Jag hatar inte alltid måndagar

Det har varit en fin måndag det här tycker jag. Byggd på små, fina saker.

Det har liksom varit rätt bra väder och det har jag matchat med att vara rätt fint klädd (blåsvartrandiga leggings, trasiga leoparstrumpbyxor, tyllkjol och min älskade lilarandiga Zarahistoria till tröja).
   Efter nästan tre timmars väntan fick jag träffa Erik. Värt. Liksom, jag fick ju miljarders pussar och en cheesburgare.
   Som av en händelse stötte vi på Robin (Skäggrobin, inte Kommunistrobin) och hamnade på golvet i det där lilla utställningsrummet längst in i stora utställningsrummet på Kulturmagasinet. Och där satt vi. Och pratade. Och så vart det dags att åka hem.

Hemma vankades bakad potatis med avocadoröra och kräftstjärtar.
   När all potatis och röra var uppäten åkte jag och pappa ut och körde, en sista check innan imorgon. För ja, jag har min andra uppkörning imorgon. Är mer nervös nu än innan förra gången. Hjälp.


Sedan i lördags är mitt hår "under progress" igen. Siktar på vitt till studenten.


En fin dag, i alla fall ett par fina timmar. I övrigt rycker jag på axlarna.

Mina fötter luktar fotsvett, fast det var inte det jag skulle skriva om. Det jag ville förmedla med det här inlägget är att UMR Sundsvall äger och att vi har bästa namnen på de olika delgationerna inom gruppen.

Ni ser ju! Så fint.


Men fyyyy så tråkigt

Jag har naturkunskap och min dator dör snart och jag glömde laddaren hemma. Det sög ju lite.

Får hoppas på att genomgången räcker hela lektionen, eh.

Diamonds are a girls best friend

Var på Burlesque med herr finast i universum nu ikväll. Sjukt bra film. Vill ha. Sjukt mys att vara med Erik också så klart. Samt att filmen visades i salong 6, vilken jag älskar eftersom man kan fälla upp armstöden där.
   Innan filmen åt vi sushi och innan dess var vi hos mig och myste.

Trevlig söndag indeed.

I morgon är det skola igen. All work and no play... På tisdag är det uppkörning. Får se hur det går.

Godnatt.

Elktimes

I morse väckte mamma mig och älsk vid tolv. Vi låg och segade i hundra år innan vi klev upp och duschade och åt frukost (stekt macka med ägg, bacon och ost) och gick på promenad.

Nu har söten åkt och jag äter godis och väntar på middag och på att det ska bli imorgon så jag får träffa honom igen.

*


Vad vore jag utan dina andetag?


basånivet

Jag. Hatar. Mensvärk.


Älska mig



Jag tror ni förstår hur det här kommer sluta.


Tycka synd om

Lyckades spy efter att jag varit hos tandläkaren, dumt. Så det blir till att stanna hemma idag. Eller blev. Ingen bild heller. Buhu. Gissa om jag tycker synd om mig själv? Ingen idrott (gräva snögrottor... vad heter det? Något på b... Hm) och ingen bild, speciellt ingen bild.

Tvärgrinig.

Vill ha en pojkvän som kommer hit med cola och en serietidning, men jag gissar på att han åker hem efter skolan. Jag klandrar honom inte. Vem vill vara sjuk liksom?

Blä.

Ont i magen hela dagen:(

Dricker avkok från ingefära, med kanel och honung. Det brukar kunna vara gott, men inte när det har dragit en hel natt. Då är det mest starkt.

Så ni vet liksom.

Jag har nog världens bästa pojkvän. Jag säger det ofta och jagsäger det igen. Världens bästa.

Så himla kär.

Pysslig kvinna, indeed

Igår, innan jag blev akut sjuk, sydde jag mig en liten gardin. Som blev typ något för kort. Jag måste ju ha den perfekt i alla vinklar och det slutade med att den blev fyra cm smalare eftersom jag vek in kanterna så pilligt.
   Söt vart den i alla fall.



Maginnehåll

Igår kväll hade jag ont i magen. Sedan hade jag lite mer ont i magen. Sedan kräktes jag. Och kräktes. Och hade ont i magen.

Sjukt mysigt. Not.

Saker jag saknar med att vara sjuk från när man var liten är att det inte är någon som är hemma med en. Den finns ingen som sitter brevid och tröstar när man spyr. Det finns ingen som lirkar i en Piggelin när man har feber och det finns ingen som köper en serietidning till en. Snyft.
   Det är inte roligt att vara sjuk när man är stor.

Idag mår jag i alla fall mycket bättre. Vågar inte äta, men dricker te gör jag så det står ut genom öronen. Nästan.


Cleening the place, smoke in the air

By the way. Jag vet inte hur det ser ut i era sänga när ni har bäddat, men jag slår vad om att ni, till skillnad från mig, får plats att ligga på sängen rätt normalt.

Eller?


Jag är. Tråkig. Så att säga.

Varit hos Erik och myst några timmar innan mamma hämtade mig så jag fick köra hem (i högklackade skor!).

Slingade håret förut också. Lite mer ginger än innan.

Tjo.

Bättre än dig

En lektion idag. Rätt soft då. Mina måndagar är liksom bra tycker jag.

Nu ska jag slinga håret, bajsa och spela sims. Bye bye!


Viskar "andas" i dina lockar men du lyssnar inte som alltid och som alltid är medicinerna viktigare än kärleken och jag står utanför och försöker se in genom alla trasiga fönster

Hur kan saker bli så fel?

Gissa vad Erik gör just nu...?

Erik: Jag tycker du kan blogga. Skriv att jag älskar dig.

Självklart uppfyller jag hans önskemål.

Nu ska vi gå och köpa pizza! Hejs



Inte helt omotiverad bild på Erik när han sitter i toasoffan hos mamma och läser


Godnatt fast godmorgon typ

Detta är ett tidsinställt inlägg - just nu ligger jag förhoppningsvis och sover. Vill bara att ni ska få något fint på morgonkvisten.

Det fina finner ni här.

Rubrik

Min statistik har visst höjts en aning. Mycket till tack vare bilddagbokens senaste tävling antar jag. Typ fota en peppisbyggnad. Well, jag hade ju en kass bild på pariserhjulet Jess och pappa byggde, så why not? Visserligen är jag inte speciellt intresserad av presentkort på fotoprylar (jo, det vore skitkul med en kamera, men liksom, inget avancerat. Jag har inget större fotointresse, eller ens någon talang för sådant). Men om jag råkar vinna eller så kan ju alltid Jess få presentkortet i födelsedagspresent. Generöst.




Fullkomligt omotiverad bild på mig själv med ett popcorn i näsan

City Gross

Sitter på Stadsbiblioteket och tänkte jobba ikapp mig lite (typ skriva en rapport i svenska). Det går inte så bra, för gissa vad? Jo, självklart så funkar Internet. Skolnätet. Skumt. Det skumma är förutom att jag kommer åt det (och det funkar perfa) är att förra gången jag satt på bibblan och jobbade gick det inte för allt i världen att komma åt ett endaste litet nätverksgrejs.

Hm, nåja. Jobba var det ja... Right.

Religion och sammanhang

Religionskunskap och sedan projektarbete. Sen går jag hem. Visserligen har jag svenska också, men jag orkar inte, orkorkar inte. Går till biblioteket och jobbar med naturkunskap och svenska istället. Låter bra enligt mig, ja.

Efter att Erik har slutat blir det fika någonstans. Kommer bli toppenmys. Hoppas jag. (Nåja, det är ju Erik, klart det blir mys.)

Isvaka

Förresten. Vet ni? Idag hade vi idrott. Vi får under ett visst antal veckor fördjupa oss i ett "valfritt" ämne (terminens är bollsport-/lek, styrketräning och friluftsliv). Jag valde det sistnämnda, tillsammans med Alex, Juho, Ria, Lusse, Iljas och en tjej som jag inte vet namnet på men som verkar supertrevlig. Mina förväntningar på kursen - noll.
En liten grupp med bara människor jag tycker om samt en lärare som är... tja, vi har ju bara haft en lektion, men vet ni? Jag längtar till nästa lektion.

Det har aldrig någonsin inträffat. I hela mitt liv har jag skytt idrott som pesten.

Jag hoppas det blir bra.

Härliga Underligheter Nördar Datorspel

Ojdå!
Kolla på den här länken och använd fantasin - gissa vad jag just har gjort?

Nagellack

Seriöst. Det är bara tisdag idag. Tisdag, början av veckan. Första skoldagen denna vecka. Imorgon är det också skola. Ser fram emot religionen, är himla nyfiken.

En vecka är en evighet.


Kunskap är makt

I morse ringde pappa till mig. Jag sov. Superförsoven. Så klart.
Nu sitter jag dock på skolan, har företagsekonomi. Vi har en genomgång om kriminologi. Min lärare är så bra.

Kreativt.


Jag har blivit så kreativ på sistone, tycker ni inte? Den här bilden kallar jag "Lucka 24" helt enkelt eftersom hela jäkla klädalltet är av chokladkalanderluckor. Inte den fagraste av skapelser, men men.


Punkt.

Om inte annat så kan det här vara en rätt vettig anledning till att dissa facebook.

För vet ni vad? Nu i vinter har jag läst och funderat en massa och ska göra mitt bästa för att bota mitt kroppskomplex, för när man har så små bröst som jag så spelar det väl ingen större roll om man badar topless eller har genomskinliga tröjor på stan. Fett och bröstvårtor och tja, jag känner många killar som har större bröst än mig.
   Varför får tjocka, svettiga, allmänt avtändande och (oftast) rätt äckliga gubbar sitta på stan utan tröja om inte snygga tjejer (eller kvinnor över huvud taget) sitta utan tröja? När jag får barn kommer jag ogenerat amma vart fan jag än befinner mig när ungen är hungrig.

FU, jag är trött och arg.

15.

"I was at this party and completely and totally off my face," Robbie Williams once recalled. "Mushrooms, Ecstasy, all sorts of shit. And I was staring at this painting for ages. I was just mesmerized by it. And Bono comes up and asks, 'Robbie, what are you doing?' And I said, 'Bono, man, this fucking painting is incredible.' And he went, 'Robbie, that's a window.'"


Ibland slår kreativiteten till






Jag kallar den "Det är de dagar då jättelika trollsländor bombar sönder en man önskar man hade en livförsäkring". Dock är den inte klar - den ska ramas in, med trasigt glas och hel ram. Är på det hela taget nöjd.


Jag målade en bild. Det skulle vara bomb med blev höst.

Bråkade med mamma om skolan. Sedan löste det sig. Sedan åkte vi till Birsta.

Jag tröstshoppade en supermysig tröja, vantar med fula bollar på  och järntabletter. Soft.

Bara så ni vet: Birsta klockan halv åtta en vardagskväll när all rearush lagt sig. Det är... tomt. Och avslappnande. Kunna kolla på saker utan att känna sig det minsta stressad (förutsatt att man har lite koll på tiden). Me like.

Sådant man skriver om när man kommer hem efter skolan

Robin har uppdaterat vår webradio lite. Snyggare design, personbeskrivningar. Här finns hemsidan. Klicka på om oss så får ni se vilka vi är. Höhö.



Hanna är en sån där hårdrockare. Sådana som bestämmer sig för att inte vara "mainstream" genom att klä sig eget genom att bära bandtröjor, Converse och färga sitt hår. Den typiska hårdrockaren är i tonåren och kan inte dansa därav ruskar dessa på huvudet till musiken eller slänger sig på varandra. 

Men förutom kloka aktiviteter som att ruska runt hjärnan och slänga sig på folk (läs: mosha) så gillar även Hanna liksom Alexandra att läsa - i det skrivna ordet kan man finna kunskap.. eller homoerotiska noveller om glasögonprydda grabbar.

Hannas pappa bär Converse och är moderat. Hanna bär Converse och är konstig.

Hanna är som sagt sin far upp i dagen!

 

Hanna är sådan rockare att hon till och med har metall i munnen.


Att tänka positivt och andra bra saker med livet (eller inte alls)

En positiv dag med idag är att vi slutar efter filosofin. Det är ju alltid något.

Out of the box och lite länkar som just precis du borde kolla upp

Hej! Jag har sovit och pluggat och sovit och nu är jag vaken. Klarvaken. I en hel timme. Helsjukt.

Jag funderar på att skaffa menskopp och så påstår Johanna Sjödin att vegetarisk sperma är godare än köttätares (eller, ja, long time ago). Tja, det är väl inte helt fel. Man kan ju ändra tjejers fittsmak med melon och jordgubbar.

För er bloggkåta feminister och sexpositivister föreslår jag Johanna Sjödin och Tanja Suhinina. För er som bara vill ha allmänt trevlig läsning (med inslag av feminism, oh (liksom, när vi ändå är inne på temat)) kan jag rekomendera Hanna och Hanna. I övrigt finns ett himla bra inlägg om motsatsen och ändå motsatsen till motsatsen till feminism (alltså. Det är precis som kvinnorörelsen fast för män, you get it?) här hos Pelle.

Trevlig kväll, nu ska jag hoppas på att etikfilosofin tråkar mig till sömns.

Jag vet precis vad de tänker ta

Måndag
Ria-ria-ra<3: Bild på onsdag kl 18.30 väl?
Jag: Antar det:o Var ju inte med sista lektionen innan lovet xD
Ria-ria-ra<3: Okej :D :D :D :D måla måla la la la

Idag
Juice: Har vi bild idag?
Jag: Ingen aning xD var inte på bilden sista lektionen, tänkte smsa dig och fråga om du visste:p
Juice: Haha, okej. xD

Hm. Bra tjejer. Bra koll. Nåja, får väl hoppas på det bästa! Om jag inte lyckas somna så är det faktiskt värt att promenera ner till stan för att undersöka saken.


Ännu en sån där som man kallar morgon

Hej hej! Idag börjar jag sent, någon gång efter lunch. Har inte riktigt helt koll, men det går ju att kolla upp. I alla fall så är jag uppe nu. Helt ärligt klev jag upp kvart över sju. Så går det när man anser att det är mer värt att sova hos son pojkvän i stället för att ta sovmorgon. Jag överlever, fick ju sova riktigt gott!

Har faktiskt inte så mycket att komma med här. Ska plugga lite och sedan se om det finns tid för lite sömn. Cheers!


Internationella relationer - i en ny tid

Nej, jag vet, jag är sämst på att blogga. Men så har jag ju varit med Erik nästan konstant under lovet. Inte tillräckligt för min smak, men nåja.

Inatt sov jag bättre än på många nätter. Orsak? Erik så klart, samt det faktum att jag faktiskt inte sov någonting alls i går natt.
   Sitter nu och fryser och kroppen veerkar inte vilja bli varm. Trodde jag hade feber, men icke. Inte är det särskilt kallt i huset heller och så sitter jag under en superfluffig filt.

Hm. Ska försöka ta itu med lite saker nu, hejs!

Nu är jag trötter nu ska jag sova

Men. Jag saknar min pojke och vad gör jag? Hittar en blogg om en tjej vars kille tog livet av sig. Så klart.
   Det här inlägget berör mig så himla mycket.

Buhu. Ok alla jag känner, lova att aldrig dö? Snälla?

Kalenderorm

Tja. Vad ska man säga? Mitt nyårsfirande vart inte så festligt som det hade kunnat bli, men det var bra, jag var med Erik. Och med Erik är allt bra.
   Vi lagade middag, såg på film, skickade upp lyktor och tittade på raketer ståendes på en snöhög.

Sedan dess har jag bara varit med Erik fram tills idag eftermiddag, då åkte jag till pappa. Orkar mest inte alls med datorn utom när det kommer till spel - Sims för mig själv och olika onlinespel med Erik.

Vi ses.

RSS 2.0