädgården och bara ha det så himla bäst!
   Åh, underbara, varma, härliga, sällskapliga dag.

Imorgon ska jag jobba, sedan blir det hem och grillfesta med familjen. På måndag grillar vi hos herr Erik och på tisdag ska jag sova med värdens bästa Alex.

Så underbart. Man blir alldeles glad ibland.

Mina problem ligger gömda under gräsmattan som en döing ungefär men sen kom polisen och då blev det fler problem

Det är varmt ute, fast det ser ut att vara kallt. Jag har skrivit i boken jag fick av Lusse. Borde slå igång en maskin tvätt, mina jobbyxor och min jobbskjorta tvättar sig inte av sig själva. Tyvär. Borde även plocka ur diskmaskinen och sätta igång att baka. Imorgon blir det trädgårdspicknick. Marias brev fick mig att skratta och om jag kommer iväg till Birsta idag ska jag köpa frimärken och, om jag orkar bära, även ramar.

Men hushållsarbeta var det ja. Vi börjar med att kontrollera ifall Emil har snott min cykel, annars blir det pinupmålning på den. För att komma i hushållsstämning liksom.

We scream, you run [...] You scream, we're gone.

Åh.

Snälla?

De finns här. Och jag är så mycket mycket kär. I bakelserna med. Men. Mest dessa. Underbara. Kanske sen. Som en sommarpresent åt mig. Jo. Men det tror jag. Om ingen annan. Men det tror jag inte.

Nu börjar jag fundera också. En sorts kanske plan börjar ta form i mitt huvud.

Oh la la

Det raspar i mina högtalare. Det låter illa. Men så är det datorhögtalarna och alldeles för hög volym. Det är nästan lite jobbigt. Borde byta och slå på något på den mer normala musikspelaren.

Har hittat kort hemma hos mamma. När hon kommer hem från Kreta ska jag fråga om jag får lägga lite smått beslag på några av dem. Det skulle vara så fint. Jag har hittat två kort jag vill ha i samma ram, ni vet en sån ram med plats för två bilder. Åh.
   Har jobbat idag. Nu är jag ledig imorgon och på fredag. Jag är besviken och ledsen. Men. Jag funderar.

Skrev ett brev till Maria förut. Det ska jag posta nästa gång jag går förbi en postlåda. Typ imorgon. Kanske. Beror på vad jag gör då, funderar. Kom just på en sak som jag glömde skriva i mitt brev. Kom just på att jag fortfarande inte postat brevet till Alex - borde ha satt mitt ynkliga frimärke på det istället. Fast jag kanske kommer ihåg att köpa frimärken imorgon.
   Jag funderar på en grej på fredag. Funderar och tänker. Tror nog. Men vilka? Och om de inte vill eller kan? Nåja. Nu är det bestämt. Blev så.

Jag är så trött. Och liten. Och ynklig. Saknar. Men snart får jag träffa en. Kanske en annan. Det blir nog bra.

Misan var det ja.

Mitt i natten och lite till. Fast jag ska kliva upp om fyra och en halv timme. Dumt.


Min hund åt upp mitt armbandsur
så nu kan jag låtsas om tiden inte finns
medan jag gör allt som jag borde gjort
när tiden tickade på som mest
Ser man det inte så finns det ju inte
och hunden åt upp mitt armbandsur
precis som när den äter mina läxor
så försvinner det tills jag får göra om det
När hunden åt upp mitt armbandsur
gick tiden stilla och jag fick tänka ifred
på allt och inget och på hur allt är ifall
hunden äter upp mitt armbandsur

Zebrapoesi var det ja.

Små grodorna små grodorna är lustiga att äta

Jag är flera kilometer trött. Har en sockerkaka i ugnen gjort på två ägg, varav ett är lagt av en av hönsen på jobbet. Det är ett bra jobb. Jag är lite dagvill och inser att jag är för trött för att träffa människor så mycket - jag är påväg att bli rädd för folk igen, och att ständigt vara bland hundratals människor (speciellt barn, brr) gör mig trött på alla sätt och vis. Men jag klagar ändå inte. Det är ett bra jobb med trevliga människor och mysiga djur. Inte är det någe tungt eller jobbigt heller.
   Ska tillaga en sallad eller så att leva på imorgon och sedan äta mig mätt på massor av sockerkaka.

Tröttkramar på er alla!


All work work

Inatt ska jag sova alldeles ensam och det skrämmer skiten ur mig. Jag ogillar att vara ensam hemma och jag är smått livrädd för att sova ensam. Eller sova och sova, det brukar inte bli så himla mycket sömn, jag brukar vara upptagen med att ha ångest. Förhoppningsvis blir det annorlunda inatt, annorlunda eftersom jag är äckligt trött och annorlunda eftersom jag vet att jag måste upp sjukligt tidigt imorgon för att gå till norra. Jag tror och hoppas det.
   Har hittils jobbat två dagar, vilket har varit jättekul och jättebra. Dock börjar jag jobba ensam fyra timmar om dagen från och med imorgon så det känns överläskigt. Speciellt eftersom det första jag måste göra när jag kommer dit är att hämta en nyckel som finns på ett av universums seriöst läskigaste ställen där det kan gömma sig allt möjligt. Fast jag klarar mig nog, lite ensamtid med djuren är alltid trevligt.

Nu ska jag kila i säng, bättre att lägga sig nu än om ett par timmar när jag kommer vara uppskrämd och osovbar.

Kramar till alla!


(bara för att jag hittade en tallrik med en naken brud på)

Imorgon ska jag leka vuxen och jobba och handla mat och köpa frimärken (det är tantpoäng, ger mer än vuxenpoäng), så det gör mig tuff.

Jag är halvdöd av nervositet. Men det går nog brra förhoppningsvis.

Nu ska jag sova, det gör mig stentuff (kanske inte, men jag är en trött varelse), godnatt!

Triumf

Okej. Jag erkänner. Det är bra att städa. Ibland. Typ som när man tror att man har glömt något hos mamma och så blir man tvingad att städa av pappa och inser att man inte allt glömt det där, för det ligger ju här.
   I vilket fall - så här jobbar jag i sommar (observera att jag mest skriver det för att inte själv glömma det, jag och papper är ingen bra kombination). Men folk vet ju när de kan ha möjlighet att träffas (typ alla dagar jag slutar tidigt och då jag är ledig och man kan ju alltid komma och störa lite lite när jag jobbar också).
   Förresten är jag skitnervös. Jag har ingen aning om vart jag ska gå eller någonting när jag kommit dit. Ehu. Läskigt.

v 26
Lördag 07.30-16.30
Söndag 12-20.30

v 27
Måndag 07.30-16.30
Tisdag 12-20.30
Onsdag 07.30-16.30
Torsdag Ledig
Fredag Ledig
Lördag 07.30-16.30
Söndag 12-20.30

v 28
Måndag 07.30-16.30
Tisdag 12-20.30
Onsdag Ledig
Torsdag Ledig
Fredag Ledig
Lördag 07.30-16.30
Söndag 12-20.30

v 29
Måndag 07.30-16.30
Tisdag 12-20.30
Onsdag 07.30-16.30
Torsdag Ledig
Fredag Ledig
Lördag Ledig
Söndag Ledig

Snigeldront

Vakna med Erik, bussa till Lusse, äta kladdkaka och jordgubbar, åka hem och hitta ett brev (ja! Ett riktigt! Handskrivet och personligt och bara till mig!), äta mer jorgubbar, fast nu med glass, grädde, maränger och chokladsås.
   Varför är jag inte så glad som jag borde vara?

Ska dammsuga nedervåningen och ställa mig i dushen (eller gå på promenad och kliva upp tidigare imorgon för att duscha? Hmm...) och sova och imorgon ska jag åka till Erik ett tag och sedan ska jag köpa kuvert och papper och frimärken för i sommar ska jag brevväxla med Alex och kanske andra, om någon vill. Jag har iallafall ett brev att skicka ut, har dock inte börjat skriva på det än.
   Men.
   Det är kärlek med handskrivna brev. Så mycket man får sagt och så mycket underbarare än via internet. Eller ibland också telefon.

Well, ska iallafall leka lite utanför datorn nu.

Kyssar på oanständiga ställen!

sex månader

Ett halvår har gått sedan den där kyssen på kullen efter "gott nytt år" och miljarder kramar och skratt. Tack.

RSS 2.0