Glad Påsk ändå, nu räknar jag den som över.

Har ni tänkt på att man liksom äter godis i omgångar?
   Först äter man så upp de man är sugen på/tycker om mest. Sen efter ett tag så äter man de man inte är sugen på/tycker om mindre. Sista omgången, efter ett par timmar/dagen efter äter man upp de som slank ner i godispåsen och som man inte fattar varför man plockar åt sig för de är ju inte goda/de som är äckliga (ifall man får av någon annan).

Jag är inne på andra rundan av mitt påskgodis. Det lär ta ett tag eftersom det är ganska mycket... Vänar på Erik gör jag också. Han fick sova här en natt till, hehe. Han är bäst.

  
Det rosa fick Alex och det blåa var till Erik.

Färgerna och motiven är inte för att Erik är pojke och Alex flicka, utan för att det råkar vara respektives favoritfärger, och motiven är typiska dem. Ursäkta mig, men jag måste få försvara mig lite.

Alex ägg innehöll godis jag ratat från ett påskägg. På sidan om fick hon strumpbyxor och "Lilla boken om lycklig kärlek". De skulle vara i, men jag fick inte plats så då fyllde jag äggen med äckelgodis.
Eriks ägg innehöll gott godis och ett biopresentkort.

Av Alex fick jag i påskpresent supergulliga små muffinsformar i silikon, i form av stjärnor och en tesil i form av en jordgubbe.
Av Erik fick jag en burk som han satt fast bilder av "new" keyboard cat och gulliga meddelanden. Och så var det godis i.


Kommentarer
Postat av: aleeeecks

TAAACK för ägget :D det och presenterna var awsum :D dock inte godiset... det var oawsuum xD D :

Dock kanske du får/får köpa strumporna av mig, de är lite för små D :

PUSS :D <3

2010-04-04 @ 23:39:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0