Utsikter

Det gick ganska bra på eng. nationella idag. Fick VG, vilket var mer än jag förväntade mig (definitivt mer än jag presterade!) så det är jag glad för.
   Skolkar utan samvete gör jag också. Från naturkunskapen. Jag är inget bra föredöme.

Ska äta lite och sova lite och ikväll blir det piraterier.¨



Småångest på småtimmarna. Kanske kan sova snart ändå.

Det är natt ute.
   Jag är inte nöjd.
   Är hungrig och vill ha ananaste.

Imorgon får jag träffa fint folk men är mest rädd.
   För vad?
   Framtiden.
   Dåtiden.
   Nutiden.

Carpe diem - memento mori.



Saknar Erik.


Ehu 8D

Okej, jag fick sova i en ungefär halvtimme iallafall. Sen blev jag väckt av Robin. Smart som hjärnan är så fick jag för mig att det var pappa som ringde och gjorde till rösten (att det inte stod "pappa" kopplade inte hjärnan). Glömde även bort ifall "sover du?" betyder att man är vaken eller... sover.
   Aja. Sånt händer och fötter och nu ska jag leka med datorn en liten stund innan jag somnar om. Om jag kan somna om. Är väldigt trött så jag hoppas på det iallafall.

Imorgon blir dte piratpicknick vilket jag ser fram emot. Hoppas det blir fint väder (vilket det inte kommer bli för det ska regna). Hoppas även på att jag har sovsällskap, det är så otrevligt att vara ensam.

Godnatt!

Oh ~


Nu blev jag trött och gick och lade mig

Jag är massor med hungrig. Man ska inte äta inom en timme innan man går och lägger sig för då sover man dåligt. Jag funderar på om man sover sämst mätt eller hungrig. Jag tror det väger åt att jag ska äta. Dock finns ingenting som lockar alls och jag har ingen som helst aptit.

Övningskörde idag. Ungefär en timme, på vägar. Visserligen industriområdet runt Permobil i Timrå, men ändå, det var korsningar och skyltar och massor med bilar. Jag var duktig.

Såg på bloggpunkesse att en tjej hade haft trettio frisyrer på sju år. Bah säger jag.
   Synd att jag aldrig tar bilder på mig själv och mitt hår för att kunna bevisa något.

Genom papperstunna väggar visslar någon kallt




jag kan inte skriva med tio fingrar


Bara sådär




Ny design.
   Jag vet inte om jag kommer trivas i längden, det rosa är varmare och mysigare. Lär byta tillbaks färgerna ganska snart, haha.

Är svamlig och trött. Ska nog sova lite innan middagen.

Kramar!

I want to know, we want to know

Natten till idag (och alla andra dagar i veckan) sov jag dåligt och att mitt simkort felade i morse ledde till en störtdykning. Men jag slog ett eget rekord och gjorde iordning och åt frukost (rostat bröd, te och fil-å-flinger) på tio minuter.
   Sen var jag väldigt trött.
   Sen var jag på dåligt humör.
   ... och skrev Nationellt prov i Engelska B.

Trött på skolan och leds och slut i huvudet, men skoldagen var ändå mysig på sitt sätt. Jätterolig retorikredovisning i kroppsspråk och så träffade jag fina flickor när vi slutat. Vilket innehöll massor med kramar från bland annat någon jag aldrig träffat, men kramar är vad jag behöver idag. Alldeles massor med.
   Mötte mamma och gick på banken. Ska skriva på ett papper - kanske - och sen kommer jag fått tvåtusen kronor. Mums.

Pappa tycker det är jobbigt att jag envisas med att flyga tills jag krachar, men jag vågar inte mellanlanda någonstans. Det finns ingen där och vinkar åt mig.
   Vi ska övningsköra med bilen ikväll. Det blir första gången jag kör Volvon och jag vet att jag kommer sakna stora bilen. Men Volvo var det fösta jag körde (när jag var tretton) och jag tror jag kanske känner mig hemma i den, det är precis samma modell. Jag ångrar verkligen att jag lät det bli en tre år lång paus (från fjorton till sjutton), för jag vill ha körkort innan sommaren.


Crea Diem

The Jesus and Mary chain - Half way to crazy


Crazy I'm halfway to crazy
Suicide could save me
Oh is that much too extreme
It's such a sad and sorry scene

Lovers tongue tied
And tied to the tongue
Making deals going bad by the dawn
Every dog must have it's day
And then it's got to pay and pay

That's me being torn at the seams
Going mad in the middle of a dream
Catch me getting it wrong from the start
Catch me 'cause I'm falling apart

Crazy I'm halfway to crazy
Suicide would waste me
Homicide would break me
Tongue tied and tied to the tongue
Oh is life as bad as dreams
I guess that's just the way it seems


Allt är svårt på sitt eget sätt






She's a strange, strange little boy...

Igår somnade jag ledsen med en pojkvän som inte förstår hur underbar han är. Jag vaknade pigg och utvilad en halvtimme innan klockan och duschade. Vattnet sköljde bort piggheten och glädjen och jag vill sova och inte vakna på ett mycket bra tag. Är en mycket liten människa just nu.

Ska äta frukost och åka till mamma och hämta musiken jag glömde där igår (väldigt tom bussresa och promenad hem) och en bok. Åka till skolan. Försöka koncentrera mig på vad sov-läraren säger. Plugga engelska och vänta på Erik. Pipeline. Sova.

Mjao.

Oh.


Efter skolan och innan bild blev jag galet trött och frusen och somnade på soffan och hade världens bästa mamma som väckte mig och skjutsade mig till bilden. Där jag blev på galet bra humör och det var soligt och fina människor och så lekte jag med vassa saker och linoleum.
   Jag hoppas jag kan göra ett tryck av det snart, för trots att jag petade med skissen i 40 minuter (ju längre jag petar desto mindre nöjd blir jag) och slant så jag var tvungen att göra knepigt och fult så blev jag väldigt nöjd. Tror dock jag behöver karva mer. Får se hur jag förhåller mig till det nästa vecka. Då vi för övrigt ska peta med maskerna igen.

Iallafall - när jag gick ner för trappan från bildsalen rann all glädje av mig och på Navet frös jag och blev liten och ville bara hem.
   Getmese och te och varma duschar i all ära, men ibland behöver jag någon att krypa ihop hos.

The dream is over

Idag på skolan var jag rastlös. Sjukt jävla rastlös. Under första lektionen kom en kille (utbildad socionom, jay, nu är jag ännu mer sugen på att läsa till det) och hade föreläsning och på idrotten hade vi teoretisk genomgång. Sämst. Mina ben pirrade. Men det var en mycket trevlig lunch med Ria, Juho och Chåken.

Har spenderat dötid med att läsa inredningsmagasin vilket är kärlek och ska ganska snart dra mig mot Bildens Hus.

Gladmusik gladmusik vifta på sin svans

Bara jag som tycker att Kents låt "Halka" påminner om Jakob Hellman?

Jakob Hellman - Vara vänner

Åh, så sjukt nördig och skön video.


En till låt med allas älskade Jakob, dock finns ingen video till den. Inte heller till Kent, så de får bli videolösa.

Jakob Hellman - Vacker väder


Kent - Halka


I'm a man you don't meet every day

Aw, idag fick jag vara med min Erik. Mwihi. Jag kom på vad jag skulle skriva här men nu glömde jag det igen. Surt sa räven. Och Hannah.

Jag sover stökigt. Ännu stökiga blir det när man har pojkvänsbesök. Jag är smått kär i mitt rum och har aldeles för få speglar och svarta långärmade tröjor jag kan ha under min lilarutiga jacka. Det allra första och sista var sant. Det i mitten är en Hannah-åsikt baserad på att ett rum är naket utan tre spegar att kunna spegla sig i. Jag är mycket kär i min pojke. Jag är inte kär alls i att jag skjutit upp min retorikläxa och ska hålla tal imorgon. Om... Gud vet vad. Skulle kunna prata om UMR, men det känns reklamigt. Typ hundar. Funkar. NOT.

Kvällen luktar trä och sommar och värme och jag ska duscha och göra min dum-dumma läxa.
   Bye.

Puss på livet

Oh, well. Det var någonting jag skulle skriva här. Något viktigt. Men jag glömde vad det var.

Attans.

Idag har jag ätit en halv påse ostkrokar (nästan då, kanske en fjärdedel) och det är sol ute. Skoldagen bestod av en lektion och den var lite ovärd och "kunnat göra hemma"-ish.

Happy Monday morning

Okej, det var läskigt att vakna i morse. Väldigt. När klockan ringde tittade jag ut genom fönstret - och såg en gigantiskt skopa höjas! Och sedan sänkas och avslöja en traktor. Som skulle gräva något utanför mitt fönster.
   Det hålls på med någon sorts dreneringsarbete runt huset, byte av rör och lite allt möjligt. På framsidan har vi en jävligt djup vallgrav (man får svära när det handlar om att man ska balandera över en stenn utlagt bro över en tre meter djup vallgrav när man ska in och ut ur huset).

Läskigt.

Detta har jag gjort idag, vad har du gjort?

Hahaha, fan vad vi är bäst. Jag, Josse, Alex, Ria och Jackie alltså. Idag hade vi möte i ungefär två timmar innan vi gav upp och gick på promenad till en liten lekpark istället. Vi var på tok för ofokuserade och flummiga för att komma fram till någonting. Så helt ärligt gjorde vi nada! mwihi. Eller, ja, vi drack tre kannor te, en tillbringare päronsaft, åt en sockerkaka, fyra underbara cup cakes, en liten bit bulle, kyckling, godis och... eh, vad det nu var som Jackie hade med sig. Någon sorts bönor. De var nyttiga iallafall.
   Men vi hade grymt kul. Ibland behöver man få träffa kompisar och flumma av sig lite.
   Speciellt efter en dag som gått i städningens tecken.

Drömsekvens

Inatt drömde jag något. Jag minns inte vad, jag var så förvånad när jag vaknade att jag glömde den direkt. Jag vet att jag hade sex med Erik (men hoppsan vad ovanligt) och min mammas moster Gunhild var med på ett hörn. Iallafall så skulle jag i drömmen sms:a till Erik för någonting. Vaknar och... Håller på att skriva ett sms! Anledningen till att jag vaknade är för att jag ställde väckarklockan eftersom jag ville vakna i tid så jag ska hinna städa innan mötet. Vilket var ganska tur, annars skulle Erik fått ett knepigt sms där jag, om man är duktig och kan läsa bland alla lösryckta ord, tackade för senast och en trevlig natt.
   Jag var typ "WTF?".

Så vart jag glad igen

I dagsljus är allt så annorlunda mot natten. Det finns inga farliga skuggor. Ljuden är fläkten och rören. Luften är vänligare. Till och med kattvinden går att öppna och hålla öppen tillräckligt länge för att kläderna går att vikas snygga.

Vid tretiden kommer UMR hit för skrivarstuga. Jag ska baka innan. Vad vet jag inte, antagligen sockerkaka. Ska rota fram lite mat också.
   Jag har snart läst ut en av böckerna jag fick från biblioteket. Lika svårt som det är sällsynt. Mycket knepig men gannska bra bok. Jag tror jag gillar den. Det svåraste nu är att avgöra vilka böcker som ska med till pappa, haha.

Ska packa färdigt och bädda rent i sängen. Kram!

Krama mig någon, snälla

Återuppväckte en gammal kärlek.

New Model Army
.



Higher wall


No Rest for the wicked


Here comes the war


The prom is over

Ibland känner jag mig väldigt liten och ensam. Vetskapen om att jag är en mycket dum och naiv liten flicka slår mig i ansiktet.

Jag är inte redo att vara stor. Jag orkar varken vara mig själv eller masken jag visar för andra. Hur är det meningen att jag ska ta ansvar? Hur är det meningen att jag ska våga överleva i den stora världen? Jag vågar inte hålla kontakten med människor, jag vågar inte lära känna någon på riktigt. Ibland tror jag att jag bara känner låtsas-Alex och jag är rädd för att jag inte vågar lära känna min pojkvän.

Förlåt, men jag är en mycket, mycket ensam och rädd liten varelse.

Sol sol sol och bra vänner

Stackars min lillasyster idag. Och Erik. Som har fått stått ut med mitt, Alex och Julias frispråkiga samtal om diverse mindre rumsrena aktiviteter. Men det har vart fint väder vilket vi har firat i Hamnparken, på Max , Lidl och Navet (där vi även träffade Juho och Niklas).
   Min frisyr är estetisk. Jess (från och med nu även kallad Asta och Pål) hittade en jättestor mutter, vilken hon och Erik satte fast i min hästsvans.

Ska se om det finns någon mer sol i trädgården, för isåfall flyttar jag ut dit nu. Todilo!


Jag vill inte ens att du ska le när jag säger att jag är ful

Det är härligt väder ute. Jag steker omelett och ikväll ska vi grilla. Garderoben är så gott som städad och så ska rummet dammsugas. Fönster och dörrar är öppna.
   Det är inte världens varmaste, men det är vår och det är härligt.

Kramar till alla♥

11.

"65 procent av de som sökte asyl i Sverige 1983 - 94 procent kom från krigsförande länder som vi då exporterade vapen till"


Lars Ångström

Eduard Khil


Erhum.

Precis som alltid när jag är snorjävla trött kan jag inte somna. Så jag startar upp datorn istället* och läser bloggar. För en stund sedan ramlade jag in på Vildungens blogg (vilken jag brukar försöka ramla in på någon gång i månaden, minst). Iallafall så hittade jag ett blogginlägg med en liten video... Med Eduard Khil. Det intressanta i detta är att jag idag (okej, igår då) blev tvingad att genomlida detta typ en miljard gånger när jag var hos Erik.
   Så nu misstänker jag att min pojkvän i smyg läser bloggar, något som han bedyrat att han inte gör (förutom min då, eftersom jag är så extremt språkligt fantastiskt så han bara inte kan låta bli det. Eller om det är så att jag råkar vara hans flickvän, det är detaljer jag inte spekulerar vidare i).

Jag lovar och svär att jag ska delge er denna fanastiska man imorgon (okej, idag om några timmar), men nu ska jag faktiskt sova

*Under middagen hade vi en mycket intressant konversation om att "slå på datorn" och att "sätta på datorn". För säkerhets skull ska jag börja lära mig att säga att jag "startar upp datorn"

Ett litet kvällstips, hehe

Åh, herregud, kan man annat än älska?
   Maria Montazami har en egen blogg och jag hör verkligen hennes röst i huvudet när jag läser inläggen! Den kvinnan är... läskig, mysig, rolig, korkad, charmig. En människa att tycka om, trots att hon har fruktansvärt dålig smak på både läppstift och heminreding.

It takes two to tango

Jag är en mycket trött människa. Igår köpte jag och Eva hallonsorbet (nom nom) och myste till oss på mitt rum för att titta på Alien. När glassen var slut somnade jag. Då hade vi sett ungefär tio, max tjugo minuter av filmen.
   Efter middagen idag somnade jag. Mamma tycker jag är ganska fantastisk, eftersom jag somnade brevid min dator som kräks ur sig massor med hög musik - men vaknar av att hon säger mitt namn med lagom förvånad röst.

Jag ska byta om nu och kanske somna igen. Eller logga in på msn. Får se.


Alla var de gratis

Idag är det internationella bokdagen eller något i den stilen. På Hedbergskas bibliotek har det i allafall firats hela veckan. Jag är nu nio böcker lyckligare.

  • Låt isbjörnarna dansa Ulf Stark
  • Hej! Mitt namn vad Elton Persson Martin Svensson
  • Liljekonvaljekungen Ylva Eggehorn
  • Rubinen i dimman Philip Pullman
  • Bortom värden utanför Hedvig Andersson
  • Vi ses... Tony John Marsden
  • Breven inifrån John Marsden
  • Lika svårt som det är sällsynt Michael Nyhaga
  • Slutet är bara början Katarina Mazetti

Misty morning, Albert Bridge

Det är så jätteroligt när man ställer klockan på halv nio och vaknar äckellätt av ingenting, som typ att mamma smyger in på rummet och kollar på mig två sekunder (hon gör alltid det på mornarna och på kvällarna om jag lägger mig innan henne). Tio i åtta. Omöjligt att somna om trots att jag är trött som en bäver.

Kan gå på en längre prommis med hunden iallafall.


Bortom värden utanför

Haha, vad jag har hållt igång ikväll. Efter skolan (självklart fick jag inget plugg gjort) träffade jag Erik och vi åkte hem till mig. Jag har kommit på att jag har ledsnat på spenatsoppa. Vid halv sju - sju någon gång gick vi ner till stan. Jag till Pipeline och han hem. På Pipeline hittade jag en Nemo i sällskap med knepiga, hypriga människor (Mika, Robin och Emma) som såg på konstig film så jag gjorde dem sällskap.
   Jag har varit full med överskottsenergi ikväll. Promenaden ner till stan piggade upp mig jättemycket, så jag tvingade ut Robin och Emma på en promenad och när jag gick hem fick jag sällskap av Robin. Vi tog oss från Navet till mig på en kvart. Sug på den du, Alex!
   Dock är jag fortfarande på promenadhumör. Jag vet att när jag väl lagt mig och kopplat av kommer jag att slockna, men sålänge jag håller igång kommer min energi vara... väldigt hög.

Imorgon efter skolan kommer jag ha Nemosällskap. Övernice. Vi ska laga mat. Köttfärssås. Jag finner det ytterst ironiskt att den enda vardagsmaträtt jag behärskar till fullo som inte är snabbmat är den maträtt jag är så sjukt jävla överleds på. Jag kan äta det, jag tycker att det är okej smak, men finns det alternativ är det sällan jag inte tar det.
   Dessutom gäller långpromenad och övernattning. Mycket mycket trevligt om jag får säga det själv.
   På fredag kommer jag vara hos Ria och har skrivarstuga för UMR. Skriva tiggarbrev och insändare. Nicenice. Ni glömmer väl inte bloggen? Dålig uppdatering nu, men vi kommer bättre oss på det, förhoppningsvis kan jag delge er vårt arbete på lördag.

Sov gott allihopa!

Idag fick jag åtta nya böcker:D:D

Mmmmorr, Erik slutar om en timme. Jag slutade för en halvtimme sedan. Otroligt dryg dag. Efter stockholmsresan är jag trött som fan. Dock har jag inte haft allt för jobbiga lektioner idag. Lätt ryska, det var bara att översätta en text där jag hade meningarna så gott som färdigöversatta i mina anteckningar. På naturkunskapen och georafin gick vi igenom och diskuterade mindre vettiga saker och dessutom varade naturkunskapen i typ tjugo minuter ungefär.
   Även fast jag får vänta i en miljard år på Erik så är det väldigt mycket värt det. Jag har ju det faktum att jag ska plugga - vilket inte kommer hända. Eller, jag ska faktiskt vara duktig och läsa igenom de sidor vi fick i läxa att göra på geon, men jag ids inget annat. Det arbete jag tänkte arbeta med har jag för övrigt hos mamma. Så det så.

Nu ska jag dygläsa bloggar, tjo!

Magknip också!

Åh, vad hemskt det känns att det färsta jag gör när jag kommer hem (efter att gått på toa) är att sätta sig vid datorn. För att kolla UMR-forumet och se om Erik är inloggad på MSN. Men ändå. Det är fortfarande illa.

Jag har haft det jättebra i Stockholm! Berättar lite mer om äventyren imorgon.

Godnatt!

Hej då Sundsvall och människor, vi synes!

Mötet hos Ria idag gick jättebra. Trots att vi halkade ifrån vår stränga dagordning ett par (hundra) gånger så höll vi en bra tid och fick mycket sagt och planerat. Nu får jag hoppas att vi inte fastnar på planeringsstadiet bara.
   Åkte hem till Erik och myste efter mötet, vilket var awesome som vanligt. Mami tycker att jag har en söt pojke. Jag håller fullständigt med henne. Han själv anser att jag har lurat henne att tycka så. Han har fel.

Imorgon kliver jag upp halv fem. Jättekul! Inte. Klockan sex går bussen till Stockholm och allt vad vi ska göra där. Träffa Beatrice Asks politiskt sakkunnige. Jag tycker det är en sjukt rolig titel. Politiskt sakkunnig. Shoppa. Äta mat. Sova på nåt dräggställe som tydligen ska vara sjukt ofrächt. Hoppas på att lärarna inte leker nazister så att jag, Alex och Juho kan sova i samma rum. Vuxna har något emot att man sover killar och tjejer tillsammans. Upp tidigt på tisdag och hem sent på kvällen. Inte roligt alls. Bussandet och tiderna alltså. Men jag tror och hoppas att själva Stockholmsresan blir bra.

Detta är en blogg som jag anser att alla borde börja följa! Åtminstonde kika förbi någon gång ibland. UMR Sundsvall har en blogg, ett forum (endast för medlemmar dock), och snart en facebookgrupp. Vi är så mediokra (ja, det var en ordvits).


Nässelfjärilsoppa

Förresten så fick jag ägg och bacon till frukost idag. Härliga burhönsägg och genmnupilerad flottig bacon. Mums. Ibland är det på något sätt skönt att vara medveten om vad man äter. Hur maten producerats, vartifrån det fraktats, hur djurens (och människornas) förhållanden ser ut.
   Ibland får det mig att vilja kräkas och sedan leva på typ bönor jag odlat själv livet ut.
   Men ibland. Ibland. Får det mig att känna mig så brutalt mänsklig.

Ska till Ria snart för möte och te. Vi har skapat en dagordning och vi har satt upp en tidsplan. Önska åtta(?) fnittriga flickor lycka till med mötet.
   Ett par länkar jag tycker kan få synas. Se, läs och ta till er.

Ungdom Mot Rasism (officiella hemsidan)
Rösta Demokratiskt (projekt som UMR sysslar med i år)

Wooosh

"Saker får en smal och avlång form av aerodynamiska skäl. Missiler och skyskrapor har fått sin form för att det är det mest praktiska, inte för att de är hyllningar till kuken. Samma sak gäller faktiskt kuken själv. En kuk är formad som en kuk för att det är den mest effektisva formen för en kuk. Därför är den kukformig. Om en kuk hade samma form som ett bord skulle det leda till enorma problem."

Citat från "Nattgästen" (som för övrigt är riktigt bra, läs den). Rolig. Men passar den här eller ska den ligga under citat?


Hallonsodan är nästan slut ifall någon är intresserad

Ett par bilder från idag.
Lusse som fotograferat och henne finner ni här!


Ignorera att jag ser lite mongo ut så beklagar jag att min snygging gömmer ansiktet i sin mössa.


Har inget tidsperspektiv och jag vet inte vart jag ska

Gaaaah! Jah håller på att bli tokig. Är hela tiden påväg att sträcka mig efter mitt skissblock och mina älskade stålstiftspennor, när jag inser att jag är hos pappa med inget bläck och inga papper. De ligger kvar hos mamma, eftersom jag inte vill riskera att förstöra något om jag tar med mig ritsakerna hit. Ska skaffa ett pennfodral eller dylikt att ha de i. Dessutom ska jag försöka rota fram taveldukar och oljefärger, för jag har värsta idén till tavlor jag vill måla.
   Det är hemskt att vara så kreativ när det inte finns något att ta ut sin kreativitet på!

Vill ha en kamera.
   Vill ha ett stafli.
   Vill ha dukar och block.
   Vill ha lera.
   Vill ha vassa stift och mjuka penslar och tusch.
   Vill ha oljor och akvareller.
   Vill ha mina fucking akrylfärger!

Jag exploderar snart! Får trösta mig med att jag lyssnar på bra musik, har ätit god middag och ska se på film sen. Och äta glass. Glass är bra. Har även en bok som har mycket hög brahetspotential (Nattgästen av Ben Elton). Böcker är bra. Enda sättet att jaga bort krativitetstvånget, förutom promenad. Som jag hade tvingat ut Jess på om hon varit hemma.

Det är en av livets märkliga saker. Det är aldrig så illa att det inte kan bli värre.

Kent - Cowboys


Ja, Kent är ett av mina favoritband.
Dock sitter jag nu och myser Bob Hund. Ikväll kanske jag bjuder på ett inlägg knepig musik - om jag hittar artisterna och låtarna jag har i huvudet på youtube.

Jag tror ändå på våren.

Igår var jag på bio med Erik. Vi promenrade hem i den härliga, men kyliga, vårkvällen.
   Idag var vi på picknick med Lusse. Eftersom det började regna när vi skulle till stan så gick vi in på In och satte oss utanför Åhlens. Delade på en hallonsoda och åt bullar och kakor.

Det blev härlig sol efter en stund. Men nu är luften mörk och himlen känns tung. Det kommer antagligen bli mer regn snart. Igår haglade det en stund och i morse toksnöade det. Men ändå är det ganska behagligt ute.


Hej lilla Arne!

Åh, härliga fredag. Det är sällan jag säger det, men vad den här veckan har gått fort! Jag menar det verkligen, känns som det var igår det var måndag och allt som hänt under veckan hände veckan innan.
   Inatt delade jag säng med mysiga Eva. Vi frossade choklad, såg på film, myste och gick på långpromenad - som kändes alldeles för kort.

Idag har dagen rusat fram. Det kan bero på att vi under engelskan var i biblioteket och lånade engelska böcker, och att vi hade arbete på valfri plats under kriminologin. Att vi flummade under retoriken och slutade tidigare från naturkunskapen kan ha viss del i snabbheten att göra.

Ska snart skutta in i duschen. Ikväll ska jag och Erik på bio. Kick ass.




By the way, det här är vad vi gjorde under retoriken. Metaforer men ämnena "kärlek" och "skola".

Skolan är en stenhög men ändå kunskapens källa

Skolan är ungdomens fängelse men ändå odling för sinnet

Skolan är gränser men ändå ett socialt kugghjul

 

Kärlek är inget man kan köpa för pengar

Det är en jordbävning i mitt huvud när jag går från skolan

 

Kärlek – en fallande lavin, för tung för att stoppa.

Det strömmar geonom kroppen, kärleken är den Afrikanska Nilen.

 

Du är högsta vinsten i mitt eget kärlekslotteri

Du är för mig vad cellgifterna är för den cancersjuke

Jag smeker din magmakammare och du får ett pyroklastisk utbrott

 

Våra lärare är likt sten och berg, mossiga.

Vår klass – en ostämd symfoni.

Vår skola är skruvad, krävs mer än en jäkla skruvmejsel för att ordna detta.

 

I kärlek finns både vinst och förlust

Det finns inget bot mot ett brustet hjärta

Jag är en magnet och jag dras till dig

Skolan öppnar många dörrar

Skolan erbjuder ett hav av kunskap

En del tog det seriöst, de var tråkiga. Jag och Alex tog det inte seriöst, men vi var tvungna att välja ut de tre "bästa". De fetstilta är våra.


nyckelpigshögtalare

Varför kan jag intge få sova ordentligt? Inatt, när jag äntligen var trött och slocknade redan vid tio, så vaknar jag istället klockan fyra av en konstig dröm. Kan inte sova på en halvtimme. Vaknar sex av samma anledning och det upprepas. Klockan sju inser jag att jag inte kan somna om trots att jag inte är ett dugg utvilad. Så jag kliver upp.
   Tar bussen om nu lite mer än en timme - jahaja, då ska man äta frukost hur länge då?
   Vill sova hos Nemisen min inatt, men pappa är värsta sova-över-Hitler. Dessutom somnade jag innan jag han prata med honom igår och jag hörde honom åka precis innan jag klev upp i morse. Galant.

Eftersom ni hyser sådant brinnande intresse för mig.

Woho! Klar med geografin! Miljöfrågor. Sånt jag redan kan. Och sånt jag mer än gärna samlar information och lär mig om.

If you had been in love with me, you had fucking loving me

Idag anser jag att man ska ha blandad musiksmak.

Man ska lyssna på underbara BodyHorror, samt på Masshysteri.

Dessutom råkar jag vara hungrig.

En ynka lektion idag. Som jag tänkte hoppa över. Ryska. Dock skulle vi börja ett nytt moment, och min ryska är lite sviktande, så jag vill ta vara på den tid jag har. Lite värt, jag har ju ändå bara ryska fram till vecka nitton, så jag kan lika gärna gå på de lektioner jag har kvar.
   Sitter hos mamma nu och försöker plugga. Det går inge bra. Vill att tiden ska gå lite fortare så jag får träffa Erik!


Och så där bara i förbifarten - jag är kär.

Idag, liksom igår, har det varit varmt. Lite blåst och kylig kväll, men underbar dag. På idrotten hoppade vi långhopprep och efter skolan var jag med min underbara systerfru. Vi gick hem till min mor, drack te, myste i soffan under en av världens mysigaste filtar och bara hade det bäst.

Imorgon kanske jag ska ha mina nya skor. Lite blött är det ute. Men. Jag har bara en lektion så det tror jag mina fötter kan klara att handskas med.
   Imorgon blir en bra dag på andra sätt än vårvärme och minimum lektioner. Jag får träffa Erik.

10.

Att vara kär innebär att man älskar någon utan anledning.

Okänt barn (värt att notera att det kommer från ett barn av okänd liten ålder)


:)!

Åh, jag är glad. Förutom en toppenmiddag på kyklingfilé och knepiga skruvade pommisar, pyssel med brölloppsinbjudningar med Maddson och stundande picknick med Lusse, Markus och Erik på lördag (samt självklart umgänget med Alex och Eva jag kommer att uppleva) så håller även Johan på att skicka en massa musik till mig. Jag är en sån där jättekonstig människa som inte gillar att ladda ner saker och så har jag inte Spotify. Knepiga Hannah.
   Jag ska nog ta itu med min retorikuppgift... Hm.

På något sätt känns det som att den här veckan kommer bli bra. Inte allt för mycket i skolan - inga prov och inga större inlämningsuppgifter och så hoppas jag att finvädret håller i sig.

Jag är ganska glad.

Jäh.

By the way - DET ÄR SOL UTE! OCH VARMT SÅ IN I HELVETE (okej, jag skulle gissa på mellan fem och tio grader, dock är det tjugo på vår termometer, men där ligger solen på och mätsladden ligger mot en solvarm vägg, så den ljuger kanske lite) OCH DET ÄR FUCKING BLÅ HIMMMEL OCH SMÄLTSNÖ OCH JAG SÅG MIN FÖRSTA FJÄRIL IDAG (en söt liten nässelfjäril, vimmelkantig efter att ha svepts med i vinddraget från en bil).

Jag måste tjata lite på pappa att ut motorcykeln, för nu deklarerar jag vår.

Lock me up

Det är sjukt irriterande att byta lösenord på saker. Man loggar alltid in med sitt gamla lösen och sen när "ogiltligt lösenord" (och tusen varianer på det) kommer upp så kommer på att "ah! Just ja, jag har ett nytt lösenord!".
   Igår bytte jag lösen på datorn, bloggen och min first class. Sjukt jobbigt.

Play with me. Och tolka det som du vill.

Haft nostalgitripp och saknat i en dryg timme. Insett att jag vägrar förstå hur kallt det är ute och ska ha vårkläder tills det blir sommarvärme om jag så fryser kuken av mig på köpet (oh, jag är en sådan lättfrusen människa, jag förstår seriöst inte hur jag överlevt vintern). Insett hur mycket jag saknar situationer, människor, stunder.
   Ska försöka börja umgås mer med folk igen, vilket kommer vara ganska stort eftersom jag är på väg in i en period av människorädsla.

Just nu är jag på tisdag uppbokad av Alex och ska leka med Eva på Torsdag. Är villig att spendera tid med alla, vill inte ha lediga kvällar!
   Fast okej, imorgon kommer jag måste ägna åtminstone en timme med en retorikuppgift jag inte har gjort, men med tanke på hur tidigt jag slutar så känns det som att om jag hittar någon att vara med så kommer jag ändå behöva vänta på att den andra personen ska sluta.

spindelgris

Är hos pappa och har finslipat på min novell. Imorgon ska den lämnas in. Jag är faktiskt lite nervös. Första priset är på tvåtusenfemhundra kronor och jag vill faktiskt ha de pengarna!

Det är fortfarande soligt och ganska varmt ute, vi grillade korv hos mamma, men åt innomhus. Nu är jag hungrig igen. Och insåg precis att jag glömt min bok hos mamma! Panik! Jag som precis kom på den geniala idén att jag skulle göra en kopp te och sätta mig ute och läsa. Så har jag ingen bok. Hemska tider.
   Får läsa något annat då! Vad det är synd om mig.

Förresten blev jag påmind om den här godbiten till bild igår! Klicka för att göra den större och mer läsvänlig.


Dumdidum trudilum

Idag är det fint väder och ganska varmt. Soligt. Vi ska grilla korv till middag. Jag läser en bok som är jättebra ("Den dagen min dotter blev galen" av Michael Greenberg). Jag är kär och har en underbar pojkvän.

Den här dagen känns nog ganska bra.


Fast helst guld såklart.

Skrev klart min novell inatt. Jävlar vad sämst den blev. Det blir alltid så när man gör saker på nätterna. Man tror att det blir bra, men sen när man läser/något annat (beror på vad man gjort) det i dagsljus och med en vaken hjärna så ser man hur dåligt det är.
   Men det är iallafall något. Bättre än inget. Dessutom har jag rätt fint språk om jag får säga det själv.

Vi hoppas på åtminstonde en tredjeplats.

Lingonskog lingonskog vifta på sin svans

Håller på att klä på mig. Går... långsamt. Men framåt! Haha. Ska ner på stan och träffa Lusse. Ska vara hennes väpnare i jakten på kläder. Hon är på shoppinghumör. Det värsta är att jag också är det - men jag måste verkligen spara på mina pengar och inte köpa en massa kläder. Har redan tillräckligt!
   Gaaah, livet är så hårt. Snyft.

Kan in-te



Gladmusik - deppkväll

Kent - Halka


Lämnar allting kvar
inget tar jag med mig
Lämnar allt jag har
för en timme vackert väder

Släpp mig jag vill ut
det känns som jag har feber
Släpp mig, släpp mig nu
du har sönder mina kläder

Du skulle vilja glida som jag
Tänk att få vara så hal
Tänk att få gå så rakt
Tänk att få vara så sval

Tankar fryser fast
Jag springer allt jag orkar
Du kan ligga kvar
tills tårarna har torkat

Jag lämnar allting kvar
för att komma lite längre
Jag lämnar allt jag har
för en minut av värme

Du skulle vilja glida som jag
Tänk att få vara så hal
Tänk att få gå så rakt
Tänk att få vara så sval

Du skulle vilja glida som jag


Tralla lalla

Åh, suck. Ibland blir jag på kropp-humör. Vilket innebär akut behov av att göra något, helst lite smått radikalt, med min kropp. Som att pierca sig. Men jag vill inte ha fler hål i öronen eftersom ett av de två senaste har börjat fucka sig igen. Och i ansiktet kan jag inte ta, för min kropp är störd (har släpp septumpiercingen äntligen och nu är jag sjukt sugen på medusa, men jag har tandställning, håhå jaja. Men även utan tandställning skulle jag inte kunna ha något i ansiktet. Snyft).
   Nu vill jag tatuera mig! Jag vill jag vill jag vill. Blir så sjukt sugen nu när Elvira pratar om sin nästa tatuering... Dessutom ligger det ett rabatkort på en tatuering på köksbänken... Vad är det här?

Men nej, inte nu. Trots att jag verkligen vet vad jag vill ha och vart jag vill ha den så ska jag vänta. Faktiskt. Ett par år ska jag försöka åtminstonde. Hehe.

Kinamiddag btw. Mami är på sjukhuset och ingen orkar laga mat så Per tyckte att vi helt enkelt skulle köpa med oss kinis hem. Ingen är mot det. I min familj är man så nyttig så fort ingen är här och viftar med hälsopekpinnen. Dessutom känner jag att nu när jag redan förstört dagen med fettig hamburgare och pommes så kan jag lika gärna fortsätta i den riktningen.

Have boring? Um, i guess...

Hannah som skulle hålla på pengarna den här månaden, vart tog du vägen? Ingen aning. Hon kunde inte motstå frestelsen att köpa nya underkläder, de var ju ändå på rea med mer än halva priset. Och hamburgare på donken. Fy skäms på det sista, hon skulle ju vara nyttig också.
   Roligt hade hon iallafall. Tre timmar på stan med lillasyster, utan att den sistnämna gnällde något. Bravo.

Nu ska hon iallafall göra något vettigt - städa rummet. Önska henne lycka till. Känner jag henne rätt kommmer det inte gå allt för lyckat.


Med vänliga hälsningar

Moralhanannah

Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej

Om ungefär tjugo minuter ramlar lillasyster in genom dörren. Hon blev leds på att jag låg och sov och så är småkusinerna hos mormor, så hon och Dexter gick dit. Sedan ringde hon och väckte mig klockan elva, den lilla dummingen.
   Nåja. Vi ska ner på stan och kolla på kläder och inredningssaker och bara vara sådär systerflummiga. Ibland märks det inte att Jess nyss fyllt fjorton - hon är otroligt mogen för sin ålder. Och utseendemässigt finns det knappt någon som tror på att hon är så ung som hon är.

Det känns ganska skönt att ha så bra kontakt med henne. Det känns också bra att Simon och jag börjar komma mer överrens. Förut slogs vi så fort vi var i samma rum, men nu går det att samtala med honom! Tufft. Hehe.

Nej, nu måste jag borsta tänderna och sminka mig. Adios amigos!

Konstaterande

Bullens pilsnerkorv kvart i tolv på natten. Och prat.
   Jag gillar när mamma inte heller kan sova.

Made by me. Kind of.

Ikväll har jag haft tråkigt. Vad gör man när man har tråkigt?
   Nej, man städar inte färdigt på rummet. Man målar på rummet. Med målar på rummet menar jag inte att man ställer sig med en roller och kladdar upp nya fondväggar - nej, man målar upp citat på väggarna.
 


Lite passande sådär bredvid fönstret. Att tolka som man vill. Själv vill jag se det som att man inte ska ge upp för att man stöter på motstånd, utan man ska välja ett annat sätt att lösa problemet.

Ovanför sängen - det passar ihop med drömfångaren.

Är missnöjd med texten. Inte innehållet, men handstilen. Usch och fy. Dock så älskar jag citatet.

På min lilla lilla bokhylla finns uppmaningen "fånga dagen". Som jag tvekade mellan carpe diem och carpe noctem! Funderar på att skiva att man ska fånga natten någon annanstans...


Fick komma med en bild på speglarna också. Tycker jag är riktigt skillad som lyckades med att inte komma med på bilden. Vilket visserligen har resulterat i den konstiga vinkeln, men whatever. 


Turning my self up-side-down

The pogues - A rainy night in Soho



I'm not singing for the future
I'm not dreaming of the past
I'm not talking of the first time
I never think about the last


Tystnaden.

Idag har jag hängt upp speglar på mitt rum. Äntligen. Eftersom Simon och Jessica fixade på sina rum idag så kände jag att det var dags att få tummen ur röven och göra något jag med.
   Ska även städa... snart. Hehe.

Imorgon ska jag leka på stan med Jess på dan. Sisters, oh yeah.

And we dance and dance and dance and we never never stop


Eftersom Simon fyllde år idag åt vi bullar och tårta.

Bullarna blev dem jag bakade till min egen födelsedag.
Vaniljbullar med pärlsocker i samma färg som mitt hår
mandelmassbullar med ljusgrönt pärlsocker
och konsvervativa kanelbullar klädda i vitt

Två marsipantårtor blev det.
En med texten "Snyggsimon 16 år" (made by me så klart)
och en med "Simon" och en marsipanros (fast den bakade mamma)


"I love you so much it's retarded"

Jag har varit med Alex idag, tralla la<3
   Skämde bort mig med ett par nya jeans. Volcom, svarta med gröna sömmar, 65kr på Återkommande mode (second hand). Och en bok. "Vad är så skört att det bryt om du säger dess namn?". Jag älskar den gåtan och boken är uppbyggt på et diktiliknande vis med korta kapitel. Den handlar om kärlek och om död. Jag hoppas jag blir lika kär i innehållet som i allt runt om.
   Dessutom köpte jag roibooste med smak av lime och kanel på Indiska. Jag är helt kär i det.

En annan sak som jag är kär i är filmen "Nick & Norah's infinite playlist". Jag och Alex hyrde den idag. Den är underbart underbar. Jag älskar boken, men jag gillar definitivt filmen lika mycket. Fast på olika sätt. De skiljer sig åt i väldigt många vesentliga saker, men på något sätt så stör jag mig inte på det. Annars har jag jättesvårt att se filmer baserade på böcker om jag läst böckerna. Jag ska iallafall tvinga Erik att se den mned mig imorgon.

P.S. Jag köpte boken "Så värt" till Simon. Jag hoppas han läser den.

Jag har haft en tråkig kväll och jag kan inte sova.


  


Svagdricka - öl som någon fått för sig att spä ut med pommac och spillt vatten i.

Imorgon måste jag återigen upp okristligt tidigt. Redan vid nio ska jag vara uppe på benen, för halv elva ska jag vara hos tandläkaren och spänna åt tandställningen igen. Ser inte fram emot.
   Dock ska jag efter tandläkarbesöket träffa Alex på stan. Vi ska hyra film och så ska hon hjälpa mig hitta en present till Simon. Vad ger man en kille som blir sexton och vars enda intressen är kläder, skate/snowbord och... Tja, that's kind of it. Det enda han lägger pengar på är skor, kläder, brädtillbehör, hörlurar och solglasögon. De tre första kategorierna vågar jag inte försöka mig på och de två sista har han redan alldeles tillräcklig av. Förresten är det dyrt. Presentkort är för dyra. Min Simonbudget ligger på femtio spänn ungefär, hehe.
   Well well, efter stadsrundan ska vi hem till Alex och baka, se på film och mysa.

Mot eftermiddagen/kvällen ska Simon firas.

Måste bara få skriva om en lite kul grej hos farmor idag - vi var där för att fira Simon med farmor och farfar, faster och hennes dotter och så klart pappa, Madde och Jen. Iallafall så ska vi sjunga för honom. Hehe. Sådär lagom pinsamt. Så Madde börjar sjunga "Jag må han leva" medan farmor sjunger "Vi gratulerar". När pappa uppfattar det inser han vad kul man kan göra av det och börar skråla "Staten och kapitalet". Och på det slinker Jen och Jess in med "Blinka lilla stjärna" och "Lusse lelle". Tills ingen kan hålla masken - eller tonen - utan brister ihop i ett härligt asgarv. Till och med Simon.
   Det vart inte så pinsamt ändå, haha.

Dessutom har jag fått en kjol av Jossan. Svart, kort, enkel. Glad glad.

Where do we go now but nowhere?

Ny kategori. Jag kände att det behövdes.
   För att kunna dela med mig.
   För att kunna hålla ordning i mitt huvud.

 


Musik jag behöver just nu.



Nick Cave ft. Kylie Minogue - Where the wild roses grow


Lou Reed - The Bed


Jag är på lugn musik-humör. Låg och smådeppig. Musik man bara tar in.
The Bed är smått knark just nu.


Hannah ♥ Erik (apropå ingenting)

Imorse ställde jag klockan på tio för att vara en duktig flicka. Klev upp och duschade och kröp ner brevid Erik igen. Tvingade mig att hämta lite frukost och kröp ner hos Erik. Missade halvtolvbussen. Myste med Erik. Missade tolvbussen. Gick ner till stan och kusin Josefine. Drack jätttegott te som jag nu kommit på at jag måste köpa, åt vaniljbulle och såg på "How I met your mother". Supermys. Fick klappa på Kelly men inte på Tindra. Inte oväntat. Är snart tvåtusen kronor rikare. Höhö. Money money. Höhö.
   När jag åkte hem från Jossan snöade det. Fuck this, jag vill att det ska bli riktig vår.

Glad Påsk ändå, nu räknar jag den som över.

Har ni tänkt på att man liksom äter godis i omgångar?
   Först äter man så upp de man är sugen på/tycker om mest. Sen efter ett tag så äter man de man inte är sugen på/tycker om mindre. Sista omgången, efter ett par timmar/dagen efter äter man upp de som slank ner i godispåsen och som man inte fattar varför man plockar åt sig för de är ju inte goda/de som är äckliga (ifall man får av någon annan).

Jag är inne på andra rundan av mitt påskgodis. Det lär ta ett tag eftersom det är ganska mycket... Vänar på Erik gör jag också. Han fick sova här en natt till, hehe. Han är bäst.

  
Det rosa fick Alex och det blåa var till Erik.

Färgerna och motiven är inte för att Erik är pojke och Alex flicka, utan för att det råkar vara respektives favoritfärger, och motiven är typiska dem. Ursäkta mig, men jag måste få försvara mig lite.

Alex ägg innehöll godis jag ratat från ett påskägg. På sidan om fick hon strumpbyxor och "Lilla boken om lycklig kärlek". De skulle vara i, men jag fick inte plats så då fyllde jag äggen med äckelgodis.
Eriks ägg innehöll gott godis och ett biopresentkort.

Av Alex fick jag i påskpresent supergulliga små muffinsformar i silikon, i form av stjärnor och en tesil i form av en jordgubbe.
Av Erik fick jag en burk som han satt fast bilder av "new" keyboard cat och gulliga meddelanden. Och så var det godis i.


9.

In the end, everything will be okay. If it's not okay, it's not the end.

Okänd


Misserabel dag.

Jag har seriöst suttit vid datorn från en halvtimme att Erik åkt till nu. Två toaavbrott och ett lagapommesochsenhämtademavbrott. Det är typ tre timmar. Jag skulle aldrig klara ett LAN. Jag spyr över alla datorer om jag sitter mer än två timmar, det är så meningslöst och tråkigt. Pappa ringde och tyckte att jag skulle gå ut. Jag har ingen att promenera med. Hatar att gå ut själv, såvida jag inte har en hund med mig. Har inga pengar på mobilen så med lätt ångest inser jag att jag får sova ensam ikväll.
   Har inte ens stuckit näsan utanför dörren idag, det är illa. Ätit mig led på godis. Har iallafall en ganska god middag framför mig. Lövbiff och pommes. Och äppelcider, såvida jag inte får fetryck och dricker upp den nu.

Imrogon blir jag smått rik på tvåtusen kronor. Eller, jag lär knappast få pengarna direkt, kattaffären avslutas iallafall. Måste hitta Tindras ägarbevis. Snyft. Min paranoida kissekatt. Höhö, hon har bott hos Jossan och Niklas ett halvår och de får fortfarande inte lyfta henne/hålla fast henne. Niklas kan plocka upp henne, men bara kortkorta stunder, sen ska hon ner. Den enda som kan gå omkring med henne är jag, tralla la. Tja, knappast nu längre visserligen, de flesta djur har en förmåga att ganska snabbt byta "ägare" (alla vet att man inte kan äga en katt, det är katten som äger människan).

Jag kanske ringer Eva ändå.

Jag har en massa godis iallafall

Jag vill radera mig. Orkar inte vara.
   Dock var kvällen/natten/idag fram tills för en stund sedan awesome. Eriksällskap. Pizza och Kalles klätterträd.

Fast jag är rädd att jag kommer bli ensam inatt. Jag ska träffa Jossan imorgon klockan tolv så det är ovärt att åka till pappa för då tvingas jag kliva upp så tidigt. Sover jag ensam inatt så kommer jag inte att sova alls. Vet inte riktigt hur jag ska göra.

Nåja, det löser sig väl.


Tråkig påsk. Fnys.

Jag vet vilket tema jag vill ha på min novell (Murar). Kan inte skriva ut det eftersom Alex läser bloggen och hon även sitter med i novelljuryn. Det känns lite lamt, men samtidigt ganska aktuellt. Jag måste bara hitta en bra huvudperson och - än viktigare - en bra handling.
   Det är så jobbigt när novellen måste utspela sig i Sundsvall och man måste ha en massa miljöbeskriviningar. Jag har så svårt för det.

Dessutom har jag lite smått svårt att ta djupa andetag. Jag försöker vänja mig vid att ha korsetten helt insnörad. Vilkte jag absolut inte har, men jag har den mer åtdragen än jag brukar ha. Vilket jag dumt nog drog åt direkt jag snörde på den. Orkar inte riktigt lyssna på den där inre rösten som säger åt mig att dra åt lite lite i taget, tills mot kvällen jag kanske kan dra åt helt. Men nejnej, det dunkar inte så. Här ska plågas!

Jag är en sådan machosist.


Uttråkad är jag också, men Månsen min vet hur man råder bot på det! Tur att jag har sådana snälla, stöttande vänner. Hm. Jag tror jag lagar lite lunch och kanske bakar något. Tidsdödande och med gott resultat.

Äggtime:D

Imorse vaknade jag obehagligt fast på ett ganska gulligt vis. Madde skulle väcka mig för att jag skulle äta frukost med dem, men jag reagerade inte på att hon sa "Hannah". Izac stod på golvet och pep och ville upp i sängen (det var ganska svårt, för ibland får jag ryck och sprider ut mig över hela sängen), så Maddsson lyfte helt sonika upp Izac och kastade honom på mig, varpå han genast började gosa in sig under täcket och slicka mig i ansiktet. Ehu. Hundmun är aldrig ok och speciellt inte på morgonen.
   Tur för honom att han är så söt.

Glad påsk på er förresten.


Nej, vi är inte seriösa (till er som inte kan ta sarkasm)



Jag och Eriks knepiga konversationer, med utgång "oanständighet". Lösningen... tja. FRA ett steg längre.
   Personlig intrigitet är inget för oss.

Med det säger jag godnatt.

Låååååååångfredag.

Igår vad det superjätteroligt och trevligt hos Lusse. Vi åt supergod mat (kyckling med parmaskinka runt och ris) och spelade "Med andra ord" och "TP". Och åt fruktsallad med jordgubbar och hannanas (ananas). Och såg på "Torkel i knipa", hehe.
   Sitter nu och dricker äppelcider och försöker låta bli att äta upp godis jag köpt till Eriks påskägg... Det går sådär, men jag "råkade" köpa lite för mycket godis - tror att jag vet att jag kommer få så mycket godis imorgon att jag kommer vara spyled, åtminstonde en vecka framöver. Har jag någonsin sagt att jag är en liten godisråtta?

Ikväll ska jag till pappa och äta påskmiddag. Imorgon vet jag inte vad jag ska hitta på. Jag hoppas Erik vill och kan sova med mig, för jag hatar att sova ensam och pappa ska bort och mamma är i stugan.

Mwihi. Sims, as usual, och hejdå!

Alla emons nationaldag, höhö.

Imorse klev jag upp tio över sex. Det är inte helt okej. Fast det blir lite mer ok när jag faktiskt gjorde det för att fira Jessica som fyller fjorton idag, och hon går i skolan och när man bor HÄR (gångviken) och ska DIT (stan) och vill vara säker på att komma i tid så finns det inga humana bussar.
   Om en timme minus några minuter åker jag till stan för att slå in paket och träffa Eva en jättesnabbis (höhö, vi ska ta en tiominutare, höhöhö) och sen Erik. Ikväll blir det Lusse som också fyller år idag, fast hon fyller arton och inte fjorton. Kommer bli mys!
   Dock ser jag inte riktigt fram emot aprilskämt... Känns som jag kommer ganska lurad. Iallafall av Erik för han är en luring.

Baj baj och april april på er, hehe.


RSS 2.0