Det här med låtar.

Hannah♥Erik
Buzzcocks - Have You Ever Fallen In Love?

Hannah♥Alex
Death Cab For Cuties - I Will Follow You Into The Dark


Skoljobb bläjobb

Okej, nu ska vi skriva en satir om homosexualitet. Hur? kommer bara på "för"-grejer på satiriska vis, det vill säga: Jag är emot homosexualitet. Men. Det är jag ju inte.
   Blä.

Fast nu ändrade jag mig. Det blev visst smalhet istället. Lite lättare, pyttelite. Bajs.

Notepad

Till Alex (fast jag kanske ringer dig lite senare): Vi ska vara i sal 597. 597?! Vart i HELVETE ligger den?


Apropå kladdkaka, tårta, bullar och kakor:

Idag fyller min pappa 45 år.

Säg grattis?

Bara lite sådär onödigt igen

Madde pysslar med mat och tårta. Jag har ätit hallonyoghurt och druckit ananaste. Är lite sur på nya datorn fast den är söt. Det regnar massor ute och jag vill ha en pojkvän att gå på promenad med. Fast jag är förkyld.

Vill ha mer yoghurt. Höres!

Första inlägget

Wiho! Idag har vi fått våra skoldatorer. De är rätt små, men inte jättesmå, överlevligt små, ganska trevliga. Superlätta. Och rätt snygga.
   Skåp har vi också fått, äntligen. Jag lurade till mig ett överskåp, jag är så snikig, hehe.

Snart är det filosofi, så jag bör läsa de sidor vi ska ha läst. Inatt var jag inte så vaken, fick läsa om samma mening tre gånger och jag fattade ändå inte vad som stod. Illa.

Vi har en mikroskopisk chans att bli gamla tillsammans.

Imorgon fyller min pappa år.

Nu ska jag koka te, ifall någon vill veta.

Äppelparty

Jag och mamma har plockat äpplen. Ikväll ska hon göra äppelmos, så i höst kan jag åter igen leva på havregrynsgröt och äppelmos. Nom nom.

Cherry Garcia

Igår firades Josse och André och det var trevligt, woom! Människor är trevligt och charader äger och hajar är awesome. Pikachutårtor är superduper och eh ja. Ehe.

Imorse åt jag och Erik våfflor till frukost.

Osnälla syskon är... inte snälla:(

Jess: Jag tog den sista colan.
Hannah: Tänk om jag ville ha lite då?
Jess: Det får du inte.
Hannah: Bitch.
Jess: Man ska inte prata med sig själv, det finns dom som tycker det är konstig.
Hannah: Stördbarn.
Jess: Lyssnade du inte?

Uppochnerwoom

Okej, jag och mina fina kamrater är nog lite lata sådär. En kväll med planerad marshmallowsgrillning blev en myskväll med "Hair", lite Monty Phyton, choklad och prat.
   Så kan det gå.

Ikväll blir det födelsedagskalas för Josse och André, så nu ska jag slå in paketer.

Kiss och kram!


Det handlar om att bjuda på sig själv.


Nu ska jag till Ria för fredagsmys!


BTW.

Rätt svar i "vad finns i mjölkpaketet som står i skafferiet" är *konstpaus* VIN!
   Yep. Mami och Per gör eget vin och förvarar i diverse mjölkdunkar runt om i huset.

Vann gjorde Erik och förstapris är två kramarTröstpris får Ria för fyndigt svar och hon vann en kram. Otroligt fantasifulla vinster, eh.


Trött. Blöh.

Muh. Jag är trött. Mamma snodde sin cykel (dålig stil) så jag måste åka buss till skolan. Eller måste å måste, men det är fulväder ute så då bussar jag hellre än går. Åtminstone till Navet.
   Frukostar te, smoothie och limpmacka med honung. Fett bra frukost. Fast det blev honung på mitt tangentbord. Såhär ser det ut när man slickar (jamen kom med något bättre då!) och sedan torkar av tangentbordet när man har honung på det: <aazasw231wedr2wq213sw213sadwq2sa.


Rio min Rio. Eller ja, Ria. MA-Ria. Maria. Mario? Hahahhaa, Mario bip bop bop. Natthumor när den är som sämst. Nu blev det en lång rubrik här känner jag. Det här blev den ju inte kortare av heller! Ähum, nu tror jag bestämt att jag ska sluta skriva.


Ang. Detta!


Och så detta! Åh Ria!
   Nu är jag visserligen gift mer Erik gånger två, gift med Alex (som även är min syster, incest när den är som bäst alltså) samt haver Eva till vänsterprassel, men jag menar, ju fler desto roligare! Eller?


Saker som suger och saker som inte suger.

Det suger att sakna någon. Det suger ännu mer att sakna någon som inte alls verkar sakna en tillbaks. Blöh.
   Vädret suger också.

Jag är på grinhumör och nu ska jag bläddra i boken "Goth: vamps and dandies" med underbara bilder på fina människor. Det suger inte.

Plans for tomorrow: Skola, stan med Ria, Jackie, Alex, Juho och Erik för presentsök och förhoppningsvis presentköp åt Josse och André.
   Säger man förresten plans for eller plans of tomorrow? Eller något helt annat? Jag är hopplöst skamlig när det kommer till engelska. Språk är inte min starka sida. (läste någonstans att man oftast antingen är bra på språk eller matte och att nästan ingen är bra på båda men jag då jag är ju bara bra på svenska sålänge det inte innefattar grammatiksaker eller stavning jag bara går på känsla och jag erkänner att jag inte har någon aning om vad ett substantiv är men å andra sidan suger jag ännu mer på matte)


    
För att lätta upp stämningen kommer ett par bilder på väskor i min ägo. Har förutom dessa en liten militärgrön väska, en som är formad som en katt och alldeles fluffig (!), en grov tygkasse med texten "respekt" tryckt på olika språk, en svart och orange samt en brungrå stor sak som jag använder just nu.
Det bästa med allt är att jag bara har köpt en enda av väskorna själv och det är den underbara med det Roy Lichtenstein-inspererade motivet på. Åh, nom nom.
Inte för att någon är intresserad men jag fick för mig att det var relevant att skriva om. Är så uttråkad och föröker pigga upp mig...


Sådär som är när man sörplar Max-läsk och har bara tråkigt.

Hittade på en kompis bdb. Rätt kul.


FALSKA VÄNNER: Knackar på din dörr!
ÄKTA VÄNNER: öppnar dörren och ropar: "JAG E HEMMA!"

FALSKA VÄNNER: Är oroliga för att du ska avslöja deras hemligheter .
ÄKTA VÄNNER: Vet att det aldrig skulle hända.

FALSKA VÄNNER: hjälper dig ut ur fängelset
ÄKTA VÄNNER: sitter brevid och säger: Jäklar vad vi hade kul!

FALSKA VÄNNER: Saknar dig när du är bortrest
ÄKTA VÄNNER: Saknar dig när du är på toa!



Jag kom genast att tänka på Alex och Em. Minns när vi var små, jag och Emelie. Aldrig att vi ringde på, eller tja, jag, artig som jag var, ringde och öppnade dörren i samma rörelse. Em öppnade och ropade hallå. Inbjuden eller oinbjuden spelade liksom ingen roll.
   Förr när jag och Alex var som nykära så saknade jag henne kanske inte när hon gick på toa men om vi inte hade träffats på en hel natt! Ja jävlar! Varje skoldag var värd för då fick jag träffa 'na. Nu överlever jag, men nog har jag saknat henne i sommar.

Nästa vecka ska Lusse fixa ihop en liten "tjejgänget i 7/8/9:2 a"-träff, hoppas Nea dyker upp. Och Emelie, henne saknar jag.

Udda är udda

Min familj är udda, det vet alla. Något av det mest udda är mjölkpaktet i skafferiet.
   Hur udda är vi nu då? Är det verkligen mjölk i dunken, eller är det något annat trevligt? Gissa gissa gissa!

Rätt svar vinner!


Röd ring runt mjölken så ingen ska missa.

Jag har vänner som är så otroligt bra. Tack just nu till Ria och Lusse, ni får mig att orka. Superkramar till er!<3

De där stunderna som gör livet lite jobbigare

Jag. Vet. Inte.







(imorgon ska jag cykla till skolan det känns bra så tror jag fast jag vet inte riktigt men jag har marias ring på fingret och det ska jag ha till jag träffar henne och kan lämna tillbaks den men fram tills dess leker jag nog låtsasförlovad och så börjar jag efter lunch imorgon men också på torsdag vilket är lite jobbigt på något sätt jag vet inte om våra individuella val börjar nu eller nästa vecka jag saknar erik och vill bara gråta och jag kräktes förut kräktes ångest och det var jobbigt väldigt jobbit men jag sjunger som jocke berg att jag är glad att mina tårar är behärskade och lugna och egentligen är jag nog glad ändå för jag har träffat så himla många och så himla fina människor idag människor är bra och vem sa något om något på fredag på lördag ska jag fira josse och andré så då blir det mer människor och trots att jag är lite rädd för människor just nu så är det nog ganska bra att jag är social för jag har lovat mig att jag ska våga våga våga till våren och apropå andré så ska den andra andré den läskiga läsa mental träning i samma grupp som mig och han är så himla obehaglig och jobbig fast jag vet nog inte så noga nu vet nog ingenting jag bara vill att någon talar om för mig att det löser sig att allting löser sig if it's not okey ni vet och låter lite övertygande och ger mig en myskram som jag kan gömma mig i en stund men jag vet ju som sagt inte)


Pöss å kram

Första skoldagen, sista året.
   Vad ska man säga? Relativt ok schema, inte för tungt, bra balans mellan ämnen jag tror kan bli roliga och sådana jag tror kan bli dryga. Inga givna skolkdagar och det är jag rätt glad för faktiskt. Men nya lokaler; jag är glad att det är skyltat överallt för jag har en känsla av att vilsegång är rätt... Ja, jag kommer ha svårt att lära mig hitta.

Sov hos Erik i natt och det var bra på alla sätt. Den pöjken är trevlig.

Det regnar och är snorkallt ute. Jag funderar på att färga större delen av håret svart. Dessutom ska jag köpa dreds (extensions alltså). Funderar lite på färger och sånt. Grönt och lila? Vitt? Brunt? Lockiga? Fluffiga? Candycanes eller enfärgade? Kom med förslag! Ska beställa härifrån.


Sol, glass och fönstershopping

Vad jag har gjort idag:


För er som inte ser: På första bilden äter Lusse glass, på andra bilden är vi fräcka och småmysiga vid ån (jag kör en alf-alfa a la extrem), på tredje bilden har jag tagit ett småfräckt kort på vårt syndande i chips och päronsoda.

Övrig info: Det suger att inte ha pengar på mobilen och inte ha en aning om ifall ens pojk vill vara med en eller inte och inte kunna kontakta bästa Ria. Bajs.


Håhå jaja, nu har det blitt en modeblogg av alltihop!

Som alla förstår har jag haft en tråkig morgon. Det har jag firat genom att leka med mammas kamera. Fortsätter firandet med att leka modeblogg en stund.

Såhär kan en Hannah förvandlas på bara någon timme!

Före:


Pojkvänströja (obs bra band), pyjamasbyxor ärvda av mamma och Hello Kitty-tofflor. Och helt retarded min.


Efter:


Sjukt nöjd! Hello Kitty-tröja (vi fortsätter på det temat) snodd från syrrans garderob, svarta jeans, hår i knepigt gul-biege, orange, vitt (hårbotten), lugg i knallrosa och mörklila. Ögonskugga i färgerna rött, chockrosa, ljusrosa och mörklila.


Nä, nu ska jag rasta hunden, borsta tänderna och knata ner mot staden för att beundra Lusse i nya glajjer.

Huh.

Okej. Det här är inte okej. Det håller inte. It won't keep som vi säger i England.
   Ännu en sol har försvunnit för att sedan komma åter med mig som vittne. Uh. För ovanlighetens skull har datorn inte varit mitt sällskap. Så länge. Bara typ till... två? Tre? Jag har ingen koll alltså. Har läst och skrivit brev och så helt plötsligt hörde jag hur folket började vakna till liv och hoppsan så var klockan halv sju.

Fan. Imorgon börjar skolan. Hur ska jag överleva den om jag inte kan sova utan sängsällskap? Jag behöver en sängbo* illa kvickt.

*Som en sambo. Fast mer, man delar säng, men inte nödvändigtvis boende. Typ.

Lilla barn.

Så. Jävla. Trött.
   Som det ser ut nu så kommer jag att baka både äppelpaj och kladdkaka imorgon. Fick en invit från sötaste Lusse att joina henne på staden, får se hur det blir med den saken. Är sugen. Men det beror på hur mycket jag får sova inatt och när jag vaknar. Och om jag kommer mig för att dusha. Well. Behöver blondering och ta ut pengar och säkert någon småsak.

Mina ögon gör ont och jag är svullen i ansiktet. För mycket gråt på en kväll. Undrar varför. Illa. Dumt. Imorgon (idag) får jag träffa Erik. Och kanske Lusse då.

Helgrapport. Som om någon är intresserad.

I fredags var jag hos Jonas med folk och levde loppan. Åt kött och låtsaskött fast allt vart fetbränt. Spelade Cluedo och lekte med Rias hår och sov på mysigt loft.

I lördags lärde jag mig att det går att äta müsli med mjölk och sen flyttade jag till Erik. Har gått i samma kläder (inklusive underkläder) fredag-lördag-söndag. Urk. Fast jag fick låna en tröja av pojken, min luktade surt (fel på källaren) och svett. Eriktröjan luktar Erik.

Imorgon (ja, tisdag alltså) börjar skolan. Bajskorv, jag är inte redo nu. Är inte redo för någonting egentligen, hela dagen har jag mått soppa och försökt att inte göra det, för det är Erik som behöver tröst nu och inte jag fast på bussen hem satt jag och grinade och sen har jag gjort det större delen av kvällen. Grinat och druckit te.

Har roat mig denna natt med att grilla marsmallows (Ria, jag har inte ätit upp alla, du får tillbaks dem på tisdag, kej?) med tändare.

Jag tror inte jag orkar med mig själv riktigt nu.

Ifall någon vill komma och ta hand om mig så blir jag glad.

zombiewoman yo

Det här har jag pysslat med idag:


Den är rätt cool. En ögonlapp och ett örhänge ska den ha också. Och ett öga mer än ögonvita och tänder.



Nu ska jag till Jonas. Bai!

Men myyyyyys eller?

Men såhär är det: i onsdags var jag med Alex. Sen var jag med Erik. Sen stannade Erik över natten och vi såg på Alice i Underlandet. Sen på torsdagen gjorde vi sushi och det var sjukt gott. Sen såg vi The Big Lebowski och sen somnade vi. Så idag då så åkte Erik hem till sin vovve.

Jag borde dusha och få tag i Alex.

Ditt nöt.

Huset fullt av fnittervilliga flickor på fjorton år. Fräckt. Jag vill leka med dem, men jag är portad från deras sällskap. Ehu. Jess är det då alltså som har filmkväll. Själv ska jag ha myskväll med pojken min. Har slagit på stort och köpt trocadero och i vrede över att konsum inte säljer jordnötsringar (WTF?!) så köpte jag även choklad med dajm i. Ville ha med smarties, men det fanns inte (VAD I...?) så jag köpte turkisk peppar också. Fett ekonomisk dag. NOT.

I vilket fall så var jag med Alex förut. Vi pratade om viktiga saker som kärlek, kompisar och kött. Sen hjälpte jag henne med tvätten - i deras tvättstuga betalar man med pengar för att tvätta och den ena tvättmaskinen är skitkonstig och en minut är typ fem minuter och den andra tvättmaskinen är normal.
   Sen flådade jag, mor och Per på thairesturang (restaurant?) och jag åt kyckling med cashewnötter och jordnötssås. Så jag fick mina nötter ändå.

Nu väntar jag på att Erik ska komma och ge mig lite mer nötter, höhö.

Plågad av benbrott i 16 dagar

BTW. Det är fullt lagligt att dricka cola till sin pannkaks-och-glassfrukost. Det fanns ju ingen mjölk.

Morgondryg och morgonfisk. Eller nått.

44 FRÅGOR DU TROLIGTVIS ALDRIG FÅTT PÅ EN GÅNG!


1. Det första du tvättar i duschen? – fötterna

2. Gillar du kaffe? - nepp

3. Hur mår du just NU? - huvudvärkig, kåt, trött...

4. Vad är sista bokstaven i namnet på personen du har en crush på? - k

5. Berätta om din senaste dröm. – En massa människor (typ ja, Erik, Alex brorsa, Nemo...) skulle fira Alex födelsedag. Så vi fick adressen till där hon bodde, en lägenhet på typ tredje våningen eller så, och lallade ditt med tårta och paketer och... så står Alex i trappen och hyshar åt oss och smyger sig på dörren till våningen under för tydligen så var det inte alls Alex vi skulle fira, utan hennes spegelbild? Dubbelgångare? Andra jag? Ingen fattade men alla ville ha tårta och sen vaknade jag innan vi hann öppna dörren. Sjukt skumt.

6. Skulle du kunna äta din favoritmat under en hel månad utan att tröttna på det? – Lätt. Jag har ingen favoritmat.

7. Vad vill du ha just nu? – Mindre ont i huvudet och en Erik.

8. Har du räknat till 1000 någon gång? - Yes

9. Biter du i din glass eller slickar du bara på den? – Båda. Fast biter oftare än slickar (sen kan alla få tolka in vad de vill här, höhö)

10. Använder du smileys? – Ibland


11. Har du träffat någon kändis? - Klart. Mig själv?

12. Gillar du keso? –  Jovars

13. Vilken låt hade du sist i huvudet? – Artificial Heart (Soul Asylym. Sjukt bra)

14. Hur många länder har du besökt? – Alla i hela världen. Eller. Med Sverige inräknat typ fyra.

15. Är dina föräldrar stränga? - Yepp. De slår mig med piskor hela dagarna och har Hitlermustach och låter mig inte gifta mig med vem jag vill.

16. Skulle du kunna hoppa fallskärm? – Mjo... Mja... Beror nog på humöret.

17. Glittrar någonting i ditt rum just nu? – Yäh. En burk med glitter.

18. Brukar du hyra film? – Bajsigt sällan.

19. Var kommer du vara på lördag? - Marknad? Hemma? Hos din mamma? Ingen vet.

20. Var du med och upplevde när World Trade Center föll i NY? - Uhm. Nej?

22. Vad åt du till lunch? – Igår? Inget. Idag – har knappt tagit mig genom frukosten.

23. Har du lockigt hår? - Näh. Men lite läckert vågigt sådär.

24. När grät du senast? - Igår natt tror jag

25. Har du gått in i en vägg någon gång? - Fysiskt ja. Psykiskt inte riktigt.

26. Favoritårstid? - Vår, höst.

27. Vem höll du senast i handen? – Din mammas snopp. Nej. Erik. (Hans hand alltså)

28. Sover du med TV:n på? – På vaddå? Den står där den alltid står, TV-bänken.

29. Tycker du att du är gammal? - Fett me gammal. Rena tanten. Uj uj uj.

30. Är du mörkrädd? – Som fan

31. Gillar du ditt liv just nu? - Jorå!

32. Har du någon gång valt att ta ett bad istället för att duscha? – Eh. Ja?

33. Har du bra syn? - Som en sparvhök på ecstasy. Vad nu det har med saken att göra. Får man bra syn av ectasy? Måste undersökas. 

34. Var är dina föräldrar just nu? – Pappa är väl på jobbet, mamma är väl på jobbet. Antar jag.

35. Vad har du på dig just nu? – Svarta jeans, sovtröja, huvajacka, tjocksockor, trosor. Ingen BH. Är vild och fri idag.

36. Vad var det senaste du köpte? - Tidningsställ

37. Hatar du mer än 3 personer? - Nä. ”Livet är för kort för att hata”

38. Använder du sushipinnar? -  När jag äter sushi ja. Fast vet ni. Det heter inte sushipinnar, lika lite som det heter köttbullsgaffel eller sparrissoppsked. Man brukar säga ”ätpinnar”. För det är så det heter. På svenska. Och man använder det till andra maträtter än bara sushi.

39. Äger du ett vapen? - Definiera vapen.

40. Gillar du ditt hår? - Inte färgen, inte längden, inte vågigheten, inte den allmänna fulheten. Men att det knappt är slitet diggar jag trots min hårdhänta blonderingsbehandling.

42. Gillar du dig själv? - Jorå, jag duger. Tillräckligt för att inte idas ändra på mig och det räcker gott och väl

43. Vem står dig närmast, din mamma eller pappa? - Mami

44. Hur ofta använder du MSN? – Periodvis jätteöverofta mot aldrig


Det blev en morgonpromenad men ingen gröt. Det fanns ingen mjölk. Stekte upp pannkaksstackarna som blev kvar sen middagen igår, åt dem med glass och blåbärssylt.
   För fanken, lite tjock får man va ibland.

Nu: affären för mjölk!


Nödvändig onsdagsmorgon. Oh yeah.

Åkej! Nu äre såhär va, att jag ska ut på värsta promenaden (på typ fem minuter) med mamma när hon har ätit klart sin frukost och sen kanske jag struttar med henne en bit till jobbet ifall hon cyklar vill säga. Sen när jag kommer hem, vet ni vad jag ska göra då? Gröt! Havregrynsgröt med äpelmos... Åh, jag dregglar fan när jag tänker på det, så sjukt gott! Hoppas vi har mjölk hemma... Känns som en ganska bra förutsättning för gröt liksom.

Inatt typ vid tre kanske så åt jag nattmat. Fett busigt. Tre mackor utan någonting och en sjukligt god nektarin. Jag höll på att svälta ihjäl.


Min mat. Med flashiga röda pilar som visar var i bilden nektarinen(?) och mackorna ligger. Eller ja, två mackor, den andra molåt jag när jag gick upp för trappen.
Med i bilden är även diverse sladdar, en mobil och älgen Jerker, så det kan nog vara nog så förvirrande.


Pez and love!

Godmorgon!

Herreje, nu blev jag läskigt sugen på att vara gravid. Inte ha barn, men vara gravid. Få en såndär mysigt mumsig mammamage, köpa gravidkläder och såntdära.
   Men så tänker jag på saker som har hänt och då blir jag inte så sugen längre. Förresten vill jag inte alls ha barn. Sen, ja, om några år. Men inte nu. Jag är upptagen med att vara barn själv.

Undras när mamma vaknar förresten? Tror jag ska ta en morgonpromenad med henne.

fämåfämti

Alltså... Ni som har vart inne och läst min blogg (fyra pers exklusive mig sedan midnatt, två sedan för en timme sedan) - ni vet väl vad klockan är? Man ska inte vara vaken nu! Man ska sova sussa sött.
   Eller träna på att göra allt vänsterhänt samt fiffla ihop mer painatade bilder.



Eh... Fyllo? Liksombah: kolla näsan. Någon dag ska jag slänga upp något snyggt inlägg med orginalbilder och skit. Hoho, vad extremsexigt det kommer vara! Folk kommer sitta å bah "hahaha, det där kan min blinda reumatiska gammelmormor som inte vet vad en dator är än mindre paint göra bättre" fast inte rikgit då för jag tycker ju själv att jag har feta painskills. Typ.


(fett gott med mat i hungrig mage nu altså...)

Jag fick fetaste suget efter benvärmare helt plötsligt. Liksom "nooooes jag har bara tre par" ungefär. I vinter behöver min garderob piggas upp: fler svarta tröjor, några svarta klänningar, kanske ett par svarta kjolar. Och så en miljard multifärgade strumpbyxor så klart! Ehe.
   Det där med byxor är nog inget för mig. Visst, det är bekvämt, men... Jag känner mig aldrig fin i det. Varken i de helläckert röda, de svarta med skitfränt gröna sömmar eller de blåsvartrandiga känner jag mig mänsklig. Mer typ i stil med vad brudar i skitiga, alldeles för stora mjukisbraxor gör.

Färgglada kläder är nog inte riktigt heller min grej. Är bekvämast i svartvitt och trivs nog allra bäst i helsvart med checka små färgglada detaljer.

Men så är jag nog den enda i världen som känner mig festlig och färgglad i svart tröja, svart kjol, svarta strumpbyxor, svarta doc martens och... röd ögonskugga?
   Nej, vi lägger ner det här va?

Ehe, jag är fett med trött och som vanligt sover jag inte. Imorgon blir det ändring på steken för då sover bästa Erik här. Tills dess får jag roa mig med att tänka över min garderob ett par vändor, vilket jag tydligen gjorde alldeles nyss? Eller? Benvärmare...

Kittietittis

Vad har jag gjort idag? Jo! Jag har städat! På tiden kanske.
   Har även varit med Erik, lekt på Ikea och införskaffat en bokhylla och tidningsställ (vilket jag har kommit på att jag behöver mer av, plus lådor).

Och! Så fick jag en katt! En Fia. Av världens bästa Erik.



Im morgen ska jag vara med bästa Alex och sedan ska kvällen spenderas med Erik. Funderar på en liten överraskning bara för att han är så världsfin... Undras ifall Alexen vill hjälpa mig med den? Hm. blir att kliva upp tidigt imorgon och försöka fixa klart på rummet så får man se vart det slutar.

Nu: sängen. Puss!

Madness

Ibland när jag funderar på varför jag är så jävla störd så tänker jag att musiken jag är uppväxt med kan ha viss inverkan på mig. Hm.
   Förutom att musiken är briljant så är videorna att dö för!



Our House


Baggy Trousers


House of fun


tedrom

Det luktar höst ute. Jag har blekt håret men det gick inte så bra. Röd färg är förjävlig att få bort. Supertrött är jag också, så nu ska jag ringa pojkvännen och sedan dusha och sedan hoppas på att jag fortfarande är trött så jag får sova.

Pusshej

Sthul

Menå, ge me rå!


Check out.

Det var en gång och den var sandad.

Jag är sämst och jag sov inte inatt heller, eller ok, jag somnade vid fem och mami ringde och väckte mig för en timme sedan så jag sov ju men inte ok. Inte på natten.

Jag vill spela Sims, men mitt rum måste städas... Varför jobbar mamma nu för? Jag har stort behov av Ikea. Hyllor och lådor är hög prio hos mig nu.

Fullkomligt intressant. Lovar. På heders.

Okej. Jag känner stort behov av att köpa saker och har gjort det de senaste dagarna. Det brukar jag inte göra och när jag gör det går det över på noll och ingenting. Men nu. Jag bara måste slösa pengar! Korsetter står högt på min lista - jag är knepig och beställer ett par från Odium när min lön har kommit. Imorgon ska jag antagligen på stan när mamma har slutat jobbet och om jag får som jag vill så ska vi in på H&M och annat en vända.

Saker jag känner att jag bara måste ha:

  • Underkläder. Åtminstone en BH men helst ett par stycken och ett gäng trosisar. Samt stay ups och strumpbyxor.
  • En klänning. Jag är kär och jag behöver och jag har typ två stycken användningsbara. Inte bra.
  • Kofta. Alltid.
  • Linnen? Well, yes.
  • Hårspray! Min är så slut som den bara kan bli och mitt hår är i det skicket att jag kan göra saker med det (dvs det är tillräckligt långt för att orka göra frisyrer av).
  • Hårnålar. Se ovanstående punkt.
  • Blondering. Mitt persikohår vill bli blont. Eller, jag vill det, jag vet inte ifall håret vill det.

Fullkomligt nödvändig lista, jag vet. Punkt ett och de tre sista är fullkomliga måsten, jag dör lite om jag inte får tillgång till de sakerna snart.
   Förutom det behöver jag införskaffa pennor (vart gör jag av alla?) och block inför skolstarten. Åh, skolan. Påminn mig inte.

Och. Ja, ni ser ju hur det har gått med mitt sova. Jag måste skärpa mig snart.


Bara lite meningslöst sådär

Igår fick jag en klännig av Ria. Den är superfin tycker jag.
   Det var allt jag hade att säga. Nu ska jag sova. Önska mig lycka till.




Jag har upptäckt hur superkul det är med paint så jag sitter och gör dåliga bilder. Fast den här tycker jag om (förutsom att Erik har en jättehaka helt plötsligt), men inte den här för det ser ut som bajs. Dessutom har jag plötsligt ingen tandställning för det går inte att rita.


Men okej. Jag skrattade mig halvt ihjäl.

Jag: Vem ska du ringa?
Jess: Ska ringa farmor.
Jag: Nej det ska du inte, för du ska ringa bajs!
Jess: Hannah. Du kan inte skämta. Och du har världens sämsta humor.

Jag förstår inte vad hon menar.


MEN OM VI SKRIVER STORT SÅ TROR FOLK ATT VI SKRKER

Jag tror aldrig jag har drömt att jag tappat mina tänder någon gång! Fräckt. Eller något. Ehm. Igår var det the magic fredag den trettonde. Jag hade ingen tur. Ingen otur heller, om man borser från att jag fläkte upp benet när jag rakade mig, men det var för att jag är ett klantarsel.

Well. Jag saknar Erik och tycker han ska komma hem nu. Jag ska städa mitt rum, men det gick inte så jag började måla istället. Nu kan jag verkligen inte för det ligger två oljetjommar över halva rummet. Låtsas vi. Lite.7



En paintad Erik.


Tokalosh!

Alla som har vaknat av att de legat och pratat i sömnen räcker upp en hand! *sträcker upp båda armarna så långt det går*
   Ehe. Vaknade till vid sjutiden av att någon (läs: jag) pratade jättehögt och lät superarg så det gick liksom inte att sova. Fast jag somnade om och vakndade för en sådär tjugo minuter sedan och är superöveertrött.

Nu ska jag äta frukost, woop!

Sånt som händer om man är en kalsong

Ja bah: nä för fan, nu ska jag sova och sen så bah fick jag fetaste idén till en målning så då var jag ju tvungen att skissa upp och grunda och sådära och sen dårå så var jag blå över typ hela kroppen så då bah fastnade jag i dushen och nu så är jag fett med otrött.

Bajs.

Längtar.

Jag är så trött. Så väldigt väldigt trött. Ont i huvudet har jag också och fötterna.

Ska egentligen befinna mig på bröllopp nu, men jag vart för trött. Dumt. Nåja, jag känner ju inte kvinnan som ska gifta sig så jag tror inte att jag dör av att stanna hemma. Men. Piratbrölopp! Hoho.

Well. Lyssna på det här och tänk på mig, för snart går jag och lägger mig.

naked

Först ringer telefonen och då blir man ledsen.

Sen ringer telefonen och då blir man glad.


Murder me Mickey

Stahabilhilt. Gissa vem som somnade åtta och vaknade typ halv tolv? Förlåt att jag tjatar så förbannat om det, men gosh... Dessutom drömde jag något knepigt, något som det känns som jag bör minnas, men jag har ingen aning. Erik var med på nått hörn.

Ska packa ihop mig lite och kila till mami. Om ett tag. När jag vaknat. Typ.

Kyss

Skatprat

HERREFYJÄVLAR vad rädd jag blev! Hahahaha, vad coolt!
   Det landade just en skata på mitt fönsterbläck! Har rullgardin neddragen på det ena fönstret, men till det med nada skydd flaxar en stor skata ner och börjar råstirra på mig, seriöst!

Och så igen. Ehu.
   Mhm för övrigt: jag vet att jag är skitcool som bah kastar mig över bloggen direkt det händer (faktum är att jag hade den uppe så jag behövde bara klicka ett klick och så är jag skukt uttråkad också).

Jewpiter

Yeah. Gissa hur mycket klockan är och gissa vem som är vaken? Är det illa om jag börjar känna mig trött först nu? Ja, alltså, jag har inte vaknat nu utan jag har fortfarande inte somnat.

Hungrig som ett litet biafrabarn också. Bajs.

Å ja bah nää vaddå dåli humor?


Ok ok klockan är bajsmycket och jag sitter och gör allt jag kan för att inte gava högt åt allt skojigt som jag finner! Åh, tack Internetgud för att du lärde människan blogga! En del folk är så jäkla underbara så man nästan dör. Det här har fått mig att flämtskratta i typ tre minuter.

Annars kan jag berätta att jag nyss var på toa och när jag gick den långa läskiga korridoren fram blev jag övertygad om att det stod en häst utanför mitt rum! En jättestor! Sen upptäckte jag att det var en klädhängare och en massa flyttkartonger.
   Då blev jag besviken.

Lustiga bloggar som jag typ nyss hittade för bara någon timme sen och tycker att just precis du ska läsa:
Sockerapa
Pubes

Jag såg en bild

Men jag vill skriva som jag vill, låta papprena riva, men jag måste skriva som alla andra gör.

Att brev kan göra en så glad. Ord. Jag vill ha en skrivmaskin. Åh. En gammal tung en, en fin en. Helst med ett gäng fungerande färgband till, ehe.

När jag kom hit förresten, så hittade jag två angenäma överraskningar.
   Den ena var det lilla enkla att jag glömd att jag städat på mitt rum. Oh, det är ganska stort ändå. Men golvet kändes så övertomt, så nu hat pappa lovat att köpa en matta åt mig. Helst vill jag ju ha en vit och fluffig, men det får jag se hur det blir med den saken.
   Den andra överraskningen: Ett målarhäfte! Tio sidor canvas. Jag vet redan vad som ska bli av den första sidan. Mwihi, glädje, glädje.


Hakmed

Har haft ett par supermysiga dagar uppe i stugan. Inte världens bästa väder, men trevligt sällskap, pojkvän och god mat och annat fint gjorde det hela rätt bra ändå.
   Så fick jag sovsällskap av Eriken inatt och klev upp skamligt sent (halv tre?) för våffelfrukost.

Nu är jag hos pappa och väntar på middag. Ska egentligen sova hos mamma, men hon och syskonen är kvar i stugan och Per jobbarjobbarjobbar så jag vette katten om jag ens skulle få middag där. Trevligare att vara här isåfall.

Ska hjälpa farsgubben med middag nu, ciao!


Sommarsaknad

Imorgon åker vi till stugan. Familjen, pojken och jag. Jag hoppas på fint väder.
   När det är fint väder kan man vara ute och promenera eller cykla, långt långt långt. Man kan bada, fast det gör jag ogärna för musslorna och vattenmossan gör mig livrädd och så är det stenig botten. Man kan leka ute på logen och bygga saker, eller rota. Man kan grilla. Man kan ligga på gräset och bli myggbiten och läsa en bra bok. Om det finns kor där kan man klappa på dem också.
   När det är fult väder blir man på dåligt humör. Så då tränger man ihop sig i stugan och läser eller tittar på TV. För det är inte alls kul att vara ute om det inte finns någon torr stans att sitta och njuta.






Yep, jag fick en släng av tråkighet.

Coop Hallonsoda

Kolsyrat vatten
Socker 10%
Syra
Färgämne
Hallonjuce 0,2%
Arom
Konserveringsmedel

Vatten
Koldioxid
Socker 10%
Syra
Färgämne
Hallonjuce 0,2%
Arom
Konserveringsmedel

Vatten
E 290
Socker 10%
E 330
E 163
Hallonjuce 0,2%
Arom
E 211
E 202

E 163 - Antocyaner (färgämne)

FUNKTION
Färgämne som ger röd-blå kulör.

FRAMSTÄLLNING
Extraheras från växtdelar framför allt druvskal och svarta vinbär.

ANVÄNDNINGSOMRÅDE
Används i t. ex. glass, godis och alkoläsk.

KÄNDA HÄLSORISKER
-

E 202 - Kaliumsorbat (konserveringsmedel)

FUNKTION
Konserveringsmedel som främst motverkar jäst- och mögelsvampar, men även vissa bakterier.

FRAMSTÄLLNING
Syntetiskt framställt. Salt av sorbinsyra (E 200).

ANVÄNDNINGSOMRÅDE
Används i sura eller svagt suralivsmedel, t.ex. ost, läsk, sylt, torkadefrukt och grönsaker och förpackat bröd.

KÄNDA HÄLSORISKER
Kan ge upphov till överkänslighetsreaktioner.

E 211 - Natriumbensoat (konserveringsmedel)

FUNKTION
Konserveringsmedel som främst motverkar jäst- och mögelsvampar, men även vissa bakterier.

FRAMSTÄLLNING
Syntetiskt framställt. Salt av bensoesyra (E 210).

ANVÄNDNINGSOMRÅDE
Kan endast användas i sura livsmedel,t. ex. sylt, frukt- och grönsaksberedningar,desserter, dressingar, soppor.

KÄNDA HÄLSORISKER
Kan ge upphov till överkänslighetsreaktioner, i form av t. ex. astmaanfalloch utslag, särskilt hos personer som inte tål acetylsalicylsyra

E 290 - Koldioxid (konserveringsmedel)

FUNKTION
Konserveringmedel som i form av förpackningsgas hämmar tillväxten av vissa bakterier. An-vänds dock främst för att ge bubblor i kolsyrade drycker.

FRAMSTÄLLNING

Framställs naturligt eller syntetiskt. Gas som bildas vid förbränning av kol men som också bildas av levande organismer.

ANVÄNDNINGSOMRÅDE

Används främst i kolsyrade drycker.

KÄNDA HÄLSORISKER

-

E 330 - Citronsyra (antioxidationsmedel)

FUNKTION
Surhetsreglerande medel. Förstärker även antioxidanters verkan mot härskning och missfärgning.

FRAMSTÄLLNING
Framställs biotekniskt genom att t.ex. melass eller glukos jäses med hjälp av mögelsvampar. (Förekommer naturligt i bl. a. citrusfrukter.)

ANVÄNDNINGSOMRÅDE
Utbredd användning. Finns i t.ex. glass, sylt, fryst fisk, ost och torkad frukt.

KÄNDA HÄLSORISKER
-


Vatten, E 290, socker 10%, E 330, E 163, hallonjuce 0,2%, arom, E 211, E 202

Min familj är en intelligent familj. Eller inte. De lämnar mat, men sen då?
   Vad finns det för mat hemma? Bullens.
   Finns det konservöppnare? Nej, för den har de tagit med sig.
   Vad gör en hungrig Hannah? Går lös på skiten med en korkskruv och en kapsylöppnare.

Men mat fick jag iallafall.

Sitter och mumsar godis och hallonsoda nu, ska kolla om det finns något trevligt på TV och sen sova.

Ciao!


Kent. I väntan på pojkvänstrygghet.

Jag vill inte vara rädd


Håll ditt hvuvd högt


Vad två öron klarar


Som vi fann varandra

Igår fyllde värdlens bästa Alex år.

Jag kom ihåg att ringa henne. Jag blev glad av hennes röst. Min fina syster.







Do you love me, like I love you

Besvikelse. Javisst. Så klart.

Kvällspromenad. Balansgång på trotoarkanten. När det inte finns någon som håller i och när man inte hör för musiken. Bilarna som susar förbi, ofta nära, liksom för att skrämma, för att varna, för att säga "sluta, du kan vingla till, det kan gå illa".
   Friheten.

Vilken härlig varm känsla det är att tömma en kopp i ett svep. Bränna tungan, bränna strupen och magsäcken. Kopp efter kopp efter kopp.

Jag har inte ätit något annat än lite kött och pommes idag. Fullgott en halv portion. Jag vet inte vart skakigheten kommer ifrån.

Önskar ett telefonsamtal som jag vet aldrig kommer komma.

Slump? Genialt.

Ett kanske är alltid ett nej, eller hur?


Extra inget

Extra ful, extra skabb, extra ledsen, extra trött, extra aptitlös.

Ge mig en kram?


Man basic - for men who are basic

Jag är hos min pojkvän, det är inte du! Na-na-na-na!

Nu kom han från toaletten. Han har bajsat. Han har på sig min BH.

Eller åtminstone "tja, jag har extremt behov av att kolla på film med dig"

Men åh! Varför kan ingen helt random höra av sig och bah "tja jag behöver gå till stan med dig för du måste kolla på underkläder, raus!" ungefär? Jag har fett behov av att inhandla fina klädisar. Typ shoppa överhuvudtagen. Skyller på vädret. Huvaligen.

Krax

Oh Long John. Jag orkar inte vara vaken idag. Det är sugväder ute, så mitt rum blir skitmörkt och jag blir på seghumör.
   Inatt, nja, igårkväll, satt jag vid datorn och lekte och vad händer då tror ni? Jag tvärsomnar. Sen vaknade jag till inatt någon gång, smällde ihop datorn och somnade om. Det är så sjukt jobbigt att somna med kläder, man orkorkar inte byta om när man vaknar! Ehu. Men. Jag fick av mig dem och sitter i myströja.

Nåväl, nu ska jag äta lunch och försöka klä på mig något. Och städa rummet. Fy bubblan.

Peach

Idag har varit en bra dag, om än sömnig! Klev upp vid nio - tiden mellan vakna och kliva upp spenderades med Sims3. Eftersom jag fick massa tid på mig att fixa mig och sådär så lät jag håret vara utsläppt för en gångs skull. Vilket jag kände mig fin i. Så jag lekte ego med kameran. Fy.
   Hårsprayen tog dock slut, och jag glömde köpa ny när jag var på H&M. Införskaffade dock supersöta strumpebandshållare, hoho. Fast de jag ville ha fanns inte kvar.

Nåja. Sushilunch med bästa pojken i värdlen och mys i hamnen med den nyss nämnda samt Ria. Kvällen har gått åt till... Ja. Sova? Typ. I princip. Lite annat också. Men hela kvällen har spenderats i min säng tillsammans med pojken, med ett enda avbrott för middag. Om han inte hade åkt hem hade vi sovit nu också, ehu.



  
Well... Jag kände mig fin förut. Nu kollar jag på bilderna och bah "eh, va?". Att jag dessutom gör en skitskum min på bilden till vänster gör ingenting direkt bättre.

Bah. Godnatt på alla, nu ska jag sova.

Rockstar, whaaam!

Men ursäkta mig. Någon som noterat vad klockan är? Japp, halv sju. Jag vaknade för ungefer tre kvart sen och jag kan inte somna om. Vilket suger. För det innebär att jag har sovit ungefär fyra timmar i natt.

Ska roa mig med Sims3 ett par timmar innan jag gör morgon, tjo på er!

Såg vid såg jag såg varhelst jag såg.

Fantastiskt. Jag spelar Sims, glömmer bort tiden, märker bara att jag blir piggare. Stänger ner och kollar klockan - kvart över tio. Galant.

Skitsamma, nu ska jag sova. Eller, läsa "White line fever" tills jag somnar snarare.

Erik, om du läser det här: du kan väl ringa imorgon så kan vi bestämma när vi ska ses och så? Jag kliver upp typ tio eller så.

God dag Dag, hur har din dag varit? (Mitt första Dag-skämt ever, faktiskt)

Vad jag har åstakommit idag:

  • Ätit frukost. Känner mig apduktig.
  • Dushat.
  • Noppat halva mitt vänstra ögonbryn.
  • Städat garderoben. Dock saknas det galgar och korgjoxamojserna står kvar i hallen.
  • Ätit smörgåstårta plus tårta (mami fyller år)
  • Spelat Sims3
  • Lekt med Dexter

Jag erkänner. Jag blev väckt tolv (hos mamma får man inte sova längre än så, buhu) och har mest degat framför datorskärmen varför nästan inget har blivit gjort. Seg som fan i hjärnan, fast jag hade en liten piggknäpp ett tag efter frukost då jag iddes dusha, klä mig snyggt och sminka mig varefter jag rev ut alla mina kläder i hallen så Simon blev instängd på sitt rum ett par timmar. Ikväll ska jag stänga ner dator och så vidare tidigt. Typ tio. Förhoppningsvis somnar jag rätt direkt också.


Och allting som ni saknat, det kom jag för att ge

Jag städar rummet.
   Det faktum att jag har för mycket kläder och för lite förvaring gör mig irriterad. Fast. Förvaring har jag ju. Utspridd på mitt rum, hallen och Simons rum. Hurra. Inte. Jag fick en till korggrejlådförvaring som jag tänkte ha till målarstuff. Skit på dig säger förvaringen. Här ska vi förvara kläder!
   Önska mig lycka till. Jag måste besluta om jag vill ha mina underkläder eller mina tröjor, byxor och kjolar på Simons rum. Klänningarna och tjocktröjorna har jag i hallen och jag måste köpa fler förvaringsäckel till målarsakerna och... allt annat. Hyllor låter som en rätt bra idé just nu.

Äckelrum.

Äckelhannah.


Glassbarskassaskåpsnyckelförvarare

När vi satt och matade duvor insåg jag att jag inte ätit annat än två muffins idag och bara druckit te.

Det var vid sextiden. Jag klev upp runt åtta i morse.

Så går det ibland! Om jag vaknar tidigt vill jag bara ha te och när jag bara dricker te på morgonen så glömmer jag bort att äta senare, om jag inte får sällskap av någon. Alltså, om någon annan äter frukost och frågar om jag har ätit/vill ha något/osv. Annars. Ingenting.

Snart är det middag. Alldeles alldeles snart. Oh, jag längtar! Grillad fläskfilé och majskolvar. Om nom nom. Magen kurrar som besatt. Hungrig... Ugh.


Glasdörr

Jag har chokladmuffins i ugnen och äppelmuffins i en låda.

Jag köpte "Livet på en kylskåpsdörr" för 20 kronor och en present åt min sjuka pojkvän.

Jag har persikofärgat hår.

Jag har kort kjol och är sminkad för första gången på månader.

Livet kan vara fullt med små saker som fungerar en molnig dag med inplanerad picknick.

Rör inte bilden.

Nu ska här bakas! Massor av olika muffins. Eller okej, choklad- och äppelmuffins. Men två sorter är fler än en sort, inte sant? Dessutom blir det ju några stycken, hoho.




Hannah har inte sovit så bra inatt och diskuterade viktiga saker med sin mamma i morse och nu är hon jävligt aggro. Ugh!

Man funderar på att ta bort tvångssteriliseringen på folk som byter kön. Ursäkta, men det är 2010. Det här borde ha försvunnit senast på typ sextiotalet. Men okej - homosexualtitet slutades räknas som en sjukdom ända fram till 1979 (1999 tillkom lagen som förbjuder diskriminering på grund av sexuell läggning i arbetslivet. Nittonhundra-fucking-nottionio). Det kanske bara är jag, men något är galet. Något är "Hej vi är Sverige och vi är så jävla rädda för allt som inte står att det är ok i typ bibeln".
   Dessutom funderar man i samma veva på att låta de som byter kön stanna kvar i sina äktenskap och slippa gifta om sig. Hallå och förlåt? Ursäkta mig? När jag gifter mig ska jag fan kapa av mig benet. Eller nej, jag ska operera om mig! Silikonpattar, fläskläppar, ändra ansiktsform, permaneta håret, kort och gott, förändra mitt utseende totalt och sedan byta personlighet. Totalt. Bli min raka motsats. Det om något borde väl göra att äktenskapet upplöses? Om jag blir någon annan?

Att byta kön förändrar inte personen annat än i utseende. Personen i fråga har ofta gått och våndats i fel kropp i flera år innan den får tummen ur röven och opererar om sig. För det måste den steriliseras. Den får inte efterlämna äggstockar (fattar inte riktigt hur det fungerar det där för tjejer) eller sperma. Som om det skulle bli något fel på barnet för att man ändrar sitt fysiska kön? Vad fan?
   Om det inte sker någon förändring snart kan vi lika gärna starta upp Uppsala Rasbiologiska Insitut. Det är på den nivån vi ligger.
   Men okej. HBT-personerna (jag hatar det där, det låter som en sorts sjukdom) ska vara glada. De får ju faktiskt gifta sig nu. I kyrkan till och med! Ska de inte bli nöjda någon gång?

Förlåt. Men se till att få bort de där jävla Hitler-fasonerna. Nu tack.

Döda blåsfiskar flyter

Det är som det är. Är man trött som ett as och vet att man ska upp och vara pigg imorgon så lyckas man inte en sekund med att slappna av.

Nåja. Bilder på lite saker som producerats.
   Blixt upptill, ingen blixt nedtill.

Dog Buissnes


De röda kanterna ska fyllas i och någon sorts kedja fixas till monokeln. Det syns kanske inte heller, men det är guldfärg som bakgrund här och på den som inte fått något namn än, och silver till [Delete].

[Delete]



namnlös? Ehu


Den här ska min mor få i födelesedagspresent, tjo!


RSS 2.0